Link Link Link Link Link Link

En sånn derre mandag

Publisert: 24.okt.2011 @ 21:25 Kategori: hverdags Kommentarer: 4Da var endelig denne dagen over! Jeg liker vanligvis mandager, å starte en ny uke med masse energi og kickstarte uken med en god treningsøkt. Men i dag var det andre boller..(?) For i dag våknet jeg opp PÅ GULVET ved siden av sengen min. What? Altså ikke den beste natten da, for å si det sånn. Resten av dagen har kroppen kjempet endel imot meg, hodet har dinglet litt og levd sitt eget liv. Jeg har flere ganger startet på minst 5 forskjellige innlegg, men de ble det ikke noe av da de ble skrevet etter humøret. 

Treningen kom jeg meg igjennom, takket være mr viljestyrke! Uten han hadde jeg dratt stumpen hjem sikker før zumbaen var ferdig. Da bootcampen startet i dag, trodde jeg at jeg skulle dø. Og jeg diskuterte for hver eneste minutt som gikk om jeg skulle bli eller feige ut og pile hjem i sofaen. Jeg ble. 

Tankene som gikk igjennom hodet mitt den timen vil dere ikke vite. Det var ord som aldri får se dagens lys fra min munn, og massevis av motiverende tanker til meg selv. Sånne som: Dette her greier du Catharina, tenkt på følelsen du sitter igjen med etter på. Slappe av har du resten av kvelden til! Det er nå det gjelder, ta i nå, litt til, bare litt til! Det er ved smerte du får resultater! Hvem vil du være, det er nå du har sjengsen til å vise det.. Osv. Og jeg må bare si at øvelsene var 10 ganger tyngre enn vanlig i dag. Minst. 

Men nå sitter jeg her, med en stor og god kveldsmat i magen. Ramløsa og den gode tekoppen er også selvfølgelig på plass. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og lade opp til første time i morgen. Da har vi gym!

Håper alle har hatt en noe bedre mandag enn det jeg har hatt! Nå er det en dag igjen, før jeg har hele to dager fri. Lykke!


Min elskede tattovering, liker den mer og mer for dagene som går. Den er så utrolig meg. 

Catharina Adele 

4 kommentarer

Postet av: Emilie Hauer

så utrolig fin tatoveringen var! :O
Dato: 24.okt.2011 Tid: 21:40 URL: http://www.emiliehaueer.blogg.no.

Postet av:

Du er så pen!
Dato: 25.okt.2011 Tid: 15:27 URL:

Postet av: Kristine

Så flink du var som kom deg gjennom og ikke ga opp! Det er ikke alltid like lett gitt.

tatoveringen din er veldig fin, godt valg altså :) Håper du får en fin dag i dag!
Dato: 27.okt.2011 Tid: 10:24 URL: http://kristinesolhaug.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

Kristine: Nei takk og lov for viljestyrken! :) Tusen takk, veldig fornøyd selv også. Ha en super dag du også!
Dato: 27.okt.2011 Tid: 11:36 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits