Link Link Link Link Link Link

Kaffegurine

Publisert: 22.jan.2012 @ 20:42 Kategori: diverse Kommentarer: 5

Søndagen er snart over, allerede. Jeg har malt kjøkkenmøbler, og løpt en god mil på mølla. Og det var egentlig det fornuftige jeg har gjort i dag. 

Ellers har jeg vært i Sverige og kjøpt meg fine øredobber på halv pris og verdens beste proteinsjokolader. Altså, det var ikke derfor jeg dro dit. Ble med mams og paps da de skulle hamstre kjøtt.. Så da fikk jeg noen brett Ramløsa også, og sukkerfri sjokolade med på kjøpet. Moha, lønner seg å være med foreldrene iblant altså.

Vi har foresten fått Nespresso maskin her hjemme også, og det har ført til enda en kaffeelsker her i huset. Det var ikke bare en kaffemaskin nemlig, det var også en melkesteamer med på kjøpet! Så nå starter jeg dagen med utrolig god kaffe, som bare blir enda bedre med steamet skummamelk og noen drypp Stevia French Vanilla. Mmm..  


Rart man blir kafejunkie(eller "kaffegurine" som mams så fint kaller meg) når det ser ut/smaker som om den er lagd på cafè? OhYeah! Proteinbare med smak av Almond Fudge Brownie.. Den anbefaler jeg alle dere som bryr dere om sånt og prøve. OhYeah barene er uansett de beste av alle proteinbarer jeg noengang har smakt. Smaker jo som veldig go' sjokolade/brownie, og det liker man. 


En av to par med øredobber.. Fjær på halv pris er også lett å like. Håret er i en topp, med en liten tufs utenfor.. For dere som ikke skjønte at jeg egentlig har tykkere hår enn det der. 

Nå skal jeg bake de fine knekkebrødene mine. Kos dere resten av søndagen! Dagens sitat fra sjokoladeteen: No ego, no problems. Sant.
Catharina Adele

5 kommentarer

Postet av: ✟ Lilliaaaan

likte bildene, de fjær øredobbene var sykt fine!
Dato: 23.jan.2012 Tid: 19:42 URL: http://lilliaaaan.blogg.no

Postet av: Katrine

Mmm elsker kaffe! Herlig med kaffemaskin og:) Kan jeg forresten spørre hvor du kjøper sjokoladeteen og hvilket merke det er:)? Har veldig lyst på hvis den er god :)
Dato: 23.jan.2012 Tid: 22:09 URL:

Postet av: Catharina Adele

Katrine: Sjokoladeteen er fra merket Pukka, og den er veldig god :) smaker sevfølgelig ikke like mye som kakao, men krydret med et hint av sjokolade.. Har den nok på flere helsekoster eller dagligvare med godt utvalgt. Kjøpte min på Smartkjøp :)
Dato: 24.jan.2012 Tid: 15:02 URL: http://catharinaadele.blogg.no

Postet av: Cecilie Lykke

Oh Yeah! har virkelig de beste proteinbarene. Elsker cookies n cream-varianten :-)
Dato: 25.jan.2012 Tid: 21:26 URL: http://www.lykkesliv.blogg.no

Postet av: Mira

Oh Yeah-barene er supre! Som Cecilie så er favoritten Cookies and Cream!
Dato: 26.jan.2012 Tid: 13:50 URL: http://mirajakobsen.femelle.no

Skriv en ny kommentar

hits