Link Link Link Link Link Link

Den følesen

Publisert: 16.04.2012 @ 18:18 Kategori: diverse Kommentarer: 2

Den følelsen du får når du våkner en morgen, uthvilt og med et smil om munnen. Den følelsen du får når du går morgentur, solen skinner og det samtidig begynner å snø. Den følelsen man får når en katt lusker bort til deg, den følelsen du får når du har skrevet 4 sider til eksamen, den følelsen du får når de 4 sidene plutselig blir borte, den følelsen du får når du blir så sur at tårene starter å renne, den følelsen du får når du får lyst til å ødelegge noe, men knuser et glass uten vilje, den følelsen man får når man får en søt melding av kjæresten, og verden plutselig blir lysere. 

Og alle disse følelsene, kan løses med en bit sjokolade. Gjerne dyppet i en mokka-kaffe.. Mmm, smeltet sjokolade.

Hei alle dere søte. Jeg har ikke glemt dere, jeg har bare vært litt i min egen verden. Tok en pause uten å tenke over det, og det var egentlig ganske deilig. Har vært en super påske, med Osloturer og kjærestekos på hytta. Kino, sene frokoster, sol, ski og påskeegg. Forrige uke startet jo egentlig hverdagen igjen, men jeg for min del startet den i dag. Jeg startet nemlig ikke på skolen før på torsdag, og da startet jeg opp med prøve eksamen med en gang. 

Nå er jeg klar for litt rutine i hverdagen igjen, og jeg savner en ordentlig styrkeøkt. De siste ukene har det enten vært så fint vær at det kun har blitt gå/løpeturer ute, med noe styrke hjemme. Kjenner jeg savner vektene, så i morgen er det pån igjen. Smilefjes.

Nå må jeg fortsette å skrive eksamenstekst, den som jeg egentlig hadde kommet langt med som jeg greide å miste, vet du. Den, ja. Den må jeg skrive nå. Kommer sterkere tilbake senere, i mens kan dere kose dere med noen bilder fra Gran Canaria. Sol og varme, ikke mange mnd igjen nuh. 

Fine familien min, - søster som vi savnet å ha med. Bildene er tatt med iphonen, unntatt de to siste. 

Håper alle har hatt en super start på uken. Jeg startet min med en 14 km gåtur, godt for sjel og kropp. 
Catharina Adele

2 kommentarer

Postet av: AnnetteHelene

Fantastiske bilder og så herlig gladinnlegg å lese:) Kjempefin å høre at du har kost deg:)

Håper du har hatt en strålende mandag og lykke til med eksamen:)
Dato: 16.04.2012 Tid: 20:00 URL: http://www.annettehelene.blogg.no

Postet av: Cecilie Lykke

Så herlige bilder, gleder meg bare mer og mer til sommer nå :)

Ha en super uke, søte deg!
Dato: 16.04.2012 Tid: 23:08 URL: http://www.lykkesliv.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits