Link Link Link Link Link Link

Uke 45

Publisert: 07.nov.2011 @ 21:31 Kategori: Weekplan Kommentarer: 3


Ny uke, nye muligheter. Jeg håper på en god uke med masse energi fra god, sunn mat. Har også et mål om å være sukkerfri fremover en stund nå, og lage masse godt og sunt.

Spis masse, tren hardt og smil! 

Jeg er motivert for ukene som kommer, er du?
Catharina Adele 

3 kommentarer

Postet av: kristineelns

hei! jeg har lest bloggen din en god stund nå men har ikke fått emg selv til å kommentere noe særlig...

men jeg vil bare si takk! takk for at du inspirerer meg og motiverer meg hver eneste dag! selv har jeg slitt en del med ortorekti/anoreksi, men er nå FAST bestemt på å ville bli frisk! jeg GLEDER meg så til å trene igjen, og er LEI av å ha en pinglete kropp. det er fortsatt utfordrende å få i seg nok mat, men så går jeg bare inn på bloggen din og leser om livsgleden din, den fantastiske holdningen din til mat og trening og ikke minst den fantastiske kroppen din! du har en av de flotteste fysikkene jeg har sett! gelt ærlig. jeg øsnker muskler og en sterk og frisk kropp og hode mer enn noe annet. igjen, takk :)

så lurer jeg litt på, hva spiser du før/etter trening? og til frokost?

og hvor lang tid brukte du på å gå opp de fem kiloene? trente du i denne perioden? og hvordan spiste du for å legge på deg?

selv kan jeg ikke trene stort enda, må først litt mer opp i vekt... men å se frem over til en hverdag fyl tav trening er den største motivasjonen! savner det så utrolig!
Dato: 07.nov.2011 Tid: 22:53 URL: http://kristineelns.blogg.no

Postet av: gudsigne

Åå, du er så inspirerende, Catharina! Alltid så positivt innstilt til alt! Får litt dårlig samvittighet av å se hvor flink du er til å organisere og planlegge, og ikke minst: utføre en uke med masse trening og sunn og god mat! FLINKA!
Dato: 08.nov.2011 Tid: 23:50 URL: http://gudsigne.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

gudsigne: Åh takk Signe! Det er jo å motivere/inspirere andre som er målet mitt med slike innlegg, så det er bra :D Tusen takk, har blitt en helt vanlig del av min hverdag det :-)
Dato: 09.nov.2011 Tid: 09:03 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits