Link Link Link Link Link Link

Tidlig hjemreise

Publisert: 02.des.2011 @ 20:11 Kategori: helg Kommentarer: 2

Heyhey, da er det helg. Og jeg er hjemme.

Ja du leste riktig, jeg er allerede hjemme fra elevrådsturen.. Ankom tidlig i går på Viubråtan feriesenter på Furumo, i et iskaldt gammelt hus. Må si vi var noe skuffet, og ikke helt fornøyd med en gang. Spesielt ikke når vi prøvde å fyre, og røyken da kom inn i huset og røykla rommene.. Brannalarmen gikk og brannmennene kom. Men ingen fare, grunnen til dette var bare at det blåste så mye at det ble trykk ned i pipa istedenfor opp. Men dette løste vi ved å bruke flere veggovner på full guffe. Imens vi ventet på varmen ble masse klær, og dynene brukt. Selvom vi ikke var helt fornøyd, gjorde vi det beste ut av det vi hadde og hadde en veldig koselig dag i går. Må si vi i styret kom nærmere hverandre, og det var jo det som var meningen. 

Hele gårsdagen brukte vi i sengene. Jupp, vi lå i sengen fra et til vi la oss, ved unntak av når vi spiste taco. He he. 

Men når jeg våknet i dag så var ikke kroppen så fornøyd over gårsdagens frysing.. Jeg kaldsvettet store deler av natten, og ble pottetett i hode og nese. Matlysten var forsvunnet, og kvalmen ble større og større. Jeg prøvde å tenke at det ville gå over med noen paracet, men den gang ei. De andre fra elevrådet ankom stedet, og turen startet for fullt. Det var her jeg skjønte at jeg ikke greide mer.. Det å kaste opp er noe av det verste jeg vet, og jeg har ikke gjort det på år og dag. Så det var veldig ekkelt. 

Utrolig kjipt, og utrolig typisk at jeg skulle bli syk akkurat denne helgen. Jeg som aldri er syk! Heldigvis for meg har jeg verdens beste pappa som tilbød seg å dra fra jobben og hente meg. Han er snill han.

Nå føler jeg meg noe bedre. Kvalmen har gått over, men hodet og forkjølelse er blitt verre. Kroppen skjelver ved for mye belastning, så nå skal jeg ta det med ro noen dager. Kvelden har jeg brukt til innpakking av gaver, sjokoladekalender laging, avslappning og resten av kvelden blir det mest sannsynlig godis og tv. Er på en måte glad jeg tok avgjørelsen ved å dra hjem, da jeg er redd jeg bare hadde vært "i veien" sammen med de andre, med en vond følelse av å ikke greie å delta som jeg vanligvis ville ha gjort.. 

Men sånn ble nå det. Kjipt kjipt kjipt. 


Sliten pusekatt

Håper dere alle har en fin fredag. Friske og raske! Kommer nok noen flere innlegg denne helgen om jeg må 'holde senga' noen dager.. Kjedelig. 
Catharina Adele 

2 kommentarer

Postet av: anonympia

Fin blogg!
Dato: 02.des.2011 Tid: 20:13 URL: http://anonympia.blogg.no

Postet av: vew

luke nr 2 er åpnet,se hva som er inni dær

skriv en kommentar på mitt innlegg og jeg leser bloggen din fram til jul :)

Klem Fra vew god jul :)
Dato: 02.des.2011 Tid: 20:14 URL: http://vew.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits