Link Link Link Link Link Link

Hove2012

Publisert: 01.07.2012 @ 21:14 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 5

En uke flydd avsted. Latteren har sittet løst, tårer har rent og søvn er glemt. Venninner, rytmer og musikk. Sol, brune kropper og tatoveringer. En uke fylt av glede, humor og flauser. En uke med campingliv, ekle doer og møkkete mennesker. Maxikjoler, slitte shorts, boots og john lennon solbriller. En uke svevende på en sky. Uten bekymringer, uten redsel. Leve i nuet, nyte livet her og nå. 

Hatt en fantastisk uke på Hove! Må si jeg er veldig skuffet over Hove med tanke på personalet, grill/do/dusj ordninger og vakter. Hva søren tenker de på når en hel campingplass skal dele på tre dusjer?! Alt kan da ikke være perfekt heller, men jeg hadde nok aldri klart meg uten campingvognen og de to fine jeg bodde der med. Det å våkne i vann, leve på knekkis med smørost og ha gjørme opp etter knærne er ikke helt meg. Men vi har kost oss ut til det fulle, truffet de mest spesielle personene jeg noesinne har møtt og grått av glede og latter. Vi tok også en hel masse bilder, mange med mitt gamle digitalkamera. Men det ble dessverre stjelt på do (..... Ja jeg glemte det på do, sløv) så da var de bildene borte. Æsj, skikkelig kjipt. Men minnene lever videre i hodet mitt, og kommer til å gjøre meg lattermildt i ukesvis. Det er jeg helt sikker på. bilder lånt fra iphonen til Karoline, den skjønne brunetten. Sara er den herlige blondinen og uten disse to ville ikke uken blitt den samme.

En lattermild, meget forkjølet og glad jente sitter nå med en haug tørkede mango, kakao og sjokolade. Klar for en ny uke med jobb, masse trening og smil! Håper dere har hatt en bra uke, dere også.

Peace&Love, for å fullføre et festivalinnlegg.
Catharina Adele 

5 kommentarer

Postet av: Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifterl

bra du har kost deg til tross for lite dursj mm ;) festivallivet er ikke noe for meg! Håper forkjølelsen gir seg kjapt :)
Dato: 01.07.2012 Tid: 21:50 URL: http://lovelyliller.com

Postet av: Cecilie Lykke

Festival-babe til det fulleste, det er du i hvertfall! Godt å høre at du har kost seg, selv om ikke alt var like bra :-)
Dato: 02.07.2012 Tid: 10:26 URL: http://www.lykkesliv.blogg.no

Postet av: Lidenskap for ein sunn livsstil

Uff, kjipa med forkjølelse. Men det høyre vel med ;-) Godt at du har kost deg :)
Dato: 04.07.2012 Tid: 13:08 URL: http://lidenskapforsunnhet.blogg.no

Postet av: Sara

Tusen takk for en herlig uke! :D Jeg savner det allerede.. Jeg har også blitt forkjølet, og det er ikke akkurat så veldig gøy. God bedring! :)
Dato: 04.07.2012 Tid: 22:12 URL:

Postet av: Catharina Adele Nordli

Sara: Takk til deg også!! Jeg også.. Uff. God bedring, en forkjølelse var det vel verdt!
Dato: 11.07.2012 Tid: 23:32 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits