Link Link Link Link Link Link

Kategori: ferie

Back on track

Publisert: 11.mar.2012 @ 01:14 Kategori: ferie Kommentarer: 3

Nå er jeg tilbake til kaldere strøk! Uken har flydd, og jeg har kost meg i haugevis. Kort oppsummert har jeg mildt sagt fått mye for de lenge oppsparte lommepengene mine, og en litt for tung koffert ble med meg hjem. Stortfornøyd med handlingen da jeg lenge har siklet på en hel masse saker som jeg nå fikk tak i til en billig penge. 

Treningen denne uken har vært gåing i by, shopping og gåturer på stranden/strandpromenaden ved siden av noen løpeturer opp og ned trappene på hotellet daglig. Vi bodde i øverste etasje, riktignok bare seks etasjer men hjertet hoppet likevel nesten ut av brystet etter et par turer der.. Deilig med litt daglig bevegelse ved siden av masse god restaurantmat til alle måltider, hotellfrokost, sjokolade osv. 

Jeg ble også helt i ekstase når jeg fant ut at de hadde godisbutikker der nede som solgte alt av tørkede frukter, sukkerfri sjokolade og nøttegodt i løsvekt der nede til en billig penge. Ble selvfølgelig noen poser med meg hjem, pluss knasking i løpet av uken. Nå skal det bli godt å komme tilbake til gamle vaner, med sunn mat og treningsrutiner igjen. 

Snakkes senere,

Catharina Adele

Gran Canaria

Publisert: 04.mar.2012 @ 19:49 Kategori: ferie Kommentarer: 3

Tar en uke ferie i varmere strøk jeg. Snakkes i slutten av uka eller neste! I dag har vi ruslet rundt, solet oss litt og spist god mat. Nå slapper vi av før vi skal ut igjen. Er nå i Las Palmas, nordsiden av øya hvor det ikke er altfor varmt. Her skal vi bruke noen dager på shopping før vi drar ned til sørsiden for sol og tanning på stranda. Blir nok en BRA. Kos dere hjemme i Norge, heldigvis så er vel våren litt på vei der også nå :-)

Bildet går ikke ann å laste opp her, så dere får greie dere med litt skrift inntil videre. 

Catharina Adele

 

Back to real life

Publisert: 27.feb.2012 @ 22:37 Kategori: ferie Kommentarer: 4

Da var en etterlengtet ferie over, og mandagen kom veldig brått på. Uken har gått utrolig fort, da jeg har storkost meg og hatt noe å gjøre stort sett hele tiden. Startet med en super kveld med fine mennesker, før det var tid for litt kjærestekos igjen. Ellers har uken bestått av god mat, sofasliting og kosing med kjæreste og familie. Været har vært helt fantastisk, så det utnyttet jeg og fikk gått Bingenrunden på 12km to ganger i løpet av uken, ved siden av en mils løpetur på mølla. Ellers var vi i bakken kun en dag(..), og hadde en mini styrkeøkt på onsdagen. Så plutselig var en uke som egentlig skulle være en avslappningsuke blitt en god treningsuke alikevel. Ikke best, men absolutt god. Og godt er det da jeg allerede neste uke tar en uke fri igjen, og DA dere. Skal jeg ikke gjøre annet enn å ligge på stranda og lese bøker etter bøker, å spise hotellfrokost og tusle rundt i byen på høye heler...(heh) Vektene den uken blir derfor ikke annet enn shoppingposer og cola zero bokser. Knis.

Derfor skal jeg gi alt på trening denne uken, og jeg gleder meg! Startet med en 12km løpetur på mølla til tross for litt skrall form. Klapp på skulderen. 

Ønsker dere alle en superduper uke med god mat, latter, trening og lykke. Livet er jo så bra!
Catharina Adele 

Explore!

Publisert: 28.des.2011 @ 22:09 Kategori: ferie Kommentarer: 3

Bare en liten tur innom for å ønske alle dere der ute et godt nyttår! Jeg er nemlig fra i dag av og frem til første januar i Lillehammer, Håkonshall. Hva gjør jeg her? Jo, jeg er på nyttårsleir. Explore!

Har selvfølgelig blitt snufsete og noe kake kroppen i løpet av dagen, men jeg håper på alt jeg har at jeg blir bedre til i morgen. Da starter nemlig aktivitetene! Massevis av forskjellige aktiviteter man kunne ønske seg inn på, for meg falt valget på KRIKis og SVETTis. Gleder meg til å trene bort noe av julens kos og lære masse nytt, uansett form! Nyt ferien, og start året på en god måte. Jeg for min del skal starte det på toppen av hoppbakken, med syn utover hele Lillehammer sammen med 1500 andre glade KRIK-ere. 


Trykk på bildet for å komme inn på Krik sine sider..

Som Jonas sier, Nyt Livet.
Catharina Adele 

Rusa på livet

Publisert: 07.okt.2011 @ 10:23 Kategori: ferie Kommentarer: 6

Da er fredagen her, og jeg er ganske tung og støl i flere deler av kroppen etter Turbo kick box timen på morningen i går. På kvelden var jeg på fest hos ei venninne av meg, og jeg hadde det veldig koselig! Møter alltid mennesker jeg ser veldig sjeldent pga forskjellige skoler, og folk jeg ikke kjenner så godt fra før av så det er lett å like for en så sosiallikende person som meg. Musikk, mennesker, og liv å dansegulvet. 

Om det er noen som lurer på om jeg snuser, drikker eller røyker/festrøyker. Så nei. Jeg må være helt ærlig å si at jeg har drukket endel alkohol gjennom ungdomskolen, men etter det så har jeg egentlig ikke følt noe behov for det. Noen tenker kanskje at dette var veldig tidlig, og det gjør jeg også. Kanskje jeg 'prøvde' meg noenlunde ferdig da? Uansett så trenger jeg ikke alkoholens rus for å ha det gøy, jeg er rusa nok på livet som det er. Om jeg skal drikke noe blir det isåfall litt hvitvin, kanskje en cider eller lignende. Men røyk og snus har jeg aldri prøvd, og har heller aldri tenkt å prøve. Gift for kroppen. Dette vår gårskveldens.. Kjole fra Carlings(hjerte). 

Nå skal jeg lage meg en god havregrøt, før jeg skal gå meg en lang tur. Kjenner ferien påvirker treningen en smule, tar det mye mer med ro nå som jeg har god tid og ferie enn jeg ellers ville ha gjort. Men det er deilig å ha god tid, så jeg klager ikke. Ble endel styrke i går, så da kjenner jeg på kroppen at det er best med en kardiorunde i dag. Senere i dag skal vi til tanten min, kjæresten hennes og kusinen min på middag. Det blir koselig!

Har du noen planer for fredagen?

I morgen kommer verdens beste Jonas og vekker meg på morningen. Han tar nemlig nattbussen til Oslo og toget hit fra Nordfjord for å komme hjem til meg.. Det liker jeg, og jeg gleder meg masse til å starte dagen på en slik måte! Kan nesten ikke vente. 

Vi snakkes siden, nå skriker magen!
Catharina Adele 

10 mnd

Publisert: 05.okt.2011 @ 13:05 Kategori: ferie Kommentarer: 7


Fra i sommer. Savner sol, varme og kjærestekos..

10 mnd siden i dag(eller i natt). 10 mnd siden Jonas og jeg ble sammen. Tiden har gått utrolig fort! Jeg savner han veldig masse, spesielt nå på kveldstid da tankene rekker å komme til. Merker at de første ukene etter at jeg møter han er verst, men heldigvis så ser jeg han igjen nå på lørdag. Da blir han hjemme i en uke, så forhåpentligvis får jeg litt tid sammen han da! 

I dag skal mams og jeg til Oslo for å møte søsteren min. Det blir nok kjempekos, kvalitetstid med middag og butikktitting liker jeg. Så det gleder jeg meg til. Blir treningsfri for min del i dag, da benet mitt har begynt å verke igjen. Prøvde å rusle meg en morgentur, men dne ble kort da det blåser helt sinnsykt ute nå..Får helt vondt i ørene jeg. En Oslotur tar uansett på, deilig med en slik kosedag. Håper smertene blir mindre til i morgen, da skal jeg prøve å komme meg tidlig opp på turbo kick box! 

Håper alle dere som har ferie nyter den! 

Ha en nydelig onsdag!
Catharina Adele 

 

Mandagsglede

Publisert: 03.okt.2011 @ 21:32 Kategori: ferie Kommentarer: 3

Da sitter jeg og nyter kveldsmaten, nydusjet etter en knall treningsøkt! Hadde masse energi, og viljestyrke som presset meg igjennom. Føles godt, veldig godt.

Jeg er veldig glad for tiden, og nyter virkelig å ha så god tid som jeg har hatt i dag. Har blitt endel kjedespising, og slikt gjennom dagen. Men hva gjør vel det? Det er jo kun for en uke. Misunnelig på de som drar på ferie på hytter og til utlandet, men får bare gjøre mitt beste ut av det og bruke uken på å slappe av og få inn noen gode treningsøkter. Trening kommer til å bli nedprioritert neste uke, da min kjære da er hjemme for å ha sin høstferie. Så tar 'ferie' da istedenfor jeg! 

Jeg er også veldig glad fordi jeg tror jeg endelig har funnet ut hvordan tatovering jeg har lyst på. Høres ut som om jeg har dårlig tid eller noe, men det er heller det at jeg lenge har hatt lyst på tatovering, men vært usikker på hva jeg vil ha. For sikker på en tatovering må man jo virkelig være, den blir jo der for alltid. Men jeg har ihvertfall funnet noe som betyr noe for meg, og som jeg synes er veldig fint i tillegg. Deilig å ha funnet noe jeg er sikkert på at betyr noe for meg! Når jeg skal ta den vet jeg ikke enda, stresser ikke med det.

Hva det er får dere muligens vite i et eget innlegg. Om det er intressangt?


Gla jente!

Også er jeg foresten med i en konkurranse! Siste dag før trekning i dag! Premien finnes vel ikke bedre, for det er nemlig sunn, raw sjokolade som man kan spise med den beste samvittighet. Me like! Som den sjokolademomsen jeg er krysser jeg fingrene, men har aldri vunnet noe før så har ikke akkurat store forhåpninger. 

Trykk på bildet for å komme til konkurransen! 

Catharina Adele

Sommerferien

Publisert: 20.aug.2011 @ 21:18 Kategori: ferie Kommentarer: 8

Sommerferien er nå over, og det har blitt til(som dere kanskje har skjønt) at bloggen også har hatt ferie. Dette fordi jeg har hatt andre ting å gjøre enn å sitte inne på macen. Ferien har vært veldig bra, og jeg har gjort en god del som har fått ukene til å fly avgårde. Har vært hytteturer til min og kjærestens hytte, en uke i La Manga, jeg har jobbet på Tertitten i to uker og vært noe hjemme. 

De siste ukene har Jonas blitt prioritert, da han i går flyttet til Nordfjord folkehøyskole. Nå er det mange uker før jeg får se han igjen, og det er en to timers flytur mellom oss(eller 9 med bil). Dette kommer helt klart til å bli tøft, da jeg fikk se han hver dag på skolen i fjor, og fikk være med han hvertfall en gang i uken på fritiden. Men dette skal jeg klare, uansett hvor hardt det kommer til å bli! Det vi har sammen skal ihvertfall ikke bli ødelagt av noe slikt. 

Så i dag har jeg en litt alene hjemme dag, med bare meg selv. Noe fordi jeg føler jeg kanskje ikke er så morsom å være med akkurat nå, da jeg er litt i min egen verden. Litt alene tid er uansett viktig for meg iblant, viktig å kunne kose seg i eget selskap også. 

Frem over nå skal jeg jobbe med meg selv, og prøve å tenke så positivt som mulig. Nyte hver dag selv om det er noe som går meg i mot, og gjøre det beste ut av det. Forhåpentligvis vil dette året gå like fort som jeg ønsker.. Selv om det kan bli vanskelig. Min bestevenninne Madeleine skal også prioriteres frem til hun flytter til Italia 9.september. Ikke så morsomt at både bestevenn og kjæreste flytter fra meg, men sånn er det nå! Er veldig glad på deres vegne, og også veldig misunnelig fordi jeg også vil oppleve noe nytt. Men en dag er det nok min tur også!


Jeg elsker deg Jonas, takk for en herlig sommer!

Dette innlegget er mye til meg selv, deilig å få skrevet ned tanker i blant. Det har jeg savnet. Men til dere kan jeg nå si at bloggen er oppe og går igjen, og jeg lover for både min egen og Jonas/Madeleine sin skyld at jeg skal bli flinkere til å blogge fremover. Er jo en måte for dem også, å følge med på hva jeg driver med. 

Kvelden skal jeg bruke til å kose meg i eget selskap. Med god, god middag i magen, tv, godis, bok og muligens litt jobbing med bloggen. Muligens det kommer noen bilder fra ferien senere.

Har du hatt en fin ferie, føler du deg klar for skolestart?
Catharina Adele 

Sommer på jorda

Publisert: 22.jun.2011 @ 12:03 Kategori: ferie Kommentarer: 2


Trøtt fjes under frokosten i dag

Halla! I dag er det onsdag, og jeg er ferdig med førsteklasse, eksamen og lignende. Yay! En utrolig deilig følelse, og nå er endelig sommerferien her for meg også.

Helse eksamen som jeg hadde i går gikk strålende, og karakteren ble 6! Så den var ikke dum, fin avslutning på året når jeg først hadde kommet opp. Resten av gårsdagen var like vellykket, og den ble avsluttet med jentekos hos Signe på kvelden. 

Bryllupet jeg var i på lørdagen var foresten utrolig fint! Både vielsen, middagen og festen var flott, maten var utrolig god, god underholdning, fine taler og det å være fotograf var veldig morsomt. Også noe skummelt da jeg ikke hadde gjort det før, men når jeg ser igjennom bildene jeg tok nå så vil jeg si meg fornøyd med arbeidet! Muligens jeg kan legge ut noen bilder senere av det vakre bryllupet, men ikke enda da jeg må spørre først. Så da er det sommerferie da dere! Jeg for min del starter den med å snart bli hentet av min kjære. Vet ikke hva vi skal, men jeg skal kose meg uansett!

Planer for dagen?
Catharina Adele Dagens

Publisert: 25.apr.2011 @ 23:15 Kategori: ferie Kommentarer: 1Slik så jeg ut i dag. Har vært på kino med min kjære Madeleine, vi så på animasjonen Rio. Skulle egentlig se Vann til Elefantene, men så bytta vi billettene rett før fordi vi følte for å le istedenfor. Men jeg skal nok se den engang, for det ser skikkelig bra ut! Rio var veldig søt, og jeg lo masse! Så det var ikke feil det heller. 

Koselig siste feriedag. Selv om jeg har fri i morgen også, er feriefølelsen over nå. Nå er det back on track igjen, tilbake til hverdagen. Jeg har tross alt kjøretime i morgen også.. Så hold dere unna veien fra halv fire-fem, he he. 

Tok foresten egentlig noen søte bilder av oss i Lillestrøm i dag, med digitalkameraet mitt faktisk. Men flink som jeg er så glemte jeg å sette inn minnekort, så bildene ligger på kameraet.. Og da trenger jeg mikro usb-kabel, og den aner jeg ikke hvor er. Så de bildene kan jeg glemme for i kveld i hvertfall. Tok dette bildet akkurat nå istedenfor, sliten jente.


rart å bruke litt sminke igjen etter sminkefri og late dager siden Scotland turen. 

Bare for å gnu det enda mere inn, så sier jeg det igjen. Jeg savner kjæresten min, veldig mye! Gleder meg masse til å se han på skolen på fredag, før han drar videre på russetreff i helgen. For dere som ikke vet det, så er han i Afrika. 

Lykke til på skolen i morgen for dere som skal det. Jeg skal legge meg etter kveldsmaten er spist opp, og prøve å snu døgnet litt tilbake. Natta!
Catharina Adele


1. Påskedag

Publisert: 25.apr.2011 @ 00:35 Kategori: ferie Kommentarer: 0

Hei, og god natt. Nå tar jeg kvelden etter en dag i sola. Etter en lang frokost for meg selv la jeg meg rett ut i solen, og ble der resten av dagen. Fått skille til og med, ikke dårlig i April det altså! Sovet, drikket milkshake og ja.. Chillet i sola. Hadde en 'pause' fra dovenlivet da jeg bestemte meg for å lage vafler og be farmor på is og vaffel. Det var kos, og veldig godt i solsteiken. Kvelden har jeg brukt til å spise påskens siste godis, sett film med familien og kost meg. Hva har du gjort i dag?


Morgendagen blir for meg min nest siste feriedag, da vi på Sørumsand har planleggingsdag på tirsdag. Skal finne på noe med Madeleine, så det ser jeg frem til! Kos dere de siste dagene/dagen av påskeferien alle sammen! 
Catharina AdelePåskenam

Publisert: 23.apr.2011 @ 20:42 Kategori: ferie Kommentarer: 2
Noe av mitt påskegodis for i år. Ingen påskeegg, men det gjør ingenting. Hadde nok uansett ikke vært plass til alt sammen uansett, He he. En blanding av usunt, og sunt akkurat som jeg liker det! Haugevis av sjokolade i forskjelige smaker og former, smågodt, druer og jordbær, tørket frukt, nøtter og yoghurtgodis. Og tilslutt hjemmelaget godiskuler og sunn marsipan! Namnam. 

Dagen i dag har vært herlig. Startet med å gå meg en god tur i solsteiken, og satt resten av dagen på hverandaen og leste blader. Kos! Jeg savner Jonas nå, og fikk i dag vite at han ikke får noen av meldingene mine.. Det er nedtur. Men under en uke igjen til jeg får se han igjen, så får bare holde ut. Sommerværet er heldigvis en stort hjelp! Nå er det godis og en av yndlingsfilmene: Stolthet og fordom pågang. 

Kos dere resten av påsken, det skal jeg prøve på ihvertfall! Nyt solen mens den er også, siden den er nå blir det helt sikkert en regnfull sommer.. Neida, joda. 

Catharina Adele
LANGFREDAG

Publisert: 22.apr.2011 @ 17:59 Kategori: ferie Kommentarer: 2

(skulle vært postet sånn.. i ett tiden)

Da er det fredag, herlig vær og ferien er snart over... NYT, de siste dagene kommer til å gå på et blunk. Det eneste positive med å begynne på skolen igjen, er at jeg får se folk igjen og det da betyr at jeg snart får se Jonas igjen. Jeg savner kjæresten min.. Så det skal bli deilig! 

I dag har jeg ingen spesielle planer, skal være med søsteren min og kjæresten hennes i kveld. Startet dagen med å bli vekket kl tolv(!!) av mamma som ringte. Ulikt meg, pleier da aldri å sove lengere enn kl 10.. Resten av dagen skal jeg nok bruke på hverandaen, og kanskje jeg jogger meg en tur i finværet? Elsker at det er sommervær nå, blir så glad av det! 

Har du noen planer for langfredag?


gammelt bilde, kanskje noe rundt et år gammelt.. Bare for å ha noe her!

Catharina Adele
Edinburgh, Scotland

Publisert: 21.apr.2011 @ 23:42 Kategori: ferie Kommentarer: 1

4 dager i Edinburgh, Scotland har jeg nå lagt bak meg. Det ble 4 dager med kos, 5 stjerners hotell med nam frokost, fantastisk hyggelige mennesker(Scottene er kjent for å være hyggelige, og det var dem også) med en herlig dialekt som var veldig påvirkende. Ble shopping, tur på Castle of Edinburgh, Whisky Experience hvor vi lærte om hvordan whiskyen ble laget, også fikk de som var over atten prøvesmake en av 4 forskjellige whisky typer. Vi fikk også se en av verdens største whisky samlinger. Gøy! Restaurant og drikkepauser på barer innimellom butikkene ble det også mye av, hendte jeg følte at jeg ikke gjorde annet enn å spise hele dagen.. He he. Masse mer og fortelle, men det gidder jeg rett og slett ikke nå. Jeg hadde ihvertfall en herlig tur med familien min! Her er noen av bildene, tok masse av den fine, gamle byen som er tatt så godt vare på. Elsker at det er så mye gammelt igjen, steinbygninger osv.. Så flere som gikk rundt med kilt også, det var morro å se! Anbefales å dra dit, vakker by med utrolig hyggelige mennesker. 

Har du reist noe i ferien, eller skal du?
Catharina Adele

Om ikke lenge

Publisert: 15.apr.2011 @ 15:09 Kategori: ferie Kommentarer: 2

Om 25 minutter er det endelig tid for å dra hjem, for både helg og ferie! Er utrolig skolesliten nå, så det kjenner jeg at jeg trenger. Starter ferien veldig bra, sammen med verden beste jente. Madeleine. Blir nok en finfin kveld med baking av cupcakes, taco, film og masse annen kos. Gleder meg! Ser denne jenta så altfor lite. 

Bloggingen er fremdeles ikke på topp, tenker ofte på aktuelle innlegg jeg kan skrive og ta bilder til, men finner aldri tid eller ork til det. Så får håpe ferien gjør jobben sin og gjør meg uthvilt med ny energi og motivasjon til alt som er i vente før sommerferien. 
weheartit

Har du noen planer for påskeferien?

Ønsker alle dere en fantastisk god påske!
Catharina Adele

Resten av vinterferien

Publisert: 22.feb.2011 @ 14:03 Kategori: ferie Kommentarer: 4


Hei og hadet alle sammen. Nå drar jeg snart opp til kjæresten min, som er på hytta si i Sjusjøen. Skal faktisk sitte på med besteforeldrene hans.. Skummelt, men jeg overlever vel. Gleder meg masse til å tilbringe resten av ferien på fjellet med Jonas og familien hans, hyttekos og slalom! Ha det fint her hjemme, så blogges vi til helgen engang. Macen blir ikke med, er uansett ikke internettt der. Men kamera er selvfølgelig med.

Ha en fortsatt herlig ferie, til dere som har det. Nyt, den er over så altfor fort!
Catharina Adele

Romjulssalg i Oslo

Publisert: 29.des.2010 @ 11:32 Kategori: ferie Kommentarer: 2

God morgen allesammen! I dag er det tid for litt romjulsalg i Oslo sammen med min kjære mamma. Fikk jo litt penger til jul jeg også, og salg liker vi så i dag skal jeg nok kose meg. I kveld vet jeg ikke hva jeg gjør, men det får tiden vise. Kos dere masse i dag, det er onsdag og halvveis til skolestart.. Nyt ferien mens den enda er! Har dere vært på romjulssalg enda?

Nå sitter jeg og spiser et par kokosmakroner, mens jeg venter på at klokka skal bli nok. Tror jeg har funnet min yndlings-julekjeks, kokos er jo så godt! Ellers er jeg veldig glad i pepperkaker, sjokoflarn og en nøttekjeks med sjokolade over som jeg lagde for første gang i år. Som dere kanskje skjønner har jeg ikke greid å holde meg unna søtsaker, som jeg egentlig skulle fra helgen av til nyttårsaften. Skylder på at det faktisk fortsatt er juleferie, og at jeg vil unne meg litt nå mens jeg kan.

Catharina Adele

liker svart-hvitt bilder fortiden jeg, kanskje fordi jeg fortiden ikke gidder å bruke så mye tid på sminke og utseende, og da blir bildene mye bedre i svart-hvitt!

Familiekos

Publisert: 27.des.2010 @ 21:52 Kategori: ferie Kommentarer: 0

Da har jeg vært og sett den siste Harry Potter filmen på kino jeg også. Dette tok sted i Lillestrøm sammen med min kjære far og søster. Mamma var for sliten etter gårsdagens morsomheter.. Hehe. Jeg synes filmen var veldig bra, mye bedre enn den forrige ihvertfall! Men litt kjip når den sluttet, ville liksom bare se resten med engang. Enda et pluss var at den var så jevnt spennende at det virket som om filmen akkurat hadde startet når den sluttet. To og en halv time bortevekk, godt gjort det.Nå sitter jeg og ser på pirates of caribean på tv sammen med foreldrene mine, trur det er nr 3.. Eller noe? Koser meg ihvertfall. Sykt hvor deilig det er med ferie! Håper alle der ute nyter ferien like mye som det jeg gjør!

I morgen skal jeg til Sverige for å besøke min ganske alvorlig syke tante. Kan ikke si jeg gleder meg så mye til det, men samtidig skla det bli godt å se henne igjen. Ikke sett hun, eller onkel siden sommerferien! Uff, verden er så trist og urettferdig altså.
Derfor kan det hende jeg ikke blogger før kvelden i morgen. Så vet dere det!
Catharina Adele

Jul 2010

Publisert: 25.des.2010 @ 21:13 Kategori: ferie Kommentarer: 2

Hei på dere, og god jul! Tok meg aldri tid til noe blogg i går. Hadde en veldig koselig julaften med familien, masse god mat og supre pakker. Julestrømpe, tre nøtter til askepott, godteri og julekaker, besøkte graven til mormor og morfar osv. Akkurat sånn julaften skal være.Det var også den første julen sammen med Onkel, og fetterne mine Lasse og Eirik. Kjempekoselig! Er også super fornøyd med gavene jeg fikk, og ikke minst ga i år. Er nok mer glad i å gi bort gaver enn å få, selvom det er veldig stas å få også.. Hehe. Jeg fikk blant annet denne under her, som jeg allerede elsker og nesten har flyttet inn i. Henger litt etter jeg, får sånn liksom. Bedre sent enn aldri, for den er nemlig herlig og varm ha å på seg. Og jeg lover dere, denne skal jeg bare bruke inne! Verste jeg vet er når jeg ser folk bruke denne, ute blant andre folk.


Lollipop! Så nå vandrer jeg rundt som en liten rosa polkagris.. Nice. Fikk også hull i navlen som førjulsgave, shabby chick pyntegjenstander, smykker, gavekort, bilder, litt klær, parfyme, penger og ikke minst sokker. Ikke en jul uten sokker. Også kanskje noe av det beste, en helg på en hytte, i bakken i Hafjell sammen med Jonas! Da ble jeg glad, sånt går det virkelig an å like. Dette blir da en helg i januar, så jeg gleder meg kjempemasse! Noen som har fått noe lignende noengang?
Så jeg er som sagt veldig fornøyd med årets gaver. Kunne faktisk ikke blitt bedre!


Nå skal jeg kose meg videre med dream is, druer og noen pepperkaker. Hatt en avslappende og fin dag, med fam. middag hos farmor. Hva har dere brukt deres 1. juledag på? Ønsker dere en kjempefin romjulestid videre, med familie, venner og all kosen som følger med!

Catharina Adele

Kvelden før kvelden

Publisert: 23.des.2010 @ 22:31 Kategori: ferie Kommentarer: 2Nå er julen virkelig her, og jeg storkoser meg med alle juletradisjonene! Jeg fikk mandelen i grøten, og vant en stor fruktnøtt sjokolade fordi mamma hadde glemt å kjøpe marsipangris. Vi har pyntet huset og juletreet, og satt fram julegodis. Sjokolade, tørket frukt og nøtter, brente mandler og julekaker som som kokosmakroner, pepperkaker, fyrstekaker, riskaker, sandkaker osv osv.. Ah, elsker julen! Gleder meg til i morgen, våkne opp til lukten av juletre og godt, se at julestrømpene er fylt i år også, tre nøtter til askepott(!!) og ja, alt det andre fine. Julen er den beste tiden i året, synes jeg.

Kos dere masse i julen, det skal jeg. Skal prøve å få blogget litt, men er ikke noe jeg kommer til å prioritere dagene fremover. Så om jeg ikke rekker å blogge noe i morgen(gjør nok det skal dere se), så sier jeg nå GOD JUL TIL ALLE DER UTE!
Catharina Adele

JULEFERIE

Publisert: 22.des.2010 @ 17:05 Kategori: ferie Kommentarer: 1

Hey! Da er endelig juleferien her, og det var virkelig på tide. Skikkelig deilig med ferie skal det bli nå, kose seg med familie og venner med masse god mat og nam. Wee.

Nå skal Jonas og jeg snart til tanten min for julemiddag med familien min. Blir sikkert koselig! Håper dere starter ferien like bra som jeg gjør, og koser dere masse resten av ferien!


Jonas og jeg fra i går, ble tatt bilde av av noen 2.klassinger på juleaktigdag på skolen.

I morgen skal jeg og søsteren min til Oslo for å shoppe de siste julegavene og kose oss der. Etter det blir det tradisjonelle lillejulaften ting som skal skje. Som grøt med mandel, juletrepynting, hovmestern og grevinnen og slike ting! Gleder meg, beste tiden på året dette her! 
Catharina Adele

Mamma, 50 år

Publisert: 18.okt.2010 @ 20:41 Kategori: ferie Kommentarer: 1

Hey allesammen! Nå er jeg godt plassert i en leilighet nede i Gran Canaria, sammen med familien min. Søsteren min og jeg har egen leilighet vedsiden av mamma og pappa sin leilighet, noe som er litt deilig. Slipper vi å leve oppå hverandre hele tiden, har hvert vårt bad osv. Det er minst 26 grader i skyggen her, 20 om natten kanskje. Så herlig temperatur uansett vær!

I dag er det den 18. og det betyr at Mamma har bursdag! Det er jo hovedgrunnen til denne sydenturen. Startet dagen veldig bra med champagne og kiwi-kake, og den har også vært bra siden det. Satser på en fin kveld i kveld, skal på ordentlig kinarestaurant, også på forskjellige barer resten av kvelden. Så det blir bra! (jeg får selvfølgelig ikke drinker av foreldrene mine, men smake, det får jeg!)

Nå har vi en liten pause i leiligheten før vi skal ut å spise. Dagen i dag har faktisk vært overskyet, så den har gått til litt tusling rundt i byen. Vet dere hva? Dette stedet er det mest turist-jalla stedet jeg noen gang har vært på. Haha. Alle her kan litt norsk, det kryr av pensjonister og det er jalla-shapper absolutt overalt. Veldig mange tyske greier er det også her, barer, butikker ogsånt. Trur ikke jeg skal hit igjen, om jeg ikke er pensjonist da. Hehe, men det er et perfekt sted for total hvile, stranden og havet her er fantastisk og mange restauranter med mye god mat.

Foresten så er det èn times forskjell fra her og hjemme, så nå er klokka ca kvart over sju her mens den er kvart over åtte hjemme. Bare sånn til info.

I dag kjøpte jeg meg noen nye ringer, øredobber og armebånd. Nå er jeg også eier av nydelige Rayban solbriller, tidløse!! Glad, ønsket meg det lenge, gleder meg til å vise dere. Bilde opplastningen er klikk for øyeblikket, så kanskje det kommer noen bilder i et eget innlegg senere. Men nå er det mye skrift, kjedelig innlegg sånn sett. Så nå går jeg og feirer resten av denne store dagen. Kos dere hjemme i kulda!
Catharina Adele

goodbye norway, hello spain

Publisert: 15.okt.2010 @ 23:25 Kategori: ferie Kommentarer: 4

Nå er det kvelden for min del, vi drar hjemmefra kl 7 så jeg er nesten nødt til å stå opp sju. Må jo rekke å sjekke at alt er med, spise en god frokost og ordne meg litt så folk ikke faller døde om når de seg meg og den hvite huden min, ehe. Føler meg bleik nå, skal bli godt og få ladet opp solcellene i kroppen som jeg så fint kaller det. Solarium er noe jeg prøver å holde meg unna, så da blir jeg bleik da.

Men uansett, nå er jeg sliten etter flere timers pakking og ordning, og sjokolade spising. Masse sjokolade ligger nå i min mage! Wao, det rimte tilogmed. Hehe men ja. Natta, snakkes når jeg er in spaain! Mac og speilrefleks er selvfølgelig med, internett er heller spørsmålet trur jeg.


uredigert..

Catharina Adele

thursday

Publisert: 07.okt.2010 @ 13:46 Kategori: ferie Kommentarer: 0


ikke det fineste bildet men det eneste jeg hadde som allerede ikke ligger her, uredigert.

Været ute er sykt fint i dag, solsolsol Bare synd jeg må tilbringe dagen inne som 'vaskedame', vasker og rydder første og andre etasje. Flink jente ja, gjør mamma glad. Må jo gjøres det også, og godt lys er viktig for å få det ordentlig. I Kveld venter det litt styrke og en kvelds zumbatime på meg, gleder meg! I morgen er det allerede helg igjen.. off, det går altfor fort. Ha en nydelig dag da dere, satser på å få kommet meg ut en liten tur i dag jeg også. Om ikke, vær litt ute og nyt været for meg også a! Hva skal dere bruke denne torsdagen på?
Catharina Adele

en typisk høstdag

Publisert: 07.okt.2010 @ 00:12 Kategori: ferie Kommentarer: 1


Hey you. I dag har det vært høst. Storm, vått, grått og kaldt ute, men jeg har likevel hatt en god dag med godt humør. Hatt noe å gjøre hele tiden, og det i seg selv gjør mye. Har blant annet startet dagen med en joggetur i kjelleren, kost meg med te & 'Det nye', bakt eplekake og vært en tur hos Alex. Det vil jeg si er en bra dag ja!

Nå skal jeg slappe litt av før det er natta for min del, er jo tross alt bare én uke fri, så døgnrytmen kan ikke fuckes helt opp. Ferien er allerede halvveis også, synd det går så fort når man vil det skal gå sakte. Heldigvis for meg er det bare en uke med skole igjen før jeg tar en uke på Kanariøyene(!!!) Gleder meg til sol og varme, holder ikke ut klimaet i Norge uten en tur til syden i året altså, det er faktisk ikke mulig.

Ligger nå her supermett på eplekake og ser på BBC Lifestyle. Ganske mye morsomt å se på den kanalen egentlig, liker spesielt 'Come and dine with me' eller hva det er som går på formiddagen, på en måte 4-stjerners middag bare på engelsk. Sykt mye bedre underholdning og sære folk som gjør de rareste ting! Også alle de dere dress up programmene, og verdens mest økologiske hjem osv. Men nok om tv, huff snakker vi lite å blogge om eller? Tar det som et hint om at jeg burde runne av her, blogges mest sannsynlig i morgen!
Catharina Adele

I need a hug

Publisert: 05.okt.2010 @ 20:48 Kategori: ferie Kommentarer: 1

Tirsdag kveld. Jeg føler meg ikke helt i form. Ikke sånn syk iform, på en ganske annerledes måte. Skikkelig ekkel følelse, virket som om all luftglede bare forsvant ut av meg istad. Som om jeg var en ballong som sprakk.. Svoosh så ble jeg slapp.

Vet ikke helt grunnen til dette, har vel bare en dårlig kveld. Alle har det engang i blandt, jeg veldig veldig sjeldent etter jeg ble så flink til å se den positive siden av alt. Nå føler jeg at livet står litt stille, dagene er like uke etter uke, jeg trenger litt forandring. Men det, er dessverre lettere sagt en gjort. I tillegg føler jeg meg litt, alene, ingen å kunne snakke med. 

Er ikke i noe blogg humør heller nå, og er ikke veldig fan av deppe innlegg så dette blir bare en svipp innom. Men godt å få skrive om følelsene, det er det virkelig. Selvom det ikke er akkurat lett å beskrive heller. Godt jeg finner trøst i god mat, det har det blitt mye av i dag. Godt er det også at europris har tilbud på smågodt, da har jeg nemlig masse godis til resten av kvelden.

Ha en fin tirsdagskveld dere da, jeg for min del håper morgendagen blir en smule bedre!


Catharina Adele

Smålei blogg.no

Publisert: 04.okt.2010 @ 16:40 Kategori: ferie Kommentarer: 3

HØSTFERIE. Ah, sykt deilig å kunne sove lenge på en mandag igjen, det har jeg savne for å si det sånn! Kjenner det skal bli deilig med en hel uke uten skole hengende over seg, det trengs nå. Har ikke veldig mange planene for ferien, noe som faktisk er deilig. Er jo på en måte meningen å bli uthvilt til skolen begynner igjen! Har dere noen spesielle planer i ferien?

Også overskriften sier vel sitt. Jeg har prøvd å laste opp innlegget for 'uke 39' hundreogørten ganger snart. Men den nekter å laste seg opp! arg, irriterende. Hadde egentlig flere innlegg i tankene i løpet av gårsdagen, men blogg humøret ble litt ødelagt av dette. Skal prøve igjen etterpå da, hvor vanskelig kan det være?
Det er foresten ikke det eneste jeg er lei av. Er sykt lei av bloggen min i seg selv, designet, alt. Noe må gjøres, jepp jepp. Håper på å få tid til noen endringer i løpet av uken som kommer, og håper jeg også får de til. Er ikke akkurat noe mester i photoshop enda selvom vi har hatt noen timer med det på skolen. Også er det jo det med bilder da.. der kan jeg mangle noe. Men får gjøre det beste ut av det, og æh nå bare skriver jeg i vei her, nå gir jeg meg.

Nå har jeg akkurat spist meg stappmett på kyllingwok og nanbrød. Snart zumba & kondis/styrketime på trento! Ha en strålende mandag videre a dere!
Catharina Adele

thursday

Publisert: 12.aug.2010 @ 13:44 Kategori: ferie Kommentarer: 0
startet dagen med å løpe en mil på tredemølla i kjelleren i dag, og for min del finnes det ikke en bedre start. våknet litt slapp og sliten i kroppen, men dro meg ned og begynte å løpe selvom. og nå er jeg er kjempehumør og har masse energi, deilig deilig! har vel egentlig ingen planer enda i dag da, litt synd da jeg har så mye energi. men finner vel på noe! noen tips?

blogges sikkert i løpet av dagen, forhåpentligvis om noe mer spennende saker.
catharina adele


kanskje jeg skal bake noe? hm, kanskje det.

niende i åttende

Publisert: 09.aug.2010 @ 16:36 Kategori: ferie Kommentarer: 0

mandag ja. har virkelig ikke gjort noe frem til nå, bare slappet av foran tv'en og dataen, spist masse og rett og slett bare tatt livet med ro. når jeg starter dagen med dette blir jeg som regel dobbelt så slapp som det jeg var, foretrekker egentlig å starte dagen med en joggetur eller lignende, men i dag er det trening på kvelden istedenfor. om ikke lenge skal jeg ned på trento med mille for en god økt, så da starter jeg dagen min. bedre sent enn aldri!

etter det skal jeg klippe gresset.. intresangt eller hva? ikke en så innholdsrik dag i dag altså. skulle neste ønske skolen startet denne onsdagen, og ikke neste. men nei skal ikke si sånt, nå må jeg nyte ferien mens den enda er, har jo lengtet etter dette i så lang tid. men det skal bli deilig å komme igang igjen, det skal det virkelig. føler på en måte at jeg sitter litt fast, kommer meg ikke videre uten at skolen har startet.. og dere har kanskje fått med dere at jeg hater følelsen av å være avhengig av noe..

men, nå skal jeg rydde og vaske fjeset, og spise enda litt mer før det er tid for litt workout. likerlikerliker.


yeh, i know. enda et bilde fra lørdagen.. men dere vil ikke se meg i min tilstand nå, tro meg ;-)
håper det skjer litt mer resten av uka, i need some action!! ehe, ja. ha en fin mandag videre.
catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

i'm back

Publisert: 06.aug.2010 @ 19:42 Kategori: ferie Kommentarer: 1
hey allesammen! på onsdag kom jeg som sagt hjem fra hytta, så har vært hjemme noen dager uten at dere har hørt noe fra meg. alex var her samme kvelden, veldig koselig å se han igjen, ble kos med taco, is og godis. også dro jeg til lillestrøm med madeleine for å spise på peppes og se shrek 3 på kino. også ble jeg hos hun til istad.

nå har jeg endelig trent igjen. løpt den vanlige milen min, som føltes utrolig godt etter en så lang pause. nå kom også moren min hjem med resten av tingene mine, så ser ut til at denne fredagskvelden går til rydding og ordning her hjemme. men aller først skal jeg gå å kjøpe meg litt digg på butikken i det nydelige været. wee, blå himmel!

noen bilder fra den siste dagen på hytta, fremover nå ska jeg bli flinkere på bildefronten.

har ikke jeg en pen søster så vet ikke jeg altså, mihi
ble som dere ser en kosedag med familien, med sol selvfølgelig.

nå starter jeg fredagskvelden min. hva er dine planer for i kveld?
catharina adele

de siste dagene her ute

Publisert: 02.aug.2010 @ 22:05 Kategori: ferie Kommentarer: 5
hey. de siste to dagene har jeg kost meg i sola med fine mennesker. overnattet to netter med karoline, kost oss med blant annet frokost i solen, jordbær dyppet i sjokolade, is osv. gleder meg til resten av uka, fint vær og lunsj på kristinus borti her venter på meg i morgen, + enda en koselig kveld med karo. jeg skal nemlig ta toget hjem på onsdag for noen dager alene i huset før de andre kommer hjem til helgen. skal bli deilig med noen dager helt alene, ingen som maser på meg, og jeg kan gå inn og ut av huset når jeg vil. herlig det. en annen ting jeg gleder meg til er å se folka hjemme igjen. føles ut som om det har gått hundre år siden jeg så dem sist så det skal bli virkelig deilig. håper det fortsatt er sommer hjemme så det kan bli noen deilige dager på kusken osv!

noen bilder fra de siste dagene
jordbær er noe jeg har spist utroig mye av her ute, både tørket og vanlig. lett nesten en kurv per dag.. synd sesongen er så kort, det er jo så utrolig godt. foresten, smilet mitt på bilde tre er helt utrolig.. tåpelig, hah iknow. de midterste bildene er fra frokost ute hos karo, også er strandbildene fra i dag. see så brun jeg er!! eller ikke. blitt bare et par ganger med steking i solen denne sommeren, dessverre.. noe som har gått utover den veldig bleike huden min. og jeg lover dere, jeg er mye bleikere nå enn jeg var før ferien startet.

vet ikke hvor mye dere hører fra meg i morgen, mest sannsynlig lite da det er siste dag her ute - som helt klart skal nytes! blir nok noe blogging på toget hjem, eller noe sånt. dere hører nok fra meg om ikke lenge, nå startet snart så smått det litt vanligere livet hjemme.

nå ble det mye tekst her. nå skal jeg fortsette min daffedag foran tv'en med druer før jeg tar natta.
catharina adele

tiden flyr

Publisert: 31.jul.2010 @ 19:41 Kategori: ferie Kommentarer: 2
selvom jeg føler jeg ikke har gjort en dritt denne sommerferien. i dag har jeg vært på hytta i hele tre uker, og har for det meste kost meg masse med familien, besøk vi har hatt, shopping og noe sol. og ikke minst, veldig mye god mat og digg. nå skal jeg snart ta turen opp til karoline for en koselig lørdagskveld, også har jeg en snau uke igjen her som skal nytes fullt ut! huff, ikke lenge igjen av ferien nå.. litt trist egentlig, men samtidig litt spennede fordi jeg begynner på vgs. også savner jeg mine daglige vaner og rutiner en smule. som mat og treningsrutiner, i feiren har jeg mildt sagt driti i ting som det. spiser godis hver dag, og trening har ikke hatt en del av min feire at all. meeen, ferie er ferie er det ikke? det er dette vi har gått og ventet på i lang, lang tid, så nå skal det nytes fullt ut også heller begynne hardkjør til høsten igjen.

kanskje ikke det smarteste å gjøre. å la alt man har jobbet for hele viteren forfalle i to mnd og samtidig spise som en gal. men, det har jeg valgt å gjøre, så får jeg heller ta konsekvensene for det senere. tar det som det kommer, og ikke har jeg tenkt til å vente i hele to mnd heller. når jeg kommer hjem igjen starter ihvertfall treningen igjen!

men nok om trening og shit. uken som kommer er den siste her, og som jeg sa, den skal nytes. mille kommer ned på onsdag også, så det skal bli ekstra kos.

og foresten, jeg savner folka hjemme.

noen bilder fra den siste ukahar hatt besøk av onkel og fetter lasse fra onsdag til fredag denne uka. veldig, veldig koselig. nesten støl i magen er jeg også, utrolig morsomme mennesker de to altså. søsteren min dro i går kveld for å jobbe litt, også kommer hun ned igjen på mandag for å være her enda en uke. jeeg liker, mange år siden hun var her så mye som hun er!


nå skal jeg som sagt snart til denne jenta, bildet er fra forrige helg da vi prøvde oss på en liten photoshoot på brygga her nede. skal få resten av bildene nå snart, så da kan det hende jeg legger ut litt. vi får seee da vet dere.

jeg vet jeg er en dårlig blogger fortiden. en uke igjen nå, så er jeg tilake som før. forhåpentligvis. ha en strålende lørdagskveld og en fin uke, om dere ikke hører noe mer fra meg på en stund.
catharina adele

long time no see

Publisert: 24.jul.2010 @ 00:10 Kategori: ferie Kommentarer: 2


jeg har hatt en herlig uke. søsteren min kom på mandag for å være her en god stund, tante kom med mira, hunden hun passet på tirsdag, samme gjorde alex. de to dro tidligere i dag. kost meg masse sammen med disse de siste dagene, tiden har flydd. kos med sol, film, shopping(nattåpent i sandefjord), hundeturer, lunsj på meny og i nevlunghavn, griling og digg osv. herlig. bare kost meg, helt treningsfri uke, noe som var utrolig deilig.. har ikke hatt det på så lenge jeg kan huske.
nå er det helg, jeg ser på ringenes herre på tv3 og spiser godis. vet ikke helt hva resten av helgen bringer, men det tar jeg som det kommer. håper på å få møtt karo igjen, eller å få badet(eller begge). jeg har nemlig ikke badet enda i år.. krise.

noen bilder fra onsdagen, alex og jeg gikk to timers tur med dyret!

ha en fortsatt fin fredagskveld, og en super helg. blir lite innlegg fortiden, eneste grunnen til det er vel at det er.. rett og slett sommer.
catharina adele

nattblogger

Publisert: 18.jul.2010 @ 03:01 Kategori: ferie Kommentarer: 0
words

av FR David. gammel sang, men synes den er veldig fin selvom. liker flere av sangene hans, bør sjekke de ut dere også om dere ikke har gjort det allerede!

meg tidligere i kveld, når vi var på 'bryggesleng' for å kjøpe is. alltid like kos!
nå sitter jeg og koser med med disse jeg lagde tidligere i kveld. havremakroner med sjokoladebiter i, namnam. de ser litt ekle ut på bildet, meen det er ikke det altså. lover,litt random fra meg. blogger om natten fortiden fordi det er da jeg har tid. rett og slett.. sitter jo ikke på dataen på dagen nå som det er sommer vet dere.

nå skal jeg snart natte. håper på enda en varm dag med sol i morgen så jeg kan kose meg på stranda med min kjære mor. kryss fingrene for det a dere, hadde vært deilig å få litt farge denne sommeren selvom jeg bare skal oppholde meg i norge.
catharina adele

slapp dag i sola

Publisert: 16.jul.2010 @ 21:53 Kategori: ferie Kommentarer: 0
dagen i dag har vært deilig og avslappende. ble vekt til at det var frokost med nystekte rundtstykker, speilegg + mye annet digg. deilig start på dagen må jeg si det altså. også har jeg ligget og slappet av noen timer i solen. ellers har jeg bare surret rundt :-) nå er det skikkelig kosekveld på gang med is, godis, jordbær og farris bris lemon(nam)


brukte bikinien jeg kjøpte i italia for et år siden for første gang i dag. hadde helt glemt den av jeg, elsker den!

nå skal jeg se på avatar med familien og fortsette kosekvelden, ha en strålende fredag allesammen!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

da starter jeg ferien, på ordentlig

Publisert: 10.jul.2010 @ 01:10 Kategori: ferie Kommentarer: 0
da er alt pakket og klart for 4 ukers ferie ved sjøen på det herligste stedet du kan finne om sommeren. helgeroa. gleder meg masse til å komme ned, bare følelsen en får av å være der er sykt deilig, og jeg føler jeg virkelig kan slappe av og nyte ferien.

alt av data, kameraer og ledninger er med ned, så blogging blir det nok litt av iblant det også, når jeg har noe å blogge om såklart.ha en superfin lørdag allesammen, klokken er over tolv vet dere. i dag skal jeg bare slappe av, grille og kose meg med familien! hva er dine planer for dagen?

har foresten fått tak i flere bilder fra den photoshooten jeg hadde sammen med søsteren min og venninnen hennes på brygga i helgeroa for litt siden. legger de ut så fort jeg får tid! en annen ting jeg skal gjøre, er å endre designet her inne litt mer sommerlig.. bare se på bildet til høyre, jeg har på meg skjerf.
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

en herlig sommerdag

Publisert: 09.jul.2010 @ 19:42 Kategori: ferie Kommentarer: 0

ABOSOLUTT HERLIG VÆR UTE I DAG. i dag startet jeg dagen med å gå en tur i skogen, også har jeg ligget og slappet av i solen resten av dagen. nå har jeg akkurat grillet, og vært nede på rimi for å kjøpe goode jordbær til 14 kr kurven. det får ikke blitt en bedre dag!

nå har jeg en veldig(og da mener jeg veldig) lang liste av ting som må ordens og ting som må pakkes. drar i morgen vet dere, og jeg må jo ha med meg alt. 4 uker er ikke bare bare det heller nei.. hehe.slenger med noen sommerlige bilder


weheartit

kan vel egentlig si jeg starter ferien i morgen, det skal bli herlig det. på hytta er det virkelig ferie, blir så utrolig mye anderledes enn så sitte her hjemme som jeg gjør heletiden ellers i året. hytta er sommer.noe lignende dette skal jeg kose meg med i kveld. NAM.
catharina adele

sånn går dagene

Publisert: 07.jul.2010 @ 23:17 Kategori: ferie Kommentarer: 0
hei på dere. blir litt opphold mellom hvert innlegg fortiden. grunnen til det er at det rett og slett ikke skjer så mye, og det er vel egentlig veldig deilig. det skal jo være sånn i ferien, ihvertfall deler av den synes jeg. dagene går ut på å enten sove, spise, være i sola, tv'en, trene litt en gang iblant og sånne ting. og det er vel ikke det morsomste å blogge om, eller det morsomste for dere å lese. derfor blir det litt smått med innlegg fortiden. blir forhåpentligvis litt bedre senere i ferien!

i kveld har jeg vært i bursdag til tanten min. kjempekoselig med masse god mat, is og kaker. ellers i dag har jeg bare slappet av, og vært på en oppfølgingstime på trento om treningen min fremover. har bestemt meg for å prøve å trene litt mer styrke enn det jeg har pleid å gjøre denne sommeren.
i morgen skal jeg og pappa på harrytur til charlottenberg. handle inn masse digg til 4 uker på hytta, og resten av ferien. godis, here i come!oh happy days, liker livet

i kveld etter at folk her har lagt seg tenkte jeg å sette på flashdance. en utrolig herlig film jeg ikke har sett på mange år.. så det ser jeg frem til :-) har dere hatt en fin ferie hittil dere eller?

catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

late sommerdager

Publisert: 29.jun.2010 @ 14:28 Kategori: ferie Kommentarer: 0
hey, og god morgen!

eller, god ettermiddag blir vel mer riktig. sov lenge i dag før jeg spiste en bedre frokost og jogget meg en tur. elsker å starte dagen med litt bevegelse, får utrolig masse energi etterpå. så nå sitter jeg her med humøret på topp med høy musikk og mat i ovnen.

dessverre er ikke jeg en av de som er eller drar til hove i år, eller skal på premieren av den nye twilight filmen. det siste fordi jeg ikke har fått somlet meg til å finne noen å dra med eller bestille billetter. men skitt au, lite å gjøre med nå. den filmen kjøper jeg når den kommer ut, mamma liker de filmene også nemlig. hove satser jeg på til neste år, føler jeg må bli et år eldre først ihvertfall.

men pga dette har jeg ingenting å gjøre i dag. blir som så mange andre dager i ferien, mindre innholdsrike, for å si det sånn. men det er jo egentlig veldig deilig, ferie og ferie. men skulle gjerne hatt noe å gjøre i kveld, men det er ganske overskyet ute og en god del vind. så kanskje det bli innekos med mamma, med film og digg? kan aldri vite, jeg tar det litt som det kommer. jeg skal ihvertfall støvsuge og rydde litt her hjemme, og lage middag. hva skal du i dag?


random bilde i et ellers ganske random innlegg. fra en av de siste dagene på skolen, frokost på skolen. skjønner ikke helt hvordan jeg greier å lage et helt innlegg om.. ingenting.

som alltid, ha en super dag!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

sol, trening og mensen

Publisert: 28.jun.2010 @ 23:16 Kategori: ferie Kommentarer: 1

hatt en deilig og avslappende dag i sola, blitt solbrent på brystet og forhåpentligvis farge på resten av kroppen også. var på summer bootcamp time på trento istad, veldig bra styrketime på 70min !! og nå sitter jeg her ferdig dusjet og momser i meg is og jordbær, jum.


bilde fra lørdagen, huden min ser.. rar ut i solen. synes ikke du også? kameraet sin skyld, heh.

ellers var jeg en tur på helsestasjonen i dag for en liten sjekk. har nemlig ikke hatt mensen på tre mnd, noe jeg synes var en smule skummelt. men jeg var ikke gravid eller noe annet skummelt, det var visst mini-pillene mine sin skyld. 70% som tar de mister eller får veldig få menstrasjoner, og det var visst ikke farlig i det hele tatt så jeg er bare glad til. slipper mensen så lenge jeg går på de pillene, yay! og ikke har jeg fått noen som helst bivirkninger av de heller(untatt dette såklart, men det er jo bare pluss), så cerazette er en pille jeg anbefaler dere der ute som trenger mini-piller.

hah, nok om det. nå skal jeg ned og hente meg mer mat. håper dere har hatt en like fin sommerdag som meg.
catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

ny uke nye muligheter

Publisert: 28.jun.2010 @ 01:30 Kategori: ferie Kommentarer: 0
i morgen starter det som sikkert de fleste har fått meg seg ny uke i feriesmørja av dager. for meg er det ingen dager noen ting passer bedre på enn andre i ferien om dereskjønner. eneste som kan ha noe å si er vel egentlig været. og jeg håper virkelig på fin sommer i år, da jeg skal være i lille norge hele tiden. 4 av ukene kommer jeg til å tilbringe på hytta i helgeroa. takk og lov for at jeg elsker stedet, for at jeg har venner der og at jeg drar med foreldrene mine som jeg veldig glad i. blir nok noen fine uker med forhåpentligvis sol, bading, trening, kos og venner. hva er sommerplanene dine for i år? uheldigvis for meg har mange av vennene mine dratt på ferie, eller de drar i løpet av kort tid. og jeg drar ikke på hytta før 10. juli.. men får forhåpentligvis sommerjobb hos pappa neste uke, så skal vel greie meg.litt ekstra penger er absolutt ikke dumt. men nå snakker jeg bare i kjedsomhet her, så blir mye random. så nå skal jeg legge meg. alex kommer med mobilen min i titiden i morgen, jeg glemte nemlig å ta den ut av posen hans istad.. ehe.

men nå er det natta. og dere, værsåsnill å legg igjen et spørsmål på spmrunden noen innlegg under. jeg ser dere er her inne, det tar dere kanskje et halv min. så kom igjen, om dere vil gi meg noe ekstra å smile for.og tusen takk til dere som har tatt dere tid til det!


catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

hjelp?

Publisert: 24.jun.2010 @ 14:12 Kategori: ferie Kommentarer: 3

i dag er det vel.. torsdag? og jeg har ingenting å ta meg til. ute er været overskyet og kroppen føles tung og slapp her jeg sitter. må finne på noe å gjøre, ellers kommer jeg til å sitte her hele dagen. og det vil jeg jo ikke! det er jo sommerferie, og hver sekund av den skal nytes. venter det hjemmedag på meg kanskje? håper ikke det, det er så kjedelig helt alene. så derfor lurer jeg på om dere har noen tips til hva en kan finne på? hva skal dere der ute i dag?

nå skal jeg... spise et eple. OG DERE, jeg vet dere er der ute så hadde satt pris på litt flere kommentarer. om det er noe dere synes jeg kan forbedre meg på eller gjøre anderledes så si ifra om det. vil dere ha spm runde f.eks? det har jeg aldri hatt før faktisk.
jeg blir så glad hver gang en av dere kommenterer, selvom det er utrolig sjeldent. men ser jo på statistikken at dere er her så come on ;-)


random bilde fra lørdagen. føler ikke helt for å bli tatt bilde av fortiden..

men nå må jeg finne på noe før det går rundt for meg. ha en fin torsdag da dere.
catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

en eneste lang lørdag

Publisert: 23.jun.2010 @ 20:41 Kategori: ferie Kommentarer: 0
nå har jeg startet. sommerferien har virkelig startet. i går hadde jeg innedag, bare surret bort hele dagen på ingenting så vil si jeg startet ordentlig med ferie i dag på kusken med herlige mennesker. veldig koselig og ligge der i sola og steike i flere timer, spise god mat og bare snakke om alt og ingenting. madeleine, line, signe, marie og marlene. også kom andreas og henrik etterhvert. koselig! også til overskriften; ferien er virkelig som en eneste lang lørdag for meg. ingen dager ting passer bedre på enn andre, jeg kan spise hva jeg vil når jeg vil, ingen grenser for noe, ingen fast leggetid osv. hva er vel herligere enn sommerferie?

nå har det gått opp for meg at jeg aldri mer skal gå på bingsfoss igjen. goodbye til den skolen altså, akkurat det er ikke noe jeg sørger over. men det er vel heller mange av folka, mange gode minner med så mange, og de fleste har søkt på andre skoler enn meg selv. jeg er veldig glad i alle sammen, og håper vi fortsatt greier å olde kontakten også etter sommerferien. slenger med noen bilder fra de siste skoledagene, lånt fra face!
masse masse fler på face, ehe.

nå skal jeg snart ut på joggetur for å prøve de nye joggeskoene mine, det skal bli deilig det. ha en super kveld videre!
catharina adele

sommerferie

Publisert: 22.jun.2010 @ 15:49 Kategori: ferie Kommentarer: 2
det har ikke gått helt opp for meg at det er sommerfeire enda. den spesielle følelsen er liksom ikke helt hos meg enda.. men den kommer vel snart, håper jeg. våknet i dag sliten etter den herlige, lange, triste, gårsdagen med strekk i ankelen(?) auauau. jeg sliter ihvertfall med å gå, litt usikker på om det er strekk, benhinnebetennelse eller hva den enn kan være. forkjølelsen har også blitt 100 ganger verre, og jeg hoster som bare det :-) super start på ferien må jeg si. ikke orker jeg å ligge ute i sola heller, så mye som det blåser. men jeg skal ikke klage, livet er faktisk veldig fint nå. og jeg har faktisk sommerferie. så dagen i dag skal jeg bare slappe av her hjemme med god mat, musikk ogsånt. kanskje finne på noe i kveld? håper det, mamma jobber natta så er jo tilogmed alene hjemme! tips til hva en kan finne på i dag?

ha en strålende dag dere!
catharina adelesiste dag som bingsfoss elev

Publisert: 22.jun.2010 @ 02:51 Kategori: ferie Kommentarer: 1
har hatt en.. hm, vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive denne dagen her. siste dagen som ungdomskoleelev på bingsfoss ungdomskole var både trist, fin, glad og sørgelig osv. jeg har alt i alt hatt en super kveld med alle sammen. forstår nå hvor glad jeg faktisk er i alle og hvor mye jeg kommer til å savne å se de hver dag som jeg nå har gjort i tre år. men de beste holder jeg forhåpentligvis kontakt med uansett hvor vi kommer inn, og de andre ser jeg forhåpentligvis på fester ogsånt i fremtiden. kan på en måte si at det er et helt nytt kapittel som åpner seg for oss nå. ny venner, nye muligheter, nye valg osv venter på oss etter sommerferien. og jeg kjenner egentlig at jeg gleder meg litt, blir bra med litt nytt også.

greier ikke beskrive denne dagen ordentlig med ord, derfor slenger jeg med bilder fra kvelden. bilder sier vel mer enn 1000 ord, gjør de ikke?

fra avslutningen

også festen etterpå


flere bilder blir snart å ses på face. takk for en super herlig kveld, tre supre år, latter, glede frustrasjon og sinne. dette er ikke slutten, det nekter jeg å tro!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010
hits