Link Link Link Link Link Link

In the middle of..

Publisert: 07.06.2012 @ 11:44 Kategori: diverse Kommentarer: 12Desidert verdens beste hjemmelagde granola, og herlig hjemmelagd raw sjokolade med peanøttsmør og gojibær.. Lykke i elgform. 

Min siste finish på to år med media er i gang. To år som har flydd avsted som ingenting, skal jeg nå avslutte med tverrfaglig eksamen. Hittil går det veldig bra, men det gjenstår enda en god del, så jeg skal ikke si noe sikker enda. Hodet og motivasjonen er ihverfall i orden!

Nå som jeg skriver innlegg her på bloggen igjen, forstår jeg at det er ukesvis siden sist. Tiden har flydd, og det har skjedd en hel masse! Blant annet har jeg fått kuldesjokk på badevaktkurs, og deltatt på rawfood kurs med UngeKokker. Blandede følelser det der, ja. Ellers har jeg fått sommerjobb med en fin gjeng, og jeg gleder meg til å komme i gang. 

Når det kommer til overskriften, mener jeg at livet står litt stille. Det er litt på vent, og mange følelser flagrer rundt i kroppen. En blanding av redsel, styrke, positivitet, frustrasjon, svik, og kjærlighet. En ubeskrivelig følelse, en klump i magen som varierer fra minutt for minutt. Den gir meg styrke. Styrke og kraft, motivasjon og positivitet om at jeg kan klare akkurat hva jeg vil. At jeg er sterk som enkeltindivid. Om noen prøver å si at jeg ikke får til noe, får jeg styrke til å gjøre akkurat det motsatte. Ingen kan komme her og forteller meg hva jeg er verdt, hva jeg kan gjøre eller ikke gjøre, for det er kun opp til meg selv. Ta vare på hjertene deres, de rundt dere og sett pris på de små gledene i livet.. F.eks et sjokoladehjerte på toppen av en soyalatte. 

Sannheten er at jeg savner dere søte, trofaste som alltid kommer med positive kommentarer. Det er så fint å kunne dele erfaringer, oppskrifter og tanker med noen som føler det samme som meg selv. Selv om det er lite, kan det lage mange smil! Jeg er glad i å uttrykke meg selv, så jeg vil fortsette og dele oppskrifter, bilder og annet her på bloggen. Ting må bare roe seg litt først.Brainfood i form av raw sjokolade, med ristede walnøtter/pistasjnøtter og et lite dryss havsalt. 

 

Janteloven kan gå å legge seg. Jeg er stolt av meg selv, jeg kan klare hva jeg vil. Jeg er sterk både fysisk og psykisk, og stolt av det. Jeg er imponert over egen tankegang, en tankegang som greier å se fremover og tenke positivt selv om klumpen i magen samtidig prøver å dra meg ned. Stolt over meg selv som har overvunnet frykt av alle slag. Frykt for meg selv og andre, og frykt for andre ting som fett og edderkopper. 

Du velger selv hvordan du vil forme seg selv og livet. Alt starter med deg selv om enkeltindivid. Nyt livet, og det det har å tilby. 

 

Det var innlegget for denne gang. Nå er det en eksamen som skal jobbes med! Håper alle dere hjerter har det supert   
Catharina Adele 

 

12 kommentarer

Postet av: K

Gud som jeg digger deg
Dato: 07.06.2012 Tid: 12:00 URL:

Postet av: marianne

Inspirasjon!

Gelder meg til å få oppskriften på den hjemmelagde frokostblandingen(?) :))

Håper å se deg igjen her snart!
Dato: 07.06.2012 Tid: 12:32 URL:

Postet av: Kaia

Nå ble jeg glad!! :D :D
Dato: 07.06.2012 Tid: 12:38 URL: http://spisemonsteret.blogg.no

Postet av: AnnetteHelene

Du er fantastisk, kjempe flott innlegg !

Gleder meg til oppskrift p de godsakene :) husk at det alltid ordner seg for snille jenter<3 stor klem
Dato: 07.06.2012 Tid: 12:39 URL: http://www.annettehelene.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

K: Jo takk for det!
Dato: 07.06.2012 Tid: 14:59 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

marianne: Så bra! Skal love deg den kommer, jeg er kresen på granola så den er GOD!
Dato: 07.06.2012 Tid: 15:00 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

Kaia: det liker jeg å høre :)
Dato: 07.06.2012 Tid: 15:00 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Catharina Adele Nordli

AnnetteHelene: Takk det samme til deg! Det er noen skikkelige godsaker ja ;-)

Det gjør det vet du, en eller annen gang! Klem <3
Dato: 07.06.2012 Tid: 15:00 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Postet av: Cecilie Lykke

NÅ ble jeg glaad! Jeg har savnet bloggingen din. Skjønner godt hva du mener med leserne, kommentarer kan gjøre en dårlig dag så utrolig mye bedre.

Håper du blir her en stund nå, og ikke minst masse lykke til med eksamen :-)
Dato: 07.06.2012 Tid: 21:49 URL: http://www.lykkesliv.blogg.no

Postet av: Tina

Så utrolig motiverende! :-D
Dato: 08.06.2012 Tid: 08:15 URL: http://mittmeg.bloggr.no

Postet av: Malin A

Du er så fin og god! Og jeg vil gjerne være en fast kommentar-venn, hihi. Har lest bloggen lenge, men er bare så dårlig på å la høre fra meg. Lover skjerpings! Håper du nyter sommeren! Og du har ALL rett til å være stolt av deg selv, så det gjør du rett i :-D Stor klem!
Dato: 05.07.2012 Tid: 13:54 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Malin A: Åh, takk for fin kommentar :D Koselig å høre at du har lest bloggen lenge! Alle har rett til å være stolt av seg selv, basta!! Hehe :)
Dato: 11.07.2012 Tid: 23:32 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits