Link Link Link Link Link Link

Butterfly

Publisert: 30.jan.2012 @ 22:55 Kategori: diverse Kommentarer: 3Noen bilder fra gårsdagens feiring sammen med familien. Lagde denne fine rosa, raw kaken ved siden av min vanlige, grønne raw lime pie. Mmm.. Den du ser over er lagd på slump med inspirasjon fra flere andre kaker jeg har sett på andre blogger, og den falt utrolig godt i smak hos alle. Masse skryt, og kun et lite stykke igjen etter selskapet. Det liker jeg! Om den er interesse for det kan jeg prøve å få lagt ut en oppskrift? Jeg skal ihvertfall helt klart lage denne igjen. 

Ellers har jeg fått mye fint til bursdagen min. Men dessverre så fikk jeg ikke noe av det jeg ønsket meg mest, men det forventet jeg ikke heller så det går så fint så. Nemlig en sånn liten søt en som dere ser over. Kusinen min er den heldige eier av disse to herlighetene, og jeg blir like forelsket hver gang jeg ser dem! (Rita ser jeg forskremt ut på det første bildet..Hehe. Egentlig har de store ører som står rett opp! Derfor navnet papillon som betyr sommerfugl). 

Men jeg har ikke bare spist biff til middag, med lettis som dessert. Jeg har jeg også fått trent i dag! Løp en god mil på mølla, og det føltes veldig godt. Må passe på nå som jeg begynner å dra på åra.. Heh. Så det vil jeg si er en god start på året som attenåring!

Har du hatt en god start på den nye uken? 
Catharina Adele 

3 kommentarer

Postet av: Julie Sofi

La ut et bilde av min butterfly på bloggen, se så like dem er :D <3
Dato: 31.jan.2012 Tid: 00:57 URL: http://juliesofi.blogg.no

Postet av: Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter

så koselig. ja legg ut oppskrift :D
Dato: 31.jan.2012 Tid: 02:01 URL: http://lovelyliller.com

Postet av: Katrine

Så bra at du hadde en fin feiring:) Gleder meg til jeg blir 18, 4 måneder til! Hehe, men gleder meg ikke til å kunne kjøpe drikke osv. som mange andre gjør, men til å kunne bestille fra iherb helt selv. Haha jeg er rar og, blir så hekta på det der altså når du først har begynt! Men gleder meg til mange andre ting også da, blir herlig å bli "voksen" :) Kaken så forresten nydelig ut, del gjerne oppskriften :D Har bare prøvd meg på raw sjokolade og godiskuler, men aldri kake så det vil jeg gjerne prøve! Jeg må bare si at du er en av mine favoritt blogger! Kjenner meg igjen i så og si alt du skriver, og føler vi er så like! Haha, men jeg kjenner deg jo ikke da, har bare oppfatning av at vi har mange av de samme interessene.

Ha en fin tirsdag videre :)

Klem Katrine
Dato: 31.jan.2012 Tid: 17:47 URL:

Skriv en ny kommentar

hits