Link Link Link Link Link Link

Alle hjerters dag

Publisert: 14.feb.2012 @ 10:16 Kategori: diverse Kommentarer: 5

Da er den 14. februar kommet. Dagen hvor vi skal vise ekstra kjærlighet for de vi bryr oss om, og gi en ekstra klem. Dagen vi skal tilbringe med våre kjære og nærmeste, og spiser hjerteforemet bakst og sjokolade. Skrive kort, søte dikt og søte gaver. 

For noen er det ihvertfall sånn. 

Jeg for min del er veldig engasjert for slike dager, og synes det er super koselig! Det e rjo en grunn for at jeg ville være leder for aktivitetskomiteen på skolen. I dag hadde vi kjøpt inn hjertesjokolader, og serverte det sammen med hjerteboller med rosa glasur og saft. Så håper virkelig elevene på skolen fikk en fin start på dagen med hjertekos og kjærlighetsmusikk!


Jeg for min del måtte også spise en bolle, til tross for hvetemelet.. Det var èn bolle for mye, kjenner jeg nå:( Skulle gjort mye for å ha en normal mage altså. 

Ellers er jeg nå tilbake igjen! Brikker har begynt å falle på plass igjen, og jeg kan forhåpentligvis starte å være den glade og positive meg igjen etter vanskelig periode. Jeg for min del har ikke så mange typiske Valentines planer, da kjæresten er på andre siden av landet og familien er bortreist. Men jeg har da en liten crush på styrketrening, så tenker det blir en liten date der ;-) 

Ta vare på hjertene rundt dere i dag 
Catharina Adele 

5 kommentarer

Postet av: Marie

Håper du får en fin dag, Catharina!

Kunne ønske jeg fikk med meg starten på dagen i dag, det så dødskos ut! Dere er flinke!
Dato: 14.feb.2012 Tid: 12:20 URL: http://www.lilleost.blogg.no

Postet av: Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter

Skjønner godt du var helt nødt til å nyte en slik bolle. Ser himmelsk ut! Håper du får en kjempefin kveld! Happy Valentinesdag <3
Dato: 14.feb.2012 Tid: 12:24 URL: http://lovelyliller.com

Postet av: AnnetteHelene

Ikke lett å motstå slike herlige fristelser:) noen ganger må msn faktisk bare kose seg med god samvittighet også :O) idag er det jo dagen for ekstra kos:) jeg syns denne dagen er utrolig koselig!

Håper du får en herlig valentinsdag :) goklem<3
Dato: 14.feb.2012 Tid: 12:29 URL: http://www.annettehelene.blogg.no

Postet av: Kristine

Så herlig! Skulle ønske vi ble møtt slik på skolen i dag :) God valentin <3
Dato: 14.feb.2012 Tid: 12:55 URL: http://kristinesolhaug.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

AnnetteHelene: Ja det er helt sant! Noen ganger er det verdt å få litt vondt i magen ;-) Håper du koste deg litt ekstra denne dagen :) Klem tilbake til deg søte <3
Dato: 16.feb.2012 Tid: 12:03 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits