Link Link Link Link Link Link

Back on track

Publisert: 11.mar.2012 @ 01:14 Kategori: ferie Kommentarer: 3

Nå er jeg tilbake til kaldere strøk! Uken har flydd, og jeg har kost meg i haugevis. Kort oppsummert har jeg mildt sagt fått mye for de lenge oppsparte lommepengene mine, og en litt for tung koffert ble med meg hjem. Stortfornøyd med handlingen da jeg lenge har siklet på en hel masse saker som jeg nå fikk tak i til en billig penge. 

Treningen denne uken har vært gåing i by, shopping og gåturer på stranden/strandpromenaden ved siden av noen løpeturer opp og ned trappene på hotellet daglig. Vi bodde i øverste etasje, riktignok bare seks etasjer men hjertet hoppet likevel nesten ut av brystet etter et par turer der.. Deilig med litt daglig bevegelse ved siden av masse god restaurantmat til alle måltider, hotellfrokost, sjokolade osv. 

Jeg ble også helt i ekstase når jeg fant ut at de hadde godisbutikker der nede som solgte alt av tørkede frukter, sukkerfri sjokolade og nøttegodt i løsvekt der nede til en billig penge. Ble selvfølgelig noen poser med meg hjem, pluss knasking i løpet av uken. Nå skal det bli godt å komme tilbake til gamle vaner, med sunn mat og treningsrutiner igjen. 

Snakkes senere,

Catharina Adele

3 kommentarer

Postet av: Treningsglede

Så pent bilde av deg! Hørtes ut som en koselig tur, og det er vel bare treningsglade mennesker som kan se positivt på å bo helt i sjette-etasje?! Hihi :-) Velkommen tilbake, isåfall! Ha en super søndag :)
Dato: 11.mar.2012 Tid: 08:52 URL: http://treneglede.blogg.no

Postet av: AnnetteHelene

Så utrolig nydelig bilde av dg:)

Velkommen hjem til kalde Norge :D godt å høre at du har kost deg :)

Håper du får en strålende søndag <3
Dato: 11.mar.2012 Tid: 10:23 URL: http://www.annettehelene.blogg.no

Postet av: LovelyLiller.com - Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter

ååå det hørtes helt herlig ut. så bra du har kost deg!
Dato: 11.mar.2012 Tid: 17:36 URL: http://lovelyliller.com

Skriv en ny kommentar

hits