Link Link Link Link Link Link

2. Søndag i advent

Publisert: 04.des.2011 @ 20:34 Kategori: helg Kommentarer: 1

God kveld!

En veldig koselig feiring av søsterens 22 år er over, masse kake er inntatt og en forkjølet kropp er mer sliten enn den ellers ville ha vært etter selskap. Raw pien min ble veldig godt mottatt, og flere ville ha oppskriften på den. Morsomt når interessen min for kjernesunn og raw mat blir så godt mottatt og likt av andre! Ble annen kake på meg i dag også, så er redd magen vil si ifra litt i natt pga hvetemelen.. Men en gang i blant går ann! Litt vondt i magen overlever jeg. 

Nå håper jeg at ukene som kommer vil bli bra, at jeg vil bli frisk og at skoledagene før jul går fort. Aller helst vil jeg bare at siste skoleuke skal komme, at kjæresten er hjemme hos meg og at snøen skal falle. Håper virkelig ikke det blir altfor stress med masse skoleoppgaver disse siste to fulle ukene.

Håper alle har hatt en flott helg! Stress ned og kos deg i tiden fremover. La oss tenke positivt sammen! Ikke glem at julen er ment for glede, kos og familietid. Nyt det, plutselig er det over. Må minne meg selv på dette støtt og stadig.. 

Da venter tven på meg, sammen med sjokolade, ananas og druer.. Mm.
Catharina Adele 

1 kommentar

Postet av: Kristine

Kos deg med søndagskosen, og god bedring med forkjølelsen :) Håper du får en fin ukestart i morgen, med lite stres og masse hygge ^^
Dato: 04.des.2011 Tid: 22:30 URL: http://kristinesolhaug.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits