Link Link Link Link Link Link

Winter feeling

Publisert: 16.nov.2011 @ 18:30 Kategori: hverdags Kommentarer: 3Da er denne onsdagen snart over også. I dag har alle mulige følelser vært innom meg, men som det som oftest gjør så har det ordnet det seg tilslutt. 

I går fikk jeg nemlig en tekopp over macen min. Det likte den ikke, så da ble den svart. Jeg var overtrøtt, og reagerte med å få latterkrampe før jeg brast ut i gråt. Stakkars kjæresten min som fikk en fortvilet jente på telefonen.. 
Men jeg fikk da lagt den i v-form på badegulvet, og bragt den med til IT-mannen på skolen i dag etter kjøretimen min. Etter en liten stund fikk jeg lånemac som jeg skal ha mens min kjære er på reprasjon og får skiftet skjerm. 

Dagens tips: Ikke søl te over macen/pc din, det er dumt.

Ellers snødde det så vidt i dag(!!), ikke mye, men litt. Når desember kommer synes jeg også at snøen bare kan komme, den gir jo så god stemning! Også er det jo så fantastisk pent når alt er hvitt. 

Ellers har jeg lagd godiskuler, hatt veldig magevondt og kranglet med internettet her hjemme. Nå er det spinning! Hvordan har din onsdag vært?
Catharina Adele 

3 kommentarer

Postet av: Mira

Ånei :( Tenkte over det i går faktisk, da jeg satt med en tekopp ved macen og puslet med mitt.. hvor lett det er at den bare velter over tastaturet. Og da er det gjort. Håper det ordner seg!
Dato: 16.nov.2011 Tid: 20:24 URL: http://miira.wordpress.com

Postet av: kristineelns

har selv klart å søle en kaffetermos ut i hele veska (favorittksinnveska...) hvor pc og ipod lå. Dette skjedde itillegg i en overfull stressende klam busstur. så jeg føler med deg kjære! hehe
Dato: 16.nov.2011 Tid: 22:04 URL: http://kristineelns.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

kristineelns: Uff! Sånt er ikke noe gøy altså.. Håper det ordner seg til slutt! :) Hehe
Dato: 17.nov.2011 Tid: 21:50 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits