Link Link Link Link Link Link

Kategori: diverse

In the middle of..

Publisert: 07.06.2012 @ 11:44 Kategori: diverse Kommentarer: 12Desidert verdens beste hjemmelagde granola, og herlig hjemmelagd raw sjokolade med peanøttsmør og gojibær.. Lykke i elgform. 

Min siste finish på to år med media er i gang. To år som har flydd avsted som ingenting, skal jeg nå avslutte med tverrfaglig eksamen. Hittil går det veldig bra, men det gjenstår enda en god del, så jeg skal ikke si noe sikker enda. Hodet og motivasjonen er ihverfall i orden!

Nå som jeg skriver innlegg her på bloggen igjen, forstår jeg at det er ukesvis siden sist. Tiden har flydd, og det har skjedd en hel masse! Blant annet har jeg fått kuldesjokk på badevaktkurs, og deltatt på rawfood kurs med UngeKokker. Blandede følelser det der, ja. Ellers har jeg fått sommerjobb med en fin gjeng, og jeg gleder meg til å komme i gang. 

Når det kommer til overskriften, mener jeg at livet står litt stille. Det er litt på vent, og mange følelser flagrer rundt i kroppen. En blanding av redsel, styrke, positivitet, frustrasjon, svik, og kjærlighet. En ubeskrivelig følelse, en klump i magen som varierer fra minutt for minutt. Den gir meg styrke. Styrke og kraft, motivasjon og positivitet om at jeg kan klare akkurat hva jeg vil. At jeg er sterk som enkeltindivid. Om noen prøver å si at jeg ikke får til noe, får jeg styrke til å gjøre akkurat det motsatte. Ingen kan komme her og forteller meg hva jeg er verdt, hva jeg kan gjøre eller ikke gjøre, for det er kun opp til meg selv. Ta vare på hjertene deres, de rundt dere og sett pris på de små gledene i livet.. F.eks et sjokoladehjerte på toppen av en soyalatte. 

Sannheten er at jeg savner dere søte, trofaste som alltid kommer med positive kommentarer. Det er så fint å kunne dele erfaringer, oppskrifter og tanker med noen som føler det samme som meg selv. Selv om det er lite, kan det lage mange smil! Jeg er glad i å uttrykke meg selv, så jeg vil fortsette og dele oppskrifter, bilder og annet her på bloggen. Ting må bare roe seg litt først.Brainfood i form av raw sjokolade, med ristede walnøtter/pistasjnøtter og et lite dryss havsalt. 

 

Janteloven kan gå å legge seg. Jeg er stolt av meg selv, jeg kan klare hva jeg vil. Jeg er sterk både fysisk og psykisk, og stolt av det. Jeg er imponert over egen tankegang, en tankegang som greier å se fremover og tenke positivt selv om klumpen i magen samtidig prøver å dra meg ned. Stolt over meg selv som har overvunnet frykt av alle slag. Frykt for meg selv og andre, og frykt for andre ting som fett og edderkopper. 

Du velger selv hvordan du vil forme seg selv og livet. Alt starter med deg selv om enkeltindivid. Nyt livet, og det det har å tilby. 

 

Det var innlegget for denne gang. Nå er det en eksamen som skal jobbes med! Håper alle dere hjerter har det supert   
Catharina Adele 

 

Tankestund

Publisert: 11.05.2012 @ 14:58 Kategori: diverse Kommentarer: 12

Dagene flyr avsted, og jeg vet ikke helt forskjell på om det er mandag eller om det er fredag lenger. Tenmtamner, tanker og bevegelse tar opp hverdagen. Tankene lager sin egen lille boble med forventninger, lengsel, tristhet og glede. Plutselig er jeg tilstede, men så er jeg i min egen verden igjen. Jeg trenger å leve litt mer i nuet, mindre på nett bak en skjerm, mindre bak en blogg som er en maske bak en hverdag med så mye mer. Noen ganger er det befriende å ha sin egen verden her, noen ganger føles det helt feil. Jeg vil så gjerne inspirere og lede til et frisk og sunt liv, men jeg er likevel ikke sikker på om jeg gjør det riktig. Mitt fokus her i livet er absolutt ikke trening, kropp og sunn mat. Livet er så utrolig mye mer, og jeg tror vi alle burde bli flinkere til å sette pris på hva vi har, og slutte å strebe etter alt vi mangler. 

Dagen i dag hadde både en god og en dårlig start. Jeg fikk ikke sove, så jeg stod rett og slett opp for å gå meg en tur. Etter en deilig start med god musikk på øret, tok jeg meg en god dusj etter ca 5 km tilbakelagt(?). 

Videre på skolen fikk vi beskjed om at en elev på skolen hadde gått bort fra oss i går, og vi ble alle selvfølgelig veldig påvirket av dette. Jeg kjente ikke denne personen personlig, men jeg kondolerer til alle pårørende. Dette skjedde desverre veldig fort, og kom nok som et sjokk for de fleste. 

Slike ting som dette er virkelig med på å få meg til å sette pris på hvor fantastisk vi egentlig har det. Livet kan slutte så brått og brutalt, når vi minst venter det. Ta vare på alle rundt deg, sett pris på det du har og lev som om det er din siste dag her på jorden. Det tror jeg vi alle burde bli flinkere til! 

 

Ellers et lite bildedryss siden sist..

Jeg blir som et lite barn hver gang jeg finner noe nytt på butikken. Forrige helg var det Skyr sitron og jalapenos chips av popcorn som fanget min oppmerksomhet på butikken, og jeg kan med sikkerhet anbefale disse videre! Ellers har jeg lagd flere godiskuler og titals med mellommåltider lik det siste bildet. Pluss rundtstykker til lørdagsfrokosten. Nammis!
 

Fremover nå tror jeg at det beste for meg er en pause fra bloggen. Muligens den blir lang, muligens den blir kort. Kanskje jeg slutter helt? Akkurat nå vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at jeg ikke vil påvirke i negativ retning. Mange tanker er ute på tur, og jeg må rydde opp litt før jeg kan gjøre noe mer. 


Ønsker dere alle en superduper helg! Min ser ut til at blir på landets fineste sted uten macbruk, nemlig på hytta med familien. Her blir det film, god mat, strandturer, hagearbeid og forhåpentligvis "gjenforening" med ei fin ei jeg ser altfor sjeldent. Purr!
Catharina Adele
 

Den følesen

Publisert: 16.04.2012 @ 18:18 Kategori: diverse Kommentarer: 2

Den følelsen du får når du våkner en morgen, uthvilt og med et smil om munnen. Den følelsen du får når du går morgentur, solen skinner og det samtidig begynner å snø. Den følelsen man får når en katt lusker bort til deg, den følelsen du får når du har skrevet 4 sider til eksamen, den følelsen du får når de 4 sidene plutselig blir borte, den følelsen du får når du blir så sur at tårene starter å renne, den følelsen du får når du får lyst til å ødelegge noe, men knuser et glass uten vilje, den følelsen man får når man får en søt melding av kjæresten, og verden plutselig blir lysere. 

Og alle disse følelsene, kan løses med en bit sjokolade. Gjerne dyppet i en mokka-kaffe.. Mmm, smeltet sjokolade.

Hei alle dere søte. Jeg har ikke glemt dere, jeg har bare vært litt i min egen verden. Tok en pause uten å tenke over det, og det var egentlig ganske deilig. Har vært en super påske, med Osloturer og kjærestekos på hytta. Kino, sene frokoster, sol, ski og påskeegg. Forrige uke startet jo egentlig hverdagen igjen, men jeg for min del startet den i dag. Jeg startet nemlig ikke på skolen før på torsdag, og da startet jeg opp med prøve eksamen med en gang. 

Nå er jeg klar for litt rutine i hverdagen igjen, og jeg savner en ordentlig styrkeøkt. De siste ukene har det enten vært så fint vær at det kun har blitt gå/løpeturer ute, med noe styrke hjemme. Kjenner jeg savner vektene, så i morgen er det pån igjen. Smilefjes.

Nå må jeg fortsette å skrive eksamenstekst, den som jeg egentlig hadde kommet langt med som jeg greide å miste, vet du. Den, ja. Den må jeg skrive nå. Kommer sterkere tilbake senere, i mens kan dere kose dere med noen bilder fra Gran Canaria. Sol og varme, ikke mange mnd igjen nuh. 

Fine familien min, - søster som vi savnet å ha med. Bildene er tatt med iphonen, unntatt de to siste. 

Håper alle har hatt en super start på uken. Jeg startet min med en 14 km gåtur, godt for sjel og kropp. 
Catharina Adele

Dagene går..

Publisert: 28.03.2012 @ 11:00 Kategori: diverse Kommentarer: 3


tumblr

Dagdrømmer til sommer, sol og ferie. Men først er det påskeferien som står for tur, og jeg gleder meg som en liten unge til bare det. Nå er vi halvveis til helg også, så krysser fingrene for at dagene flyr. 

Både mandagen og gårsdagen ble plutselig borte. Mandag fløy jeg bokstavelig talt en tur på mølla, og i går gikk jeg min 15 km tur i kveldssolen.. Deilig! I Dag er jeg klar for en killer styrkeøkt på overkropp :-)

Nå er dett skole og kaffenipping som holder øynene åpne. Håper alle har hatt en strålende uke hittil. Resten er full av planer, så blogg og matlaging vil det sannsynligvis bli lite tid til før helgen. Men plutselig er jeg tilbake!

Catharina Adele 

Nå spør jeg deg!

Publisert: 12.03.2012 @ 21:43 Kategori: diverse Kommentarer: 9

Travle travle jenta som ikke er effektiv nok til å gjøre noe hun savner. Å blogge har blitt nedprioritert i det siste, og jeg liker ikke at det blir sånn. Jeg har også fått øynene opp for pinterest, og elsker det. Trykk her for å komme til min side. 

Ellers så sprudler jeg, og kan ikke gjøre annet enn å smile om dagen. Hvor fantastisk er ikke livet? Vårfølelsen kiler i kroppen, og jeg kan ta meg selv i å sitte og smile for meg selv flere ganger om dagen. Energien er på topp, og jeg har bare lyst til å danse rundt i høye sko og sommerkjole dag etter dag. Det hadde vært noe det.. 

Men etter en uke fri er det endel oppgaver jeg må ta igjen, så det er det jeg driver med nå. 

Inntil videre kribler det i fingrene etter å blogge ordentlig igjen. Men, ja det er et men her.

Jeg lurer på noe! For dere fine leserne mine som fortsatt kommer innom bloggen, hva liker dere egentlig best å se/lese om? Jeg har så altfor mange interesser, og så mye jeg vil publisere. Trening, mat, sunn godis, mote, fotografi, inspirasjon og annet snikksnakk.. Hva liker dere best, og har dere noen ønsker om noe jeg skal skrive om?


Bilde fra et supert shoppingsenter i Las Palmas.. Storkoser meg her ja!

Også må jeg bare spørre meg selv igjen. Hva skjer med Paradise Hotell?! Kan med stolthet si at jeg aldri har fulgt med på det, for verre søppeltv skal du se lenge etter. Facebook er ihvertfall superduperglade over at det starter igjen i kveld.. Sier bare en ting jeg, huff. 
Catharina Adele

Alle hjerters dag

Publisert: 14.02.2012 @ 10:16 Kategori: diverse Kommentarer: 5

Da er den 14. februar kommet. Dagen hvor vi skal vise ekstra kjærlighet for de vi bryr oss om, og gi en ekstra klem. Dagen vi skal tilbringe med våre kjære og nærmeste, og spiser hjerteforemet bakst og sjokolade. Skrive kort, søte dikt og søte gaver. 

For noen er det ihvertfall sånn. 

Jeg for min del er veldig engasjert for slike dager, og synes det er super koselig! Det e rjo en grunn for at jeg ville være leder for aktivitetskomiteen på skolen. I dag hadde vi kjøpt inn hjertesjokolader, og serverte det sammen med hjerteboller med rosa glasur og saft. Så håper virkelig elevene på skolen fikk en fin start på dagen med hjertekos og kjærlighetsmusikk!


Jeg for min del måtte også spise en bolle, til tross for hvetemelet.. Det var èn bolle for mye, kjenner jeg nå:( Skulle gjort mye for å ha en normal mage altså. 

Ellers er jeg nå tilbake igjen! Brikker har begynt å falle på plass igjen, og jeg kan forhåpentligvis starte å være den glade og positive meg igjen etter vanskelig periode. Jeg for min del har ikke så mange typiske Valentines planer, da kjæresten er på andre siden av landet og familien er bortreist. Men jeg har da en liten crush på styrketrening, så tenker det blir en liten date der ;-) 

Ta vare på hjertene rundt dere i dag 
Catharina Adele 

Butterfly

Publisert: 30.01.2012 @ 22:55 Kategori: diverse Kommentarer: 3Noen bilder fra gårsdagens feiring sammen med familien. Lagde denne fine rosa, raw kaken ved siden av min vanlige, grønne raw lime pie. Mmm.. Den du ser over er lagd på slump med inspirasjon fra flere andre kaker jeg har sett på andre blogger, og den falt utrolig godt i smak hos alle. Masse skryt, og kun et lite stykke igjen etter selskapet. Det liker jeg! Om den er interesse for det kan jeg prøve å få lagt ut en oppskrift? Jeg skal ihvertfall helt klart lage denne igjen. 

Ellers har jeg fått mye fint til bursdagen min. Men dessverre så fikk jeg ikke noe av det jeg ønsket meg mest, men det forventet jeg ikke heller så det går så fint så. Nemlig en sånn liten søt en som dere ser over. Kusinen min er den heldige eier av disse to herlighetene, og jeg blir like forelsket hver gang jeg ser dem! (Rita ser jeg forskremt ut på det første bildet..Hehe. Egentlig har de store ører som står rett opp! Derfor navnet papillon som betyr sommerfugl). 

Men jeg har ikke bare spist biff til middag, med lettis som dessert. Jeg har jeg også fått trent i dag! Løp en god mil på mølla, og det føltes veldig godt. Må passe på nå som jeg begynner å dra på åra.. Heh. Så det vil jeg si er en god start på året som attenåring!

Har du hatt en god start på den nye uken? 
Catharina Adele 

18!!

Publisert: 30.01.2012 @ 09:25 Kategori: diverse Kommentarer: 10

Bursdagsbarn i dag! Hurra! Håper alle får en flott mandag.
I dag skal jeg smile og le, spise biff og kose meg. Gjett hvem som har med kake til klassen, og raw kake til seg selv i dag? Jo, det er meg det.

Foresten, jeg starter 4 mnds godisavtale i dag. Fin start på det "voksne" livet, eller hur? Det vil si, jeg skal ikke spise sukkerholdig godis, og heller ikke noe godislignende i uken selv om det er sukkerfritt. Det samme gjelder potetgull, sukkerholdig brus og vanlige kaker. Dette kan bli en utfordring, men det skal jeg greie. Er jo så masse alternativer til sukker, så. 

Catharina Adele

Kaffegurine

Publisert: 22.01.2012 @ 20:42 Kategori: diverse Kommentarer: 5

Søndagen er snart over, allerede. Jeg har malt kjøkkenmøbler, og løpt en god mil på mølla. Og det var egentlig det fornuftige jeg har gjort i dag. 

Ellers har jeg vært i Sverige og kjøpt meg fine øredobber på halv pris og verdens beste proteinsjokolader. Altså, det var ikke derfor jeg dro dit. Ble med mams og paps da de skulle hamstre kjøtt.. Så da fikk jeg noen brett Ramløsa også, og sukkerfri sjokolade med på kjøpet. Moha, lønner seg å være med foreldrene iblant altså.

Vi har foresten fått Nespresso maskin her hjemme også, og det har ført til enda en kaffeelsker her i huset. Det var ikke bare en kaffemaskin nemlig, det var også en melkesteamer med på kjøpet! Så nå starter jeg dagen med utrolig god kaffe, som bare blir enda bedre med steamet skummamelk og noen drypp Stevia French Vanilla. Mmm..  


Rart man blir kafejunkie(eller "kaffegurine" som mams så fint kaller meg) når det ser ut/smaker som om den er lagd på cafè? OhYeah! Proteinbare med smak av Almond Fudge Brownie.. Den anbefaler jeg alle dere som bryr dere om sånt og prøve. OhYeah barene er uansett de beste av alle proteinbarer jeg noengang har smakt. Smaker jo som veldig go' sjokolade/brownie, og det liker man. 


En av to par med øredobber.. Fjær på halv pris er også lett å like. Håret er i en topp, med en liten tufs utenfor.. For dere som ikke skjønte at jeg egentlig har tykkere hår enn det der. 

Nå skal jeg bake de fine knekkebrødene mine. Kos dere resten av søndagen! Dagens sitat fra sjokoladeteen: No ego, no problems. Sant.
Catharina Adele

Pepperhjertekaker

Publisert: 09.12.2011 @ 14:09 Kategori: diverse Kommentarer: 5


Snart helg! Det skal bli deilig det. Får besøk av min kjære Karoline som jeg ikke har sett siden sommerferien, etter skolen i dag. Vi skal kose oss, og dra inn til Oslo for litt julekos i morgen. Gleder meg!

I går valgte jeg å la være å blogge , da jeg ikke hadde noe fornuftig å blogge om. En ordentig dårlig dag, med andre ord! Men dagen i dag er heldigvis bedre, og jeg startet dagen på Trento med spinning før skolen. Spratt faktisk opp av senga, før klokka 6. Ikkje dårleg.. 

Helgen skal altså bli brukt til Karolinekos, jobbopplæring, soving, godislaging og julebaking. Tenk, kun to helger igjen før jul så begynner å bli knapt med tid. Apropo julebaking lagde jeg pepperkakene på bildet over på onsdagskvelden, uten hvetemel og sukker. Tok utganspunk i denne oppskriften, og tilsatte masse kanel, kardemomme, ingefær og nellik så det ble pepperkaker. Nam nam! Funker veldig bra å spise kakedeigen også.. Heh. 

Men nå er det animasjonsjobbing igjen, ha en flott fredag videre :-)
Catharina Adele 

Anniversary

Publisert: 05.12.2011 @ 10:10 Kategori: diverse Kommentarer: 7


En dag i november i fjor.. Med masse snø allerede da, som du er så glad i. 

I dag er en ganske fin mandag. En litt spesiell mandag. Natt til i dag er det et år siden jeg sa ja til å være kjæresten til min kjære Jonas. Et år er ikke spesielt lenge, men et år er vel litt spesielt likevel? 

I løpet av dette året har vi ihvertfall opplevd veldig mye, og fått mange fine minner sammen. Vi har opplevd både godt og vondt, og jeg elsker at vi har kommet oss igjennom alt og støtter hverandre når det trengs. Nå bor du langt unna meg, helt på Vestlandet. Jeg har aldri trodd at jeg noen gang ville klare å være i et avstandsforhold, men nå som jeg er sammen med deg har det forandret seg. Det har vært noen tøffe mnd, med savn og tårer, men også med mye glede og kos når vi først har vært sammen. Nå er det ikke lenge igjen til du er her hjemme hos meg for en lengre periode i julen, og det gleder jeg meg veldig til. Underveis har jeg følt det som om tiden har stått stille, men nå i skrivendes stund føles det ut som tiden har flydd avsted. Føler ut som om det var i natt vi ble sammen!

Når jeg våknet i dag var det første jeg gjorde å åpne kalenderen du har laget til meg, som inneholdt et søtt brev og en omtenksom gave. "Varmepute" til å ha i skoene! Finnes ikke bedre gave å gi til meg, spesielt når jeg tror tanken bak gaven er at du tenker at jeg skal være med deg på ski når den tid kommer, og jeg da vil trenge ekstra varme på de frøsne føttene mine. Har jeg riktig?

Jeg gleder meg til mange flere fine stunder, reiser og opplevelser sammen med deg Jonas. Jeg elsker deg! Også er den 5. desember også noe spesiell fordi min kjære søster blir 22 år i dag, som vi feiret i går. Hurra for søstern min! 

Catharina Adele 

Sunt julegodt

Publisert: 23.11.2011 @ 23:01 Kategori: diverse Kommentarer: 8

God kveld kjære lesere!

Da er onsdagskvelden her også, og vi er over halvveis til helg! I tillegg er det kun en mnd igjen til lille julaften i dag, jeg er ferdig med de tre værste skolegreiene for uken, lagt på mer farge i fjæren min og kjæresten er her hos meg om to døgn! Hva er det ikke å være glad for nå? Smil

Bip testen i går gikk bra. Jeg greide målet mitt for en 5'er, ved å nå nivå 8. Jeg greide 8,2 så det var deilig! Spesielt da jeg var eneste jente, holdt ut lenger enn flere gutter.. He he! 

 

Men over til gårskveldens morsomheter. Da var jeg nemlig på kurs i å lage julegodis med sunne ingredienser i Bærum. Det var utrolig morsomt å få møte andre med samme interesse, flinke kokker og lære nye teknikker, tips og oppskrifter. Her kommer en liten oppsumering av kurset for dere som gjerne ville at jeg skulle blogge om det!

Ble møtt med to superhyggelige svenke jenter(de som hadde kurset), og det kom bare fler og fler unge, matglade sjeler som satt seg rundt bordet der det stod vannmugger med jordbær og mintblader oppi. Nam! Vi startet med å fortelle litt om oss selv, og om vårt yndlings julegodis før vi ble delt i grupper og satte i gang. 

Det første vi laget var smoothies, en "Vintersmoothie" og en "Strawberrymojito". Smakte veldig godt begge to, og ingefæren i vintersmoothien gjorde seg virkelig! 

Strawberrymojiton.. Mm!

Også ble vi delt inn to og to for å starte på andre oppskrifter. Jeg og ei annen søt ei fikk oppgaven med å lage Raw gulrotkake med tre lag. Kjempemorsomt, og utfordrende!

Denne lover jeg dere oppskrift på, for det ville vært veldig rart om jeg ikke lagde denne igjen.. Gled dere!

Når vi var ferdige var det rett i fryseren med kaken, og pån igjen med ny oppskrift. Nå lagde vi hvit sjokolade med gojibær i, dette var raskt, enkelt og utrolig godt!

Når vi var ferdige med denne lagde vi "Vintersmoothien på nytt, for å ha den ved servering. En hel time var satt av for å spise og kose alle herlighetene. Ved siden av det vi lagde ble det lagd en anne helt fantastisk "Key Lime Pie"


Denne var rett og slett helt fantastisk! Altså, her ser den ikke helt delikat ut, men den stod ikke akkurat så lenge som den skulle i frysen. Det rakk vi jo ikke!

Ellers ble det lagd en hel masse annet digg, spiste meg helt fordervet..  
Marsipan med mørkt sjokoladetrekk..

Kokosmakroner, tror jeg? Ihvertfall utrolig gode!

Sjokoladepraylinergrunnoppskrift med forskjellige smakstilsetninger, ble lagd med ingefær, sitron, kokos osv. Mm..

Og alt dette ble lagd i store doser, så var veldig mye å forsyne seg av.(Og ta med seg hjem.. Mihi)
Så om noen av dere får muligheten til å være med på et slikt kurs, anbefaler jeg det på det sterkeste! Man får mye for pengene, en veldig trivelig kveld og masse godsaker og tips! :-) 

Catharina Adele

Kurs i å lage sunt julegodteri

Publisert: 20.11.2011 @ 22:29 Kategori: diverse Kommentarer: 12

 


Dette skal jeg på til tirsdag! Woho, gleder meg :-) Trykk her for å komme til siden for mer info!

Catharina Adele 

Giveaway hos Supermat for barn

Publisert: 03.11.2011 @ 18:53 Kategori: diverse Kommentarer: 0

Slenger meg selvfølgelig på denne konkurransen! Hadde blitt så utrolig glad om jeg hadde vunnet denne boken! Spesielt nå som jeg har gjort mine første bestillinger på Iherb.. Hadde passet perfekt, selv om jeg sikker mangler flere ingredienser. Men et sted må man da starte! Har aldri vunnet noe som helst før, men jeg gir ikke opp håpet.. Skader uansett ikke å være med. 

Trykk her for å komme til bloggen, og for å delta du også! Her kommer dere til facebooksiden. En veldig bra blogg med masse inspirasjon og oppskrifter, anbefaler alle å ta en titt!

Catharina Adele

Simon's cat

Publisert: 13.10.2011 @ 20:51 Kategori: diverse Kommentarer: 3

 

Ler! Åh tenk å ha en katt.. Hehe. 
Catharina Adele 

A feather for life

Publisert: 13.10.2011 @ 09:57 Kategori: diverse Kommentarer: 16

I går ble jeg jeg merket for livet. Det gikk bedre enn forventet, og Romerike Tattoo levde virkelig opp til forventningene. Takk til superflink tattovør, og verdens beste kjæreste som holdt meg i hånden, og tok bilder.


Tatoveringen er tegnet på, roer meg ned med fruktremser.. En spent og glad jente!


Iih, jeg blir tattovert! (Vondt i starten da fjæra ble markert, vi snakker kaldsvetting her.. Resten gikk veldig greit)


Bytter til hvit farge.. Fortsatt spent jente.Ferdig snart??


Yey, ferdig fjær på min skulder!


Huh? Må jeg dekke den til..? Hehe. 

Det var en veldig fin opplevelse, og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Tror det blir veldig bra når den har grodd, så ordentlig bilde av den kan jeg vise dere da. Vanskelig å se hvordan den kommer til å bli nå, da den er rød osv. 

Hvorfor en fjær? Det har jeg skrevet om her. Jeg gjorde om fjæren på det øverste bildet om til min egen fjær. Sammen med tattovøren(Tina) fjernet jeg litt øverst på fjæren, satte inn et hjerte i selve fjæren som selvfølgelig symboliserer kjærlighet. Noe som betyr veldig mye for meg, uten kjærlighet kommer man ingen vei. Også la hun på hvitt for å fremheve fjæren og hjerte til slutt. Noe jeg tror gjorde hele tattoveringen. Tror det ble veldig bra, føler den er veldig meg! 

Nå kan jeg ikke trene hardt på en liten stund, så passer bra at jeg har en liten pause fra det nå uansett. Kropp og sinn har godt av hvile nå, er sliten både i hodet og kropp. Kommer sterkere tilbake om litt!
Catharina Adele 

Effektivt

Publisert: 11.10.2011 @ 21:45 Kategori: diverse Kommentarer: 4

God kveld!

Da er tirsdagen snart over, og jeg koser meg med kveldsmat etter en gåtur på ca en time og tjue minutter. Herlig! Hadde egentlig planlagt å gå en liten tur for å lufte tankene, men så ble jeg gående og drømme meg bort i musikken også var tiden plutselig flydd avsted. Så da ble det en lengre tur i steden. Men det er bare deilig det, da!

I dag har det meste gått i ett, og jeg har fått gjort endel som var deilig å få unnagjort. Leverte både oppgaver, fremdriftsplan, og kom langt på medieplanen min på skolen i dag. Pluss at jeg fikk skrevet en engelsk artikkel på ca 600 ord. (Vi skulle minst skrive 300 ord så det ble jeg fornøyd med), Hadde en grei gymtime med innebandy, og elevrådsstyremøte i midttimen. Etter dette var jeg på samtale i Lillestrøm. Godt jeg hadde med meg ekstra mat i dag, om ikke tror jeg ikke at jeg hadde holdt ut. Spist som en hest! 

Senere i kveld kommer kjæresten hit, da blir det kanskje film og kos før det er nattaen. Håper alle har hatt en fin tirsdag, snakkes i morgen! 

Hvordan har din tirsdag vært? 
Catharina Adele 

Uke 41

Publisert: 10.10.2011 @ 23:19 Kategori: diverse Kommentarer: 2

 

Da er det nattaen for meg. Er trøtt og sliten, og umotivert for en ny skoledag så nå trengs det litt søvn. Så da sier jeg god natt, og farvel til en slitsom og tung dag. La morgendagen bli bra!
Kveldsmaten min. Yoghurt, en banan, knekebrød, kakaonibs, gojibær og sukkerfritt syltetøy pluss noen knekkebrød. Nam nam! 

Catharina Adele 

Gla' fredag

Publisert: 30.09.2011 @ 21:28 Kategori: diverse Kommentarer: 3I dag ble det ullthigtsen, og svart strikkegenser med vanlig genser under, boots og yndlingsveska.. Dette ble for varmt. Men klager ikke, veldig deilig er det!

I dag har jeg vært i Oslo med media på skolen, 2. og 3. klasse. Først var det helt greit, men kjedelig med svart-hvitt film om livet til Fritjof(?) Nansen. Men så ble det mer spennende for min del, for etter denne filmen tok vi nemlig turen til Amnesty International og fikk et lite foredrag fra dem. Spennende! Vi skal nemlig ha oppgave med Amnesty tema ukene etter ferien.

Også ble det lit shopping da, var jo i Oslo.. Og jeg hadde en halvpris kupong fra bikbok så jeg fikk jakken til 200 istedenfor 400! Har hatt lyst på denne lenge, men har ikke hatt lyst til å bruke så mye penger på en slik en, men nå slapp jeg jo det.


Også var det 70 prosent på disse på Carlings.. 

Når vi slutten på 'skolen' dro Marie, Line, Martine og jeg på Mr.Hong og spiste kjempe god mat! Aldri vært der før, men jeg skal absolutt dit igjen. Vi spiste buffet, og kunne velge alt av grønnsaker og forskjellige typer kjøtt som de wokket rett foran nesen på oss. Også var det forskjellig ris, nudler, poteter, sauser og salater som man kunne forsyne seg med ved siden av. Spis så mye du vil for en billig penge, det liker vi! Namnam.

Iphone bilder
Og dere, jeg spiste med spisepinner, og jeg greide det! Vet ikke om jeg holdt riktig, men jeg fikk da tak i maten.. Hehe. 

Har du spist på Mr. Hong før? Hva synes du om innkjøpet?

Nå er det kosekveld resten av kvelden for meg! Gikk meg en tur i finværet, før jeg gikk innom Trento for en styrkeøkt tidligere i kveld. Deilig! Gleder meg til en uke fri nå, med forhåpentligvis masse god trening og kos. 

Håper alle har hatt en like fin fredag som meg! Nyt finværet mens dere kan. Leste på skjermen på Trento i dag at selv om det er sol nå, kan snøen komme i løpet av uken.. Så jeg skal ihvertfall nyte det så mye som mulig, og håpe på at snøvarselen er feil. 

Ha en strålende kveld videre.
Catharina Adele

Moves like jagger

Publisert: 28.09.2011 @ 11:06 Kategori: diverse Kommentarer: 3

I går kveld lå jeg i sofaen som et slakt etter en stor og god middag, og selvfølgelig en deilig dessert av sunn brownie, bær og noen sjokoladebiter.

Ble liggende en stund og småsove, før jeg satte på Spotify. Sangen over startet, og kroppen våknet til live! Kriblet i hele kroppen, og jeg ble fylt opp med energi. Så da hoppet jeg likesågodt i joggeskoene, og inn på naborommet der jeg er så heldig og har tredemølle. Så da ble det en mil på mølla, godt fornøyd da jeg egentlig ikke hadde tenkt til å trene.

Musikk kan gjøre underverker! 


En svett og energifylt jente etter løpetur, svette i øyet med rennende maskara.. Deilig. 

Det som er dumt med slike turer på kvelden, er at jeg får problemer med å sove da det blir tid for det. Så jeg brukte lang tid på å sovne i går natt, og i dag er jeg da som følger av det trøtt.

Snakkes senere i dag tenker jeg, nå har jeg foto.
Catharina Adele 

Kakaokonkurranse

Publisert: 23.09.2011 @ 11:53 Kategori: diverse Kommentarer: 1

Er med på konkurranse om å vinne kakaopulver, kakaonibs og kakaosmør. Alt helt rått! Som den sjokoladeelskende personen jeg er kunne det ikke vært mer perfekt enn en konkurranse som denne. Vinner trekkes i dag! Trykk HER for å komme til konkurransen. 

Catharina Adele

 

A sky full of lighters

Publisert: 15.09.2011 @ 12:02 Kategori: diverse Kommentarer: 2

 

For en uke dette er.. Bah. Forkjølelse og kropp kjemper imot meg og vil virkelig ikke høre etter. Jeg har problemer med å sove, og ligget veldig i søvnmangel. Tanker og følelser lever sitt eget liv, og jeg kan plutselig begynne å gråte for ingenting. Hva skjer med meg? Tror jeg trenger helg jeg, fint at det kun er to dager igjen. 

Ellers sitter jeg med objektivkoppen min og nidrikker vanilje te.. Vil bli frisk, NÅ! Helst i går. 


Koppen jeg fikk fra kjæresten i vinter, minner meg om han så en fin detalje i hverdagen!

Ellers fikk jeg en deilig gåtur i solen i går, utrolig deilig vær ute! Sånt blir man glad av. Også gikk turen til frisøren for kipping av tupper, og striping av ettervekst. Ser ikke store forskjellen om man ikke ser etter, ingen som har merket noe enda ihvertfall. Men det gjør ikke noe. 

Fikk også noe småtteri av mor fra turen deres i Palma. Hadde gjort noen få ønskebestillinger.. Hehe.Smil. Tusen takk Mams! 

Tar av med bokeh effekt da.. Hehe. Når jeg endelig gadd å finne ut hvordan man gjør det så ble pluselig alle bildene her med den effekten. Det var jo nesten litt for enkelt!

Resten av dagen tar jeg som den kommer. Viktig å høre på kroppen vet dere. Ha en finfin torsdag videre!
Catharina Adele 

Squashmuffins

Publisert: 12.09.2011 @ 21:52 Kategori: diverse Kommentarer: 4

Da er mandagen snart over, og jeg snudde om dagen som startet superdårlig til å bli veldig bra med en veldig god treningøkt. Hatt flere små gleder som har snudd dagen litt og litt bedre gjennom dagen.. Under ser dere noen av dem.

Når jeg kom hjem, laget jeg også disse. Med oppskrift fra Kristine. Tusen takk for det!


Squashmuffins!

Overrasket meg veldig at de ble så mørke.. Vet ikke om de skal være sånn, men de var ihvertfall veldig gode! Litt annerledes konsistens enn vanlige muffins, litt seigere men også veldig saftige. Toppingen lagde jeg etter jeg tok bildet, og det var jo bare toppen på kaka!

 


Også lå disse to i postkassen, etter jeg har svart på mange spørreundersøkelser på panel.no.. Ikke mye, men det er nok for å gi meg et ekstra smil. Neste gang skal jeg bruke poengene mine på å gi penger til et barnehjem e.l.

 


God kveldsmat! Må si nesten alle mine mellommåltider og desserter blir inntatt fra skåler.. Er jo så godt og blande masse godt sammen! Her har jeg sukkerfri gele, blåbær med sukrin, skyr naturell, gojibær og et halvspist knekkebrød med hjemmelaget sjokopålegg. Ananas og c-vitaminvann med blåbær smak er vedsiden av. 

Nå sier jeg god natt. Skal prøve å komme meg i seng litt tidligere i dag.. 

Har du trent eller bakt noe i dag?
Catharina Adele 

Jenta med perleøredobb

Publisert: 31.08.2011 @ 14:29 Kategori: diverse Kommentarer: 3


Martine som tok bilde av meg til reproduksjon oppgaven sin, jeg er altså jenta med perleøredobb her.. 

Ellers er det onsdag i dag, altså så er vi halvveis til helg! Jeg sitter her og spiser sjokoladekjeks, mens jeg jobber med bildet mitt til reproduksjonsoppgaven. Kan sikkert vise dere resultatet når jeg er ferdig, men må spørre Madeleine først da det er hun bildet er av. 

Uken startet helt greit treningsmessig. Mandagen ble ikke som jeg ville, da jeg misset bootcamp timen pga ny timeplan. Men zumbatimen fikk jeg med meg, også ble det noen styrkeøvelser i studio etter det. I går hadde jeg en rolig økt på mølla i kjelleren. Så har allerede fått to av tre økter av denne ukens treningsmål, så dette ser jo lovende ut! I dag blir det nok treningsfri, for jeg er en slapp/sliten jente i dag. 

Føler ikke at jeg har så mye spennende å blogge om fortiden. Har flere ideer, og bildeinnlegg jeg kunne ha blogget om. Problemet er bare å få gjort det.. 

Hvordan er din onsdag?

Også må jeg bare si at min søte Line har bursdag i dag! Hurra for 17 år!
Catharina Adele 

 

SSK (Sjø, Sol og Kjæreste) :D

Publisert: 06.07.2011 @ 17:26 Kategori: diverse Kommentarer: 2

Nå starter jeg ferien på ordentlig. Som betyr at jeg har tenkt meg på hytta :D Gleder meg masse! Nesten så mye at jeg får litt vondt i magen... Jeg og Jonas skal kjøre bil ned sammen, det kommer nok til å bli veldig koselig.


Ønsker alle andre der ute en fabelaktig sommer, og husk å "nyt livet"! Så snakkes vi senere i sommer sikkert ;)

Hilsen

Catharina & Jonas <3


Helgeroa

Publisert: 15.06.2011 @ 21:56 Kategori: diverse Kommentarer: 3

Hei. Jeg er ikke helt med for tiden jeg. Bruker mesteparten av tiden min på å være glad fordi livet er fint, og fordi det snart er ferie. Den resterende tiden bruker jeg på å grue meg til opptaket på freda i tilfelle jeg kommer opp(noe jeg har utrolig lite lyst til, kryss fingrene med meg vær så snill?) og på å irritere meg over at Sørumsand vgs er den eneste skole i området som ikke gir oss fri når karakterene er satt, vi ikke har eksamen eller har noe å gjøre i timene. Skal helst bare titte i macene våre, eller rusle rundt. Ah jeg vil ha ferie nå, så veldig mye også!

Jeg har foresten verdens beste kjæreste som alltid er her for meg, noe jeg setter utrolig pris på. Hadde en herlig helg med han nå på hytta mi i Helgeroa. Veldig kos med ganske fint vær, sene kvelder, lange gåturer, is og vafler osv. Hadde det ihvertfall kjempebra, og det var trist og dra. Jeg vil bare være der, bort fra den vanlige hverdagen her hjemme! Fikk også møtt min kjære Karoline igjen i løpet av helgen, det likte jeg svært godt! Gleder meg til å se henne mer om noen uker.


Tok ikke mange bildene, men her er noen av dem. Herlige kjæresten min, hytta og selve området rundt. Elsker det! Nå vil jeg bare ha ferie, og håper alt jeg har på at jeg ikke kommer opp på fredag. 

Nå er jeg sliten. Veldig sliten. Sitter i onepiecen min og spiser litt kvelds med milkshake til, håper på at energien vil komme tilbake til kroppen min om litt. Håper alle har noen fine dager, og dere som har ferie koser dere masse med det! 

Natta.
Catharina Adele 
Tiden før ferie

Publisert: 09.06.2011 @ 11:35 Kategori: diverse Kommentarer: 5

Hellu!

Igjen, lenge siden sist. Bloggen går litt i glemmeboken nå som er det 'sommer' og snart ferie. For å si det sånn så har jeg nesten ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til ferie. Været er klamt og vått nå, og det har det vært hele uken. Men heldigvis spådd bedre vær til helgen, for da skal nemlig kjæresten og jeg på hytta mi! Drar halv ett i morgen, så mange flere blogginnlegg blir det nok ikke. Prøver som sagt å bruke minst mulig tid foran macen i disse dager, og nyte sommeren når den titter frem med de jeg er glad i. 

Jonas og jeg hadde foresten halvt årsdag på søndag. Hurra for oss! Det feiret vi litt i Oslo forrige onsdag, og på Bjørkelangen på søndag. Ble en liten piknik, grilling med familien til Jonas og tur til et koselig sted jeg ikke husker navnet på. 
Foresten lovte jeg kjæresten å skrive på bloggen at han tok sidelengs salto i slottsparken onsdag forrige uke. Wehey, han er flink han! Noen bilder fra onsdag under.. 

Catharina Adele

Sliten, men fornøyd jente

Publisert: 19.05.2011 @ 22:11 Kategori: diverse Kommentarer: 4

Da er torsdagen snart over, og jeg har hatt en så og si produktiv dag! Skolen gikk litt tregt, med en litt lei oppgave som vi har for tiden. Men på slutten av dagen fikk jeg en positiv overraskelse, nemlig den under her.. Naturfagprøven om fordøyelsen og helse. Resten av dagen har gått til trening, baking av knekkebrød og hjemmelaget gele, middags laging og handling av mat. Jeg hadde foresten en veldig fin 17. mai sammen med kjæresten, familien hans og russen. Jeg så på russetoget, før jeg ble med dem til 'grilling' og avslapning. Ble dessverre lyn og torden på kvelden, så grillingen ble til stekepanne. Men like godt, og ikke minst veldig koselig selv om. Utrolig gode kaker følgte også med.. Nam! 


I går var jeg hos Jonas hele dagen, for Sørumsand vgs hadde nemlig fri i går! Regnfull dag, som ble brukt til kos, og mere kos. God frokost, besøk hos besteforeldrene, Premiere på Pirates of Caribbean 4 på kvelden også sov vi her til i dag. Jeg synes filmen var kjempe bra!

Så denne uken er fin, og i morgen toger jeg til Oslo etter skolen for å tilbringe kvelden med min kjære Madeleine i byen. Det blir nok kos! 

Håper alle har hatt en fin dag, nå er det snart helg. Kort uke på meg altså, og det er deilig.
Catharina Adele 

17. mai, i dag?

Publisert: 17.05.2011 @ 11:51 Kategori: diverse Kommentarer: 0

God morgen Norge, og gratulerer med dagen! Kanskje litt sent å si nå, tror de fleste stod opp ganske mye tidligere i dag. Skulle ønske jeg gjorde det selv, for i år blir det verken bunad eller tog på meg. Veldig forskjellig fra i fjor, da det ble begge deler, og skansen med fine folk, OG grilling på kvelden. 

Vet ikke helt hvordan min 17. mai blir i år, så her får jeg ikke sagt så mye. Eneste jeg vet er at jeg skal se på russetoget til kjæresten kl 5. Ikke vet jeg hva jeg skal ha på meg enda eller noe.. Heh, dette blir en ulik 17.mai feiring. Pleier alltid å ha alt klart på dagen, og nå vet jeg ingenting. Jaja.. 

Håper alle har en nydelig dag, og er heldig med været! Selv har jeg lyst til å ha kjole.. Men, vet ikke om været holder til det her? Det får vi nok se på. Uansett, kos dere i dag!
Catharina Adele


5 mnd

Publisert: 05.05.2011 @ 13:08 Kategori: diverse Kommentarer: 2Det er torsdag, og endelig snart helg! I dag er ikke en helt vanlig torsdag heller, for i dag har jeg vært sammen med Jonas i 5 mnd. Tiden har virkelig fått fort, og jeg er like forelsket nå som da, om ikke mer! Du er verdens beste gutt Jonas, vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Jeg elsker deg!

Vi skal feire med å se filmen jeg har så lyst til å se, i morgen. Vann til Elefantene heter den, og den ser veldig søt ut. Gleder meg til en helg med Jonas, som er en god stund siden sist. Så det skal bli deilig! I dag blir det kun 'feiring' sammen på skolen, da han har prøve i morgen og jeg skal hjelpe til hjemme og trene i kveld. 

En ellers helt vanlig torsdag, men unntak av 5 mnd dagen. Fikk foresten kjempefine gaver av Jonas i dag tidlig, da han kom til meg før skolen. Fikk skjell og noen koraller fra Afrika, og salatbestikk i tre. Da ble jeg glad! 

Ha en fin dag alle sammen, nå er det snart naturfagprøve for min del! 
Catharina Adele 

Scotland, here I come

Publisert: 17.04.2011 @ 01:13 Kategori: diverse Kommentarer: 1


God natt alle sammen. Nå tar jeg snart nattan, for i morgen drar jeg til Scotland, Edinburgh med den fine familien min. Gleder meg masse til tid med familien, til å se byen, shopping, hotellfrokoster, og alt det andre som følger med. Hjemme igjen på onsdag, med forhåpentligvis masse bilder å vise dere. Kvelden i dag har jeg brukt til å kose meg foran tven sammen med familien, massevis av sjokolade ligger nå i min mage og øyene er tunge. En fin dag, med absolutt nydelig vær! 

Bildene er fra påsken i fjor, da vi var i London. Har du noen planer for resten av påsken? Vet jeg har spurt tidligere, men kommerntarer er det uansett ikke mange av her inne. 


Jeg er glad i søsteren min, og gleder meg masse til å endelig få litt tid sammen med henne igjen. Blir så lite nå som hun har flyttet til byen..  

Har du vært i Scotland før, isåfall hvordan var det?
Catharina Adele 

A little break

Publisert: 10.04.2011 @ 18:48 Kategori: diverse Kommentarer: 0

Hei, hvem er du? Ja, du ja. Deg har jeg glemt litt de siste dagene.. Jeg vet jeg er en forferdelig dårlig blogger for tiden. Men jeg har også nå en grunn for det. Ting går ikke helt som jeg vil i noen områder, og jeg har nok med meg selv og all skolearbeidet. Har hatt det så utrolig bra i lang tid, (og har det fremdeles veldig bra) men det er noen ting som ikke går helt som det burde, og som opptar mye av tiden min nå. Vil ikke komme mer inn på hva det er, men nå vet dere ihvertfall at jeg kanskje vil ære litt fraværende fra bloggen fremover. Sier ikke noe sikkert, men mest sannsynlig.


Håper jeg ihvertfall. Bilde fra weheartit.


Ellers er det mye som er akkurat som jeg ønsker. Våren er her, og det er kjempe deilig ute. Kjæresten min er fremdeles verdens beste, og en veldig stor grunn for mine smil. Det litt negative med det er at han nå blir borte i et par uker for han skal til Afrika, heldig som han er! Men det overlever jeg, skal jo tross alt til Scotland om en uke med familien. Og det gleder jeg meg masse til! Alt annet som er negativt vil jeg ikke ta frem, for det er ikke det jeg ønsker å legge vekt på. 

Nå er det ny uke, og den siste før ferie. Håper den flyr avgårde, for jeg er virkelig klar for ferie nå. Resten av søndagskvelden skal jeg bruke på sjokolade, mediaboken og kjæresten min. Hva gjør du i kveld?

Hvem vet når vi blogges? Jeg kommer forhåpentligvis sterkere tilbake om ikke lenge, med bilder og ny energi! 
Catharina Adele 

Jesus loves Electro "Winter Wake Up"

Publisert: 22.03.2011 @ 21:55 Kategori: diverse Kommentarer: 4

Som dere kanskje husker, så var jeg på Jesus loves Electro Winter wake up i Oslo på fredagen. Må igjen si at det var utrolig morsomt, og virkelig noe jeg gjerne skulle vært med på igjen! Dro sammen med Madeleine, vi var med Jonas som skulle filme og intervjue DJ'ene. Og vi fikk komme backstage og hilse på noen av dem, yay! En utrolig morsom kveld med bra musikk, god stemning og masse dansing! Lagt ut film fra det under, og som dere kanskje ser er den filmet og redigert av kjæresten min. Jeg har en flink kjæreste!


Har du noen gang vært på Jesus loves Electro party? Hva synes dere om filmen?

Catharina Adele

No arms, no legs, no worries!

Publisert: 16.03.2011 @ 21:13 Kategori: diverse Kommentarer: 1

Se denne filmen!

En virkelig tankevekker. Vi som har alt og har det så bra som vi har, burde virkelig lære og sette mere pris på livet. Denne filmen fikk tårene til å presse på i mine øyne, og den fikk meg til å tenke enda mer på hvor heldig jeg egentlig er. Hva synes du om denne filmen?

Catharina Adele

I am challenged

Publisert: 02.03.2011 @ 22:47 Kategori: diverse Kommentarer: 1

 

Nå har det seg sånn at jeg kjeder meg noe veldig, og hadde ingen blogg ideer på lager. Så da fant jeg ut at jeg skulle ta utfordringen jeg fikk av Marie i går!

Hva er du opptatt av for tiden?
Venner og kjæresten, familien og trening. Jeg er opptatt av å nye livet og være positiv og glad for det jeg har, det er noe jeg virkelig prøver å få til. 

Hva har du på deg i dag?
Onepiece? Neida, i dag hadde jeg på meg olabukse, converse, t-skjorte med trykk og yndlings hettegenseren min! Grå, varm og god med litt pusestoff.

Hva spiste du til middag?
Jeg lagde meg wok grønnsaker, tok en laksebit som var rest fra en tidligere middag og et hjemmelagd knekkebrød med cottage cheese på istad. Yum.

Hva vil du gjerne lære deg?
Flere språk, å bli mer frempå, forskjellige dansetyper osv. 

Hva hører du på akkurat nå?
Stromae - House'llelujah.

Hvordan er ditt favorittvær?
Sol, helst uten så mye vind.. Helt klart! Men skikkelig regnvær kan være koselig en innekveld det også.  

Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå?
Å være den beste versjonen av meg selv. Sette mer pris på alt det gode rundt meg. Få tilbake motivasjonen på skolen! 

Hvis du kunne få et hus, ferdig innredet, hvorsomhelst i verden, hvor skulle det vært?
Hmm, den var vanskelig. Australia, Sør-Amerika, Kanskje i England eller i Barcelona.. Eller rett og slett et hus her i gode Norge. Det er kaldt, men likevel er jeg glad for at jeg bor her. Ihvertfall som oftest! Har alltid drømt om USA men etter mange dokumentarer på skolen om USA er jeg ikke så sikkert lenger.

Hva vil du gjerne ha akkurat nå? 
Jeg fikk faktisk veldig lyst på oreo milkshake akkurat nå. Ellers kunne jeg veldig gjerne vært sammen med venner, eller i armene til kjæresten!

Hva vil du gjerne bli kvitt?
Den vonde hoften min.. Føler meg som en gammel kjerring! Og alt negativt rundt meg. Leksene kunne jeg godt ha klart meg uten også.

Hvis du kunne reist hvor du vil i verden den neste timen, hvor ville du dratt?
Australia. 

Hva ser du etter i en venn?
En jeg kan slappe av og le sammen med. Viktig at personen er til å stole på, og at han/hun ikke er falsk. Er der for meg når jeg trenger det!

Hvem vil du gjerne møte?
Jessica Alba! 

Hva slags musikk liker du?
Jeg hører på mye forskjellig. Men hører på mye ehh, fest musikk? Når jeg trener eller bare vil komme i godt humør. Jeg finner meg favoritter og god sanger litt her og der i de forskjellige sjangerne. Men country, heavy metall, det meste av oprah og slikt går det lite i..

Nå har jeg jogget milen min med kakemusklene mine.. Ehe, var deilig å få rørt på meg. Var så støl i dag fra mandagen av at jeg nesten ikke greide å gå. Må ha sett utrolig smart ut. Men nå håper jeg det blir bedre i morgen, etter at jeg fikk varmet musklene opp litt igjen.

Halvveis til helg nå! Det er lett å like. God natt kjære lesere!
Catharina Adele

Fredag, snart ferie

Publisert: 18.02.2011 @ 11:18 Kategori: diverse Kommentarer: 2

Da er det norsk, siste vanlige time før vinterferie. (!!) Skal virkelig bli godt med ferie nå, føler jeg både trenger og fortjener det.

Etter lunsj er det show and tell, så blir ikke vanlig skoledag på meg. Noe som passer meg fint, matte og web er ikke akkurat noe jeg har lyst til å ha nå. Håper dagen går fort!

Min fredagskveld skal i dag gå til kos med familie, godis og film. Ah, gleder meg.. Når man er slapp og sliten i kroppen finnes det ikke bedre fredagskveld.
Har også fått solgt speilreflekset mitt til kusinen min, så hun kommer i kveld og henter det. I tillegg har jeg bestilt nytt, Canon EOS 550D. Så nå venter jeg i spenning til det kommer hjem til meg!

Håper dere har det like fint som meg, og at dere har en kjempefin helg og en herlig ferie!


Catharina Adele

Gifts

Publisert: 16.02.2011 @ 17:23 Kategori: diverse Kommentarer: 5

Hva er dette for noe, et objektiv?
Nei, det er en kopp!

Kul ikke sant? Det synes jeg. Drakk te i den på skolen i dag, og fikk en god del rare blikk og spørsmål. Hehe, me like! Jonas kjøpte en til seg selv også, som er litt annerledes. Kul gave jeg absolutt ikke forventet å få! Denne skal bli godt brukt fremover.Mmm, en sjokoladebok. Perfekt gave til en som meg, sjokoladeelsker! Dette er den første sjokoladeboken jeg har, og jeg lover deg at den ikke blir den siste. Tusen takk til kjæresten min for begge gavene, og litt til Jonasmor for sjokoladebok.

Catharina Adele

Sjusjøen

Publisert: 08.02.2011 @ 13:36 Kategori: diverse Kommentarer: 3noen av bildene jeg tok i helgen, raskt redigert..

Hey, ja jeg lever fremdeles. I går var det såvidt, hadde en ikke altfor god dag. Men det har vel vi alle sammen iblant, jeg i går av flere grunner jeg ikke vil dele. Og rett og slett fordi jeg er skolelei, sliten og forkjølet. Vil ha ferie, og det . Men hey, jeg har allverdens grunner til å være kjempeglad, så å være trist og lei gidder jeg ikke bruke tiden min på.

Helgen tilbringte jeg i Sjusjøen sammen med Jonas og foreldrene. Var kjempekoselig, var veldig heldige med herlig vær og to fine dager i bakken. Håper alle dere andre har hatt en like koselig helg som det jeg har!


Vi blogges senere. I dag er en helt vanlig tirsdag med trening og skolearbeid. 
Catharina Adele

Nyttårsball 2011

Publisert: 28.01.2011 @ 11:32 Kategori: diverse Kommentarer: 1

I går var jeg på nyttårsball, og jeg hadde det over alle forventninger! Hadde egentlig forventet et døvt ball uten noe dans eller lignende, pga så få billetter solgt. Men det ble ingen demper på noe i det hele tatt, vi som var der danset og hadde det kjempegøy. Og tre-rettersmiddagen var suksess, spiste meg mer enn overmett for å si det sånn. Nam!

Lånte noen bilder av Jennifer sin blogg, da jeg glemte kamera.. Typisk meg det!


<3 Jonas

Jennifer og meg

Jentene sine det

Litt elevråd

Marie og Niklas ble kåret til årets søteste par, veldig fortjent!

Nå er jeg sliten, sovnet ikke før over halv to i går. Og kjenner dansegulvet fremdeles i bena.. Blir sliten av å danse så lenge med 12cm på bena altså.. Glemte litt at jeg hadde de på. Men virkelig verdt det, lenge siden jeg har hatt det så gøy!


Slik så da Jonas og jeg ut! Takk for fine bilder, Jennifer.

Har dere hatt nyttårsball?
Catharina Adele

En dag i bakken

Publisert: 24.01.2011 @ 14:00 Kategori: diverse Kommentarer: 3


foto/Catharina Adele

Noen av bildene jeg tok.Kommer mest sannsynlig litt flere bilder senere.. Jonas har endel på kameraet han hadde med som jeg ikke har fått enda. 
Catharina Adele

Men are the best cooks

Publisert: 19.01.2011 @ 10:50 Kategori: diverse Kommentarer: 4


weheartit

Happy new year!

Publisert: 31.12.2010 @ 18:00 Kategori: diverse Kommentarer: 2

weheartit


Ønsker dere alle sammen et nydelig godt nyttår, om det går ann å si. Nå drar jeg til Madeleine og blir der til i morgen, antrekk får dere se på bildene fra kvelden. Kos dere masse i kveld!!!

Nå er jeg superklar for et nytt år. Ha det bra 2010, jeg kommer ikke til å savne deg. 
Catharina Adele

Nyttårsforsetter 2011

Publisert: 30.12.2010 @ 23:17 Kategori: diverse Kommentarer: 3

I morgen er det som dere kanskje har fått med dere, nyttårsaften. Den siste dagen i 2010, et veldig opp og ned år om dere spør meg. Ikke et av mine beste år for å si det sånn. Skjedd både gode og dårlige ting, naturligvis. Noen dårlige har tilogmed ført til gode, osv.

Jeg har i år kort oppsummert: vært på mange gode fester, og fullført 10 med gode karakterer. Hatt mine nedturer og oppturer som alle andre, kjærlighetssorg har det vært endel av, og jeg har blitt litt 'treningsnarkoman' som førte til litt for lav vekt og fokus på kosthold, noe jeg heldigvis kom meg ut av og fikk opp igjen ved hjelp av familie og venner(og min kjærlighet for mat). Etter dette har jeg fått et mye sunnere forhold til trening og kosthold, og funnet ut at jeg virkelig elsker trening og at jeg er avhengig av det for å fungere som vanlig i dagliglivet. Jeg har funnet ut hvem som er mine 'ordentlige venner' og hvem som heller bare er venner og bekjente. Jeg har startet på vgs, på linjen media og er veldig fornøyd med valget mitt der. Møtt mange nye mennesker, som jeg ser frem til å tilbringe tid sammen med i det kommende året. Jeg føler at jeg har funnet ut hvem jeg vil være som person, hva jeg brenner for og hva meningene mine er for det forskjellige, og stå for dem. Det har skjedd endel personlig, søsteren min har flyttet ut og jeg har mistet noen som stod meg veldig nær. Og Sist men ikke minst, så har jeg også forelsket meg i en herlig gutt. Dere vet sikkert hvem jeg snakker om om dere kjenner meg, eller om dere har lest tidligere innlegg!

Så et ganske blandet år ligger bak meg, og dette er bare noe av det som har skjedd. Nå ser jeg frem til en ny start med de menneskene jeg er glad i. Jeg håper på at året som ligger foran meg skal bli et bra år med masse morsomme ting og nye opplevelser. Og her kommer mine nyttårsforsetter for året som kommer:

Jeg skal skaffe meg jobb!

Jeg skal bli flinkere med penger, til å spare og bruke dem mer fornuftig.

Skal fortsette med et sunt og variert kosthold i hverdagen, helst godisfri så det blir enda bedre når det blir helg. Men jeg skal kunne spise akkurat det jeg har lyst på til alle tider uten å få dårlig samvittighet!

Fortsette å trene 3-4 ganger i uken, alt over er jo bare bra men ikke noe mål å få til. Jeg skal også bli flinkere til å prioritere styrketrening, er litt for glad i tredemølla og lignende..

Øvelseskjøring. Et ord holder vel her?

Fortsette med positiv tankegang, smile så mye som mulig og sette pris på alt det gode i livet. Det er alltid noe å smile for!

Leve livet der og da, og heller være føre var enn å stresse rett før noe.

Sikkert mye mer jeg ikke kommer på akkurat nå, som jeg vil fortsette med eller forbedre. Men synes dette er mer enn nok uansett! Så gjenstår det bare å se om jeg greier å holde disse forsettene da. Tror ikke det skal bli noe problem da jeg allerede er på god vei med flere. Største utfordingen blir nok de to første og nr fem. Har dere noen nyttårsforsetter?


Nå satser jeg på at 2011 blir et bra år. Mitt år! Menneskene jeg er glad i sitt år! Dette skal bli et bra år, for det er jo hva man gjør det til selv, er det ikke?
Catharina Adele

Footsteps of a stranger

Publisert: 15.12.2010 @ 09:42 Kategori: diverse Kommentarer: 1


weheartit

Catharina Adele

Bloggpause?

Publisert: 07.12.2010 @ 08:38 Kategori: diverse Kommentarer: 3

En stund siden siste innlegg, jeg vet det. Har hatt mye å gjøre, mye å tenke på og nå er ting egentlig bare veldig vanskelig. Tar meg en pause fra bloggen til ting har roet seg litt, og jeg føler meg bedre. I tillegg er det veldig mye skole fortiden, og jeg føler jeg henger veldig etter. Noe som absolutt ikke er likt meg.

Nå har jeg akkurat presset i meg min vanlige frokost, noe som kanskje ikke var så smart for nå truer den med å komme opp igjen. For første gang så har jeg faktisk mistet matlysten. (JEG, altså.. Matvraket selv) Men jeg skal selvfølgelig likevel på skolen, og prøve å tenke på andre ting. Det er jo så mye bra i livet mitt også, kan ikke la det negative ta helt overhånd. Har latt det gå litt langt i det siste, og det er absolutt også min skyld i at det skjer ting nå så.. Ja, jeg er klar over at jeg selv også har skyld i det som skjer.

Nå er det blant annet snart jul, noe som virkelig er noe å glede seg til. Dere får kose dere masse, så e rjeg plutselig tilbake. Aner ikke når, kanskje jeg dukker opp allerede i kveld? Nei, det er ikke godt å si.


fake a smile..

Vi blogges ihvertfall, en eller annen gang. Også må jeg bare legge til at jeg setter så utrolig pris på alle dere goe som alltid er her for meg, det betyr veldig mye!
Catharina Adele

In class

Publisert: 03.12.2010 @ 15:05 Kategori: diverse Kommentarer: 0

weheartit
Catharina Adele

 

Never give up

Publisert: 23.11.2010 @ 19:50 Kategori: diverse Kommentarer: 0


weheartit

a little afraid..

Publisert: 20.11.2010 @ 20:01 Kategori: diverse Kommentarer: 0


weheartit

Catharina Adele

De små gledene

Publisert: 19.11.2010 @ 17:15 Kategori: diverse Kommentarer: 1

Betyr absolutt mer enn man skulle tro. Liten jente, store gleder.


Fikk 5'er på norsk artikkelen om kropp og sex i media.


Den nye kjolen min fra nelly hadde kommet i posten.


Sendte ipoden min på reprasjon for noen uker siden, fikk igjen en helt ny igjen i dag + nye ørepropper.

Og selvfølgelig, de aller viktigste tingene. Mamma, og familien i seg selv. De er alltid der for meg uansett hva det er. Kosekveld, mor og datter/familie kvalitetstid blir det helt klart i dag. Er så glad mammaen min er nesten som ei bestevenninne for meg! Og så er det jo vennene mine. Gull verdt uansett hva. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten, da hadde livet vært trist og meningsløst. Tilslutt kommer vel maten.Høres kanskje dumt ut for noen, men jeg er et matvrak. Mat betyr mye for meg og jeg forbinder mat som oftest med noe bra. Derfor er mat godt å ha når jeg er nedfor, hjelper virkelig mer enn man skulle trodd. Spesielt sjokolade, eller i seg selv søte ting. Så nei, jeg er ikke en av de som mister matlysten så lett..

Kommer foresten et innlegg om den nye kjolen alene. 
Catharina Adele

EDIT: Glemte musikken, sykt hvor mye musikken har å si for meg. Kan forandre humøret på et blunkt!

.

Publisert: 16.11.2010 @ 11:11 Kategori: diverse Kommentarer: 2


weheartit

Catharina Adele

Fristelser

Publisert: 11.11.2010 @ 12:14 Kategori: diverse Kommentarer: 1


Jeg er sulten! Blir litt småfarlig, og lett irritert når jeg er så sulten som jeg er nå.. Og det blir ikke bedre av å ha en som elsker å irritere andre ved siden av seg. MEN, jeg er glad jeg. Har egentlig en dårlig dag, men den er likevel bra. For jeg har godt humør, og mye å være glad for som bare gjør at alt annet forsvinner. I kveld skal jeg lage god middag, for vi får besøk av søsteren min og ei venninne av henne. De skal nemlig sove hos oss til i morgen, for å dra videre med fly til København i morgen. De skal nemlig på Sensation White! Misunnelig, jeg? Neeida.

Men nå må jeg spise, før magen min gjør noen døve her. Blogges!
Catharina Adelelife's not fair

Publisert: 11.11.2010 @ 11:28 Kategori: diverse Kommentarer: 0


weheartit

Catharina Adele

skolemat

Publisert: 29.10.2010 @ 14:30 Kategori: diverse Kommentarer: 4
Tenk å ha sånn mat med på skolen da! Det hadde vært noe det, å legge så mye ned i en matpakke..
Jeg for min del har vært dårlig på matpakker denne uken, kjøpt mat på skolen hele 3 dager. Ikke likt meg!

Nå har jeg web, prøver å holde motet oppe de siste timene før helg. Øynene mine er ikke helt samarbeidsvillige, kjempetrøtt i dag er jeg.. Men det går bra, tenker bare helghelghelg !!

Pleier du å ha med skolemat på skolen, kjøper du eller lar du være å spise kanskje?
Catharina Adele

FIN FIN REGNBUE

Publisert: 28.10.2010 @ 18:41 Kategori: diverse Kommentarer: 1
Se så fin, er dere ikke enig? Var skikkelig fint ute når jeg gikk for å hente søpla, regn og sol samtidig med alle de fine høstfargene. Også ser jeg denne, bah ble helt paff. Heldigvis for meg hadde jeg faktisk digital kameraet mitt i jakkelomma, så fikk tatt noen bilder! Finefine farger.

Akkurat for øyeblikket koser jeg meg med litt sjokolade pappa hadde med hjem til meg i går, nemlig yndlingssjokoladen: Nestle swiss melkesjokolade med frukt og nøtter, nammenam.

Litt senere skal jeg hjelpe søster med sitt første flyttelass til sin nye leilighet. Det blir rart, at hun ikke skal bo i kjelleren mere mener jeg. Men det skal istedenfor jeg! We, de gleder jeg meg til. Skal bli deilig med et eget sted, har alt en leilighet har der nede, unntatt kjøkken da. Mye bra å se frem til nå, åja.

Håper dere har hatt en kjempefin torsdag, snart helg nå!!
Catharina Adele

OD-DAG

Publisert: 28.10.2010 @ 10:21 Kategori: diverse Kommentarer: 2

Ah, deilig med en fridag. Ute er det blå himmel og humøret er på topp! Håper på en bra torsdag i dag, nå er det ikke lenge til helg heller! Yay.

OD dagen er i dag også, vi skal jobbe og samle inn minst 300 kr til.. hm, det husker jeg faktisk ikke, noen som trenger det! Jeg skal vaske, rydde og ordne hele huset, så har en ganske stor jobb foran meg. Etter det skal jeg ta meg en god joggetur. Ble treningsfri i går, kroppen føltes bare tung og sliten så lot den få hvile. Viktig å høre på kroppen, vet dere! Nå har jeg jo trent hver dag siden søndag også da, så en sånn fridag midt i uken var veldig deilig.Friske og glade mk elever!  ? Hehe. Hadde ikke noe å gjøre på slutten av dagen, så endte med at noen av oss gikk en tur i fotostudio. Hadde det ganske morsomt for å si det sånn, fikk helt vondt i magen av latter. Det siste bildet endte med at jeg lå rett ut på bakken, haha. Fin gjeng, gleder meg til mange onsdager fremover sammen med dere og resten av klassen! Bildene er foresten lånt fra Maries face, tok mange mange flere med de er ikke lagt ut enda.

Har du fri/OD-dag i dag? Isåfall, hva skal du gjøre?
Catharina Adele

Foresten, jeg skal på to halloween partyer til helgen, så har dere noen tips til hva jeg kan være, som går ann å få tak i så nærme halloween?

litt forskjellig

Publisert: 14.10.2010 @ 17:23 Kategori: diverse Kommentarer: 0


Kyllingsalaten med hvitløkskrutonger og pesto som jeg lagde på tirsdag. Sykt digg, tok med siste rest på skolen i dag. Finnes ikke bedre lunsj enn kyllingsalat altså, nam. Bare synd jeg ikke fikk det til å se like godt ut på bildene som det faktisk er. Pestoen ser skikkelig ekkel ut!


Gårsdagens. Enkelt antrekk for å bare dra til Madeleine for en venninnekveld. Var foresten superkoselig, men tok bare et par bilder før to gikk i stampen, og der ser det ut som om jeg mangler hår.
Jakke - Jeane Blush, genser - Gina Tricot, buksethigts - Vero Moda, wegdes - husker ikke, smykker - Bik bik og Gina Tricot.


Sykt stort og veldig godt norsk eple jeg kjøpte på skolen i dag. Det ser kanskje ikke så stort ut, men det er virkelig det største eple jeg har sett i hele mitt liv ihvertfall! Det ble desserten for mitt lille måltid nå istad, hah et måltid i seg selv egentlig det der.

Random.

Nå skal jeg snart på spinning! Blogges senere.
Catharina Adele

kjærlighet for lp plater

Publisert: 10.10.2010 @ 20:27 Kategori: diverse Kommentarer: 5
Noen bilder fra gårsdagens photoshoot. Mille er den fine modellen på de første bildene! De siste av meg med briller, som jeg lovte dere. Greit å dele opp bildene i flere innlegg, har jeg noen innlegg fremover istedenfor å poste alle i et.
Men ja, lp plater ja. Finnes det noe bedre enn det? Musikken fra dem er virkelig noe for seg selv, bare den knitringa om den er mye brukt gir en deilig og avslappende følelse. Ah herlig. Gleder meg som en liten unge til jeg flytter ned, da skal jeg også få lp spilleren, og lp platene til foreldrene mine. Michael Jackson, Queens, George Michael, The Beatles osv er favoritter, selvfølgelig. Herlig at Mille og jeg deler så mange interesser, at vi liker sånne 'gamle' ting. Mye den samme smak innen musikk, stiler, klær og smykker, filmer osv også. Kanskje noe med at vi har vært venner fra første stund i barnehagen, og har forskjellige gode minner med f.eks disney filmer og en god del musikk.

Men nok om det! Hva synes dere om bildene? Liker dere også lp plater?
Catharina Adele
.

Publisert: 09.10.2010 @ 00:47 Kategori: diverse Kommentarer: 0<3cupcakes

Publisert: 04.10.2010 @ 21:03 Kategori: diverse Kommentarer: 2


weheartit

Sjekk dem a, åh jeg får lyst til å bake når jeg ser sånt. Skulle virkelig ønske jeg greide å lage cupcakes som dem over.. det hadde vært noe det! Okai random.

Nå er jeg hjemme fra trening, en veldig god økt med masse masse energi. Herlig. Nå er det avslapping foran tven resten av kvelden som venter, kanskje begynne å finne litt bilder osv til nytt design her på bloggen. @

Bare en liten hei og ha det ja. Greier foresten fortsatt ikke å laste opp 'uke 39' innlegget.. drittside altså. 
Catharina Adele

Ps: har fått flere kommentarer om at jeg ligner litt på voe, så jeg bare lurer. gjør jeg det? og hadde dere tatt det positivt eller negativt?

uke 38

Publisert: 27.09.2010 @ 14:57 Kategori: diverse Kommentarer: 0

nå kommer en liten oppsummering av uken som var, beste ditt & datt. tenkte dette skulle bli en ny ting her på bloggen, hadde det før og trenger noe nytt så dette kan jo være noe av det.

siden dette er første gang, og jeg fant det ut nå så blir det ikke så gjennomført som jeg ellers ville gjort det med bilder osv. men skal prøve så godt jeg kan :-)

♥ ukens treningsøkt
denne uken ble det 4 veldig gode økter. planen var 5, men planer funker på en måte aldri for meg det. zumba & styrke/kondis på mandag, jogging tirsdag og fredag, styrke på store deler av kroppen tors. ukas beste økt er faktisk vanskelig å velge denne gangen, men det må nesten bli fredagens herlige 15km!

♥ ukens hendelse
valg av prosjekt til fordypning? og resten av onsdagen(lagde musikkvideo)

♥ ukens oppturer
mye godt humør, amerikanske pannekaker til frokost lørdag, også var jeg med alex igjen for første gang på tre uker, god treningsuke.

♥ ukens nedturer
engelskprøve, brukt alt for mye penger på mat osv, rakk ikke trening på søndag.

♥ ukens oppmuntring
på fredag var det kun 3 mnd igjen til jul!! og nest siste uka før ferie.

♥ ukens seier
må bli min nye rekord på 3d mølla, se under trening. også greide jeg å holde meg godis & ganske usunn fri alle hverdagene.

♥ ukens sang
har begynt å høre på litt eldre sanger igjen i det siste, en av de jeg har hørt mest på disse ukene er denne:
the fray - you found me

♥ ukens bilde

weheartit. herlig, ikkesant?

kommenter under om dere har forslag til endringer. ta bort, legge til eller bytte? isåfall, hva skal jeg bytte med? dette ble fort skrevet, så tenkte ikke lenge over hva jeg skulle ha med. vanligvis skal jeg prøve å poste dette hver søndag.
catharina adele

ikke helt som planglagt

Publisert: 26.09.2010 @ 23:05 Kategori: diverse Kommentarer: 0

(skulle egentlig vært postet for flere timer siden, men jeg glemte det helt)
noen ganger vurderer jeg å bare ta alt på sparket. når jeg gjør det, så slepper jeg ihvertfall å bli skuffet over meg selv eller lignende. i dag hadde jeg store planer for dagen, og planla nok litt for mye. huff, dømt til å mislykkes med så nøye planlegging. det burde til og med jeg ha skjønt, haha. min plan for dagen var å få i meg en god frokost, jogge meg en tur, gjøre jobben min, ordne meg forså og ta noen bilder til prosjektet mitt som jeg aldri fikk gjort i går. også skulle jeg hjem og øve på prøve, lage hjemmelagd pizza til kvelds også ta søndagskvelden foran tven. planlegging jah, haha. blir ikke alltid som man trur for å si det sånn. f.eks så kunne ikke modellen min til prosjektet i dag, så det ble ikke noe av. også skulle søsteren min jogge når jeg skulle det pluss at foreldrene mine kom hjem lang før de skulle, så noe jogging ble det ikke på meg i dag. så har jeg selvfølgelig surret bort masse tid på ingenting. det jeg har fått gjort er jobben min og avslapping med massemasse mat & godis.

ellers har det vært en veldig fin søndag, har jo vært sol ute osv. synd jeg har surret så mye som jeg har gjort, men sånn ble det da. ikke mye å gjøre noe med for å si det sånn. og nå er jeg nesten nødt til å gjøre litt matte, og lære meg den grafiske kalkulatoren sånn noenlunde om jeg skal ha noe hjelp i den. håper på en liten kveldstur, for litt frisk luft ihvertfall. men det må isåfall bli etter hjemmelaget pizza baking. men nå skal jeg gi meg, får være grenser hva jeg skal skrive her, og hva dere skal gidde å lese. (kanskje tilogmed et under om noen av dere har hatt ork til å lese så mye sammenhengende tekst om noe så uinteressant også.)

nei, ha en fin søndag a dere. nå graver jeg meg ned i matteboka.

i nåtid: nå har jeg på en eller annen måte kommet meg gjennom stoffet til matteprøven. vet ikke hvor mye jeg skjønner av det eller hvor godt det sitter, men jeg er ihvertfall gjennom. nå sitter jeg og koser meg med sjokolade og druer foran søndagsfilmen, mamma mia på tv3.

rettelse: ha en fortsatt fin søndagskveld! 
catharina adele

2708474434_de9315567d_large

en herlig søndag

Publisert: 07.09.2010 @ 08:41 Kategori: diverse Kommentarer: 2


et lite raskt innlegg med noen av bildene jeg tok når jeg dro med meg alex ut på søndagen. flere av bildene er hovedsakelig tatt for et fotoprosjekt, men har nok mange flere bilder å ta ser jeg. i dag har jeg lang dag, men med bare mediafag så det skal nok gå fint. ha en strålende tirsdag dere!
catharina adele

helgen og innkjøp

Publisert: 05.09.2010 @ 23:22 Kategori: diverse Kommentarer: 0
hey, noen kjappe ord før senga. hatt en strålende helg med venner, sol og kos. en liten oppramsing av helgen venter dere under her nå, så dere får et lite innblikk for hva jeg har bedrevet tiden min med.

fredag. mamma hentet meg etter skolen, vi dro på triaden og jeg fikk shoppet med meg to skjorter fra hm, en bluse og highwaist skinnshorts fra bikbok også bh og maskara fra cubus. dro hjem forså og gå ned til mari helene like nedi gaten her, der det var fest. koste meg, danset og hadde det veldig bra med folka!


de to siste er lånt fra fracebook

lørdag. startet dagen med bootcamp på trento, som var utrolig deilig! hadde en veldig bra dag, fint vær og hadde huset for megselv. fikk besøk av alex, leide film, lagde taco, koste oss med godis og fikk besøk senere på kvelden av martin, marita, tonje og elise. kos!

haha, dør av det bildet her..
alex lekte også litt fotograf tidligere på dagen, men de bildene kommer senere.

søndagen. sov lenge før vi lagde oss en god frokost. slappet av, dro med meg alex ut så jeg fikk tatt noen bilder angående et prosjekt vi har til torsdag. herlig vær, pause på cafeen nuno, hjemmelagd pizza og avslapping.

NÅ er det natta. noen av bildene jeg tok i dag kommer i morgen, ha en strålende morgendag!
catharina adele

tenk positivt!

Publisert: 21.08.2010 @ 18:34 Kategori: diverse Kommentarer: 0
nå er det lørdag kveld, og jeg har enda ikke gjort stort i dag. var ganske deppa første delen av dagen, men så ble jeg så lei meg selv at jeg dro meg ut døra og ned på butikken for å handle litt for mamma. bare for å ha noe annet å gjøre.. hehe. og hva hjelper det å sitte inne og deppe? mye bedre å tenkte positivt, også ordner det seg forhåpentligvis etterhvert.

nå skal jeg snart lage mat til min kjære mor og meg selv, før jeg tar turen opp på orderud til min kjære mille. kos dere i kveld! dere som skal på fest, ha det litt gøy for meg også.


weheartit
catharina adele

krysser fingrene

Publisert: 19.08.2010 @ 20:49 Kategori: diverse Kommentarer: 0
hey you! ble visst ikke noe trening i dag likevel. mamma skulle absolutt ha meg med på ikea, så da hadde jeg ikke så mye annet valg. men var nok uansett like greit, jeg føler meg som sagt ganske sliten i dag. kroppen har godt av en hviledag iblant, da kommer jeg sterkere tilbake for litt styrke etter skolen i morgen!

nå har jeg akkurat lagd og spist middag til mams og paps og selvfølgelig meg selv. ikke noe bedre enn laksewok, nam!

i morgen skal vi ha to timer 'vanlig' skole, før klassen skal på bowling! og i løpet av de første timene tenkte jeg meg til en rådgiver. har gått med en tanke i flere dager nå som bare gnager og gnager, og nå har jeg endelig bestemt meg. mere om hva det er får dere vite senere :-)

nå skal jeg kose meg med tv og jordbær resten av kvelden. ha en fin torsdagskveld!


ikke helt fornøyd kanskje?
catharina adele


to dager igjen

Publisert: 15.08.2010 @ 20:42 Kategori: diverse Kommentarer: 2
også starter skolen igjen. utrolig hvor fort det har gått! 2 mnd er bare.. borte. gleder meg faktisk til å komme igang igjen med rutiner og vanlig spisetider osv. men gud å deilig det har vært med ferie!! kanskje ikke vært en helt vanlig ferie i år heller? jeg har verken blitt solbrent, eller spesielt brun i det hele tatt. jeg har ikke engang badet, ikke i basseng engang. hm, ikke helt som det pleier å være nei. får ta igjen bading og soling når jeg skal til syden i høst jeg trur jeg!

solen tittet likevel frem i dag, så har fått solet meg litt. føler meg som et solpanel som må lades opp av sola. elsker virkelig bare det å kjenne sola steike og varme meg opp... ah. ble også en liten joggetur i skogen tidligere. eller, kan vel heller kalle det en gå/joggetur. gikk halve veien pga veldig mye gjørme og vann som gjorde det sykt glatt. veldig nære et gjørmebad et par ganger for å si det sånn, hehe :-)

nå venter det en helt vanlig søndagskveld, nemlig filmkveld med godis. hva har du gjort i dag, og gleder du deg til skolen begynner igjen? 


lenge siden noe som dette skjedde meg altså. rart å ikke ha badet i det hele tatt i løpet av en hel sommer. flere enn meg som har opplevd det samme?

kjenner jeg begynner å bli lei av denne type blogging nå. skriver som en dagbok, med bilder fra weheartit. ikke gøy. så det er enda en grunn til at jeg gleder meg til skolen starter igjen.
catharina adele

out of my mind

Publisert: 15.08.2010 @ 10:42 Kategori: diverse Kommentarer: 0

i går var ikke bloggen i mine tanker i det hele tatt, glemte faktisk helt at jeg hadde blogg. så tok ingen bilder, så har lite å vise dere i dag. kort fotalt startet jeg dagen min med å vaske store deler av huset, også satt jeg i solen noen timer før jeg syklet på butikken for mamma, også dro jeg opp til mille for en herlig kosekveld med masse digg!

jeg hadde en veldig fin lørdag. nå sitter jeg og spiser sjokolade som stod på bordet fra i går. namnam. hadde  egentlig planer om å få litt farge på kroppen i dag, men ser litt dårlig ut enda ihvertfall. helt overskya himmel.. har du noen planer for søndagen?


weheartit
catharina adele

tirsdag

Publisert: 11.08.2010 @ 00:42 Kategori: diverse Kommentarer: 3
hei, jeg er sliten. startet dagen i dag med en deilig jogggetur etterfulgt av en lang og god dusj. senere kom alex, oog da klipte jeg nakkehårene hans.. hah. kost oss i hele dag ute i sola og foran tv'en med film, god mat eller lignende. like kos som alltid.

i morgen skal jeg på synstest, før jeg tar turen inn til oslo med mille. blir for det meste kosetur, da jeg er ganske blakk nå fortiden. men skal kjøpe meg noen nødvendige skoleting, og titte på klær&sko jeg isåfall kan kjøpe senere engang! tihi.

men nå er jeg sliten, nå tar jeg natta på reiseseng.. i stuen til michelle i kjelleren. mureren som jobber på badet vårt kommer nemlig tidlig i morgen, og jeg er selvfølgelig på naborommet så det funker dårlig om jeg skal få meg noe søvn. såe, natta! håper alle har hatt en finfin tirsdag.
catharina adele


wehartit
kveldsmaten min ble veldig lik denne i kveld. en deilig avslutning på en deilig dag.

i heart life

Publisert: 08.08.2010 @ 23:46 Kategori: diverse Kommentarer: 0
(skulle vært postet for over tre timer siden, men jeg glemte det visst)
ansiktmaska er på, magen er mett på herlig grillmat og kroppen er nydusjet etter en liten joggetur i skogen. hatt en etterlengtet dag i sola, og nå skal jeg kose meg med litt selvpleie, jim carrey film og popcorn. lenge siden jeg har kost meg så mye alene som jeg har gjort i dag. deilig å føle seg helt uavhengig andre, virkelig noe av det deiligste jeg vet om. hater å føle meg avhengig av noe for at ting skal skje osv.

slenger med noen herlige bilder fra weheartit. et innlegg om en herlig dag trenger noen herlige bilder også. ja, jeg liker ordet herlig. beskriver ting fortiden så bra, om dere skjønner.

har dere hatt en like fin søndag som jeg har?
har det veldig bra fortiden. har hatt det bedre, men velger å tenke på de gode tingene i livet og kose meg med dem. forhåpentligvis blir det bare enda bedre etterhvert også! så hvorfor sutre/deppe, når en kan smile og være glad for det man har?

nå gleder jeg meg faktisk til å sove, ahh. ha en fortsatt fin kveld!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

hyttekos og shopping

Publisert: 13.07.2010 @ 23:29 Kategori: diverse Kommentarer: 2dagene her på hytta har til nå vært veldig avslappende og koselige! sol, familie, filmer, shopping på regnværsdager og turer i det fri er det tiden går til her. god mat og digg har vi også.. ah, livet er herlig. men litt kjedelig begynner det faktisk å bli, jeg elsker jo at det skjer noe hele tiden, og bare det å være sosial med folk. men, får forhåpentligvis litt besøk i løpet av de neste ukene, så skal nok overleve.

gårsdagens middag, kyllingsgrillspyd med pesto og masse digg + ris, made by me!

også desserten

flink, ikkesant? ehe

i dag regnet det, så ble en tur innover til larvik. kjøpte denne herlige vesken fra bianco!


til halv pris. jeg elsker den.
også kjøpte jeg dette + enda en 'sykkelshorts' som den i et tidligere innlegg, uten blonder

singlet fra bikbok, belte fra bianco, bukse og øredobber fra vero moda. salg på topp, shortsgreie og belte!

hvordan har ferien din vært hittil?
catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

et nytt kapittel i livet

Publisert: 12.07.2010 @ 02:41 Kategori: diverse Kommentarer: 1
nå har jeg fått svar fra vigo.no om videregående plass. og jeg kom inn på førstevalget, så media på skedsmo; here i come!! jeg er veldig glad for dette, selvom jeg var ganske sikker på at jeg kom inn fra før av med standpunktkarakterene mine. har du også fått vite hva du skal begynne på til høsten, isåfall hva da?

dette betyr jo ganske mye for meg, så da ville jeg jo fortelle det med engang. derfor nattinnlegg, det å vente til i morgen hadde blitt for dumt, hehe. ellers koser jeg meg masse her på hytta sammen med familien. svenskegodiset(som det er sykt mye av) er på plass, i morgen er det spådd stor sol hele dagen og livet er herlig.


vet ikke helt hva jeg synes om dette.. også fra photoshooten for lenge siden

har foresten som dere kanskje ser gjort noen små endringer her inne i kveld, var drit lei det forrige og er enda ikke fornøyd. men dette får funke inntil videre.
nå sitter jeg og ser på en absolutt tåpelig film på danske tv3, så blir vel snart senga på meg. ha en herlig mandag i morgen a dere, det skal jeg!
catharina adele

svar fra spm runden

Publisert: 05.07.2010 @ 16:50 Kategori: diverse Kommentarer: 2

hva ser du etter i en kjæreste? han må være utadvent og ha humor, jeg må liksom kunne ha det gøy med han og vi må ha god kommunikasjon. det er viktig. ellers må han vel være snill, omtenksom og sånne vanlige ting, og aller helst må han ha litt kropp. og med det mener jeg at han ikke kan være så pinglette av seg for å si det sånn. men har vel egentlig ikke noe 'mal' av hvordan drømmetypen er, ganske åpen her. hviken kjendis ville du aller helst datet? hm, robert pattinson eller gerard butler kanskje?
hva er din favoritt sport? det må bli dansing, eller jogging. hva er din favoritt mat, drikke og frukt? elsker mat, jeg må innrøme at jeg er litt altspisende.. men av kjøtt elsker jeg laks og noen andre fisketyper, også går det veldig mye i kylling, nam. ellers er jeg faktisk veldig glad i grønnsaker og salat. kanskje enklere å si favorittrettene som er taco, kyllingsalat, wok, laksesalat osv.. jeg drikker for det meste vann, smoothie eller appelsinjuice. brus liker jeg ikke. av frukt liker jeg alt, og jeg elsker også nesten alt. spiser masse frukt hver dag, kanskje litt for mye. går mest i epler, druer, nektariner, kiwier, moreller og jordbær nå fortiden. hvem er forbildet ditt? hm, har egentlig ikke noe forbilde. men om jeg må si en så må det bli jessica alba, digger hu. hva ville du heti, hvis du skulle heti noe annet enn Catharina Adele? det har jeg ikke tenkt på før, er egentlig ganske fornøyd med navnet mitt. men kanskje det jeg egentlig skulle hete: erin adele(skulle da brukt enten adele eller begge) vil du ha barn, isåfall hva vil du at de skal hete? ja det har jeg lyst på. navn har jeg ikke tenkt mye på.. men liker mikkel til guttenavn. også ville jeg nok ikke kalt ungen min sånne altfor vanlige navn(kristian, martin, martine osv) hva vil du bli når du blir stor? stor har jeg aldri lyst til å bli.. hehe, neida. men jeg har veldig mange forskjellige ønsker om hva,  jeg har lyst til å ende opp som. alltid hatt lyst til å bli fotograf, journalist eller noe sånt, største drømmen er vel å bli sjefsredaktør i et stort moteblad :-) ellers har jeg lyst til å jobbe innen kosthold og trening, siden jeg intresseres meg mye for dette. hva er din største drøm? sa vel litt i forrige spm. ellers er vel den største drømmen å hjelpe sånne fattige barn, og bare det å ha et frisk, lykkelig liv. heh. fortell om et utrolig fint øyeblikk i livet ditt :)  hm, når jeg og eksen kysset for første gang? og en sommerkveld på hytta i fjor sommer. vi har ute og gikk tur, satt på en benk på brygga og bare så på solnedgangen. høres kanskje ikke så spesielt ut, men hva blir vel ikke spesielt når man er foresket? jobber du? har hushjelp jobb her hjemme som jeg tjener litt på i mnd, også driver jeg å søker. hva er din favoritt blogg? hm. må vel bli denne eller denne. tar du solarium? Du har så fin brunfarge :) takk for det, men nei det gjør jeg ikke. før tok jeg sol et kvarter annenhver uke i vinterhalvåret, men det er lenge siden. nå kan jeg ta ti min/kvarter med sol om jeg skal noe spesielt om vinteren. så er for det meste naturlig. selvbruning har jeg heller aldri prøvd. når har du bursdag? 30. januar. røyker/snuser du? nei, og har heller aldri prøvd og skal heller ikke gjøre det. hvilke tv-serier ser du på og hva er favoritten? ser egentlig ikke på noen tv-serier. så på frustrerte fruer og grey's før, men det har bare sklidd ut. hvor drar du helst på ferie? varme steder, helst med både strand og shopping muligheter. også selvfølgelig til hytta i helgeroa. hvordan type gutter liker du? det svarte jeg vel litt på i første spm. liker gutter som er utadvente, har humor og som er lette og snakke med. helst litt 'kroppete'. hvor ser du deg selv om 10 år? kanskje nyutdannet, boende i leilighet i oslo forhåpentligvis med en kjæreste? aner ikke egentlig, alt kan skje. hva slags filmer liker du? alt fra thrillere til romantiske-komedier. går vel mest i kommedier, også liker jeg spenningsfilmer endel også. liker du ost? ehm, ja det gjør jeg. hva er den perfekte sommer for deg? masse sol og varme, sene sommerkvelder med venner og familie enten ute eller kos foran tv'en, grilling, bading, is, helgeroa, venner.. jah. hva er ditt favoritt program? se tidligere spm. din favoritt film? hm, det må nesten bli honey, flashdance, avatar, ps. i love you, disneyfilmer..... har egentlig mange. vil du møte meg snart? selvfølgelig vil jeg det marthe! hvilken skole har du søkt på? skedsmo vgs, media & kommunikasjon, også det samme på sørumsand etter. hvem kommer du til og savne mest når du begyner på ny skole? noen av lærerne, og de jeg vet jeg ikke kommer til å greie å holde kontakten med eller se på fester fremover. one night stand eller langvarig forhold? langvarig forhold. favoritt-ting over alt? sjokolade, sol og trening?

om du spacer ut helt uten videre, hva tenker du oftest på? jeg dagdrømmer ganske ofte, mest om hvordan jeg ville hatt det om jeg kunne bestemt det selv og sånne ting om dere skjønner, ellers sånne helt random ting som jeg blir sittende for meg selv å le av. favorittdel på en gutt? hm, vanskelig.. må bare si.. bryst, mage, rygg, armer.. eh, greier ikke velge. hjemmekveld med en nær venn, eller fest/drikking med mange ukjente? det spørs på humøret, liker begge deler godt. hvilke klesmerker er dine favoritter? Topp 5. hm, kjøper de fleste klærne mine på gina, bikbok, monki osv. liker mange kjoler fra rare fashion. hva slags hud og hår produkter bruker du? jeg bruker shwarzhkoft(?) repair balsam og shampo. også bruker jeg define hårskum i hårrøttene, også litt silkeolje i resten av håret før jeg kaldluftføner det. til kroppen bruker jeg nivea fuktighetskrem, skrubb fra vichy, og sånn mineral deo. ansiktet renser jeg morgen og kveld med rensegel fra vichy, også dag og nattkrem. hvor ofte og hva trener du? hvor mye jeg trener er veldig forskjellig fra uke til uke. prøver å få jogget en mil på 3d-mølla i kjelleren to-tre dager i uken. og minst en ordentlig styrketrening pr uke(litt slapp med styrke, skal skjerpe meg) ellers danser jeg jo når det er trening for gruppa, også er jeg iblandt med på forskjellige timer på trento(zumba, pilates, styrke osv) drikker du mye alkohol? hva synes du om 15'åringer som drikker seg drita hver helg? om jeg skal drikke alkohol, drikker jeg som regel maks to cidere pr helg. drikker egentlig ganske lite og sjeldent i forhold til mange andre. jeg synes vel egentlig ikke noe om 15 åringer som drikker, det er jo dems valg. jeg begynte jo litt da selv, men drita hver helg er kanskje litt drøyt uansett alder? hvilken videregående skole har du søkt, og hvilken linje? som sagt, media på skedsmo, ss på andre valg. er du åpen for nye vennskap på Videregående? ja, helt klart. veldig egentlig! har du en gutt i kikkerten? nei har ikke det gitt. håper du på mange sommerflørter? hm, vet ikke helt.. hadde jo vært koselig, men vet ikke om jeg håper på så mange.. hvor mange kjoler har du? oi, godt spm.. ihvertfall 18 som jeg kommer på. hva slags klær kjøper du helst? Lyse/Mørke, Store/Trange, Enkle eller masse mønstre? spørs vel det. er veldig glad i løssittende litt flagrende topper i tynt stoff, cardiganer og søte singletter. går for det meste i enkle ting, også bruker jeg smykker eller små detaljer så det ikke blir kjedelig. glad i thigts eller trange olabukser på bena, om sommeren går det mest i shorts og søte kjoler. har du en jobb nå? nei, men driver å søker. sikter du mot en spesiell jobb i fremtiden? svart litt lengere opp. hvor danser du, og hvilke stiler? danser i dansegruppa Stylez, vi danser vel litt av hvert egentlig. driver for det meste med show. skal kanskje begynne på the vibe til høsten. hva hadde du i snitt når du gikk ut av bingsfoss? 5.0 før eksamen, 4,9 etter. hva har du lyst til å bli når du blir voksen? hvilken jobb liksom svart lengere opp. men er jo ikke helt sikker enda, tar det som det kommer. plutselig en dag vet jeg det.. håper jeg.  hva ser du etter i en gutt? se lengere opp. hva ser du etter i en venn? en som er ganske lik megselv, humor og energi, snill, omtenksom og slike ting. en jeg føler meg vel med, og som jeg kan være meg selv med. hvem er bestevennen din? har flere gode venner. men kan vel si de aller beste er madeleine og mille. hva er ditt beste minne? hmm, veldig vanskelig.. har jo så mange som er gode på hver sin måte. kommer ikke på noen som skiller seg veldig ut.. hva er din største flause? hm, kjenner tankegangen min er litt kort nå. men jeg har mange flauser fra opp gjennom årene. alt fra å miste bikinitrusa/toppen når jeg har hoppet uti basseng til skikkelig tryning foran masse folk på gata. på vinteren tryner jeg alltid på isen om morningen, sikkert i gjennomsnitt en gang i uka. hvordan trener du? og spiser du bare sunt for å få så fin kropp? jeg jogger endel, og trener styrke. danser og går på timer på trento. se litt lenger opp. takk for det, men nei jeg spiser ikke bare sunt.. blir sjokolade, kjeks, is eller lignende nærmere hver dag, men så lenge jeg trener en gang i blant tenker jeg at det ikke gjør noe. man lever bare en gang, og da synes jeg man kan få kose seg litt, bare en greier i beherske seg da såklart.

noen få spm jeg fikk på mail, ikke spør meg hvorfor, men det er da lov det også! hva er dine skjønnhetstips? det må vel bli å drikke nok vann hver dag, få nok søvn, smile og tenkte positivt. hvor høy er du? jeg er 1.57, og ikke blir jeg  høyere heller. hvordan holder du deg tynn om du spiser så mye sjokolade? godt spørsmål. neida, jeg trener jo regelmessig og prøver å begrense sjokoaldespisingen litt i hverdagen ihvertfall. hvordan mobil har du, har du noen å anbefale? jeg har sony ericsson xperia mini, og anbefaler den med glede. jeg er veldig fornøyd!

og det var min første spm runde. sorry for sene svar, men har ikke hatt tid før nå. om det er noe dere lurer på utifra svarene er det bare å kommentere. enjoy!
catharina adele

siste sjangs i kveld

Publisert: 30.06.2010 @ 17:51 Kategori: diverse Kommentarer: 2
for å skrive inn spm på spørsmålrunden min. avslutter i kveld når jeg kommer hjem fra kinotur med min kjære mor, vi skal nemlig inn til lillestrøm for å kose oss, og se på sex and the city 2 kl 9. noen som har sett den før, er den bra?
vært en regnfull dag i dag, noe jeg faktisk har kost meg litt med. musikk, god mat og tv hele dagen er ikke dumt en gang i blant det altså. så i dag har jeg virkelig hatt ferie, og kost meg. noe jeg skal resten av kvelden sammen med min kjære mor.


slenger med et litt sommerlig bilde, med skygge på. til tross for alt regnet i dag :-)


ha en kjempefin kveld, og husk at det er siste frist i kveld om dere har noen spørsmål om meg i innlegget under her et sted. takk til dere som har tatt dere tid til det!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

min første spm runde

Publisert: 24.06.2010 @ 17:07 Kategori: diverse Kommentarer: 12


da kjører jeg min aller første sørsmålsrunde. har hatt denne bloggen i langt over et år så er vel på tide? bare å spørre i vei om alt mellom himmel og jord, så avslutter jeg når jeg synes jeg har fått nok spm :-) håper dere gidder å ta dere tid til å skrive noen spm i kommentarfeltet, da hadde jeg blitt glad. AVSLUTTET
catharina adele

lørdagskvelden og siste skoledag

Publisert: 21.06.2010 @ 15:56 Kategori: diverse Kommentarer: 0
ble ingen flere innlegg i går gitt. dro til lillestrøm etter fotograferingen og koste meg der sammen med alex resten av dagen. vi så på dragetreneren på kino, faktisk veldig bra. spiste is å lå og slappet av i gresset før vi dro hjem og så pandorum med godis. koselig søndag hadde jeg ihvertfall.

nå har jeg kommet hjem fra den siste skoledagen, nå er det bare avslutning igjen ikveld før det er sommerferie. noe vi feirer med party på stranda i kveld. gleder meg til en 'siste' kveld sammen med folka fra bingsfoss, har ikke helt gått opp for meg at det er på en måte slutten dette her..
blir nok både latter og tårer i kveld tenker jeg. er på en måte utrolig deilig å være ferdig med ungdomskolen, men kommer selvfølgelig til å savne mye derfra, spesielt flere av folka. håper på å greie å holde tårene tilbake mens jeg er konfransier sammen med marie i kveld, har ikke veldig lyst til å stå der oppe på scenen og gråte liksom. ehe.

men på lørdag hadde vi på en måte en siste fest sammen inne, så her kommer noen bilder fra en herlig herlig kveld.

slenger med denne sangen i dette innlegget også, fordi den sikkert ble spilt hundre ganger i løpet av lørdagskvelden. blir sikkert en slager i kveld og kan jeg tenke meg.


flere bilder ligger på face

nå skal jeg pakke bag med klær til stranda, også begynne å ordne meg for i kveld. ha er super mandag og en super start på sommerferien. kjenner humøret mitt ikke er helt på topp, men noe av grunnen til det er av andre ting og sikkert fordi dette faktisk er slutten for mye.
catharina adele

verdens beste pappa & party

Publisert: 17.06.2010 @ 17:11 Kategori: diverse Kommentarer: 0
i går kveld kom pappa hjem fra frankrike, ikke egentlig noe spsielt da han reiser nesten hver uke med jobber. men, denne ganger hadde han med sjokolade til meg. og det var ikke lite heller.. det var 3 plater med mørk sjokolade med 400 g i hver !! aldri sett så store sjokoladeplater i hele mitt liv, var helt i himmelen i går. en av de platene er to vanlige.. hah. han hadde også med dior concealer til meg, jeg er heldig jeg!
ehe, morsomt bilde..


i kveld er det avslutningsfest for vi som går på tiende trinn. gleder meg til å ta av på dansegulvet, skal danse som om jeg ikke har danset på flere år. nå blir jeg snart hentet av min kjære madeleine, vi skal kose og ordne oss sammen før festen i kveld. kveldens antrekk er kjolen jeg har på meg på bildet under. ha en strålende torsdagskveld da dere, det skal jeg nemlig!


herlige, herlige folk. rart å tenke på at det bare er noen dager sammen med de fleste av de..

catharina adele

whataya want from me?

Publisert: 20.05.2010 @ 15:03 Kategori: diverse Kommentarer: 2


hey, slow it down. what do you want from me, what do you want from me. yeah, I?m afraid. what do you want from me, what do you from me? there might have been a time, i would give myself away. once upon a time, i didn?t give a damn. but now here we are, so what do you want from me, what do you want from me? just don?t give up, i?m workin? it out, please don?t give in, i won?t let you down. it messed me up, need a second to breathe, just keep coming around. hey, what do you want from me, what do you want from me? yeah, it?s plain to see, that baby you?re beautiful, and it?s nothing wrong with you. it?s me ? I?m a freak, but thanks for lovin? me, cause you?re doing it perfectly. there might have  been a timewhen I would let you step away, i wouldn?t even try but I think you could save my life. just don?t give up, i?m workin? it out. please don?t give in, i won?t let you down.it messed me up, need a second to breathe, just keep coming around. hey, what do you want from me, what do you want from me? just don?t give up on me, i won?t let you down. no, I won?t let you down. so, just don?t give up, i?m workin? it out. please don?t give in, i won?t let you down. it messed me up, need a second to breathe. just keep coming around. hey, what do you want from me. just don?t give up, i?m workin? it out. please don?t give in, i won?t let you down. it messed me up, need a second to breathe. just keep coming around. hey, whataya want from me, whataya want from me, whataya want from me?


we heart it
catharina adele

min 17. mai

Publisert: 18.05.2010 @ 22:06 Kategori: diverse Kommentarer: 0


feiret årets 17. mai med mine herlige venner på sørumsand, skansen og hos martine på grillfest. veldig koselig dag, men hadde ikke helt 17. mai følelsen på plass. var på en måte en ganske vanlig dag for meg.. men jaja, koselig hadde jeg det da. planen var egentlig å slå seg løs og ha det kjempegøy på fest før eksamen, men sånn ble det ikke. og det var kanskje like greit, var trøtt og sliten på skolen i dag likevel. hvordan feiret du norges nasjonaldag i år?

catharina adele

..

Publisert: 09.05.2010 @ 16:45 Kategori: diverse Kommentarer: 1

en midttime på skolen

Publisert: 08.05.2010 @ 21:09 Kategori: diverse Kommentarer: 3


 en herlig vårdag med herlige jenter. jeg er glad i dere jeg.
catharina adele

raincloud

Publisert: 28.04.2010 @ 15:03 Kategori: diverse Kommentarer: 0

metro station - kelsey

Publisert: 20.04.2010 @ 19:41 Kategori: diverse Kommentarer: 0


so take one word you said, you put it in your bed, you rest your tiny head on your pillow, you wonder where you're going next, you got your head pushed to my chest, and now you're hoping that someone lets you in. well I sure'll let you in, you know I'll let you in. oh kelsey, you. so don't let anyone scare you, you know that I'll protect you. always now, through the thick and thin, until the end. you better watch it, you know you don't cross it because i'm always here for you, and I'll be here for you, I know how it feels, believe me, I've been there, and I know what it feels like, tell me, kelsey. and I'd swim the ocean for you, the ocean for you, whoa oh, kelsey. and I'd swim the ocean for you, the ocean for you, whoa oh, kelsey. oh you, darling. now it's gonna get harder, and it's gonna burn brighter. and it's gonna feel tougher, each and every day, so let me say that I love you, you're all I've ever wanted, all I've ever dreamed of to come, and yes you did come. i want you so bad, can you feel it too? you know I'm so, I'm so in love you, i want you so much, i need you so much. i need your, I need your, your touch. and I'd swim the ocean for you, the ocean for you, whoa oh, kelsey. and you never, ever let me in.catharina adele

tidsfordriv

Publisert: 19.04.2010 @ 21:23 Kategori: diverse Kommentarer: 2


gikk meg en liten tur istad. elsker å gå turer når min gode venn solen viser seg, herlig både alene med musikk og med andre. var sykt kaldt i lufta i dag, så hadde på to gensere, ullsokker, tjukk joggebukse og vinterjakken min. så der gikk jeg rundt uten sminke, helt i mine egne tanker. ingenting er bedre enn å gå turer og høre på musikk. og i dag tok jeg som dere så et par raske bilder også. pleier du å ta deg en gåtur, eller bare gå en tur for å ta bilder eller lignende?

nå skal jeg lage meg smoothie og se på tv før jeg tar kvelden, kos.
catharina adele

how to be happy

Publisert: 19.04.2010 @ 17:48 Kategori: diverse Kommentarer: 0


weheartit
catharina adele

herlig onsdag

Publisert: 14.04.2010 @ 20:38 Kategori: diverse Kommentarer: 1
hey. da er det bare onsdagens tv titting del som er igjen. i dag har jeg bare sittet i solen i bh og shorts og spist is, vært på afro moves og handlet med pappaen min. herlig dag, solen gjør alt dobbelt så bra den!
i morgen han jeg nynorsk tentamen.. yess.

sånn så jeg ut i dag. hadde veldig dårlig tid, så måtte bare hive på meg noe og løpe. eneste jeg visste helt klar, var at jeg ville ha på shorts ;-)

hvordan har din dag vært?
catharina adele

1 år og 5 mnd

Publisert: 13.04.2010 @ 13:31 Kategori: diverse Kommentarer: 0

har alex og jeg vært sammen i dag. vi velger å ikke ta med den lille 'breaken' vår.. hehe, den var jo tross alt i under to uker, og selvom vi ikke var sammen sendte vi meld og møttes flere ganger. jeg er som sagt utrolig takknemmelig for at vi er sammen igjen! jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre.. og det er en herlig dag å ha måneds dag på, fortsatt sol og deilig vær. + at jeg kom tidlig hjem fra norsk hovedmål tentamen. alex kommer uheldigvis ikke hit før senere i kveld etter han har vært å trent, men da skal vi kose oss og lage wok til middag, nam.

jeg elsker deg kjæresten min.


sangen vår ~ chester see - god damn you're beatiful.
gode minne jeg aldri vil glemme. elsker følelsene denne sangen gir meg.

catharina adele

klar for helg ja

Publisert: 08.04.2010 @ 19:56 Kategori: diverse Kommentarer: 2


weheartit

hey. er nesten flau over dagens heldags. satt og lo av meg selv men jeg skrev den siste historien, men jeg greide virkelig ikke å komme på noe bedre, så da bare ble det sånn. litt småflaut og leverden den egentlig, men får håpe han ser posetivt på det, og synes det passer til oppgaven jeg valgte.. hehe.

nå er snart torsdagen over også, og det gjør meg virkelig ingen ting. blir deilig med helg, er skole sliten allerede jeg, og trur jeg har en herlig helg i vente. heldigvis har vi bare forberedelses dag til norsk tentamnene i morgen, så blir en ganske avslappende dag før helgen er her, heldigvis.

fant foresten igjen disse her om dagen, ganske gamle men jeg liker dem!
nå skal jeg bare ordne noen småting også er det tv'en som står for tur i kveld. yay!!  har dere planer for helgen da, hva skal dere gjøre? 


catharina adele

kanskje min beste påske noensinne?

Publisert: 06.04.2010 @ 17:38 Kategori: diverse Kommentarer: 0
da er skolen startet igjen, og jeg følte meg faktisk ganske klar for skolen igjen etter verdens beste påske i london, med venner, kjæreste og sykt mye digg & godis.
startet på skoln igjen med forberedelsesdag i engelsk. har nemlig prøve eksamen allerede på torsdag. også forberedelsesdag i norsk på fredag. egentlig gjør ikke dette meg noe, dagene går så fort når vi har forb. att det skulle nesten ikke vært lov. og tentamen er jo litt deilig det å, selvom det ligger et ganske stort press nå. må ha minst 4 eller bedre på engelsken, og jeg er veldig dårlig i engelsk skriftlig. men får prøve mitt beste, og sitte så lenge som mulig å konse! jepp, for nå er det bare snaue 3 mnd igjen av skolen, så må bare stå på for mitt beste karakterkort noensinne.

men nok om det.

jeg har det ihverfall veldig bra fortiden, mye å se frem til og være glad for.
nå har kroppen min akkurat fått jogget seg en mil i kjelleren etterfulgt av litt styrketrening. var virkelig utrolig deilig å trene nå, har tross alt bare sittet på rompa og stappet i meg alt som er spisendes hele ferien. så nå skal jeg prioritere trening et par dager fremover :-)

jeg gleder meg foresten masse til helgen. hvorfor kommer jeg tilbake til, meste er litt usikkert enda. er ihvertfall èn fest, kjæresten blir 18 og det er i det hele tatt helg.jeg er.. hoppende glad/lykkelig.


ble kanskje et litt rotete innlegg, men det får gå :-) nå skal jeg lage laksemiddag, også skal jeg faktisk gå og ta sol(!!) før frustrerte fruer i kveld. deilig. er faktisk ikke så missunnelig på de som hadde fri dag, som jeg trodde jeg ville bli, yey for meg.
catharina adele

london 2010

Publisert: 04.04.2010 @ 22:55 Kategori: diverse Kommentarer: 3
hadde en herlig londontur med familien. shoppet masse, spise god mat til alle måltider, tok london eye, var på queen musikal - we will rock you, i hyde park, så tower of london og masse annet. koste meg veldig, jeg elsker london!foto~michelle nordli/litt pappa

catharina adele

kveld med madeleine bestis

Publisert: 04.04.2010 @ 22:01 Kategori: diverse Kommentarer: 0
en helt vanlig kveld med madeleine:
masse god mat, stampen flere ganger, skogtur, geni-spill(jeg vant), pause fra påskegodt(grønnsaker/dipp), latter og kos beskriver tiden med madeleine ganske godt. denne ferien har vært veldig fin hittil altså :-) synd det bare er èn dag igjen. hatt du også hatt en koselig helg/ferie?

catharina adele

o happy days

Publisert: 03.04.2010 @ 20:09 Kategori: diverse Kommentarer: 2


jeg er sammen med alex igjen, og det er jeg utrolig glad for. har hatt ca to herlige dager med han nå, og vi fant ut at vi skal prøve på nytt.  rett og slett fordi vi elsker hverandre, og vi har savnet hverandre den tiden etter bruddet om jeg kan kalle det det. vi har kanskje travle tider fremfor oss, men det skal vi da greie. så, kan i grunn kalle meg ganske lykkelig nå. føler meg som verdens heldigste jente.

nå drar jeg til madeleine bestis. hehe, gleder meg. hva skal du i kveld?
catharina adele

i morgen på denne tiden

Publisert: 27.03.2010 @ 16:41 Kategori: diverse Kommentarer: 4
er jeg i london. fantastisk følelse, har hørt så utrolig mye fint om byen. drar med mor, far og søster, noe som sikkert blir utrolig koselig. shopping og masse andre opplevelser venter forhåpentligvis på meg der. vi skal ihvertfall på det voksmuseet, også har søster og jeg bestemt oss for å ta london eye, høydeskrekk eller ikke ;-) skal også på konsert/theater med queens eller noe.. ikke helt sikker på hva det er for noe. kameraet er selvfølgelig med. både mitt lille digital og søsters speilrefleks. så gled dere til masse bilder fra turen,weheartit
noen som har vært i london før, noen tips til hva som bør oppleves iløpet av en 4 dagers tur?
catharina adele

endelig, endelig ferie

Publisert: 27.03.2010 @ 01:25 Kategori: diverse Kommentarer: 1
herlig følelse. skal virkelig slappe av og hvile denne ferien. blir hard kjør etter ferien og frem til sommeren med prøve eksamener, eksamener og fremføringer osv. men det skal gå så bra så. skal på en måte nyte den siste tiden som tidene klassing, er jo tross alt siste tiden med mange. trist, men gleder meg likevel til å komme meg videre, og begynne på videregående.  nye folk, nye hendelser. på en måte, et nytt kapitel av livet.
sliten? ja.

gleder meg til å legge meg, sove lengelenge i morgen! har du planer for morgendagen?
catharina adele

aksjon vennskap og ferieklar

Publisert: 23.03.2010 @ 20:15 Kategori: diverse Kommentarer: 3
hey.
jeg er så ferieklar som jeg bare kan få blitt nå, prøvelesing er bare TABU. i dag har jeg bare trent, surret, rydde/vaska også surret litt til før jeg lagde middag. har vært aksjon vennskap i dag, jobbet inn 200 kr til barnehjem i ukraina. nå burde jeg egentlig øve til teoretisk kroppsøvingsprøve som jeg har i morgen. men hva gjør jeg? ikke det ihvertfall. går mere i face og musikk. nei, ikke smart av meg. men er så sykt lei alt som har med skole å gjøre at jeg snart spyr.
hei sminkeløs, derfor solbriller. våknet som verdens største bustehode i dag tidlig, og sånn har jeg sett ut siden :-) har ikke vært utenfor døra i dag, blir bare sur pga enda mere snø. værgudene roter, eller har misforstått noe. nå er det jo faktisk siste uke av første vårmnd!! håper virkelig at den er borte etter påsken, ellers går jeg i hi og blir der frem til.. midten av mai?

random. siste klageinnlegget mitt på en god stund, jeg lover.
catharina adele

manamana, dutududu

Publisert: 22.03.2010 @ 20:00 Kategori: diverse Kommentarer: 5


herlig herlig. blir så glad av den samtidig som den vekker søte minner fra gamledager!
har du en film som får deg i godt humør, hvilke i såfall?

catharina adele

gaver fra scotland

Publisert: 21.03.2010 @ 19:57 Kategori: diverse Kommentarer: 1

mine nye stjerner

mamma kom nå hjem fra glasgow(?) i scotland. og hun hadde med en hel del fine ting til meg. heldig som har henne, hun er så snill hun. utrolig glad i deg mamma.
aller mest likte jeg mine nye converse. mamma hadde med to par; disse og et par helt vanlige hvite. søster og jeg skal dele på de, men jeg har hovedrett på disse akkurat som hun har på de andre. liker sko/klær som ikke alle har, og disse har jeg faktisk ikke sett i norge enda! noen som har sett disse skoene på noen? enten er de helt nye, eller veldig gamle, eller kanskje er det at jeg ikke har sett etter de? hehe.

catharina adele

smil og vær glad

Publisert: 17.03.2010 @ 20:42 Kategori: diverse Kommentarer: 1


livet er herlig det. synes iblant fryktelig synd på meg selv bare pga en prøve eller en lekse som må gjøres. eller fordi jeg føler alt går imot meg, kanskje jeg har veldig dårlig selvtillit en dag, eller kanskje bare fordi jeg ikke har sett kjæresten på over en uke. men hei, jeg er egentlig sykt heldig. jeg er først og fremst frisk og bor i et av verdens beste land, noe jeg er sykt takknemlig for. jeg har en herlig familie, venner som alltid er der, en kjæreste jeg elsker, jeg trives på skolen og har den beste klassen jeg nyter siste tid sammen med. jeg kan gjøre stort sett hva jeg vil og si det jeg mener, ha på meg hva jeg vil(eneste som stopper meg er været) og sikkert sykt masse annet også som jeg ikke kommer på i farta.

livet er nå, og jeg vil ikke gå glipp av det for alt i verden. for alt jeg vet kan det hende jeg dør i morgen.. kan jo aldri vite. så prøver å nyte hvert eneste minutt av livet, være så positiv som mulig og smile så mye som mulig. for jeg har egentlig ingen grunn til noe annet, jeg har det jo bare helt utrolig bra. sånne småting som prøver, lengsel, forkjølelse, mens, lette smerter osv. kan gjøre dagen min til en dårlig dag. men tenk på de som såvidt har mat eller tak over hodet, ingen skolegang, såvidt klær eller mat. eller bare de som føler seg helt alene i verden, som føler de ikke har noen å snakke med om alt de lurer på osv. når jeg tenker på dette, blir mine problemer bare småtteri i forhold. er glad jeg er klar over hvor heldig jeg er, og at jeg har blitt flinkere til å sette pris på ting :-) er du flink til å sette pris på forskjellige ting som gjør deg glad, eller tar du altfor mye for gitt?


catharina adele


trafikalt grunnkurs

Publisert: 09.03.2010 @ 21:42 Kategori: diverse Kommentarer: 0
var jeg på i dag, for første gang. må si det faktisk ikke var så ille, pga veldig morsom lærer som lagde billyder for det meste han gjorde, og som hadde noen hysterisk morsomme kommentarer innimellom. eller, det kan hende mille, madeleine og jeg bare var veldig trøtte. men morsom var han uansett da. skal dit torsdag, neste mandag og torsdag også er grunnkurset ferdig ;-) og nå er det straks frustrerte fruer. har vært en ganske deilig tirsdag, skulle ønske den varte litt lenger, så jeg rakk å lese litt i naturfag heftet.. men det er den altså ikke, så får bo i heftet i morgen og håpe på det beste. hvordan har din dag vært?jeg liker denne sangen. kan hende dette er dårlig versjon. rakk ikke høre igjennom.
natta, catharina adele

knekkebrød oppskrift

Publisert: 07.03.2010 @ 12:24 Kategori: diverse Kommentarer: 2

flere har vennene mine har mast en stund på meg om å legge ut denne oppskrften på bloggen. så ja, hvorfor ikke lage et innlegg om det? ;-)

du trenger
4 dl (store) havregryn
4 dl sammalt hvete grov
2 dl solsikkefrø
1-2 dl linfrø
1-2 dl sesamfrø
6-7 dl vann


det går helt fint å bytte ut eller tilsette noe annet i oppskriften. jeg har blant annet prøvd speltmel en gang, musli med tørket frukt og en annen gang rosiner. alt ble vellykket!

fremgangsmåte
sett stekeovnen på varmluft 160 grader.

bland alt det tørre sammen i en bolle.


tilsett vann og rør så alt blir blandet, det skal ikke være noe tørre områder!


fordel blandingen utover to stekeplater med bakepapir på, ta begge platene med engang. hvis du venter til den ene er ferdig stekt, kan det bli vanskelig å fordele det utover.


del opp i biter etter hvor store man vil ha de.


stek i ovn til de er sprøe, ca 75 min. spørs på hver enkelt ovn. sjekk de jevnlig den siste tiden, ihvertfall første gang så vet du kanskje eksakt hvor lenge de trenger å stå i din ovn. stek en plate om gangen, og gjør den andre plata klar med en gang så den er klar til å settes inn når den andre kommer ut.


avkjøl de før du brekker de opp i biter, legges i en boks eller lignende. trenger egentlig ikke lokk, det bruker ihvertfall ikke vi.

ferdig! spis som vanlig knekkebrød med pålegg på, til middagen eller bare som knask. alt er like godt, passer til absolutt alt ;-) og mye bedre enn vanlig knekkebrød, helt klart!


jade jeg vet bildene ble.. ja som dere ser. jeg er ingen kameraekspert. hehe.
hva synes du om innlegget, skal du prøve disse?

catharina adele

min treningsmusikk

Publisert: 24.02.2010 @ 20:27 Kategori: diverse Kommentarer: 0
hey. sitter her ganske slapp og giddelaus jeg. i dag har jeg jogget 6,2 km også danset noen timer med noen fra gruppa. også fått klippet håret, men er ikke store forskjellen. bare litt i tuppene og skå pannluggen litt. gleder meg til geilo i helgen, sitter å tenker på hva jeg skal ha med meg, litt vanskelig pga at vi ikke vet show outfit eller noe sånt enda. men hey, har jo morgendagen også. hva har du gjort i dag?

og siden det var ønske om treningssanger i et tidligere innlegg, kommer det nå.

inna - hot

david guetta ft estelle - one love

dj tiësto - escape me

remady p&r - no superstar

michael mind - baker street

pitbull ft akon - shut it down

nkotb ft lady gaga - big girl now

cheryl cole - fight for this love

edward maya ft vika jigulina  - stereo love


det får holde for denne gang. her har dere de sangene jeg hører mest på når jeg trener på mølla, styrke eller bare tar av på rommet. enjoy!

catharina adele
hits