Link Link Link Link Link Link

Uke 5

Publisert: 31.jan.2012 @ 21:38 Kategori: Weekplan Kommentarer: 3

Da er uken godt i gang allerede, og jeg har hatt en killer styrkeøkt! Nå er kroppen sliten og god, og en stor porsjon havregrøt ligger nå i min mage. 

Tiden min strekker ikke til og dagene går i ett! Har så mange tanker om innlegg som aldri komme til live, at det nesten er litt trist. Men uansett så må jeg takke dere for å være så gode! Fått veldig mange fine tilbakemeldinger fra flere av dere de siste dagene, og det varmer helt inn i hjerterota. Får utrolig mye blogglyst og inspirasjon av slike fine ord av dere. Loveyouall

Men nå, back on track. 


Slik ser mest sannsynlig min treningsuke ut, med muligens noen forandringer. Dagens trening ble ikke turbo kick box, men som sagt en veldig god styrkeøkt. Fredagsspinningen er mulig blir byttet ut/eller droppet da jeg drar til Nordfjord den dagen. Men det får vi nå se på, mulig det blir en gåtur istedenfor på morgenkvisten. 

Ellers er jeg fremdeles inn i en mildt sagt dritbra treningsperiode. God kontakt og energi. Gleder meg så mye til trening at jeg nesten sprekker av energi.. He he. 

Håper dere har hatt en like bra uke som meg hittil.
Catharina Adele 

3 kommentarer

Postet av: Kristine

Ha en super uke :)

SV:

Hehe? Ja, det er fint for alle oss andre som trener. Men samtidig synes jeg det er utrolig synd at folk bare gir opp. Tenk på hvilken mislykket følelse de sitter med nå!!
Dato: 31.jan.2012 Tid: 21:41 URL: http://dedication.blogg.no

Postet av: Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter

lykke til med treningsuka :D
Dato: 31.jan.2012 Tid: 22:55 URL: http://lovelyliller.com

Postet av: AnnetteHelene

Ønsker deg en strålende treningsuke:) ser ut som en flott plan:)
Dato: 01.feb.2012 Tid: 15:06 URL: http://www.annettehelene.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits