Link Link Link Link Link Link

Ukens første uke

Publisert: 08.jan.2012 @ 21:42 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 2

Da er uke en av 2012 veldig snart over, og jeg har kommet meg igjennom til tross for mange tunge dager, som har ført til dårlig mat og treningsrutiner. Treningen denne uken ble tirsdag og onsdag med helt greie økter, men med noe manglende motivasjon. En halvtime morgenspinning fredagen, og ellers et par rusleturer ute for å klarne tankene. Kostholdet har vært en prøvelse, da jeg må holde meg unna veldig mye et par uker nå for å se om jeg reagerer negativt på noen av matvarene. Dette gjelder alt av melkeprodukter, epler, avokado, mango, sukkereter, hvete og rug, søtningsstoffer osv osv. noe som er veldig vanskelig. Kostholdet mitt er jo nesten basert på mye av dette, så denne uken har vært litt deprimerende sånn sett. Blitt mye havregrøt, sjokolade, nøtter og restejulekakespising. Men nå i helgen har jeg "skeiet" ut litt med disse ulovlige matvarene, og det var da virkelig godt! 

Tror det blir vanskelig å holde seg helt etter planen, men jeg skal gjøre mitt beste den kommende uken! Nå har jeg nemlig funnet tilbake energi, motivasjon og smil for det nye året. I dag dro kjæresten tilbake til Vestlandet igjen også, men jeg er mer en motivert for å komme meg igjennom det neste halvåret selv om han er lagt unna meg igjen. 

Jeg gleder meg til uke 2, det er nå jeg vil starte mitt nye år med god livslyst og smil om munnen. Enda bedre starter jeg uken med klassetur til Oslo, der vi skal spise burgere på MAX før vi skal til Freialand. Lykke! 

Har din første uke vært god?


tumblr

Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: tjukk1

dette klarer du lett !:) første uken min har vært digg utenom sykdom:)
Dato: 08.jan.2012 Tid: 22:09 URL: http://www.tjukk1.blogg.no

Postet av: Cecilie Lykke

Det kommer til å gå så lett så! :-) Er back to basic selv fra i morgen, har vært fysen på ALT idag...
Dato: 08.jan.2012 Tid: 22:27 URL: http://www.lykkesliv.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits