Link Link Link Link Link Link

Anniversary

Publisert: 05.des.2011 @ 10:10 Kategori: diverse Kommentarer: 7


En dag i november i fjor.. Med masse snø allerede da, som du er så glad i. 

I dag er en ganske fin mandag. En litt spesiell mandag. Natt til i dag er det et år siden jeg sa ja til å være kjæresten til min kjære Jonas. Et år er ikke spesielt lenge, men et år er vel litt spesielt likevel? 

I løpet av dette året har vi ihvertfall opplevd veldig mye, og fått mange fine minner sammen. Vi har opplevd både godt og vondt, og jeg elsker at vi har kommet oss igjennom alt og støtter hverandre når det trengs. Nå bor du langt unna meg, helt på Vestlandet. Jeg har aldri trodd at jeg noen gang ville klare å være i et avstandsforhold, men nå som jeg er sammen med deg har det forandret seg. Det har vært noen tøffe mnd, med savn og tårer, men også med mye glede og kos når vi først har vært sammen. Nå er det ikke lenge igjen til du er her hjemme hos meg for en lengre periode i julen, og det gleder jeg meg veldig til. Underveis har jeg følt det som om tiden har stått stille, men nå i skrivendes stund føles det ut som tiden har flydd avsted. Føler ut som om det var i natt vi ble sammen!

Når jeg våknet i dag var det første jeg gjorde å åpne kalenderen du har laget til meg, som inneholdt et søtt brev og en omtenksom gave. "Varmepute" til å ha i skoene! Finnes ikke bedre gave å gi til meg, spesielt når jeg tror tanken bak gaven er at du tenker at jeg skal være med deg på ski når den tid kommer, og jeg da vil trenge ekstra varme på de frøsne føttene mine. Har jeg riktig?

Jeg gleder meg til mange flere fine stunder, reiser og opplevelser sammen med deg Jonas. Jeg elsker deg! Også er den 5. desember også noe spesiell fordi min kjære søster blir 22 år i dag, som vi feiret i går. Hurra for søstern min! 

Catharina Adele 

7 kommentarer

Postet av: Mathias Folke Nordby

Kul Header :) :)
ha en fin dag ;)
Dato: 05.des.2011 Tid: 10:20 URL: http://folke91.blogg.no/

Postet av: Mira

Gratulerer til dere to! :)
Dato: 05.des.2011 Tid: 10:55 URL: http://mirajakobsen.femelle.no

Postet av: Jeanett<3

Gratulerer :)
Dato: 05.des.2011 Tid: 12:12 URL: http://frkjean.blogg.no

Postet av: Vilde

Så koselig :) Sånt blir jeg glad av å lese <3

Jeg har vært med kjæresten min i litt over halvannet år, så det er jo på "samme nivå". Jeg er så glad i ham, og så glad for at vi bor sammen. Da er jeg alltid sammen med noen, selv når jeg er alene :)
Dato: 05.des.2011 Tid: 12:17 URL: http://lilleu.blogg.no/

Postet av: kristine

åå gratulerer! :) så utrolig koselig
Dato: 05.des.2011 Tid: 17:23 URL: http://kristineelns.blogg.no

Postet av: Engulf

Åh, det var et koselig innlegg:) Ja, tanken bak varmetingen var nok at vi kanskje kunne kjøre ski sammen en dag :D Jeg elsker deg Catharina <3 :D
Dato: 06.des.2011 Tid: 09:29 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Engulf: Hihi ^^ Det gleder jeg meg til! <3
Dato: 06.des.2011 Tid: 21:45 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits