Link Link Link Link Link Link

Jul og kjærestekos

Publisert: 27.nov.2011 @ 22:32 Kategori: helg Kommentarer: 6

Jeg har hatt en fantastisk helg! kjæresten har som sagt vært her denne helgen, og vi har kost oss utrolig mye med alt fra pepperkaker, juleshopping og lunsj med foreldrene hans. Selvfølgelig gikk den alt for fort over også, så nå håper jeg bare på at de neste ukene skal gå like fort og bli like bra!

I dag er det første advent, og jeg har brukt dagen sammen med min kjære. Julemusikk, pepperkake baking og pynting, kakespising og kos.. Ah virkelig kost meg! Elsker julen, og endelig har den startet. Riktignok så er det vel ikke 1.des før på torsdag. Men julepyntet begynner sakte men sikkert å titte frem her i huset ihvertfall. Koselig!

Så nå har ventetiden startet, og nå gjenstår det bare at 1. desember er her og kalenderne skal åpnes dag for dag. Jeg hadde ingen kalender før en sjokoladekalender midt i desember i fjor, i år trodde jeg at jeg ikke ville få noe, før min kjære hang opp en kalender han hadde laget til meg. Åh, jeg er heldig jeg! Uansett hvor lite han sier det er, så er det veldig mye for meg, og jeg gleder meg til å åpne brevene som ligger for hver dag.

Hvordan kalender skal du ha i år?

Også som jeg lovet dere, noen bilder fra dagens julekos. Pepperkaker, melis, godteri og julemusikk. Smil
Også ble noen brukt til pynt, Jonas lagde disse til meg, så da måtte jeg jo nesten sette de frem på stuebordet mitt. Hehe, er han ikke flink? Jeg lagde også selfølgelig en bart og et stort hjerte som jeg pyntet og satte i vinduskarmen min, kos med egenlaget pynt som i tillegg kan spises! Spørs bare hvor lenge det blir der, heh. Hjertet lagde han med hendene.. Ting som ser hjemmelagde ut er oftest det som er mest sjarmerende. Spesielt når det stårt "Jenta mi" inne i det.. :-)

Det var noen av bildene fra helgen. Har fortsatt flere på lager, men litt om gangen. Håper alle har hatt en strålende helg, og 1. søndag i advent. Nå kommer julen, enten vi vil eller ikke. Nyt ventetiden, ikke stress den bort.
Catharina Adele 

 

6 kommentarer

Postet av: ADRIENNE - E ♣ legg meg til som venn!

så kreative!! liker :D
Dato: 27.nov.2011 Tid: 22:32 URL: http://adriennee.blogg.no/

Postet av: Monica

Ser ut som at du har kost deg masse! Hjemmelagde pepperkaker er utrolig godt :)
Dato: 27.nov.2011 Tid: 23:20 URL: http://temmenbloggen.blogg.no/

Postet av: Mira

Så fine pepperkakene ble! :)
Dato: 28.nov.2011 Tid: 09:10 URL: http://mirajakobsen.femelle.no

Postet av: nonnevals

Ååh, så fine! Nå fikk jeg lyst til å lage pepperkaker :D
Dato: 28.nov.2011 Tid: 10:42 URL: http://nonnevals.blogg.no

Postet av: Julie Sofi

<3

Når eksamen er ferdig, blir det baking her også! :D Gleder meg! Bildene av deg under er UTROLIG FINE, btw. Du er utrolig vakker!!! <3
Dato: 28.nov.2011 Tid: 15:03 URL: http://sofisverden.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

Julie Sofi: Baking er så kos :D Om du får tid hadde det vært kos å ha en baedag hos farmor kanskje? Tusen takk <3
Dato: 28.nov.2011 Tid: 16:08 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits