Link Link Link Link Link Link

Happy and charged

Publisert: 07.nov.2011 @ 17:06 Kategori: helg Kommentarer: 5

Da har jeg funnet veien tilbake til kjedelige Sørumsand igjen. Hatt en helt fantastisk helg på Vestlandet, med utrolig flott natur, masse bra mennesker, happeninger og ikke minst sammen med verdens beste kjæreste! 

Det var utrolig godt å ta en helg bort fra alt. Virkelig ingenting som er bedre enn å dra bort når man trenger en helg for å finne tilbake motivasjon, energi og glede i hverdagen. Ikke at livet er fælt, men jeg var sliten, umotivert for skolearbeid og trengte litt kjærlighet fra kjæresten. Jeg tror alle har godt av å dra bort for å kunne slappe av og fokusere på noe annet for en liten stund innimellom. Savner jo Jonas en god del når det går uker mellom hver gang vi møtes, så spesielt deilig var det å få være med han. 


En liten smakebit.. Heldig som jeg var kom solen stikkendes frem når vi var på tur!

Og folkhøyskolelivet var bedre enn forventet. Veldig sosialt, med utrolig masse hyggelige folk! Kan ikke huske sist jeg hilste på så mange på så kort tid.. Hehe. Lørdagen gikk til orientering, noe som tok to og en halv time men som var kjempemorsomt! Fikk se masse natur som var nydelig til og med når det regnet. Det kan man se lenge etter her omkring ihvertfall.. Jeg koste meg ihvertfall, og fikk virkelig kjørt meg. Var helt utslitt i kroppen resten av lørdagen, tar på å gå/løpe så lenge i skog og mark gitt! Kvelden gikk til ''liksom bryllup'', som var veldig godt planlagt og gjennomført. Kan ikke huske sist jeg lo så mye! Søndagen ble det søndagstur, hele tre filmer og kos hele dagen. 

Kort fortalt. Jeg har hatt det supert! Småflyturene gikk også veldig bra, og var ferdige på et blunk. På veien hjem fikk jeg også en fantastisk utsikt. Norsk natur får meg bare til å måpe! Og tenk hvor mye jeg ikke har sett enda..Denne pakken ventet på meg når jeg kom hjem... Wee, glad jente! Hva den inneholdt kan dere få vite senere. Nå må jeg løpe, Trento venter!
Catharina Adele 

5 kommentarer

Postet av: Frida

Hei! Jeg må bare si det; elsker bloggen din:)

Du er en inspirasjon for meg, på mange områder.

Jeg lurte litt på en ting, kunne du si litt om hva du spiser mtp trening? Altså før, etter, hvor lang tid før osv?

Stå på videre, og ha en strålende kveld ;)
Dato: 07.nov.2011 Tid: 19:07 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Frida: Åh, slike kommentarer er så koselige! :)

Jeg spiser veldig variert, men jeg spiser alltid Noe. Kan sikkert lage et innlegg om dette om det er ønskelig. Men jeg spiser alltid både før og etter trening, før trening noe energirikt, tørket frukt og nøtter vedsiden av noe proteinrikt er ofte en slager. Etter trening passer jeg på å få i meg karbs og proteiner. Normalt med havregrøt, banan, skyr, proteinpulver, gojibær osv osv.

Håper dette var til hjelp inntil videre:) Ha en flott kveld du også!
Dato: 07.nov.2011 Tid: 21:19 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: lilleost

Bra du koste deg! Spent på pakken din ..
Dato: 07.nov.2011 Tid: 21:48 URL: http://www.lilleost.blogg.no

Postet av: Katrine

Tipper det er pakke fra iherb? Venter på hentelapp for 4 stk jeg, og nå har jeg ventet i to uker... Fy søren jeg er utålmodig, kjenner det kribler i hele kroppen. Pakkene mine er fulle av godsaker og det tipper jeg din og er:)? Du brukte vel DHL frakt siden det tok så kort tid? :)
Dato: 08.nov.2011 Tid: 18:02 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Katrine: Ja det er helt riktig! Ja jeg brukte det fordi den ble litt for tung for den billigste.. Men den andre pakken kommer med vanlig frakt :-) Sånne pakker er gøy å få i hus det!
Dato: 09.nov.2011 Tid: 09:01 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits