Link Link Link Link Link Link

Chocolate

Publisert: 30.okt.2011 @ 16:39 Kategori: helg Kommentarer: 5
En skikkelig søndag, og da mener jeg en skikkelig søndag. Har brukt dagen foran tven, ute i det fine høstværet og på kjøkkenet i dag. Bakt lavkarbobrød(digger det kun fordi det er uten hvetemel, fordi det metter og smaker veldig godt), og sjokoladepålegg. Det var ihvertfall veldig godt, og ble borte på et blunk. Tror jeg må lage en ny ladning i kveldingen!

Lagde sjokoladepålegget av lik menge kakao, melkesjokoladeprotein og carob, smakte til med søtning(jeg brukte sukrinmelis), også tok jeg litt og litt skyr naturell til det fikk ønsket konsistens. Har mange ganger fått sjokoladepålegg som har vært altfor vannete i konsistensen, men dette ble perfekt! Passe tykt, ikke rennende og med masse sjokoladesmak. Mm.. Fantastisk godt på en skive nystekt brød eller på hjemmelagde knekkebrød! Anbefaler også sjokoladepålegget i speltlomper.. Får skikkelig tilbakeblikk fra barndommen, da jeg elsket lomper med nugatti på. Moms!

Har blitt hele to gåturer ute i høstværet i dag. Gikk en liten tur før frokost bare for å klarne tankene, også kom jeg akkurat inn fra en times kosegåtur med papsen. Sol, deilig temperatur og søndagsfølese. Kjempe deilig! Hadde også med kameraet, tenkte det ville være perfekt å ta noen høstbilder når det først var sol ute. Men hva skjer da? Jo, kameraet blir tomt for batteri etter jeg har tatt et bilde.. Og jeg hadde ikke med kameravesken som jeg har ekstrabatteriet mitt i. Dårlig planlegging! 

Hadde det kjempe koselig i går! Men bestemte meg for å la kameraet ligge da kvelden bare var for kos og kvalitetstid med jentene. Ingen av oss gadd å ordne oss noe særlig, og kvelden gikk kun til pizza, godis, druer og popcorn. Vi så også på Saras Nøkkel, som var veldig bra men som dessverre hadde en veldig dårlig slutt.. Elsker at jeg har så fine venner som jeg kan snakke med om alt mellom himmel og jord, bokstavelig talt! 

Nå er det kos resten av kvelden. Skal lage god middag, og kose meg resten av helgen. Nyt, snart er det ny uke med nye muligheter. Vi har til og med fått en ekstra time denne helgen!

Foresten, tusen takk for kjempefine tilbakemeldinger på det forrige innlegget. Det varmer virkelig!
Catharina Adele 

5 kommentarer

Postet av: Keths!

nammi, så godt ut !
Dato: 30.okt.2011 Tid: 16:42 URL: http://keths.blogg.no

Postet av: Mira

Sjokoladepålegget så godt ut :)
Dato: 30.okt.2011 Tid: 19:02 URL: http://miira.wordpress.com

Postet av: Kristine

Sjokoladepålegget så nydelig ut :)

SV:

Det hørtes herlig ut med kosekveld. Håper du koste deg masse på lørdag :)

Ja, jeg lager styrkeprogrammet selv. Jeg kjenner kroppen såpass og vet hva jeg vil forbedre og prioritere.

Ha en fin dag :)
Dato: 01.nov.2011 Tid: 11:43 URL: http://dedication.blogg.no

Postet av: Fast leser :D

kan vi få oppskriften på brødet? så driiiit godt ut og jeg vedder på at det er det og! :D

digger bloggen din! den er fantastisk :) ståå påååå
Dato: 01.nov.2011 Tid: 18:29 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Fast leser :D: Lavkarbobrødet, eller knekkebrødet? ;) Isåfall er begge deler veldig godt ja! Tusen takk :)
Dato: 01.nov.2011 Tid: 22:40 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits