Link Link Link Link Link Link

En mnd igjen

Publisert: 24.nov.2011 @ 17:41 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Til selveste Julaften. Ah hvor herlig! Gleder meg som vanlig som en liten unge til julekosen, og tenkt at den allerede starter nå til helgen! Da er det pepperkakebaking, julelys og advent som står på planen sammen med verdens beste. Smil

Dagen i dag har vært ganske grei. Stod opp en times tid tidligere enn vanlig, da jeg måtte dusje(!) før jeg måtte møte opp en halvtime før vanlig på skolen. Vi i elevrådet hadde nemlig "Vi hjelper deg!" kampanje hvor vi gikk og gav ut informasjon om hva vi jobber med, kontaktinfo osv pluss info om litt annet. I tillegg var det musikk, og gratis kakao, solbærtoddy, rett i koppen suppe, saft og te til alle. Kos start på dagen!

Var på skolen til kvart på tolv i dag, før jeg dro til Lillestrøm for å snakke med ernæingsfyiolog om magen/allergi. Fikk ikke vite noe enda, men fikk snakket og fortalt en god del om hva jeg spiser osv. så skal jeg møte hun om tre uker igjen.. Før timen rakk jeg innom senteret en tur, hvor jeg selvfølgelig ikke kom tomhendt ut igjen.. Disse to var med meg hjem, ved siden av en julegave.


Bilder tatt i farta.. Kjedene er fra Glitter, og til en veldig fin pris! 49 og 99 kr. 

Da er magen mett på en haug med sjokoladepannekaker, moms. Tenker det blir en liten styrkeøkt på Trento senere i kveld, ukens første! 
Gleder du deg til jul? 
Catharina Adele 

2 kommentarer

Postet av: studentpike

Sjokolade pannekaker hørtest godt ut :) jaaaa glede meg t jul :)
Dato: 24.nov.2011 Tid: 17:47 URL: http://studentpike.blogg.no

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

Gleder meg utrolig mye :-))
Dato: 24.nov.2011 Tid: 17:48 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits