Link Link Link Link Link Link

Søndag

Publisert: 23.okt.2011 @ 20:56 Kategori: helg Kommentarer: 2


Søndagskvelden er her.. Jeg har vært på storhandling i Sverige og både fryser og skap er fylt opp av masse godt! Kjøtt, Keso(Cottage Cheese, en var faktisk med chili/paprika smak også), Ramløsa, te og annet digg er handlet inn i store mengder. Og ikke minst godis! Nomnom. Digre poser med godis ble med meg hjem.. Lunsjen i dag i bilen ble også ikke annet enn smågodt. Hehe.

Fikk også tak i vindtett og vanntett jakke/bukse for jogging, sykling og langturer som det så fint stod. Så nå kan jeg gå turer uten å fryse ihjel en kald høstdag! Jogging er jeg veldig lite flink til når det er kaldt ute.. På vinteren går det rett og slett ikke, det er faktisk ikke snakk om engang. Takk og lov for mølle i naborommet gitt!

Ellers har det blitt god middag, en liten zumbaøkt og vasking av hus. Nå er det te, Ramløsa og en skål med gele, granateple, syltetøy og skyr som står på programmet. 

Håper alle har hatte en flotters søndag. Nå skal jeg lade opp til en super uke! 

 

2 kommentarer

Postet av: Kristine

Deilig slutt på uken :) Håper uken din blir fiin !
Dato: 24.okt.2011 Tid: 10:30 URL: http://kristinesolhaug.blogg.no

Postet av: Julie Sofi

SV: Ja, det har jeg :) Har helt glemt å informere så mange enda. Har bare vært med han de siste dagene. Kjennes ut som vi har vært sammen i flere år, utrolig koselig^^, Du får nok møte han snart <3
Dato: 24.okt.2011 Tid: 17:20 URL: http://sofisverden.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits