Link Link Link Link Link Link

Siden sist

Publisert: 10.feb.2012 @ 11:47 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Tiden går, og vi er heldigvis allerede kommet til siste dagen i skoleuken. Helg, du er etterlengtet! Kroppen trenger litt fri nå kjenner jeg, og det skal bli ufattelig deilig med helg. Ikke minst, vinterferie om bare en uke! 

Siden sist har jeg ikke gjort stort, humøret har ikke vært best av div grunner. Men treningen har gått som planlagt, med unntak av morgenspinningen som ble til morgentur. Planen var egentlig å droppe hele treningen pga en utslitt kropp i går kveld.. Men, hvem er det som våkner og er lys våken kl seks om morningen? Jo, det er meg det. Lå og prøvde og sove en stund, før jeg hoppet inn i ullklærne, joggebuksen og uggsa. Very nice!! Men godt for kropp og sinn var det helt klart!

Eller spiser jeg 'dessert' til alle måltider unntatt middag og noen ganger lunsj. Søtmomsen selv har nemlig fått ny Iherb pakke med Steviadråper i dark chocolate og english toffee smak, pluss sukkerfri sjokoladesaus/sirup. Mmm.. Digg! 

Noen mellommåltider..

En noe smeltet sjokoladesoftis, med sjokoladesaus, cashews og gojibær.. Laget av 1 fryst banan, sjokoladeprotein, litt mesquite og lucuma og carobpulver(funker kun for meg i food prosessor, ikke i blender da den bare smelter og blir.. saus.)


Skyr Frukt med vaniljesmak blandet med noen dråper stevia dark chocolate, hjemmelaget knekkebrød, cashewnøtter, gojibær og sjokoladesaus! 

Ellers nyter jeg sjokolade lattene mine som aldri før.. Spesielt nå med stevia dark chocolate dråper og kanel på toppen! 

Sjokoladete.. Med hva ellers enn stevia dark chocolate dråper! 


Ha en nydelig fredag videre! Håper på å få litt mer tid til bloggen snart igjen..
Catharina Adele 

2 kommentarer

Postet av: AnnetteHelene

Det skal bli så herlig med helg:) Godt å høre at det er flere av oss søtmomser, jeg må selv unne meg dessert etter måltidene:) Jeg ble jo ikke fristet av bildene dine nå:P

Herlig at treningen har gått bra, håper humøret er tilbake igjen også:)

Ønsker deg en strålende start på helgen:)
Dato: 10.feb.2012 Tid: 12:14 URL: http://www.annettehelene.blogg.no

Postet av: Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter

så godt ut! kjedelig med litt dafft humør ,men det er helt normalt. livet går opp og ned :D ha en fin kveld :*
Dato: 10.feb.2012 Tid: 14:30 URL: http://lovelyliller.com

Skriv en ny kommentar

hits