Link Link Link Link Link Link

Ingen overskrift

Publisert: 25.okt.2011 @ 19:34 Kategori: hverdags Kommentarer: 9

Da er kvelden kommet denne tirsdagen også, og jeg har akkurat spist god middag og satt knekkebrødene i ovnen.. Dagen i dag har vært grei, men var noe utslitt når jeg skulle på Bup etter skolen i dag. Men nå som kvelden er her, begynner også energien å komme tilbake. Spesielt i dag som jeg har to dager fri fra skolen foran meg. Fy å deilig følelsen av å ha litt ekstra fri er! 

Nå sitter jeg med en boks ramløsa og noen biter sjokolade, koser meg mens jeg skriver ønskeliste til jul/bursdag.. Den er lang som vanlig, hehe. Men bedre å ha noe å velge mellom, er det ikke det da? Vet jo at jeg får lite av det uansett, men er jo lov å ønske seg selv om. Har du skrevet ønskeliste enda? Det var tross alt to mnd til julaften i går, vet dere. Jeg for min del håper de mnd flyr avsted, da jeg gleder meg som en liten unge til jul, akkurat som jeg gjør hvert år. 

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld! Foresten så har jeg lyst til å slette mitt forrige innlegg, da jeg ikke vil ha det der. Men får det ikke til..... Grr.
Catharina Adele 

9 kommentarer

Postet av: kristin poulsen høiberg

høres ut som du har hatt en fin dag :-) jeg har ikke begynt å skrive ønskeliste til jul enda, men har ingen spesielle ønsker egentlig..
Dato: 25.okt.2011 Tid: 19:46 URL: http://kristinbabe.blogg.no

Postet av: KingsPrincess

Jul er så herliiig! Tror kanskje jeg skal lage en kopp te, finne frem stearinlys og lage min egen ønskeliste også. God plan! ;)
Dato: 25.okt.2011 Tid: 20:49 URL: http://kingsprincess.blogg.no

Postet av: martine

hvorfor går du til BUP, hvis jeg kan spørre om det? :) Har gått dit selv ang spiseforrstyrrelse, og var ikke særlig fornøyd.. klønete opplegg!! men det var jo der jeg bor da, så håper du får bedre hjelp av ditt BUP tilbud :)
Dato: 25.okt.2011 Tid: 21:39 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

martine: Jeg vil helst ikke si så mye om det her på bloggen, ihvertfall ikke enda. Men jeg kan ihvertfall si at det ikke har noe med spiseforstyrrelser å gjøre! Jeg er hittil veldig fornøyd, selv om jeg kun har gått der siden skolestart :)
Dato: 25.okt.2011 Tid: 22:38 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

KingsPrincess: Det var en god ide! Hørtes kos ut :)
Dato: 25.okt.2011 Tid: 22:39 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Elaine

Har ikke begynt å skrive ønskeliste enda, men burde vel gjøre det snart :-D

Tiden flyr så jeg er sikker på at julaften er her før vi vet ordet av det!

Kos deg med fri fra skolen! <3
Dato: 26.okt.2011 Tid: 17:36 URL:

Postet av: martine

Det respekterer jeg altså :) ooog mente ikke at du gikk dit for spiseforstyrrelse!!!!! mente jeg gikk dit for det og det var ikke noe bra opplegg! Unnskyld, håper du ikke tok det slik :) Du er nydelig og jeg innom bloggen din hveeer dag! DU er MIN motivasjon :)
Dato: 26.okt.2011 Tid: 21:33 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Elaine: Det håper jeg virkelig :D Og ja, jeg koser meg masse!
Dato: 27.okt.2011 Tid: 11:34 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

martine: Nei jeg tok det ikke som det heller altså, ville bare si det i tilfelle noen andre fikk mistanke om noe slikt også :) Tusen takk, det varmer å høre :D
Dato: 27.okt.2011 Tid: 11:35 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits