Link Link Link Link Link Link

Tankestund

Publisert: 11.05.2012 @ 14:58 Kategori: diverse Kommentarer: 12

Dagene flyr avsted, og jeg vet ikke helt forskjell på om det er mandag eller om det er fredag lenger. Tenmtamner, tanker og bevegelse tar opp hverdagen. Tankene lager sin egen lille boble med forventninger, lengsel, tristhet og glede. Plutselig er jeg tilstede, men så er jeg i min egen verden igjen. Jeg trenger å leve litt mer i nuet, mindre på nett bak en skjerm, mindre bak en blogg som er en maske bak en hverdag med så mye mer. Noen ganger er det befriende å ha sin egen verden her, noen ganger føles det helt feil. Jeg vil så gjerne inspirere og lede til et frisk og sunt liv, men jeg er likevel ikke sikker på om jeg gjør det riktig. Mitt fokus her i livet er absolutt ikke trening, kropp og sunn mat. Livet er så utrolig mye mer, og jeg tror vi alle burde bli flinkere til å sette pris på hva vi har, og slutte å strebe etter alt vi mangler. 

Dagen i dag hadde både en god og en dårlig start. Jeg fikk ikke sove, så jeg stod rett og slett opp for å gå meg en tur. Etter en deilig start med god musikk på øret, tok jeg meg en god dusj etter ca 5 km tilbakelagt(?). 

Videre på skolen fikk vi beskjed om at en elev på skolen hadde gått bort fra oss i går, og vi ble alle selvfølgelig veldig påvirket av dette. Jeg kjente ikke denne personen personlig, men jeg kondolerer til alle pårørende. Dette skjedde desverre veldig fort, og kom nok som et sjokk for de fleste. 

Slike ting som dette er virkelig med på å få meg til å sette pris på hvor fantastisk vi egentlig har det. Livet kan slutte så brått og brutalt, når vi minst venter det. Ta vare på alle rundt deg, sett pris på det du har og lev som om det er din siste dag her på jorden. Det tror jeg vi alle burde bli flinkere til! 

 

Ellers et lite bildedryss siden sist..

Jeg blir som et lite barn hver gang jeg finner noe nytt på butikken. Forrige helg var det Skyr sitron og jalapenos chips av popcorn som fanget min oppmerksomhet på butikken, og jeg kan med sikkerhet anbefale disse videre! Ellers har jeg lagd flere godiskuler og titals med mellommåltider lik det siste bildet. Pluss rundtstykker til lørdagsfrokosten. Nammis!
 

Fremover nå tror jeg at det beste for meg er en pause fra bloggen. Muligens den blir lang, muligens den blir kort. Kanskje jeg slutter helt? Akkurat nå vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at jeg ikke vil påvirke i negativ retning. Mange tanker er ute på tur, og jeg må rydde opp litt før jeg kan gjøre noe mer. 


Ønsker dere alle en superduper helg! Min ser ut til at blir på landets fineste sted uten macbruk, nemlig på hytta med familien. Her blir det film, god mat, strandturer, hagearbeid og forhåpentligvis "gjenforening" med ei fin ei jeg ser altfor sjeldent. Purr!
Catharina Adele
 

12 kommentarer

Postet av: Mathias Folke Nordby

Ha en fin helg :)
Dato: 11.05.2012 Tid: 15:06 URL: http://folke91.blogg.no/

Postet av: kristine eller noe sånn

jeg håper du ikke blir borte alt for lenge <3 og jeg sender deg varme klemmer og tanker. noen perioder i livet er tøffere enn vanlig. men "heldigvis" kan man jo si, ellers ville man ikke satt pris på de gode :) men du er ei virkelig reflektert jente, det skal du ha :) og at noen går bort i så tidlig alder er aldri noe man klarer å forstå... det var virkelig vondt å høre. <3

jeg må bare spørre; hvor fant du den chipsen?
Dato: 11.05.2012 Tid: 16:12 URL: http://kristineelns.blogg.no

Postet av: Elaine

Håper ikke du slutter helt :-(

Men jeg forstår hvordan du tenker.

Masse lykke til videre! <3
Dato: 11.05.2012 Tid: 16:12 URL:

Postet av: Kaia

Dette var leit å høre, ble trist inni meg nå. Håper du ikke forsvinner for alltid her i bloggverden, og vær så snill å ikke slett bloggen så vi i det minste kan lese gjennom arkivet, se nydelige bilder, nydelige DEG og selvfølgelig finne frem fantastiske oppskrifter mm^^ Du er ei herlig jente, og jeg respekterer valget du tar, men ja det er jo trist..

Kos deg masse på hyttetur! :D Alltid godt å koble litt av ;)
Dato: 11.05.2012 Tid: 17:17 URL: http://spisemonsteret.blogg.no

Postet av: Marie

Veldig fint skrevet innlegg! Veldig enig med deg.

Utrolig trist det vi fikk beskjed om.. grusomt.

Du er veldig pen, Catharina!
Dato: 11.05.2012 Tid: 19:54 URL: http://www.lilleost.blogg.no

Postet av: Cecilie Lykke

Jeg har enda ikke funnet skyr sitron i butikken, men nå får jeg sette jalapenos-popcornet på lista og!

Håper du finner ut av en god løsning i all tenkningen, det er ikke alltid lett å vite helt om blogg er mer negativt enn positivt.

Du er uansett en superflott jente som inspirerer masse og det håper jeg i fortsetter med :-)
Dato: 11.05.2012 Tid: 22:39 URL: http://www.lykkesliv.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

Cecilie Lykke: Nei, jeg har ikke funnet det igjen etterpå.. Men kjøpte begge deler på Meny forrige helg! Burde prøves :D

Nei, vanskelig tema det der.. Men takk for fine ord, er nok plutselig tilbake skal du se. Er jo så glad i blogge å spre inspirasjon, må bare finne ut hvordan jeg vil gjøre det først!
Dato: 12.05.2012 Tid: 17:02 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

Mathias Folke Nordby: Takk det samme til deg :)
Dato: 12.05.2012 Tid: 17:03 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

kristine eller noe sånn: Åh, takk søte deg! Ja, det har du helt rett i. Slike perioder er vel dessverre like viktige som de gode, selv om det kan gjøre litt vondt iblant :) Takk for oppmuntrende ord <3

Hehe! Den fant jeg på Meny :D Sterk, men skikkelig nam!
Dato: 12.05.2012 Tid: 17:05 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

Elaine: Nei blir nok ikke helt borte, må bare finne ut hvordan jeg vil fortsette først! Takk <3
Dato: 12.05.2012 Tid: 17:06 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

Kaia: Åh, du da :) Nei det skal jeg ikke gjøre, synes det er morsomt å bla tilbake selv og se hva jeg drev med for mnd siden.. Hehe. Takk for fine ord, er så glad i å blogge, så får se hva som skjer!
Dato: 12.05.2012 Tid: 17:07 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

Marie: Takk søte deg!
Ja, utrolig tragisk.. Uff.
Dato: 12.05.2012 Tid: 17:08 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits