Link Link Link Link Link Link

Mars, første vårmnd

Publisert: 13.mar.2012 @ 19:38 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 5Dagsformen.. Med en eneste stor floke til hestehale. 

Her har dere min mars form. Ikke best, men heller ikke verst etter lang tid med mindre bra kost og trening. 

Første vårmåned, måneden som flest kanskje begynner å tenke på sommerkroppen. Jeg for min del veier mer enn jeg har gjort på år og dag, men er mer avslappet og fornøyd med egen kropp en jeg noengang har vært. For meg er det ikke noe hardkjør mot sommeren. For meg er det heller fokus på å holde formen noenlunde året rundt. Jeg vil da føle meg vel med meg selv hele året rundt, og ikke bare i sommermånedene? Dessuten må det være utrolig hardt å starte på skratch igjen hver vår for å oppnå den såkalte "drømmekroppen". Noe jeg heller merker, er at jeg kjører mer kardio utover våren enn jeg gjør på høsten. Når sommerværet kommer frister det så mye mer å komme seg ut og gå, enn å dra seg inn i et treningsstudio. Så sånn sett jobber jeg mer med fettprosenten mot sommeren enn jeg gjør med musklene. Og om høsten/vinteren trener jeg ofte veldig lite kardio, da jeg helst vil være inne i varmen når det er kaldt ute. Da får jeg jo også bedre "polstring" mot kulda;-). Dette av helt naturlige årsaker, som egentlig passer meg ganske fint. Men samtidig er jeg ikke ute etter en for lav fettprosent, da dette ofte gir negative tanker.
Jeg er lykkeligere enn noengang nå som jeg har det så avslappet. 

Tren og spis sunt året rundt, gjør din kropp vel og du føler deg likedan. Du er hva du spiser, og det er faktisk noe jeg virkelig tror på. 

Men jeg sier ikke at det ikke er lov å kose seg. Tvert imot. Men med moderasjon. Jeg for min del spiser en remse sukkerfri sjokolade hver eneste dag, gjerne ved siden av en sjokosoyalatte(heh). Dette er en del av et sunt og godt kosthold for min del, da slike ting som det er med på å gjøre meg lykkelig. Det samme med alle disse "rare" ingrediensene som kan gjøre usunn bakst og godis til velsmakende, sunne godsaker som kan nytes til enhver tid. For slike søtmonstere som meg er dette himmel på jord. Takk og lov for sukrin, stevia, kalorifri sjokoladesaus, mandelmel, proteinpulver, frukt, cola zero og alt det andre. Dere gjør mine måltider og desserter til en drøm. 

Og det var dagens lille tankesnakk. Nå må jeg gjøre skolearbeid som jeg har utsatt helt siden kl to..... Åh, dumme meg. Hvorfor skal oppskrifter, blogglesing og pinterest være så mye mer spennende?? Jo, fordi det faktisk er mye mer spennende. Gleder meg til den dag jeg får litt mer tid. Har så utrolig mange oppsrkifter jeg vil prøve ut! 

Hmm, et noe rotete innlegg. Muligens fordi mine tanker er ganske rotete for tiden. Har så altfor mye oppi der at jeg starter på alt samtidig. Skole, blogg, trening, oppskrifter, drømmer osv.. Nå må lille jenta fokusere på en ting om gangen! Kjennepreken til meg selv.
Catharina Adele

5 kommentarer

Postet av: Chocolatecherry

Enig, det handler ikke om å hive seg på usunne dietter, men heller holde en nogenlunde sunn livsstil året rundt! Det gir overskudd og man føler seg godt :)
Dato: 13.mar.2012 Tid: 19:47 URL: http://chocolatecherry.blogg.no

Postet av: AnnetteHelene

Stemmer for sunn mat og riktig trening året rundt :D du ser kjempe flott ut :D
Dato: 13.mar.2012 Tid: 20:02 URL: http://www.annettehelene.blogg.no

Postet av: Ellinor

Agreed ;) Du ser meget bra ut! :)
Dato: 13.mar.2012 Tid: 20:59 URL: http://myhappilyeverafter.blogg.no/

Postet av: Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter

sommerformen er jo allerede i boks seg jeg ;)
Dato: 13.mar.2012 Tid: 21:12 URL: http://lovelyliller.com

Postet av: Cecilie Lykke

Du har jo ALT på plass allerede, no worries :-)

SV: takk for kommentarene, blir så glad når fine mennesker som deg skriver til meg.

Jeg tok 1 toppet spiseskje, men du kan godt ta litt til eller tilsette stevia sjokolade :)

Pass på å ta godt med sukrin, det gjør de sprøere.
Dato: 13.mar.2012 Tid: 23:06 URL: http://lykkesliv.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits