Link Link Link Link Link Link

3. søndag i advent

Publisert: 11.des.2011 @ 10:51 Kategori: helg Kommentarer: 1

God morgen dere! Nå sitter jeg her med en god sjokoladekaffe etter en goo'frokost. 

I dag er det allerede 3. søndag i advent, og det var i går bare to uker til jul. Uken har flydd til tross for lange dager, og jeg håper de neste ukene vil gå like bra. 
Jeg hadde det superkoselig sammen med Karoline Fredag/Lørdag i Oslo. Fikk handlet noen julegaver og litt annet smått, pluss cafekos med Chai Latte(hjerte) osv. Stakars Karoline ble frastjålet sin nye Iphone på HM, så dette var selvfølgelig veldig leit.. 

Ellers hadde jeg første jobbdag i går, riktignok bare to timer for å lære meg kassa og annet grunnleggende under litt rolige forhold. Var mye nytt, og noe stressende når man er usikker på kassa og det er mange kunder. Men jeg tror dette skal gå veldig bra bare jeg kommer inn i det. Blir endel jobbing fremover nå mot jul, så nå blir det viktig å planlegge for å få tid til alt jeg har lyst til. Tror jeg vil trives godt på Libris de neste ukene, så jeg gleder meg til å komme igang :-)

Nå skal jeg snart på Trento for å være med på min 12 time i Trentos utfordring. Minst tolv ulike timer for å være med i trekningen av en premie tror jeg det var.. Uansett så er det siste uken nå, og jeg er bare en time unna så får bare henge meg på Step/styrke timen i dag.. Søndag er vanligvis hellig for meg med treningsfri, men blir nok deilig å starte dagen på denne måten uansett!

Ha en super dag!
Catharina Adele 

1 kommentar

Postet av: Ingrid Jøssang - TRENING, FOTO, MEG

Tiden går så fort nå før jul!! Haha, utrolig søtt bilde! <3
Dato: 11.des.2011 Tid: 11:14 URL: http://www.ingridjoss.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits