Link Link Link Link Link Link

Hjemmelaget Granola

Publisert: 29.nov.2011 @ 19:42 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 3

Da er tirsdagen her, og jeg har hatt en rett og slett dritt dag. Har ingen spesiell grunn, men vært småting igjennom hele dagen som har bygget seg opp i tillegg til at jeg stod opp med feil bein i dag. Er det ikke det man sier? Slike dager går usedvanlig sakte, og jeg begynner å gråte for hver minste lille ting. Og da blir jeg i tillegg sur på meg selv. Haha, nesten litt komisk. Ikke helt stabil følelsesmessig altså, gråter selv om jeg ikke har noe å gråte for. 

Så når jeg endelig kom meg hjem fra skolen i dag gjorde jeg det jeg liker aller best. Jeg satte med ned og spiste en haug sjokolade, gråt litt til fordi den ene sjokoladen datt på gulvet(gråter for ingenting, sa du?) også startet jeg å lage min egen hjemmelaget frokostblanding, granola, kornblanding.. osv, kall det hva du vil. 

Her er oppskriften jeg brukte:


 
150g havregryn  
100g linfrø
100g solsikkefrø
50g sesamfrø
50g gojibær 
En håndfull aprikoser, i biter 
50g grovhakkede cashewnøtter
40g sukrin
40g fiberfin
6 ss kokosolje
Kanel, kakao


Bland alt det tørre sammen, unntatt den tørkede frukten(det gjorde ikke jeg, noen dager etterpå smakte den noe brent) og bland så inn kokosolje som er smeltet i vannbad. Går også ann å bruke litt olje/fun light osv. Spre det utover en form og stek i 50 minutter på 140 grader. Rør innimellom. Avkjøl, bland inn noen ss kakao om du vil det og voila! Ferdig og klart til å spise sammen med melk, yoghurt, frukt osv eller bare som snaks. Spiste masse som snaks i stad, kjempe godt men litt kvalmende å spise for mye!

Denne kan du varierer etter som hva du liker, hva du har i hus og for hvilken tid på året det er. Jeg hadde planer om å lage en julete granola, men jeg hadde så lyst på sjokolade at det ble det istedenfor. Nam nam! En julete en kommer nok senere..

Nå er magen utrolig vond, så tviler på at det blir noe trening i dag desverre.. Ting går litt mot meg i dag, gitt. Håper dere har en good tirsdag!
Catharina Adele 

 

3 kommentarer

Postet av: Hverdagen med spiseforstyrrelser

nam :) så godt ut.
Dato: 29.nov.2011 Tid: 19:53 URL: http://lifewitheatingdisorders.blogg.no

Postet av: Annette Helene

Det så nydelig ut:)

Så fin blogg du har:)

Annette
Dato: 29.nov.2011 Tid: 21:38 URL: http://www.annettehelene.blogg.no

Postet av: Kristine

Hva? Sunt julegodiskurs i Bærum?

Hvor da? :D

Jeg bor jo i Bærum. Det vil jeg få med meg!
Dato: 30.nov.2011 Tid: 13:05 URL: http://dedication.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits