Link Link Link Link Link Link

Kosetorsdag

Publisert: 27.okt.2011 @ 20:36 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 2

De siste timene har jeg kost meg masse! Jeg har nemlig tilbringt tid på kjøkkenet, og drevet med terapi. Nemlig baking. Jeg elsker å bake, og når jeg baker koser jeg meg virkelig tvers igjennom. Når jeg i tillegg får til en god og sunn oppskrift blir jeg helt spinnvill. Fantastisk at sunne ting kan smake like godt som usunne. Elsker det! Perfekt for en søtmoms som meg. 

I dag har jeg bakt Kristines mandelboller. Altså boller uten hvetemel, men med mandelmel. Nam! De smakte faktisk boller, og hadde ganske lik konsistens. Er det noe jeg har savnet så er det hvetebakst, da jeg ikke tåler hvetemel så godt. Om jeg spiser hvetemel blir magen sur på meg, og straffer meg med masse smerte.. Ikke noe gøy altså. Derfor er det super at det finnes så mange alternativer!Namnam. Gleder meg til å ha med en slik bolle på skolen i morgen. Kanskje med hjemmelaget sunere sjokoladepålegg til tillegg? Fin dessert til fredagslunsjen det altså.. Jeg doblet foresten oppskrifen, så jeg fikk 4 store boller. De er endel mørkere enn vanlige boller da mandelmelet er mye mørkere enn hvetemel, som i tillegg er bleket.. Sier vel seg selv. 


Elsker kokos! Disse skulle egentlig bli muffins først, med ananas oppi. Men så glemte jeg meg bort og tok litt for mye kokosmel(som tiltrekker seg veldig mye veske) Så da de altfor deigete. Så da lagde jeg kjeks istedenfor. Nomnom! Hadde plane rom å ta sjokolade i dem også, men det glemte jeg.. Så blir nok til at jeg dypper de i sjokolade senere, eller at jeg bare rett og slett tar på litt sjokoladepålegg. Om noen er interessert i oppskrift, kanskje dere får det ;)

Bruk fantasien, og ta det du har i skapet. Ha en flott torsdagskveld videre!
Catharina Adele 

2 kommentarer

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

nam :) så kjempe godt ut.
Dato: 27.okt.2011 Tid: 20:43 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no

Postet av: Amanda

Oppskrift :D
Dato: 27.okt.2011 Tid: 21:45 URL: http://www.aksjespillet.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits