Link Link Link Link Link Link

Travel jente

Publisert: 01.nov.2011 @ 19:48 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

Travel hverdag! Disse to dagene har gått i ett, og macen har blitt noe glemt oppi alt. Gårsdagen gikk til nye oppgaver og elevrådsarbeid på skolen, før jeg tok meg en god og rask styrkeøkt før jeg dusjet og dro på soverromsparty. Det var jo Halloween, og en veldig fin unnskyldning for å samles selv om det var mandag. Jeg for min del tok det likevel med ro, og brukte kvelden til kos med fine folk og til spising av popcorn og annet. Hver dag er en fest! 

I dag har det som vanlig vært travelt. Det pleier det å være hver tirsdag.. Gym og engelsk før kickoffen for vår nye opgave tok resten av dagen.. Så var det hjem for å dra på møte i Lillestrøm. Nå har jeg akkurat spist laksewok, og kan endelig slappe av. Er veldig støl i kroppen fra gårsdagens styrkeøkt, så om det blir noe trening i dag blir det nok bare en gåtur. Hadde trossalt en god gymtime i dag også, med kondisjonstrening. Også begynner å bli noe sent, og om treningen blir for sen greier jeg ikke å sove. Funker dårlig å ha masse energi når man kryper til sengs gitt.. 

Ellers en helt vanlig tirsdag.. Jeg gleder meg veldig til helgen, da jeg skal min første tur til Vestlandet for å besøke kjæresten på Nordfjord Folkehøgskule. Det blir stas! Blir min første tur med småfly(?) også, og min første tur med fly alene i det hele tatt. 


Gårsdagens!

Ellers begynner det å bli veldig tidlig mørkt ute nå.. Og jeg føler det er svarte natten bare en liten stund etter skoletid. Trist. Men med et par biter sjokolade overlever jeg det også. Mm, sjokolade! Hehe. Nei nå får jeg lufte hodet litt, håper alle har en bra dag og en herlig kveld videre! 

Catharina Adele 

1 kommentar

Postet av:

fint bilde
Dato: 01.nov.2011 Tid: 20:10 URL: http://keths.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits