Link Link Link Link Link Link

Uke 47

Publisert: 20.nov.2011 @ 11:18 Kategori: Weekplan Kommentarer: 2


Det venter som skrevet en travel uke for meg. Så her trengs det planlegging, forbredelse og motivering for at jeg skal få tid til alt og for å få de resultatene jeg ønsker meg. Vil jo gjerne gjøre det bra på prøver, fremføringer og bip-testen pluss at jeg vil få tid til trening og avslappning. 

Derfor blir det trening i dag istedenfor i morgen. Dette fordi jeg må hvile slik at jeg får energi i massevis til selve bip-testen på tirsdag. I kveld er det lesing til Samf prøven jeg har i morgen. 

På tirsdag kveld skal jeg på noe jeg gleder meg veldig mye til. Jeg skal nemlig på kurs, og ikke på hvilket som helst kurs. Hvordan kurs jeg skal på kommer jeg tilbake til senere. Det har noe med jul og gjøre, og det er i Bærum. Så da går hele tirsdagen til det etter skoletid! 

Onsdagen skal jeg legge inn mer farge i tatoveringen min, da den ble veldig blass i forhold til hva jeg ønsker at den skal være. Derfor vil treningen etter onsdag bli forsiktig. 

Og sist men ikke minst så gleder jeg meg til kjæresten kommer hjem til helgen! Da blir det kvalitetstid, kos og mest sannsynlig en blogg og treningsfri helg. 
 


Jeg tror sjokoladen min vil være en veldig nær venn de neste dagene. Ren lykke i søt, spisendes form! 
Har du en travel uke i vente? 
Catharina Adele 

 

2 kommentarer

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

masse lykke til :)
Dato: 20.nov.2011 Tid: 11:37 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no

Postet av: Mira

Jeg har også en travel uke i vente, men det er egentlig det beste! Ha en fin uke, og ta med litt sjokolade på veien ja :)
Dato: 20.nov.2011 Tid: 14:02 URL: http://miira.wordpress.com

Skriv en ny kommentar

hits