Link Link Link Link Link Link

Lørdagsmys

Publisert: 10.06.2012 @ 01:13 Kategori: helg Kommentarer: 3Rart hvordan middagene alltid blir så fantastisk gode når man er alene og blander rester/tar det man har tilgjengelig. Livet er for kort til å spise kjedelig mat.
Her har jeg stekt ferdigblandet wok med karbonadedeig + masse krydder, reker, sammen med ananas, creamy tomato saus, og rester fra frokost quinoagrøten med smak av eple og mango. Smakseksplosjon.. Mm! Grøten får dere oppskrift på senere, veldig enkelt og utrolig godt. Ellers har jeg kost meg litt på kjøkkenet i kveld, og lagd både brownies uten mel(med bønner) og sunne godiskuler som smaker nugatti. Browniesen ble veldig mørk og kraftig på smak, så kokosis var helt supert ved siden av. Bedre enn bounty til og med, og da er det godt! Baking er terapi for både kropp og sjel for meg. Ikke like mye som trening, men ikke like langt unna heller. Ved siden av sjokoladen, er vel frukt noe av det beste jeg vet. I skålen ligger det både melon, sharon, druer, mango og jordbær som kom på senere.. Nammis!

Håper alle har en super helg, nyt morgendagen! Har litt mange tanker og følelser ute å går i dag, så litt matprat holder for denne gang.  

"Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending"

Catharina Adele 

3 kommentarer

Postet av: Mathias Folke Nordby

Håper du har hatt en fin helg så langt :)
Dato: 10.06.2012 Tid: 01:15 URL: http://folke91.blogg.no/

Postet av: Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifterl

mmm nugatti-godiskuler hørtes godt ut. har brukt bønner noen ganger i brownies,men bruker liksom å glemme det. Her har jeg spist mandelpudding og gele til nattmat ^^
Dato: 10.06.2012 Tid: 01:41 URL: http://lovelyliller.com

Postet av: Train As You Fight , Fight As You Train.

O-m-g! gief some
Dato: 10.06.2012 Tid: 18:10 URL: http://trainasyoufight.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits