Link Link Link Link Link Link

What makes you happy..?

Publisert: 11.07.2012 @ 21:44 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 3

En liten skrivekløe verket i fingrene i dag, tanker om hva som egentlig er viktig i hverdagen og hva som burde fokuseres på..

Livet dere.
Sommer, skolefri og døgnrytme snudd på hodet. En lørdag som er mange uker lang. Friheten som kommer med førerkort. Norske jordbær, smoothies og milkshakes , sol og regn om hverandre. Latter, kos og smil. Plaskende unger som spreller og leker seg i vannet, uten en eneste bekymring om hva som kommer.. Late dager inne og ute, lange gåturer og deilig musikk. 

Det er slik livet har vært de siste ukene. Ting som har gjort at dagene har gått altfor fort, og at jeg har smilt om kapp med meg selv. Til og med når jeg er alene. Det kaller jeg lykke. Når du er helt for deg selv, og hodet ditt er fylt av minner som får meg til å både le og smile. Om du hører en sang du liker, så danser du og synger med av hele ditt hjerte. Det er lykke dere!

Jeg har ikke vært så glad som det jeg er nå på så lenge jeg kan huske. Mange faktorer spiller inn, jeg fokuserer på det som er bra og har rett og slett skøvet alt av problemer og bekymringer langt av gårde. For livet er så kort, livet er så skjørt og kan snu så fort, og ikke minst så bestemmer vi hvordan livet skal oppleves helt på egenhånd. For nederlag, sorg og smerte kommer vi ikke unna uansett. Men hvordan vi opplever det og lever igjennom det kan utgjøre en stor forskjell. Dette gikk plutselig veldig opp for meg da jeg leste boken Idas dans. Anbefaler alle å lese denne! Den er sterk, vakker og utrolig tragisk.. 

Bloggen blir glemt bort mye for tiden, mye fordi bloggen ikke utgjør så mye av lykken i mitt liv akkurat nå. Samtidig strekker ikke tiden til, og jeg vil mye heller bruke tiden min på å leve, enn å sitte å fortelle nettverdenen om hva jeg nettopp gjorde. Her på bloggen har fokuset vært på et sunt kosthold, trening og lignende saker. Jeg har hatt et behov for å uttrykke meg, og å bli sett. Det har jeg fortsatt, men på en helt annen måte. Og jo, jeg har en stor interesse for disse tingene. Jeg elsker å bruke kroppen, spise grønt og næringsrikt, og lage nye spennende saker. Jeg blir glad av å nå et mål jeg har satt meg, og få til en knakendes god oppskrift selv om den er kjernesunn. Jeg elsker å få vite at jeg har hjulpet en annen person, og vil veldig gjerne fortsette å gjøre dette.
Men akkurat nå er fokuset på familie, venner, fellesskap og kjærlighet. For i lengden er det dette som betyr noe!


Jeg blir ikke glad av å gruble på hva neste måltid skal inneholde, hvor mye kalorier den består av og hvor mye jeg burde spise i forhold til hvor mye energi jeg har brukt den dagen. Jeg blir glad av å kunne spise hva jeg vil, uten ha å noen tanker videre om det. Om jeg vil spise sjokolade hver dag, så gjør jeg det. Og det uten en eneste liten skvett av dårlig samvittighet. Jeg blir glad av å kunne nyte en kakebit, et par glass vin og latter sammen med gode venner. Og det hvilken som helst dag! Livet er så mye mer enn kropp, utseende og næringsinnhold. Livet er nå, med alt det har å tilby! 
Livet er nå, rundt deg hele tiden. Se, kjenn og føl.. LEV. 
fra en koselig kveld med jentene

Dette er nå min mening! Muligens litt rotete, men skrivekløen fikk ihvertfall utløpt seg litt. 

Ellers om dagene jobber jeg på den fine sommerjobben som badevakt. Tiden som er igjen bruker jeg på det som faller meg inn der og da. Om det er å bruke kvelden på kjøkkenet, ute i skogen eller sammen med venner. Gjerne flere av tingene i løpet av samme dag. Så tid til overs har jeg ikke mye av, men det passer meg egentlig helt utmerket. Jeg nyter sommeren, menneskene og været selv om det regner dag etter dag. Sommernorge er som den pleier, og jeg klager ikke for jeg skal nemlig til Frankriket med min kjære gulljente som nettopp kom hjem fra Italia. Ti måneder uten henne har vært trist, læringsrikt og gått overraskende fort. 

Alle dere fine. Nyt sommeren hvor enn dere tilbringer den!
Catharina Adele 

3 kommentarer

Postet av: LovelyLiller.com - Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter

det er jo mye viktigere enn å leve enn å blogge da ;) så flott at du har funnet en kjekk sommerjobb :) jeg har mye av samme filosofien av deg. enjoy life ;)
Dato: 11.07.2012 Tid: 23:09 URL: http://lovelyliller.com

Postet av: Cecilie Lykke

Kos deg og nyt livet, frøken! Du ser veldig lykkelig ut :)
Dato: 13.07.2012 Tid: 09:48 URL: http://www.lykkesliv.blogg.no

Postet av: Catharina Adele Nordli

Cecilie Lykke: Takk det samme til deg søte! Det vil jeg si jeg er også :)
Dato: 16.07.2012 Tid: 22:59 URL: http://catharinaadele.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits