Link Link Link Link Link Link

Super fredag

Publisert: 11.nov.2011 @ 11:06 Kategori: hverdags Kommentarer: 2


En liten frokost før frokostspinning med Marie og Martine! Feels good.Tror aldri jar har stått opp ti over seks for å dra på spinning før, men fy så deilig det var. Med en glad og litt sprø instruktør ble jeg sittende smilende gjennom mesteparten av timen.. Herlig start, lenge siden jeg har kommet i samf. timen så opplagt som i dag. Dette skal gjøres hver fredag! 

Drakk en super sjokoladedrikk før og etter trening, som var en porsjonspose supermat(ny greie jeg fant på dagligvarebutikken), rå kakao, sjokoladeproteinpulver, en banan og litt mesquite blandet med vann. Nom! Skålen med skyr, syltetøy, gojibær, knekkebrød og cashewnøtter er fra i går. Men var noe veldig lignende i dag.. Ordentlig frokost fikk vi på etter spinningen på Trento. 

I går fikk jeg nemlig den siste pakken min i hus..

Så nå blir det hjemmelaget sjokoladelaging i helgen, weee glad jente! Allerede funnet flere sjokoladeoppskrifter jeg nesten ikke kan vente med å prøve ut..
 
I kveld kommer fine jenter til meg, så da venter det kosekveld med digg, jentesnakk og tv. Herlig! En super fredag altså, nå må jeg bare komme meg igjennom skoledagen først. Håper på at timene skal fly.. 


Bart

Hvordan er/blir din fredag? 
Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: lifewitheatingdisorders

Vet ikke helt enda :)
Dato: 11.nov.2011 Tid: 11:15 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no

Postet av: Katrine

Venter fremdeles på mine iherb pakker som jeg bestilte for 17 dager siden. Fikk en hentelapp i dag som jeg ikke fikk tid til å hente, men skal hente den i morgen. De tre andre venter jeg ennå på. Kan dessverre ikke begynne raw sjokoladelagingen før alt er i hus for alle ingrediensene jeg trenger er i ulike pakker, typipsk. Hehe, jaja de er vel rett rundt hjørnet tenker jeg, hadde bare vært kjekt å fått alt til helgen :) Ha en flott helg og kos deg med hjemmelaget sjokolade!

Klem Katrine
Dato: 11.nov.2011 Tid: 21:40 URL:

Skriv en ny kommentar

hits