Link Link Link Link Link Link

'Hjemmelaget' sjokoladekalender

Publisert: 02.des.2011 @ 23:43 Kategori: Jul Kommentarer: 4

Litt sent å komme med dette tipset, men det er vel uansett bedre sent enn aldri. Noen synes vel dette er tull, men for meg, er dette gull! Sjokoladen som opprinnelig er i disse kalenderne er for meg egentlig bare søppel, sukkerholdig og ødeøagt sjokolade som ikke smaker ordentlig sjokolade engang. Derfor fant jeg ut at jeg kunne åpne kalenderen under eller over, ta ut platen med sjokoladen og tømme den før jeg fylte den med deilig hjemmelaget sjokolade. Denne gangen lagde jeg en ganske mørk sjokolade med kanel i, så en liten smak av jul hver dag frem til jul blir ikke feil!Fylte de opp med et gojibær i hver rute. Mmm.. 


Avkjølte brettet i kjølerommet før jeg la det inn i kalenderen og teipet igjen åpningen. Nå var det bare å åpne de to første kalenderlukene!


To dager nærmere jul! Jippey. 

Nå går jeg egentlig å bare håper på snø. Har hørt noen rykter om at snøen kommer etter jul, hørt noe så fælt eller? Huff.. 
Catharina Adele 

4 kommentarer

Postet av: christinestrening

NAM!!!! Så kjempegodt ut :-)

SV: Er du ikke ferdig før januar du heller? Kjipt når de legger eksamen til januar- da blir det jo aldri ferie- uken etter er det jo på ann igjen med undervisning. Og ALLE ANDRE har jo ferie i julen. Sukk..

Stå på og lykke til :-)
Dato: 03.des.2011 Tid: 00:01 URL: http://christinestrening.blogg.no

Postet av: kristineelns

genialt! :D
Dato: 03.des.2011 Tid: 00:33 URL: http://kristineelns.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

christinestrening: Jojo! Min feil, jeg misforstod jeg :-) Trodde du mente at du hadde fri den 16 des, og at det var sent.. Hehe. Isåfall, stakars deg da! Håper du får kost deg i julen likevel!

Lykke til!
Dato: 03.des.2011 Tid: 10:14 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Mira Jakobsen

Så lurt! :)
Dato: 03.des.2011 Tid: 19:45 URL: http://mirajakobsen.femelle.no

Skriv en ny kommentar

hits