Link Link Link Link Link Link

Breaking Dawn

Publisert: 20.nov.2011 @ 01:02 Kategori: helg Kommentarer: 1

Bare innom for å si god natt! Jeg er sliten og trøtt etter en fin kveld på kino med jentene. Digget Twilight filmen, levde meg som vanlig veldig inn og både sinne, frustrasjon, sorg og glede oppstod underveis.. Hehe. Anbefales!

Ellers har jeg spist sinnsykt mye sjokolade i dag, skjønner ikke hvordan jeg får det til. Lagde nemlig enda en ny raw sjokolade i dag, med kokos og karamellfyll. Den smakte fantastisk!
I morgen skal jeg lade opp til en travel og slitsom uke, som jeg gleder meg til å bli ferdig med. Neste helg er nemlig verdens beste hjemme hos meg igjen! Can't wait. Før det er det løpetest, prøve, to fremføringer, møter, kurs, fotouke, tatoveringspåfyll og annet som må gjøres. Snakker vi god planlegging for å få til alt jeg vil nå? Ja, uten det kommer jeg nok ikke langt. 


Hei overtrøtt, og photobooth med verdens beste kvalitet. Slik blir det når jeg er lat og ikke tar meg tid til speilrefleksen. 

Gleder meg til å få bedre tid, og komme sterkere tilbake her på bloggen! 
Men nå er jeg trøtt, så nå avslutter jeg før jeg legger ut mer unødvendigheter.  Håper alle har hatt en flotters lørdag!
Catharina Adele 

1 kommentar

Postet av: ♥ sandracb

Skal se den så fort som mulig, har ikke hatt andledning til det enda :-D
Dato: 20.nov.2011 Tid: 01:13 URL: http://sandracb.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits