Link Link Link Link Link Link

Nyttårsforsetter?

Publisert: 03.jan.2012 @ 22:40 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 0

Da er hverdagen i gang, sammen med et helt nytt år med 365 blanke dager. Eller 362 dager, om du vil. For mange er et nytt år en helt ny start, med et sunnere liv, trening, osv osv. Og dette er bra, absolutt. Problemet ligger vel kun at om man setter seg for store mål, eller plutselig gjør store endringer i livsstilen kan man fort bli lei/sliten etter noen uker/mnd. Er det ikke bedre å starte smått og jobbe seg oppover? Bare et tips. Og om du vil bli sunnere, er det ikke nødvendig og trene HVER dag, eller å ikke spise godis NOEN gang. Det er lov å kose seg, og restutisjon og hvile er minst like viktig som treningen for resultat. Ikke minst, nok mat. 

Jeg synes realistiske nyttårsforsetter er en veldig bra ting, så lenge det er gjennomførbart og passende for hver enkelt. Jeg for min del vil bruke starten av året og siste ukene som mindreårig på å bli enda bedre kjent med meg selv, hva kroppen liker/ikke liker. Hva jeg trives best med med tanke på kosthold/energinivå/trening/skole osv. Ellers vil jeg leve etter kroppens ønsker, og nyte hver enkel dag mer. Det siste halvåret har jeg vært ekstremt dårlig på dette. Gått og ventet på helg/ferie eller morsomme hendelser hele tiden, og på en måte bare ha lyst til å komme meg igjennom hverdagene så fort som mulig. Greit å glede seg, men livet er da ikke bare i ferier/helger osv? Det er jo så mye mer. Jeg vil finne min egen vei, så jeg kan være så glad som overhodet mulig. Føler jeg har kommet langt, men enda noen puslebiter som skal på plass. 

Ellers vil jeg gjerne skaffe meg fast deltidsjobb, og ta lappen i løpet av dette året her.. Hadde vært greit!

Har du noen nyttårsforsetter? 


Muligens en liten slik en vil få plass på kroppen min i løpet av året? Hvem vet.. Evighetstegn med kjærlighet er ikke feil. Kjærlighet betyr så mye! 

Nå sovner jeg snart over tastaturet. God natt, snakkes senere. Mer om trening og slikt kommer om ikke lenge, der fokuset skal være nå fremover her inne. Mindre snikksnakk, tulleinnlegg som dette. 
Catharina Adele 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits