Link Link Link Link Link Link

Matglad lørdag

Publisert: 29.jan.2012 @ 00:44 Kategori: helg Kommentarer: 3

Da er det snart nattaen for meg. Jeg er kvalm etter altfor mye deilig, fylt sjokolade som var litt for god til at jeg greide å stoppe i tide.. Men det gjør ikke noe, for det var jo fryktelig godt. Og det var nok ikke bare denne lille her sin skyld, det var nok ved siden av alt det andre jeg har greid å få i meg i løpet av dagen. Godtestopp neste, kanskje? He he, kjæresten sa lykke til med det når jeg nevnte det, men hadde vært spennende med en slik utfordring. Hadde blitt veldig imponert over meg selv om jeg hadde holdt ut uten min daglige sjokolade.

I dag har jeg bokstavelig talt stått på kjøkkenet hele dagen. Jeg har bakt kake, og stekt massevis av mat til familieselskapet jeg skal holde i morgen. Og ja, det vil også si at jeg har spist i hele dag. Må jo smake på maten, og forsikre seg om at den er god før den serveres ;-) 

Bildet er fra i går. Hadde en utrolig koselig kveld hos Mille! Jentesnakk om alt som falt oss inn, musikk, film og godis var noe av innholdet. Også lagde jeg kyllingwok med masse fullkornsnudler til oss.. Nam!

Håper alle har hatt en flotters lørdag. Morgendagen min kommer til å bestå av kake, masse mat og familie. En veldig fin bursdagssøndag i vente med andre ord. Eneste som mangler er kjæresten, men sånn ble det nå i år. Skal i det minste besøke han neste helg, så det blir stas!

God natt.
Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Ingrid

Du virker så herlig! Du framstiller et sunt forhold til mat og godis, jeg liker'e! :) Ha en fin søndag, søte deg!
Dato: 29.jan.2012 Tid: 09:42 URL:

Postet av: Engulf

Hei :)

Jeg synes du kan med god samvittighet spise sjokolade hver dag, hvis du har lyst jeg:D (Du er jo så flink til å trene!)

Gleder meg veldig til du kommer på besøk :D det skal bli super kos<3
Dato: 29.jan.2012 Tid: 23:33 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Engulf: Ja jeg kan jo det, men nå skal jeg prøve å se om jeg greier å holde meg unna for en periode! Gøy å teste viljestyrken litt :D Takk!

Jeg gleder meg også veldig <3
Dato: 30.jan.2012 Tid: 14:34 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits