Link Link Link Link Link Link

Kategori: helg

Ukeslutt

Publisert: 17.06.2012 @ 22:56 Kategori: helg Kommentarer: 5

En rolig, behagelig søndag. En fin avslutning på uken. En dag som har bestått av jobb, rydding, avslapping, musikk og bollebaking. Dagene går, og jeg har nytt de siste dagene uten å gjøre så veldig mye. Jobbet, bakt, vært med fine mennesker og sovet ut. I morgen er det muntlig eksamen, og jeg er veldig forbredt på å komme opp. Kun fordi jeg er meg, og jeg er en liten ulykkesfugl i slike stunder!


Bilde fra fredagen, før byfesten. Instagram - catharinaadele

Men om en uke, da er det ferie. Om en uke er det ikke bare ferie, da starter også mitt første opphold

på festival. En uke i Arendal med en haug av fine mennesker, gummistøvler og musikk. Det er jeg klar for, det! 

Uke 24 har vært bra. For det er uke 24 vi avslutter nå, ikke sant? Har blitt hele 5 kardioøkter, og en veldig god helkropps styrkeøkt. Trener av lyst og humør, så sånn ble det denne uken! Håper på en god uke nå, før jeg tar litt sommerferie på Hove. Ikke bare treningen har vært bra denne uken. Jeg har både fått lappen, fått 5,1 i snitt og startet sommerjobben hvor jeg stortrives. Gladlaks!

Det var ukens siste bittlille oppdatering før lille jenta må ta kvelden før en skjegnesvanger morgen i morgen. Krysser fingrene for det beste, gudene vet hva! 

'Straks' tilbake, har jo så mange ord, tanker og oppskrifter jeg vil dele med dere! Og jeg mener det, selvom det tar sin tid.
Catharina Adele 

 

Lørdagsmys

Publisert: 10.06.2012 @ 01:13 Kategori: helg Kommentarer: 3Rart hvordan middagene alltid blir så fantastisk gode når man er alene og blander rester/tar det man har tilgjengelig. Livet er for kort til å spise kjedelig mat.
Her har jeg stekt ferdigblandet wok med karbonadedeig + masse krydder, reker, sammen med ananas, creamy tomato saus, og rester fra frokost quinoagrøten med smak av eple og mango. Smakseksplosjon.. Mm! Grøten får dere oppskrift på senere, veldig enkelt og utrolig godt. Ellers har jeg kost meg litt på kjøkkenet i kveld, og lagd både brownies uten mel(med bønner) og sunne godiskuler som smaker nugatti. Browniesen ble veldig mørk og kraftig på smak, så kokosis var helt supert ved siden av. Bedre enn bounty til og med, og da er det godt! Baking er terapi for både kropp og sjel for meg. Ikke like mye som trening, men ikke like langt unna heller. Ved siden av sjokoladen, er vel frukt noe av det beste jeg vet. I skålen ligger det både melon, sharon, druer, mango og jordbær som kom på senere.. Nammis!

Håper alle har en super helg, nyt morgendagen! Har litt mange tanker og følelser ute å går i dag, så litt matprat holder for denne gang.  

"Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending"

Catharina Adele 

Fredag kveld

Publisert: 04.05.2012 @ 21:54 Kategori: helg Kommentarer: 6

I går bakte jeg mine første glutenfri boller, kanelboller faktisk. De ble gode, overraskende bra konsistens men ikke helt perfekt. Derfor skal jeg prøve på nytt før dere får oppskrift! Disse var veldig gode med syltetøy på, så hadde med meg flere i matpakke på skolen i dag. Mm..


Ellers har jeg en veldig søt mamma som kom hjem fra jentetur med disse neglelakkene til meg. Ikke det at jeg ikke har noen fra før av, men...I min fine hjemmelagde LP-plateskål.

Nå har jeg en deilig kveld hjemme foran fredagstven. God mat, is og annet godt er plassert på bordet eller i magen min allerede.. Ønsker alle en superfin fredagskveld! 
Catharina Adele 

Sunnyday

Publisert: 29.04.2012 @ 21:57 Kategori: helg Kommentarer: 2God søndagskveld! Dagen har vært solfylt, og veldig fin. Gått tur, ligget og sløvet i sola, og ikke minst så har jeg danset med ei venninne. Har lenge hatt lyst til å starte å danse igjen, og i går fant jeg ut at det virkelig var på tide. Mille stilte opp, og lærte meg en dans så jeg kunne få følt litt på dansegleden igjen i dag. Det var herlig! 

Ellers har helgen vært rolig og avslappende, humøret har steget i takt med solen så nå føler jeg meg heldigvis som meg selv igjen! Rare greier disse nedturene altså, takk og lov for støtte og kjærlighet fra sjokoladen(Og ikke minst de rundt, da). 

Hvordan har deres helg vært? Eller jeg mener, hvordan har den vært hittil? Fri til onsdag er ikke feil altså, faktisk ganske deilig.. Selvom jeg selvfølgelig må tidlig opp i morgen, alikevel. 

Nyt de ekstra fridagene, eller resten av kvelden for dere som jobber i morgen.
Catharina Adele 

 

Sunny saturday

Publisert: 28.04.2012 @ 14:25 Kategori: helg Kommentarer: 5


Smil. Smil selv om ting går deg i mot. Smil til de som bryr seg om deg når verden er litt trist. Smil til solen som lyser opp dagen. Smil til livet og det fine det inneholder. Smil til de fine små lykkene som kommer i løpet av dagen, som man som oftest ikke legger merke til. Smil til sjokoladen, som gjør meg glad og energifull når jeg egentlig er det helt motsatte. Smil, og gjør dagen til en bra dag selv om den startet med et tungt sinn. Smil og tunge tider vil vende om til lyse når du minst venter det. 

Ha en super dag! Det er sol, blå himmel og deilig temperatur. Jeg vet hva lille jenta skal gjøre i dag ihvertfall. Jeg skal gå langturen min i solskinn før jeg skal slikke litt d-vitaminer. Resten vet jeg ikke, tar det som det kommer.. Kos dere i dag!
Catharina Adele 

Søndagsmysen

Publisert: 22.04.2012 @ 23:17 Kategori: helg Kommentarer: 1
Noen av helgens mange godsaker! Tørket frukt/bær, melon, druer, jordbær og hjemmelaget yoghurt/smoothieis er noe av det sunnere jeg har spist, og har bilde av.. Dere skjønner det at jeg ikke rekker å ta bilde av alt jeg skal spise, magen vil jo ha det! Ellers har det som vanlig blitt masse sjokolade, yoghurtnøtter og andre nøtter, hjemmelaget marshmallows.. OSV. 

Føler meg en smule matglad når jeg sitter med tre skåler digg, og de rundt meg med ingenting. Men det går så bra, så. Moms moms:)  Hva har dere kost dere med i helgen?
Nå venter sengen, før en ny uke er i gang. Jeg for min del føler meg ikke helt klar, men håper og skal prøve å få til en knall uke. Det er hva man gjør det til selv, tanker og sinn er hovedårsaken til om det går eller ikke. Det tror jeg, i hvertfall. 
Catharina Adele

Hove

Publisert: 22.04.2012 @ 21:05 Kategori: helg Kommentarer: 10
Hej Hej! Da er søren meg helgen snart over allerede, og jeg har utnyttet helgen for det fulle. I går gikk dagen i ett med vårrengjøring i hjemmet, før jeg øvelseskjørte meg og min kjære mor til Jessheim storsenter. Der handlet jeg litt og annet på yndlingsbutikken Søstrene Grene, også litt klær fra Bik Bok og Gina. Fikk hele en shorts, en topp og et par bukser for 99 kr på Bik Bok. Det kan man like.. Også ble lille jenta litt skjemt bort med en annen shorts og en finfin ring fra Gina, + en lang cardigan og et par sko til "hele" 50 kr hver for seg! Kupp. 

Ellers har det vært avslapping, frukt og godisspising og film som har stått på planen. I dag har treningen vært en gå/joggetur på 14 km i småyr, for å friske opp søndagslatskapen litt. Ellers er det en skikkelig søndag, men kos og baking som står på planen. Håper dere nyter helgen, og gjør dere klar for en strålende ny uke. 

Også et siste bilde for å vise dere baksiden av min nye topp, herlig farge og rygg. Det liker jeg.. 

Nå kan sommeren bare komme! 

Også en siste ting før søndagskosen kan starte for fullt.. Jeg har kjøpt Festivalpass til Hovefestivalen i dag! Woop woop, gladpusekatt. 
Catharina Adele
 

Du er en treningsøkt unna

Publisert: 20.04.2012 @ 17:13 Kategori: helg Kommentarer: 7


Et god humør!

God helg alle sammen! I dag har jeg både vært hos legen, og kjørt på en elg og to mennesker. Etter det var jeg sliten, og hadde et ganske dårlig humør så da tok jeg like så godt bena fatt mot Trento. Takk og lov for det, for humøret steg i takt med antall repitisjoner jeg tok. I dag trente jeg kun for godfølelsen sin skyld, så da ble det 45 min på ellipsemaskin, og mage/rygg trening. Deilig! 

Nå har jeg akkurat gomlet i meg sjokoladesoftis laget av frossen banan, kakao og proteinpulver. Det er etter treningsmaten sin det, ble slukt før jeg engang rakk å tenke tanken på noe bilde. Uansett så er nok ikke den isen der særlig fotogen. 

I helgen har jeg planer om å gjøre minst mulig, og slappe av. Lenge siden jeg ikke har hatt planer nå, så det skal bli godt!
Hører nok mer fra meg senere, men inntil videre ønsker jeg dere alle en flotters fredagskveld. Purr purr.
Catharina Adele 

Sunday

Publisert: 25.03.2012 @ 23:28 Kategori: helg Kommentarer: 4

Først og fremst til jeg dele denne kule sangen med dere.. Alle spiller på èn gitar. Awesome!

Nå er uke 12 over, og om ikke lenge starter en ny uke. Den siste, før det er over en uke ferie! Det skal bli deilig det.

Trening og motivasjon denne uken har vært god, ble 4 gode kardioøkter og to styrkeøkter. Maten derimot har gått over stokk og stein, da jeg har hatt et sinnsykt sug etter søtt. Muligens den uken i måneden?
Men nå er jeg klar for en ny uke som skal bli enda bedre! Bare å stå på med skole, trening og kost siste uken før man tar litt fri fra alt. Har mye som skal gjøres denne uken, så bare å stå på. 

Hvordan har din uke vært?

Dagen i dag har flydd avgårde. Sov lenge(som ble enda lengre), og ble så liggende på terassen i flere timer med noe godt å tygge/drikke på. Solen stekte, og det ble nesten for varm i bikini! Det kan man ikke klage på i mars altså. Fikk til og med litt farge. Herlig. 


Catharina Adele

 

a wonderful Saturday

Publisert: 25.03.2012 @ 01:32 Kategori: helg Kommentarer: 8For en dag! 

Været i dag har vært helt fantastisk. Ikke en sky på himmelen, t-skjortevarmt og deilig.. Kan ikke bli bedre i slutten av mars altså! Så i dag har jeg gått runden min på ca 15 km, og bare nytet det flotte været.  

Både i dag og i går har vært to festglade dager. I går noe roligere enn i dag, og nå er jeg egentlig bare helt utslitt. Ikke spør meg hvorfor jeg går på macen istedenfor å legge meg, blir vanligvis mye mer produktiv på nattan dessverre. Under ser dere hvordan jeg så ut under feiringen av min venninnes 18års dag..Med et stort glis, min nye ynglingskjole og litt hvitvin ble kvelden super. Noe redusert og sliten i kroppen, men likevel veldig fin. 

Ellers har jeg prøvd å lage en av mine yndlingsgodiser i dag, på en måte med hell.. Men på en måte ikke, så skal prøve en gang til før dere får oppskrift:)

Håper dere har hatt en like bra helg som det jeg har hatt. I morgen føler jeg for en skikkelig slapp søndag, det trenger jeg nå.
Husk foresten å stille klokken en time frem i natt, det fikk jeg nemlig akkurat vite selv.. 
Catharina Adele 

Vestlandet

Publisert: 05.02.2012 @ 21:58 Kategori: helg Kommentarer: 5DA er jeg tilbake fra det flotte Vestlandet! Har hatt noen veldig fine dager sammen med kjæresten, og både kjærlighets og energilagrene er fylt opp til toppen igjen. Morgentreningen på fredag uteble grunnet en slapp kropp som heller ville sove, og som lengtet etter helg. Men istedenfor hadde jeg en herlig økt på mølla i kjelleren tidligere i dag. Endorfiner + god musikk = en glad og energifull Catharina. 

Ved siden av kjærestekos har jeg vært med på 80talls elevkveld, disko, og en god del biljardspilling.. Ble faktisk veldig flink til å spille biljard, så det var morsomt! Dessverre var ikke kameraet i mine tanker meste parten av tiden, så har kun noen få bilder..

 Kjæresten min som jeg er så glad i er nesten like rar som meg(eller rarere), fant nemlig dette bildet på kameraet.. Hihi

Også tuslet vi en tur, og ble møtt av en søt liten pusetatt..


Samtidig så åpnet himmelen seg litt innimellom og slapp til litt sollys..


Håper alle har hatt en strålende helg. Nå skal jeg snart natte, magen er ikke helt samarbeidsvillig i kveld.. Så, god natt alle søte!
Catharina Adele 

Matglad lørdag

Publisert: 29.01.2012 @ 00:44 Kategori: helg Kommentarer: 3

Da er det snart nattaen for meg. Jeg er kvalm etter altfor mye deilig, fylt sjokolade som var litt for god til at jeg greide å stoppe i tide.. Men det gjør ikke noe, for det var jo fryktelig godt. Og det var nok ikke bare denne lille her sin skyld, det var nok ved siden av alt det andre jeg har greid å få i meg i løpet av dagen. Godtestopp neste, kanskje? He he, kjæresten sa lykke til med det når jeg nevnte det, men hadde vært spennende med en slik utfordring. Hadde blitt veldig imponert over meg selv om jeg hadde holdt ut uten min daglige sjokolade.

I dag har jeg bokstavelig talt stått på kjøkkenet hele dagen. Jeg har bakt kake, og stekt massevis av mat til familieselskapet jeg skal holde i morgen. Og ja, det vil også si at jeg har spist i hele dag. Må jo smake på maten, og forsikre seg om at den er god før den serveres ;-) 

Bildet er fra i går. Hadde en utrolig koselig kveld hos Mille! Jentesnakk om alt som falt oss inn, musikk, film og godis var noe av innholdet. Også lagde jeg kyllingwok med masse fullkornsnudler til oss.. Nam!

Håper alle har hatt en flotters lørdag. Morgendagen min kommer til å bestå av kake, masse mat og familie. En veldig fin bursdagssøndag i vente med andre ord. Eneste som mangler er kjæresten, men sånn ble det nå i år. Skal i det minste besøke han neste helg, så det blir stas!

God natt.
Catharina Adele

Patient is the key of joy

Publisert: 21.01.2012 @ 23:39 Kategori: helg Kommentarer: 9Nye fantastiske sko.. Love them! Fra Nelly med navnet, Forget your boyfriend. Jeg har ikke lyst til å glemme kjæresten min altså, bare så det er klart. 


Sjokoladete med fint visdomsord, hjerte. 


Endelig etter så mange år kan jeg faktisk telle sauer til jeg sovner.. Flanellsauer til og med.  

Ellers har jeg lagd hele to raw kaker til 18års familiebursdagen min.. Så tilbragt mye tid der mens jeg har kikket ut på snøstormen utenfor vidnuet i dag. Nå er jeg mett, føler jeg har momset i hele dag på raw kakefyll, yoghurtnøtter, sjokolade og annet godt. Det er nok ikke noe jeg bare føler.

Nå er det snart nattan med sauene som selskap :-) knis. 
Catharina Adele 

Hufsa

Publisert: 20.01.2012 @ 23:26 Kategori: helg Kommentarer: 5

Opp kl 6, ut døren med en banan i munnen. God morgenspinning, før jeg kommer på at jeg har glemt håndkle og må småløpe hjem etter spinningen, for å ordne meg før skolen. Litt stress, men det gikk overraskende fint og jeg fikk en god start på dagen! Men å gre håret rakk jeg ikke, så ble litt bustetroll i dag. Men hva gjør vel det?

Nå slapper jeg av i sofaen med nøtter, gele og druer..Deilig start på en helg fylt med ting som skal gjøres. Skal både bake og kokkelere til bursdagshelgen min, male kjøkkenmøbler, vaske hus, legge ut klær og sko på finn, sverigetur osv osv. Så er nok ikke lenge før det er nattan for meg. Håper alle får en herlig helg, og har hatt en skikkelig go'fredag. 


Nå har det blitt mye bildet av dette fjeset her på bloggen de siste dagene.. Går i perioder slike ting, tror jeg. 

God natta søte.
Catharina Adele 

Søndagsformen

Publisert: 15.01.2012 @ 16:21 Kategori: helg Kommentarer: 11

Daffing, momsing, tv titting, word oppgaveskriving, sjokoladespising, tedrikking, internettsurfing, kokkelering.. En slik søndag er det i dag. Har enda ikke vært utenfor huset. Latskap skaper latskap, noe jeg skal prøve å gjøre noe med etter på. 

Dagens frokost var som vanlig sjokoladegrøt.. Nam nam, går i grunn aldri lei. Sjokoladegrøt, sjokoladete, raw sjokolade, browniekuler, sjokoladefluff.. Alt på en og samme dag. Lagde sjokoladefluff om til sjokolade mousse i stad, så gleder meg til en stor skål med sjokolademousse etter taco i kveld. Moms. 

Sjokoladegrøt med bjørnebær, banan, kanel og cashewnøtter..

Nå skal jeg snart ta jomfrutreningen til mine nye treningssko. Hadde ikke planlagt trening i dag, men nye treningsklær ligger på en måte og skriker etter meg. Så da får jeg dra meg selv ut av huset for litt luft og litt spinnering(?) som en avkobling fra helgens momsing. 

Og for litt oppfølging på treningsfronten, her er gårsdagens dagsform! 


Litt av hvert som kan forbedres innen mars, noe som er bra. Fint å ha noe å strekke seg etter :-) Ellers synes jeg ikke formen er så altfor verst, kondisjonen derimot har stupt de siste mnd. Men jaja, hva skal man vel med kondis? Heh..

Nyt søndagen, i morgen er det på'n igjen med lange dager. 
Catharina Adele

Små gleder, store smil

Publisert: 14.01.2012 @ 22:46 Kategori: helg Kommentarer: 6


Nye treningssko, nedsatt fra 1400 kr til 579 kr.. Smil.Sprudlevann med jorbærsmak.. Smil.


Te, med sjokoladesmak.. Smil.


Hjemmelagde godiskuler.. Smil.


Hjemmelaget sjokolade, noen med mandelkaramellfyll, andre med bjørnebærfyll.. Smil.

Håper alle har en fantastisk lørdag. Jeg har tilbringt min på kjøkkenet, utenom en tur på XXL. Kvelden har gått til biffmiddag, godisspising og film. 
Catharina Adele 

La helgen komme

Publisert: 13.01.2012 @ 14:30 Kategori: helg Kommentarer: 5

Med musikk på øret, sløve øyne og et nesten tomt klasserom kommer helgen nærmere og nærmere, minutt for minutt. Jeg teller ned! Skal bli ufattelig deilig. 

Planer er noe endret, og etter en utrolig god styrkeøkt i går tok jeg meg morningen fri for litt ekstra søvn i dag. Nyttårsballet som skulle vært i morgen blir heller ikke noe av. Kjipt etter så mye arbeid, men nå prøver vi å få til en fest på en annen måte istedenfor.
I kveld får jeg besøk av fine jenter, og Twilight-maraton, pizza, snakk og godis står på planen. Blir godt å lade opp etter en god, men slitsom uke. 

Litt over en time igjen, også er årets andre helg her. Ha en fantastisk helg, nyt den og kos dere. 

Litt motivasjonsbilder før helgen..Mmm..

Nå gleder jeg meg til å komme i gang med egne bilder snart, vent å se! :-)
Catharina Adele

3. søndag i advent

Publisert: 11.12.2011 @ 10:51 Kategori: helg Kommentarer: 1

God morgen dere! Nå sitter jeg her med en god sjokoladekaffe etter en goo'frokost. 

I dag er det allerede 3. søndag i advent, og det var i går bare to uker til jul. Uken har flydd til tross for lange dager, og jeg håper de neste ukene vil gå like bra. 
Jeg hadde det superkoselig sammen med Karoline Fredag/Lørdag i Oslo. Fikk handlet noen julegaver og litt annet smått, pluss cafekos med Chai Latte(hjerte) osv. Stakars Karoline ble frastjålet sin nye Iphone på HM, så dette var selvfølgelig veldig leit.. 

Ellers hadde jeg første jobbdag i går, riktignok bare to timer for å lære meg kassa og annet grunnleggende under litt rolige forhold. Var mye nytt, og noe stressende når man er usikker på kassa og det er mange kunder. Men jeg tror dette skal gå veldig bra bare jeg kommer inn i det. Blir endel jobbing fremover nå mot jul, så nå blir det viktig å planlegge for å få tid til alt jeg har lyst til. Tror jeg vil trives godt på Libris de neste ukene, så jeg gleder meg til å komme igang :-)

Nå skal jeg snart på Trento for å være med på min 12 time i Trentos utfordring. Minst tolv ulike timer for å være med i trekningen av en premie tror jeg det var.. Uansett så er det siste uken nå, og jeg er bare en time unna så får bare henge meg på Step/styrke timen i dag.. Søndag er vanligvis hellig for meg med treningsfri, men blir nok deilig å starte dagen på denne måten uansett!

Ha en super dag!
Catharina Adele 

2. Søndag i advent

Publisert: 04.12.2011 @ 20:34 Kategori: helg Kommentarer: 1

God kveld!

En veldig koselig feiring av søsterens 22 år er over, masse kake er inntatt og en forkjølet kropp er mer sliten enn den ellers ville ha vært etter selskap. Raw pien min ble veldig godt mottatt, og flere ville ha oppskriften på den. Morsomt når interessen min for kjernesunn og raw mat blir så godt mottatt og likt av andre! Ble annen kake på meg i dag også, så er redd magen vil si ifra litt i natt pga hvetemelen.. Men en gang i blant går ann! Litt vondt i magen overlever jeg. 

Nå håper jeg at ukene som kommer vil bli bra, at jeg vil bli frisk og at skoledagene før jul går fort. Aller helst vil jeg bare at siste skoleuke skal komme, at kjæresten er hjemme hos meg og at snøen skal falle. Håper virkelig ikke det blir altfor stress med masse skoleoppgaver disse siste to fulle ukene.

Håper alle har hatt en flott helg! Stress ned og kos deg i tiden fremover. La oss tenke positivt sammen! Ikke glem at julen er ment for glede, kos og familietid. Nyt det, plutselig er det over. Må minne meg selv på dette støtt og stadig.. 

Da venter tven på meg, sammen med sjokolade, ananas og druer.. Mm.
Catharina Adele 

Tidlig hjemreise

Publisert: 02.12.2011 @ 20:11 Kategori: helg Kommentarer: 2

Heyhey, da er det helg. Og jeg er hjemme.

Ja du leste riktig, jeg er allerede hjemme fra elevrådsturen.. Ankom tidlig i går på Viubråtan feriesenter på Furumo, i et iskaldt gammelt hus. Må si vi var noe skuffet, og ikke helt fornøyd med en gang. Spesielt ikke når vi prøvde å fyre, og røyken da kom inn i huset og røykla rommene.. Brannalarmen gikk og brannmennene kom. Men ingen fare, grunnen til dette var bare at det blåste så mye at det ble trykk ned i pipa istedenfor opp. Men dette løste vi ved å bruke flere veggovner på full guffe. Imens vi ventet på varmen ble masse klær, og dynene brukt. Selvom vi ikke var helt fornøyd, gjorde vi det beste ut av det vi hadde og hadde en veldig koselig dag i går. Må si vi i styret kom nærmere hverandre, og det var jo det som var meningen. 

Hele gårsdagen brukte vi i sengene. Jupp, vi lå i sengen fra et til vi la oss, ved unntak av når vi spiste taco. He he. 

Men når jeg våknet i dag så var ikke kroppen så fornøyd over gårsdagens frysing.. Jeg kaldsvettet store deler av natten, og ble pottetett i hode og nese. Matlysten var forsvunnet, og kvalmen ble større og større. Jeg prøvde å tenke at det ville gå over med noen paracet, men den gang ei. De andre fra elevrådet ankom stedet, og turen startet for fullt. Det var her jeg skjønte at jeg ikke greide mer.. Det å kaste opp er noe av det verste jeg vet, og jeg har ikke gjort det på år og dag. Så det var veldig ekkelt. 

Utrolig kjipt, og utrolig typisk at jeg skulle bli syk akkurat denne helgen. Jeg som aldri er syk! Heldigvis for meg har jeg verdens beste pappa som tilbød seg å dra fra jobben og hente meg. Han er snill han.

Nå føler jeg meg noe bedre. Kvalmen har gått over, men hodet og forkjølelse er blitt verre. Kroppen skjelver ved for mye belastning, så nå skal jeg ta det med ro noen dager. Kvelden har jeg brukt til innpakking av gaver, sjokoladekalender laging, avslappning og resten av kvelden blir det mest sannsynlig godis og tv. Er på en måte glad jeg tok avgjørelsen ved å dra hjem, da jeg er redd jeg bare hadde vært "i veien" sammen med de andre, med en vond følelse av å ikke greie å delta som jeg vanligvis ville ha gjort.. 

Men sånn ble nå det. Kjipt kjipt kjipt. 


Sliten pusekatt

Håper dere alle har en fin fredag. Friske og raske! Kommer nok noen flere innlegg denne helgen om jeg må 'holde senga' noen dager.. Kjedelig. 
Catharina Adele 

Jul og kjærestekos

Publisert: 27.11.2011 @ 22:32 Kategori: helg Kommentarer: 6

Jeg har hatt en fantastisk helg! kjæresten har som sagt vært her denne helgen, og vi har kost oss utrolig mye med alt fra pepperkaker, juleshopping og lunsj med foreldrene hans. Selvfølgelig gikk den alt for fort over også, så nå håper jeg bare på at de neste ukene skal gå like fort og bli like bra!

I dag er det første advent, og jeg har brukt dagen sammen med min kjære. Julemusikk, pepperkake baking og pynting, kakespising og kos.. Ah virkelig kost meg! Elsker julen, og endelig har den startet. Riktignok så er det vel ikke 1.des før på torsdag. Men julepyntet begynner sakte men sikkert å titte frem her i huset ihvertfall. Koselig!

Så nå har ventetiden startet, og nå gjenstår det bare at 1. desember er her og kalenderne skal åpnes dag for dag. Jeg hadde ingen kalender før en sjokoladekalender midt i desember i fjor, i år trodde jeg at jeg ikke ville få noe, før min kjære hang opp en kalender han hadde laget til meg. Åh, jeg er heldig jeg! Uansett hvor lite han sier det er, så er det veldig mye for meg, og jeg gleder meg til å åpne brevene som ligger for hver dag.

Hvordan kalender skal du ha i år?

Også som jeg lovet dere, noen bilder fra dagens julekos. Pepperkaker, melis, godteri og julemusikk. Smil
Også ble noen brukt til pynt, Jonas lagde disse til meg, så da måtte jeg jo nesten sette de frem på stuebordet mitt. Hehe, er han ikke flink? Jeg lagde også selfølgelig en bart og et stort hjerte som jeg pyntet og satte i vinduskarmen min, kos med egenlaget pynt som i tillegg kan spises! Spørs bare hvor lenge det blir der, heh. Hjertet lagde han med hendene.. Ting som ser hjemmelagde ut er oftest det som er mest sjarmerende. Spesielt når det stårt "Jenta mi" inne i det.. :-)

Det var noen av bildene fra helgen. Har fortsatt flere på lager, men litt om gangen. Håper alle har hatt en strålende helg, og 1. søndag i advent. Nå kommer julen, enten vi vil eller ikke. Nyt ventetiden, ikke stress den bort.
Catharina Adele 

 

Kjærestehelg

Publisert: 25.11.2011 @ 18:58 Kategori: helg Kommentarer: 2

Endelig helg! Herlig. Kjæresten er hjemme hos meg, og jeg har planer om å kose meg masse sammen med han. Derfor vil mac og blogg bli nedprioritert nå. Skal prøve å få tatt noen bilder, spesielt under pepperkakebaking-kosen på søndag. Ah tenkt at det er første advent da! Blir super glad ved tanken.. Men nå trenger Jonas oppmerksomhet, så vi snakkes etter helgen. Ha det supert!

Catharina Adele

Søndagens

Publisert: 20.11.2011 @ 16:02 Kategori: helg Kommentarer: 7

Nå har jeg hatt en kjempegod treningsøkt! Ble over 16 km på tredemølla i dag, 17 om man tar med nedtrappingen.. Feels good! Slo altså min egen rekord som lå på 15 km, og det er jeg godt fornøyd med selv om det ikke var veldig mye mer. Skaper mye motivasjon om man presser seg selv litt mer en gang i blant. Gøy å se hva man faktisk får til, om man bestemmer seg for det. 

Nå skal jeg egentlig øve til prøven som vi har i morgen. Men.. da kommer jeg med spørsmålet under her

Bah, hvorfor skal det være slik? Jaja, dagen er enda ung så skal nok få lest litt. Håper jeg. 

Koser meg med disse herlige brownieskulene imens.. Helgens andre ladning, veldig enkle denne gangen av kun dadler, kakaopulver og stevia vanilje/vaniljeessens og litt sukrinmelis. 

Namnam!

Håper alle har en super søndag. Nyt dagen, lad opp til uken som kommer :-)
Catharina Adele 

Breaking Dawn

Publisert: 20.11.2011 @ 01:02 Kategori: helg Kommentarer: 1

Bare innom for å si god natt! Jeg er sliten og trøtt etter en fin kveld på kino med jentene. Digget Twilight filmen, levde meg som vanlig veldig inn og både sinne, frustrasjon, sorg og glede oppstod underveis.. Hehe. Anbefales!

Ellers har jeg spist sinnsykt mye sjokolade i dag, skjønner ikke hvordan jeg får det til. Lagde nemlig enda en ny raw sjokolade i dag, med kokos og karamellfyll. Den smakte fantastisk!
I morgen skal jeg lade opp til en travel og slitsom uke, som jeg gleder meg til å bli ferdig med. Neste helg er nemlig verdens beste hjemme hos meg igjen! Can't wait. Før det er det løpetest, prøve, to fremføringer, møter, kurs, fotouke, tatoveringspåfyll og annet som må gjøres. Snakker vi god planlegging for å få til alt jeg vil nå? Ja, uten det kommer jeg nok ikke langt. 


Hei overtrøtt, og photobooth med verdens beste kvalitet. Slik blir det når jeg er lat og ikke tar meg tid til speilrefleksen. 

Gleder meg til å få bedre tid, og komme sterkere tilbake her på bloggen! 
Men nå er jeg trøtt, så nå avslutter jeg før jeg legger ut mer unødvendigheter.  Håper alle har hatt en flotters lørdag!
Catharina Adele 

Søndagskos

Publisert: 13.11.2011 @ 17:20 Kategori: helg Kommentarer: 5

Da er uke 45 snart over, og jeg har hatt en god uke treningsmessig. Uken har gått veldig fort, noe jeg liker da jeg gleder meg masse til desember.. Elsker julen, stemningen, bakingen, familietiden osv så den mnd der kan ikke komme fort nok. 

Tirsdagens kardio ble en mil på mølla, torsdagen ble det en rolig økt på overkropp og på fredagen ble det en ekstra økt med morgenspinning. Lørdag og søndag har jeg tatt det med ro, og kun gått tur med pappaen min. Håper dere har husket å gratulere fedrene deres i dag, og kanskje gjort noe snilt for dem. Jeg for min del har lagd brownies, gitt han en t-skjorte og bedt han med på kino i kveld.. Det blir kos!

Hva har du gjort for din pappa i dag?

Nå ligger en bedre middag i min mage, og resten av søndagskvelden skal nytes. Ukene som ligger foran meg er veldig travle, så jeg gleder meg til de er over. Heldigvis er noe av det morsomt, så det veier jo opp. November er alltid travel når det gjelder skole, føler jeg. 


Heldigvis for meg har jeg fine jenter rundt meg, supre foreldre og verdens beste kjæreste på den andre siden av Norge.. En meld fra han og smilet kommer til syne i mitt fjes!

Håper alle har hatt en flott uke, og er klar for uke 46! Nå skal jeg presse i meg is og brownies, før det er tid for å øvelseskjøre pappan min til Lillestrøm for Tower Heist på kino. 
Catharina Adele 

Raw sjokolade alà Walters Mandler

Publisert: 12.11.2011 @ 23:27 Kategori: helg Kommentarer: 7

Blitt dårlig på bloggfronten den siste tiden gitt. Har vært en travel uke, med masse skolearbeid, trening og annet. Har hatt mange blogginnlegg i tankene som ikke har fått oppleve virkeligheten. 

Men nå er det lørdagskveld, og jeg tilbringer kvelden i sofaen med is, godis, druer og annet! Middagen ble hjemmelaget pizza med bigg og bacon, og nå venter Trolljegeren på meg. Filmkveld med mams og paps er koselig! Og i kveld har jeg til og med laget meg min egen sjokolade.. Og ikke en hvilken som helst sjokolade. Raw sjokolade!Nommenom.. Smakte utrolig godt! Mams og paps godkjente den også, de synes den var kjempegod! Det synes jeg er morsomt, å kunne vise de at sunt også kan være utrolig godt! Herlig med salte/karameliserte mandler i deilig raw sjokolade. Oppskrift fra denne supre bloggen her.

Hva er spesielt med raw sjokolade?

Under normal fremstilling av kakaoprodukter blir kakaobønnene ristet ved svært høye temperaturer. I følge www.kraftfoodsnordic.com blir deretter kakaobønnene varmet opp til 100-150 grader i ca en halv time i store gassfylte beholdere. Siden blir sjokolademassen eltet i flere døgn under tilførsel av varme! Mer informasjon om hvordan kakaobønner og sjokolade blir bearbeidet under fremstilling av vanlig sjokolade finnes på Kraft Foods egne nettsider. Rå kakaobønner blir ikke ristet, kun skånsomt tørket. Kakaobønnene blir deretter bearbeidet så skånsomt som mulig, og beholder derfor mye mer av de sunne næringsstoffene og antioksidantene. Kakaomasse består kun av oppmalte tørkede kakaobønner. Kakaosmør er uttrekket av kakaofettet fra massen, og restene av denne massen kan brukes til å lage kakaopulver. 

  • Kakao er en av våre beste kilder til flavonoider. Flavonoider er kraftige antioksidanter som beskytter blodårene -og dermed forebygger venesykdommer og diabetes.
  • Flavonoider bidrar også til å redusere det "dårlige" kolesterolet (LDL-kolesterolet).
  • Normann Hollenberg fra Harvard Medical School mener kakao kan være med på å redusere risikoen for slag, hjertesvikt, kreft og diabetes.
  • Forskere ved Oklahoma State University mener at mørk sjokolade kan hjelpe mot benskjørhet.
  • Et par biter mørk sjokolade kan redusere risikoen for blodpropp med 20-50% mener forskere fra University of Dundee, som anbefaler mørk sjokolade på lange flyturer.
  • Kakao inneholder stoffer som hemmer bakterievekst i munnen (!)
  • Å spise sjokolade kan skjerpe hjernen. Flavanolene i sjokoladen utvider blodkar i hjernen og øker dermed blodstrømmen slik at den får mer oksygen.

Kilde: Okosjokolade.no 

 

Spis sjokolade med god samvittighet! Det gjør jeg, hver dag... Og nå enda sunnere med raw sjokolade. 

Raw sjokolade, og godiskuler lagd av dadler, tørkede aprikoser, raw kakao, sukrin og melkesjokoladeprotein. Noe av kveldens kos! 
 

Håper alle har hatt en flott lørdag. Nyt helgen, den er så altfor kort! Og dere, husk farsdagen i morgen da.
Catharina Adele 

Happy and charged

Publisert: 07.11.2011 @ 17:06 Kategori: helg Kommentarer: 5

Da har jeg funnet veien tilbake til kjedelige Sørumsand igjen. Hatt en helt fantastisk helg på Vestlandet, med utrolig flott natur, masse bra mennesker, happeninger og ikke minst sammen med verdens beste kjæreste! 

Det var utrolig godt å ta en helg bort fra alt. Virkelig ingenting som er bedre enn å dra bort når man trenger en helg for å finne tilbake motivasjon, energi og glede i hverdagen. Ikke at livet er fælt, men jeg var sliten, umotivert for skolearbeid og trengte litt kjærlighet fra kjæresten. Jeg tror alle har godt av å dra bort for å kunne slappe av og fokusere på noe annet for en liten stund innimellom. Savner jo Jonas en god del når det går uker mellom hver gang vi møtes, så spesielt deilig var det å få være med han. 


En liten smakebit.. Heldig som jeg var kom solen stikkendes frem når vi var på tur!

Og folkhøyskolelivet var bedre enn forventet. Veldig sosialt, med utrolig masse hyggelige folk! Kan ikke huske sist jeg hilste på så mange på så kort tid.. Hehe. Lørdagen gikk til orientering, noe som tok to og en halv time men som var kjempemorsomt! Fikk se masse natur som var nydelig til og med når det regnet. Det kan man se lenge etter her omkring ihvertfall.. Jeg koste meg ihvertfall, og fikk virkelig kjørt meg. Var helt utslitt i kroppen resten av lørdagen, tar på å gå/løpe så lenge i skog og mark gitt! Kvelden gikk til ''liksom bryllup'', som var veldig godt planlagt og gjennomført. Kan ikke huske sist jeg lo så mye! Søndagen ble det søndagstur, hele tre filmer og kos hele dagen. 

Kort fortalt. Jeg har hatt det supert! Småflyturene gikk også veldig bra, og var ferdige på et blunk. På veien hjem fikk jeg også en fantastisk utsikt. Norsk natur får meg bare til å måpe! Og tenk hvor mye jeg ikke har sett enda..Denne pakken ventet på meg når jeg kom hjem... Wee, glad jente! Hva den inneholdt kan dere få vite senere. Nå må jeg løpe, Trento venter!
Catharina Adele 

Chocolate

Publisert: 30.10.2011 @ 16:39 Kategori: helg Kommentarer: 5
En skikkelig søndag, og da mener jeg en skikkelig søndag. Har brukt dagen foran tven, ute i det fine høstværet og på kjøkkenet i dag. Bakt lavkarbobrød(digger det kun fordi det er uten hvetemel, fordi det metter og smaker veldig godt), og sjokoladepålegg. Det var ihvertfall veldig godt, og ble borte på et blunk. Tror jeg må lage en ny ladning i kveldingen!

Lagde sjokoladepålegget av lik menge kakao, melkesjokoladeprotein og carob, smakte til med søtning(jeg brukte sukrinmelis), også tok jeg litt og litt skyr naturell til det fikk ønsket konsistens. Har mange ganger fått sjokoladepålegg som har vært altfor vannete i konsistensen, men dette ble perfekt! Passe tykt, ikke rennende og med masse sjokoladesmak. Mm.. Fantastisk godt på en skive nystekt brød eller på hjemmelagde knekkebrød! Anbefaler også sjokoladepålegget i speltlomper.. Får skikkelig tilbakeblikk fra barndommen, da jeg elsket lomper med nugatti på. Moms!

Har blitt hele to gåturer ute i høstværet i dag. Gikk en liten tur før frokost bare for å klarne tankene, også kom jeg akkurat inn fra en times kosegåtur med papsen. Sol, deilig temperatur og søndagsfølese. Kjempe deilig! Hadde også med kameraet, tenkte det ville være perfekt å ta noen høstbilder når det først var sol ute. Men hva skjer da? Jo, kameraet blir tomt for batteri etter jeg har tatt et bilde.. Og jeg hadde ikke med kameravesken som jeg har ekstrabatteriet mitt i. Dårlig planlegging! 

Hadde det kjempe koselig i går! Men bestemte meg for å la kameraet ligge da kvelden bare var for kos og kvalitetstid med jentene. Ingen av oss gadd å ordne oss noe særlig, og kvelden gikk kun til pizza, godis, druer og popcorn. Vi så også på Saras Nøkkel, som var veldig bra men som dessverre hadde en veldig dårlig slutt.. Elsker at jeg har så fine venner som jeg kan snakke med om alt mellom himmel og jord, bokstavelig talt! 

Nå er det kos resten av kvelden. Skal lage god middag, og kose meg resten av helgen. Nyt, snart er det ny uke med nye muligheter. Vi har til og med fått en ekstra time denne helgen!

Foresten, tusen takk for kjempefine tilbakemeldinger på det forrige innlegget. Det varmer virkelig!
Catharina Adele 

Svart lørdag

Publisert: 29.10.2011 @ 15:13 Kategori: helg Kommentarer: 0

Jeg puster og peser mens jeg tråkker, tråkker og atter tråkker. Musikken fyller meg opp med positiv energi, som går ut i alle muskler og jeg blir sittende og smile for meg selv. Svetten renner ned i øynene mine, vi reiser oss opp og ned og tråkker i tak.. Dunk, dunk, dunk, sangene kommer en etter en og får oss til toppen.. Timen bare flyr avsted. 

Starte dagen med 80min svart spinning time kl 10 i dag jeg, det var deilig det! Fint å se det er så mange andre treningsglade oppe så tidlig også, det gleder meg å se og ikke minst møte blide fjes en lørdagsmorning. God musikk, svette og blide mennesker. Det liker jeg det! Det beste med morgentrening er vel følelsen man har resten av dagen. Dette er dagens lunsj.. Så enkelt, men likevel så utrolig godt! Sjokoladehavregrøt med kanel, gojibær, jordbær og banan toppet med litt sukrin og kakaonibs. 

Nå skal jeg snart bake brownies til i kveld. Da kommer fine jenter hit for pizza, film og godis. Ren og skjær kosekveld altså. Gleder meg!

Hva er dine planer for i kveld? 
Catharina Adele 

Søndag

Publisert: 23.10.2011 @ 20:56 Kategori: helg Kommentarer: 2


Søndagskvelden er her.. Jeg har vært på storhandling i Sverige og både fryser og skap er fylt opp av masse godt! Kjøtt, Keso(Cottage Cheese, en var faktisk med chili/paprika smak også), Ramløsa, te og annet digg er handlet inn i store mengder. Og ikke minst godis! Nomnom. Digre poser med godis ble med meg hjem.. Lunsjen i dag i bilen ble også ikke annet enn smågodt. Hehe.

Fikk også tak i vindtett og vanntett jakke/bukse for jogging, sykling og langturer som det så fint stod. Så nå kan jeg gå turer uten å fryse ihjel en kald høstdag! Jogging er jeg veldig lite flink til når det er kaldt ute.. På vinteren går det rett og slett ikke, det er faktisk ikke snakk om engang. Takk og lov for mølle i naborommet gitt!

Ellers har det blitt god middag, en liten zumbaøkt og vasking av hus. Nå er det te, Ramløsa og en skål med gele, granateple, syltetøy og skyr som står på programmet. 

Håper alle har hatte en flotters søndag. Nå skal jeg lade opp til en super uke! 

 

Helgens

Publisert: 23.10.2011 @ 11:27 Kategori: helg Kommentarer: 1

Da en søndagen her, og jeg sitter med en stor skål med sjokoladegrøt foran meg. Våknet så tidlig som åtte i dag, da jeg hadde mareritt. Igjen. Puta virket visst ikke mot mareritt likevel.. Men startet dagen med en morgentur, noe som var deilig. 

Fredagen ble noe annerledes enn jeg hadde tenkt. Jeg dro nemlig til en venn av meg som hadde fest, og var sosial i stedenfor å tilbringe kvelden hjemme. Det var koselig å treffe folk og være litt sosial, selv om jeg var kake i kroppen, trøtt og utrolig sliten etter uken. Derfor dro jeg hjem allerede i tolv-tiden.. Zzz. 

Gårsdagen bestod av Elleville dager i Lillestrøm, litt zumbadansing og deilig biffmiddag. Resten av kvelden ble det kos med foran tven med is, digg og film. 


I dag er det harrytur som står på dagsplanen. Kjøtt og annet må handles inn da fryseren er tom! 

Håper alle har hatt en super helg hittil, og at søndagen vil bli minst like bra. Nyt helgen, og lad opp til en ny uke.
Catharina Adele 

Ukens siste oppladning

Publisert: 16.10.2011 @ 20:56 Kategori: helg Kommentarer: 4

Da er søndagskvelden her, uken er over og jeg har hatt det superfint! Kjæresten har vært hjemme, noe som har gitt meg mange fine stunder og etter lengtet kos.. Nå er han trygt tilbake på folkehøyskolen sin, og det er enda uvisst når jeg får se han igjen. Men i verste fall ser jeg han den 17 desember da, men håper på å få se han tidligere enn det. 

Jeg har også hatt treningfri frem til nå fra og med tirsdagen. Har kun hatt lett mosjon med noen gåturer her og der. Deilig å slappe av en uke, det trengte jeg virkelig.. Men fra i morgen av er det back on track, med både trening og kosthold. Så da blir det forhåpentligvis mer bloggtid også. Alt sammen har gått litt i glemmeboken denne uken, men det synes jeg bare er bra en gang i blant. 

Så dette har vært en super uke. Med kjærestekos, avslapping, jentekveld, min første tattovering, film, godis og annet koselig! Smil.

Håper jeg har noen gode uker fremover også. Skal gjøre mitt beste for at de skal bli det, for det er vel litt hva en gjør det til selv ikke sant?

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med en stor skål godis, is og cola zero. Ha en super søndagskveld videre! 
Catharina Adele 

Nattprat

Publisert: 09.10.2011 @ 01:05 Kategori: helg Kommentarer: 3

Da er nattaen kommet, og jeg sitter her og prøver å taste så stille som mulig på tastaturet. Min kjære ligger nemlig å sover søtt i rommet ved siden av. Vi har hatt en veldig fin dag i dag!

Dagen startet da jeg ble vekt av forsiktige kyss og kos av verdens beste kjæreste som kom hjem til meg rundt halv åtte i dag tidlig. Som sagt så dro han med nattbuss fra Nordfjord halv ni i går kveld, så en lang reise kan man jo si det ble for han. Lite søvn ble det også. Men var han trøtt? Neh.. Fantes ikke. Så da måtte jeg også våkne. Men herlig var det, for vi startet dagen med dynene rundt oss med en film på tven, før vi lagde rundtstykker og eggehakk til frokost. 

Så gikk turen til Lillestrøm, der jeg gikk rundt og delte ut jobbsøknader i noen butikker. I NEED A JOB. Helst akkurat nuh. Det gikk helt greit, men fy så utrolig kleint det ble noen ganger. Men krysser fingrene for at det en dag vil komme en telefon, selv om det sikkert er hundrevis av søkere i Lillestrøm. Man skal vel aldri gi opp håpet, skal man vel?

Avsluttet Lillestrøm turen vår med en kebab fra Saf-saf. Jeg for min del en kyllingkebab uten dressing(har aldri likt dressing). Nam, det var lenge siden.. Hadde ikke spiste det siden i mai en gang. 

Også dere, dro vi til Jessheim! Her skulle vi.... Ikke annet enn å sjekke ut Romerike Tattoo, og vet dere hva? Det endte opp med at jeg bestilte tatoveringstime. Wæ. Skummelt, men samtidig så utrolig spennende! Tror foresten Jonas gruer seg mer enn meg, søt som han er.. Hehe, redd for meg han vet dere(hjerte). Når det skjer får dere foresten ikke vite enda.
Så ruslet vi rundt, kjøpte litt diverse og bare koset oss på senteret. Var Jonas sin første tur på Jessheim noen gang, så det var på tide synes jeg. 

Kvelden vår har bestått av god, god mat med familien. Masse is, sjokolade, cookies, tørket drukt, druer osv. Men så sloknet Jonas lenge før halvparten av godiset var spist, så nå har jeg alt for meg selv.... Nomnomnom. 


Slenger med et bilde av kjærestepusen fra i sommer, da de få bildene jeg tok i dag ligge på Iphonen. Og Iphonen ligger inne hos Jonas som jeg ikke vil ta sjangsen på å vekke. 

Men nå har jeg sittet her og glodd i macen i to timer allerede. Hvorfor er jeg ikke trøtt?! Jeg stod tross alt opp halv åtte i dag jeg også.. Huff, får gå og gi sengen en sjanse. I morgen er det enda en fin dag i vente. Liker at Jonas er hjemme. virkelig!

God natt. 
Catharina Adele

Fredagens

Publisert: 07.10.2011 @ 16:32 Kategori: helg Kommentarer: 8
Slik ser jeg ut i dag. Nå skal jeg utenfor Oslo på middag. Blir kos. Er jo så familiekjær av meg jeg så, hehe. Ble en veldig fin kardioøkt i solen i dag, gå/jogg 50/50 ca 12 km. Wee, gladkatt. 
Nå må jeg løpe, mams og paps venter. Ha en superfin fredag, og kanskje helg også om jeg prioriterer kjæresten denne helgen. Vi får se hva som skjer.Catharina Adele

Saturday!

Publisert: 01.10.2011 @ 17:57 Kategori: helg Kommentarer: 7Ukens beste dag er her! Jeg for min del startet den med en zumbaøkt her hjemme etter frokost. Deilig med litt variasjon, og dans en lørdag som denne. Tok rett og slett både cardio, og sculpt & tone programmet mens jeg var i gang. Herlig!

Nå har jeg nesten akkurat lagd 'Cafe cookies'. Dere vet de gode cookisene som har oppskriften ståendes på pakken? Jeg har lagd disse, men i min egen sunnere variant. Og vet dere hva? De ble kjempegode! Nomnom. 
Til og med mamma synes de var gode, og hun er veldig skeptisk til slike 'sunnere' ting.  Om noen er interessert i oppskriften, så let me know. Kan gjerne dele den med dere!

Ha en fortsatt fin lørdag. Jeg skal ihvertfall kose meg masse resten av kvelden! Har kjøpt inn is, yoghurtnøtter, tørket frukt, sjokolade, jordbær osv. Nom :-)
Catharina Adele 

Two weeks

Publisert: 26.09.2011 @ 09:56 Kategori: helg Kommentarer: 5


Utrolig fin stilling og bilde, for å vise hvordan jeg så ut på fredagen.. Hehe

Jeg har som skrevet i går, hatt en utrolig bra helg. Startet med bursdagen til Mari, før jeg dro til kjæresten min som jeg ikke hadde sett på 5 uker. Det var utrolig fint å se han igjen! Så resten av helgen har vi bare slappet av, vært i koselig bursdag hos Marie og spist masse god mat. Nå er han hjemme hos meg, og skal snart dra til flyplassen for å dra tilbake til Vestlandet. Kommer til å savne han, men gleder meg til han er hjemme om allerede to uker igjen. Også er dte jo kun en uke igjen, også har jeg høstferie. Teit at Jonas har høstferie uken etter meg, men det er ikke noe å gjøre noe med. 

Håper alle har hatt en strålende helg. Nå er det ny uke, med litt av hvert som skjer før det er en uke fri. Plutselig er kjæresten min tilbake hos meg igjen!


Bilde fra lørdagen, elsker denne ear cuffen!

Flere bilder fra helgen kommer senere. Har kun fått inn noen få på macen.
Catharina Adele 

Et lite hallo

Publisert: 25.09.2011 @ 19:54 Kategori: helg Kommentarer: 2


SMASK!

Har en fantastisk fin helg med fine folk og verden beste kjæreste. Så bloggen er ikke førsteprioritet akkurat nå. Nå er Jonas hjemme hos seg selv en tur, så da er det egentlig meningen at jeg skal øve til samfunnsfag prøven jeg har i morgen. Gjør jeg det.. Neida, jeg blogger for dere i steden jeg! Mye morsommere.. 

Ellers har vi bare slappet av i dag, lagd brownies og godiskuler, og spist taco med familien. Superherlig å ha Jonas hos meg igjen, så jeg storkoser meg og nyter hvert minutt. Han drar jo allerede igjen i morgen. Heldigvis er det kun to uker til han kommer hjem for høstferie! Uken etter oss, typisk nok. 

Kos dere resten av helgen! Nyt.
Catharina Adele

Helgemys

Publisert: 18.09.2011 @ 20:19 Kategori: helg Kommentarer: 3

Det er søndag kveld, det regner ute og det er fyr i peisen. Skikkelig deilig høstkveld, som er ment for å nytes inne med god mat og film! 

Tidligere i dag vasket jeg min lille kjellerleilighet, før jeg løp meg en god joggetur på omkring 12 km på mølla før middag. Det var deilig det, og nå er jeg god sliten på kroppen. Da er det ekstra deilig å kose seg med is, cola zero, sjokolade osv. og lade opp til en ny uke med nye utfordringer! 

Den kommende uken har jeg planer om komme meg igjennom så fort som mulig, helst med et smil om munnen og med positive tanker. Kjæresten kommer nemlig hjem en tur til helgen, og jeg gleder meg som en liten unge til å se han igjen! Skal bli utrolig deilig etter 5 uker. I tillegg er han på seiltur frem til fredag, så jeg får ikke engang snakket med han over meld.. Da blir det nok bare ekstra deilig når jeg møter han sent fredag kveld!
En bitteliten del av noe av det jeg har kost/koser meg med denne helgen.. Nå skal jeg lage meg flere godiskuler, og hente meg mer is! Nommenom.

Har du hatt en koselig helg?

Nå skal jeg kose meg i helgens siste timer, og gjør meg klar for den kommende uken!
Catharina Adele 

Søsterkos

Publisert: 16.09.2011 @ 15:08 Kategori: helg Kommentarer: 0Bilde av meg og søster fra Scotland! 

Da drar jeg snart og tilbringer kvelden med søstern. Gleder meg til taco kos, Aker brygge og rusling i Oslo. Det er sol og kjempefint ute, nyt det før det blir altfor kaldt! Nå venter jeg på at klokka snart skal bli halv 4.. Oppgaven er levert, og det er også egenvurderingen. Føles godt!

Ha en kjempekos fredagskveld, nå er det snart helg! 
Catharina Adele 

Daffe søndag

Publisert: 11.09.2011 @ 19:43 Kategori: helg Kommentarer: 4

                  
Da er jeg hjemme fra en liten bursdagsfeiring for fetteren min som ble 11 år i august. Jeg føler meg ikke bra i dag, våknet opp og hadde en sånn dum dag. En sånn en som jeg harr forrige søndag også. Skjønner ikke hvorfor, pleier da aldri å komme så nærme hverandre disse dagene da.. Vurderte bare å ligge her foran tven resten av dagen og spise sjokolade, men fant ut at det måtte være bedre å komme seg ut av huset og være litt sosial. Det hjalp, litt. Fikk ihvertfall alle tankene litt bort for en liten stund. Også fikk jeg kake. Nam! 

Nå er jeg klar for resten av søndagen på sofaen. Kropp og hode er ikke helt med meg, så må nok bruke kvelden på å lade opp til en ny, slitsom uke.  SMIL, selv om kropp og hode ikke er på topp. Jeg skal ha en kos søndagskveld uansett.


Nå skal jeg kanskje bake kake... Mihi. Også kanskje være flink å gjøre litt lekser. Har nemlig enormt mye å gjøre til uken.Om jeg vil ha bra karakterer da, som er noe jeg vil. Så da er det bare å jobbe!

Ha en fortsatt fin søndagskveld!
Catharina Adele 


 

Sjokonam

Publisert: 09.09.2011 @ 22:25 Kategori: helg Kommentarer: 7

Fredag kveld, yey!

Mett og god på namnam middag, dusjet etter en deilig gå/joggetur i kveldssolen, med tven på og masse digg som venter på kjøkkenet.

Jeg har nemlig koset meg på kjøkkenet i dag. Som dere kanskje har fått med dere så elsker jeg jo sjokolade. Så når helgen kommer, lar jeg lysten ta over, og mye av det jeg spiser inneholder egentlig sjokolade.. Hehe. Da er det fint med noe litt sunnere innimellom. Se under for å se hva jeg har laget, alt sukkerfritt! 


Startet med å lage sunnere sjokoladepålegg! Her på et hjemmelaget knekkebrød, namnam. 

Laget av kakao, melkesjokoladeprotein, sukrin, vaniljeessens, linfrøolje, 100% peanøttsmør og kokosolje. Tok utgangspunkt i denne oppskriften. Herlig! 


Hjemmelaget bounty!  Kokos og sjokolade sammen er jo bare herlig!

Nam nam, en av de beste sjokoladene som finnes! Oppskrift finner du her. 'Innmaten' er laget av kokos, kokosolje, sukrin, og kokoskrem. Ned i fryseren i en form. Også smelter man sjokolade og skjærer opp passe store biter når det er fryst, og klart for å dyppes i sjokolade. 


Lefse, men sjokoladepålegget inni!

Dette her blir nesten som loff med nugatti! Opskrift lånt herfra. Min ble litt brun og litt stivere enn den skulle. Brukte nok litt for mye tørrvarer, men god ble den uansett. Brun ble den fordi jeg brukte litt melkesjokoladepulver i. Byttet også ut noen av de andre ingrediensene med det jeg hadde i skapet. Ble uansett veldig godt!

Ser det godt ut, er du også glad i sjokolade?

Håper dere koser dere i kveld, det skal jeg! Om du vil bake noe og ikke har alle ingrediensene, ta det du har i skapet og prøv deg frem! Bruk fantasien.
Catharina Adele 

Surprise!

Publisert: 04.09.2011 @ 22:35 Kategori: helg Kommentarer: 3

Grunnen til at det ble lite innlegg om dagen i går var fordi gårskvelden var ganske hemmelig. Dette fordi jeg hadde overraskelses-hadefest for min kjære Madeleine, og det ble faktisk veldig vellykket! Hun visste ingenting, og kom egentlig bare for å hente noen bøker jeg har lånt av henne før hun skulle på kino med moren. Jeg hadde på meg onepiecen over kjolen, og hadde satt opp håret for at hun ikke skulle skjønne noe. Og det funket! Inn kom hun, og når døren lukket seg så hoppet alle frem. Surprise! Søte Madeleine ble så glad at hun begynte å gråte! Resten av kvelden var det kos med kake, godis, Alias spill og andre morsomme spill. Veldig koselig kveld!

Dagen i dag har vært en av de derre dagene som alt går dårlig, en av de dagene den ekle klumpen i magen ikke vil gå bort, og tankene går mot det negative. En av de dagene man begynner å gråte bare man tenker en trist tanke, og kroppen er tung for energi. Vel, en av de dagene har jeg hatt i dag. Altså ikke noe å skrive om, viser dere heller bilder fra i går jeg. Det er jo mye koseligere! Det eneste jeg vil si fra dagen i dag er, takk og lov for sjokolade


Nå skal jeg snart hoppe i seng, og håpe på en god natts søvn! Har nemlig hatt mareritt hver dag hele uken, så har blitt minimalt med søvn. Bare i natt ble det maks 4-5 timer.. Altfor lite for min del! Håper på en ny og bra uke uten mareritt og med masse positivitet!

God natt!
Catharina Adele 

Sjokolade frokost

Publisert: 03.09.2011 @ 09:58 Kategori: helg Kommentarer: 7

Den aller beste lørdagsfrokosten..Sjokoladegrøt!

Nammis, jeg er i himmelen.. Fant en havregrøt porsjonspose i skapet, uten tilsatt sukker. Perfekt i dag som jeg har god tid, og kan kose meg skikkelig med frokosten. Jeg spiser grøt veldig sakte skjønner dere, for det er jo så godt. Spesielt denne her. Oppi grøten har jeg to toppede ts med melkesjokoladeprotein, en liten ts med 100% kakao, litt kakaonibs og gojibær. Oppå tok jeg en god ts med eple- og bringebærsyltetøy u. tilsatt sukker, og masse kanel tilslutt. Her kan en ha i en hel masse, jeg elsker å blande og eksperimentere! Prøv deg fram, og fin din yndlingsgrøt. Fantastisk start på lørdagen, nå er jeg klar for en zumbatime på Trento!

Må løpe, ha en nydelig lørdag videre!
Catharina Adele 

Friday!

Publisert: 02.09.2011 @ 14:53 Kategori: helg Kommentarer: 3

Det er snart helg. Jeg har hatt mareritt hver natt hele uken, og store deler av forrige uke. Jeg er trøtt. Men jeg er også veldig glad. For jeg har fine venner, og jeg skal til herligheten over her i kveld. Hun flytter fra meg til Italia om en uke i dag, men jeg er fremdeles glad fordi jeg vet det er det hun ønsker, og jeg ønsker kun det beste for henne. Det har gått to uker siden Jonas dro, bare tre uker igjen før jeg får sett han igjen. Jeg savner han, men jeg er innstilt på at jeg skal holde ut uansett hvor lange ukene blir imellom hver gang vi møtes. I dag er det 2. høstdag, og det blir kaldere og kaldere fremover. Jeg vil egentlig bare ha snø, fordi det da vil si at tiden har gått(forhåpentligvis) og det ikke er lenge igjen til jul. Jeg liker julen, det er den koseligste tiden av året. Jeg har allerede startet å lese oppskrifter jeg har lyst til å lage når det nærmer seg.. 

Så da vet dere det, og nå skal jeg slutte for sånn her kan jeg fortsette i evigheter. 

Ha en fin fredagskveld! Planer for kvelden?
Catharina Adele 

Hodejegerne

Publisert: 27.08.2011 @ 22:30 Kategori: helg Kommentarer: 2Lørdagskvelden er her, og jeg sitter god og mett etter en utrolig god middag. Øvelseskjøringen til og fra Lillestrøm gikk faktisk veldig bra tidligere i kveld, og Hodejegerne var veldig bra, og veldig blodig. Anbefales! Nå er det kos foren tven resten av kvelden. 

Nyt lørdagskvelden, det skal ihvertfall jeg! Bildene er fra gårsdagens jentekveld som var veldig koselig.
Catharina Adele 

Helgekos

Publisert: 27.08.2011 @ 16:55 Kategori: helg Kommentarer: 0Kokos og ananas cupcakesene jeg lagde i går. Måtte nesten lage noe uten hvetemel som jeg også kunne spise, da de andre hadde brownies og kose seg med under jentekvelden. Selvfølgelig så ble det litt brownies på meg også, men kunne jo ikke spise så me jeg ønsket. 


Da var ukens beste dag her, nemlig lørdag! Dagen i dag bruker jeg til familiekos, da mamma og pappa har sin første helg hjemme på åtte uker.. Altså, jeg har vært med de flere av helgene på hytta/La manga da, men ikke her hjemme. Så nå skal pappa og jeg snart dra og se på Hodejegerne på kino i Lillestrøm. Mamma må bli hjemme da hun er sykemeldt med prolaps stakkars, og ikke greier å sitte stille over lengre tid. Senere blir det pepperbiff, fløtegratinerte poteter og sofakos med film og godis resten av kvelden. Kvalitetstid med familien er fint! Spesielt for meg som er så familiekjær.. 

Noen bilder fra i går kommer helt sikkert senere! Nå skal jeg kjøre til Lillestrøm, så hold dere unna veien. 
Catharina Adele 

Slapp søndag

Publisert: 21.08.2011 @ 15:58 Kategori: helg Kommentarer: 3

Søndagen er her, og jeg ligger rett ut i sofaen med feber, svimmelhet og forkjølelse. Så i dag er min beste venn tv'en, tekoppen, urtedrops, sjokolade og is.. Tidligere i dag vasket jeg hele huset på 3 etasjer(pust,pes), så jeg har heldigvis fått noe ut av dagen. Dette gjorde jeg rett og slett fordi det er en del av jobben min, og en av grunnene til at jeg får mnds lønn her hjemme. 

På tv'en går minneseremonien for hendelsen på Utøya og bomben som gikk i luften, allerede 4 uker siden nå. Tiden har gått fort, men det sier vel seg selv når det hele skjedde i ferien. Denne ferien har vært utenom det vanlige av flere grunner.. Glad for at det holdes slike seremonier for de som omkom, og de pårørende. Sterkt å se på, virkelig fint. 

Så her kommer nok jeg til å ligge resten av dagen, heldigvis med passende vær ute. Regn. Kan jo se det positive i det på den måten, at det kanskje er best å være syk når det er søndag og det i tillegg regner ute! Lengter tilbake til sol, varme og lange hvite strender. La Manga 2011 var en veldig fin uke sammen med familie, venner og kjæreste. Hadde ikke gjort meg noe å ligge rett ut på en strand, istedenfor i en sofa. 

Ha en super søndag videre. Kos dere og nyt siste timene av helg før en ny uke starter. Det skal jeg gjøre, vil helst bare bli frisk så fort som mulig så jeg snart kan få tilbake gode, gamle rutiner. Savner mat og treningrutinene mine som ikke har vært til stede i ferien. Det skal det bli andre boller av, når jeg er frisk igjen. 
Catharina Adele

Maks uflaks

Publisert: 18.06.2011 @ 10:08 Kategori: helg Kommentarer: 1

Hei, da er det 'endelig' helg. Og grunnen til at jeg skriver det med sånne her '' er fordi JEG KOM OPP i eksamen i går. Huff, det er uflaksen sin det. En av de 6, av 120 elever eller noe sånt. Så nå har jeg eksamen i helse på tirsdag. Heldigvis fikk jeg det temaet, da jeg interesserer meg ganske mye for det! Så nå er det 4 kapitler som ligger og venter på å bli lest, så bloggen ligger nok frem til tirsdag/onsdag om jeg ikke blogger for et avbrekk.

Men pauser tar jeg uansett, for planene for denne helgen har vært lagt lenge. Det er også en grunn til at det var ekstra kjedelig å komme opp nå. For i går var jeg på Janet Jackson konsert på folketeateret! Det var noe av det beste jeg har opplevd noen gang, helt rått! Selv om det kun var sitteplasset stod folk og danset og skrek som gale, og det liker jeg. Mille har noen bilder av oss fra i går, så skal prøve å få tak i dem. 

Planene for dagen i dag er heller ikke eksamen.. Det er bryllup! Søsteren til kjæresten min gifter seg i dag, og jeg gleder meg masse. Hurra for Christina og Eirik! Aldri vært i bryllup før jeg, så det blir nok bra. Jeg skal også være fotograf under middagen og festen, så det er også noe som blir spennende! Er ganske spent på dagen, og eksamenslesingen stresser jeg ikke med. Kjenner jeg tar denne eksamen her ganske avslappet, det får gå som den går, jeg skal gjøre mitt beste og samtidig kose meg masse denne helgen. 

Ha en strålende dag! Kryss fingrene for at været blir bra utover dagen!Catharina Adele

Helgens

Publisert: 15.05.2011 @ 22:50 Kategori: helg Kommentarer: 1

Helgen er snart over, jeg sitter nå alene og koser meg med digg og film. '!0 ting jeg hater ved deg' er nå på tven, og senere skla jeg se 'Mens du sov'. Utrolig deilig å tenke på at jeg har fri frem til og med onsdag. Onsdag er det hjemmeoppgave i ptf, men det har jeg gjort så det blir null stress. 

Helgen har vært ganske bra, koste meg masse i går sammen med kjæresten. Jeg lagde amerikanske pannekaker til frokost, og vi koste oss igjennom hele dagen med masse digg, taco og film til kvelds osv. Herlig dag!
Dagen i dag har vært fin den og. Startet med typisk søndagsfrokost sammen med Jonas, og noen episoder med ut i vår hage 2 før han måtte på jobb. Resten av dagen har gått til full avslapping foran tv og mac, godismomsing, en rusletur når det ble sol og vasking av kjeller. Nå er det som sagt film og digg som er planen for resten. 


gammelt bilde, har ikke følt så mye for å ta nye bilder av meg i det siste.

God natt!
Catharina Adele


Gla' Fredag den 13.

Publisert: 13.05.2011 @ 22:19 Kategori: helg Kommentarer: 1


Tok noen bilder tidligere i kveld. Blomster er jo så fint! Litt i samhold(?) med oppgaven jeg har nå også.. 'Fang lyset'. Hva synes du om bildene, hvem liker du best?

 

Da er fredagskvelden her, og jeg sitter og koser meg med pirates og the caribian og godis sammen med mams og paps. Vært en fin kveld, med god mat og en god løpetur på litt over mila. Som vil si at jeg har hatt noe form for trening hver dag denne uken, noen dager bedre enn andre så klart. Nå er jeg klar for langhelg, her skal det koses! 

Jeg kom foresten ikke opp i matte i dag! Noe som selvfølgelig også var med på å gjøre denne dagen ti ganger bedre. Hatt masse energi og godt humør, unntatt når selve urneseremonien var, og urnen ble satt ned. Det var trist, men det var veldig fint å se familien igjen under lunsj etter på. Så alt i alt har vel denne dagen vært ganske bra. Så fredag den 13. er ikke lenger en ulykkesdag for meg, selv om det faktisk har vært det nå i mange år. 

Ha en strålende fredagskveld videre, og en god lørdag i morgen! Jeg gleder meg til å våkne opp i morgen, for da ligger nemlig verdens beste ved siden av meg. Han komme 'hjem' i natt, etter tryvann treff. Så lørdagen blir for meg sammen med kjæresten. Hvordan blir din? 

Catharina Adele

Go' hælja

Publisert: 09.05.2011 @ 14:57 Kategori: helg Kommentarer: 0

Håper alle har en like bra start på uken som det jeg har! Solen skinner, og det er utrolig deilig ute. Startet dagen sammen med Jonas, som i seg selv er en utrolig fin start. Også fikk jeg 5 på biip-testen i gymmen. Det er flott! Nå er jeg motivert og utrolig glad for tiden fremover. Gleder meg til en ny uke med masse god trening, finvær og kos. Neste helg er langhelg, med fri fra og med fredag til og med onsdag. Ah deilig. Fredagen blir nok ikke akkurat 'glad' fridag, men det kommer jeg sikkert tilbake til senere. 

Helgen har gått til verdens beste kjæreste, Jonas. En sånn helg er veldig lenge siden, og vi har kost oss masse! Startet helgen med Vann til Elefantene og middag på Egon i Lillestrøm. For så loppemarked, grilling, Krik-nattkafe og kos på lørdag. Søndagen gikk til full avslapping, kos i solen, tur i skogen osv. Bra helg, med andre ord! Jeg er heldig jeg. Har du hatt en fin helg? 


gammelt bilde

Tok noen bilder av Jonas, men denne helgen ble det kun kos og fri fra alt, derfor lite bilder.
Catharina Adele

Natt til første mai - helgen

Publisert: 03.05.2011 @ 15:17 Kategori: helg Kommentarer: 1Startet helgen med jentekveld hos meg fredag. Veldig koselig. En god dose jenteprat ble det altså.. Kos med nachos, is og godis som mat. Eneste negative med slike kvelder er at de som holder det får en god ryddejobb etter på.. Men, det er verdt det! 


Tok ikke mange bildene selve natt til første mai, men her ser dere noen fra tidlig kvelden da vi var på stranda. Satt på pledd og koste oss, skulle egentlig grille men engangsgrillen døde før vi fikk snudd oss, så det kunne vi bare glemme. Kald grillmat, namnam. Dro til ei venninne senere på kvelden med masse andre folk, kos. 

Søndagen ble brukt til avslapping, vasking og et overraskende besøk av kjæresten på kvelden. Så en veldig fin helg ble det virkelig. Hvordan var din helg?


Nå gleder jeg meg til helg igjen, skal bli deilig.. 
Catharina Adele

4 mnd

Publisert: 05.04.2011 @ 23:02 Kategori: helg Kommentarer: 4

Jeg lever enda! Og jeg har egentlig hatt planer om å blogge helt siden jeg kom hjem søndag kveld, frem til nå. Men har ikke hatt tid til å legge inn og redigere noen bilder, og intet innlegg uten bilder vet dere vel nå. 

Hadde uansett en fantastisk fin helg sammen med kjæresten min. Vi var på hytta hans i Sjusjøen alene hele helgen, og koste oss masse med god mat til alle døgnets tider. Hadde også en liten dag i bakken(med nye ski for min del!), og vi satt ute i sola på søndagen  i nesten bare undertøyet. Jeg hadde også hele helgen fri fra sminke. Herlig! Var kos fra start til slutt. Tok ikke så mange bilder, men noen ble det da. Legger ut noen få under.Nam.. Litt KOStilskudd er alltid viktig, og noe vi er veldig flinke på.


Vi har foresten 4 mnd i dag! Tiden flyr, og jeg liker det. Jeg elsker det faktisk! 

Lunsj i solsteken er ikke feil!


Så jeg har hatt en fin helg. Dagen i dag var lang på skolen, og kvelden har gått til trening og photoshoot hos Mille. Hun og LP platene hennes var modell for meg på fotooppgaven vi har nå. Og siden jeg tok disse bildene i kveld, får jeg fri i morgen! Yay, digg digg. Morgendagen blir en fin onsdag, fri fra skolen, frisøren for å stripe ettervekst, også resten av kvelden sammen med gutten min, og familien hans på festforestilling på kulturhuset i Lillestrøm. 

Skal prøve å få blogget før jeg drar, og i det hele tatt begynne å blogge litt jevnere. Så vi blogges!
Catharina AdeleSøndag, sånn den skal være

Publisert: 27.03.2011 @ 16:12 Kategori: helg Kommentarer: 1


min kjære søte Madeleine

Fra fredagen, før bursdagsfesten

Jonas og jeg startet dagen med en skikkelig god og stor søndagsfrokost i dag, så det var en god start. Skikkelig slappe av søndag i dag, og snart skal jeg til Jonas som dro i stad fordi han skulle på Afrikamøte. Bare en liten tur innom bloggen før jeg hopper i dusjen og spiser lunsj, før jeg skal kose meg sammen med kjæresten resten av den fine helgen. Snart ny uke med nye muligheter, og kun tre uker til påskeferie og Scotland tur for min del. Gleder meg! Kos dere resten av søndagen/helgen, plutselig er den over!

Foresten, har alle husket å stile klokken en time frem?
Catharina Adele

Livet er så BRA

Publisert: 26.03.2011 @ 18:43 Kategori: helg Kommentarer: 1

Ja, det er ukas beste dag og dagen har vært SÅ bra hittil. Altså veldig bra, hehe. Startet dagen med omelett til frokost, også fant jeg ut at gåturen min ute i det fine været skulle bli til en joggetur. Så koste meg masse med sol og musikk på full guffe på min vanlige joggetur på rundt 12 km. Den går fra meg og over bruene, bingenrunden også tilbake for dere som vet hvor jeg bor.. Ellers har jeg akkurat ruslet på butikken for å kjøpe masse digg for kvelden, blant annet smågodt, ananas og jordbær, påskeegg, yoghurtnøtter osv. Hehehe, nam. 
Smil

Fikk også en veldig hyggelig telefon i stad, som fortalte meg at jeg ikke skulle tilbringe kvelden alene likevel. Jonas var nemlig på vei til meg, og NÅ er han faktisk her!

Enda mere Smil

haha, fine bilder..

Så nå skal jeg kose meg masse resten av lørdagskvelden, og det håper jeg dere skal også! Hva er dine planer for dagen/hva har du gjort i dag?
Catharina Adele

Helgen sin det

Publisert: 20.03.2011 @ 13:29 Kategori: helg Kommentarer: 1
Søndag formiddag, solen skinner og det har vært en herlig helg. Nå leker jeg vaskedame, er flink og rydder/vasker kjelleren min. Med noen pauser, som nå. I går var jeg i 50års slag, noe som var veldig koselig. Kjempe morsom toastmaster ihvertfall, hehe! Tok ikke noen bilder der selv om jeg hadde med kamera, følte det ikke var så interesant for dere å se bilder av familien min med venner uansett. Men Jonas og jeg tok noen bilder etter festen da, følte meg ikke akkurat på mitt fresheste da men. Koselig kveld, som ble avsluttet med film og godis.

Fredagen var det Jesus <3 Electro Winter Wake Up, og det var kjempegøy! Bra musikk og veldig god stemning hele kvelden, og den var over på et blunk. Danset og koste meg med Madeleine, mens Jonas filmet. Vi fikk til og med være backstage, og hilse på noen av DJ'ene. Morro!
Håper dette gjentas, for det var en fin kveld. Gjennomsvett og mør i bena var kostnadene for det, men absolutt vært det. Spesielt da vi avsluttet med kebab på bislett. Koselig og spennende kveld! Tok ingen bilder, men vet jo at Jonas filmet. Muligens jeg får tak i noe av det?

Nå skal jeg støvsuge, og hente Jonas fra russemøte. I dag er det UT og gå i finværet, for så å dra i enda en bursdag. Min kusines feiring av 19 år. Gleder meg til enda mer familie, og ikke minst god mat og kake. Fint å få møtt både mor og farsiden av familien på en helg, det liker jeg. Familiekjær er jeg, veldig faktisk. Familien er utrolig viktig for meg!

Nå gir jeg meg for nå, vi blogges senere! Ha en strålende søndag videre, nyt. I morgen er det skole igjen.. 5 dager igjen til helg!


Catharina Adele

Monday is almost here..

Publisert: 13.03.2011 @ 21:17 Kategori: helg Kommentarer: 0


weheartit

Snart ny uke, med nye muligheter. Jeg tror den kommende uken blir bra, jeg har ihvertfall planer om å gjøre den til det. Det er hva du gjør det til selv, vet dere. Noe av innholdet den kommende uken blir kino med skolen på tirsdag, utstilling i oslo på onsdag, 50 årsslag til helgen, bursdag for kusinen min og mest sannsynlig Jesus <3 Electro winter wake up på fredagen sammen med Madeleine og Jonas. Så jeg har mye å glede meg til, de negative tingene vil jeg ikke nevne. Som prøver, innleveringer osv.. Det må gjøres, så ikke noe vits i å klage! Ellers håper jeg det blir noen gode treningsdager, også. Har du noen planer for den kommende uken?

Catharina Adele

Helgens hendelser

Publisert: 13.03.2011 @ 19:52 Kategori: helg Kommentarer: 2


i heart you

Hey hey, alle dere der ute! Nå er søndagskvelden her, og helgen er over så altfor fort som vanlig. Jeg har vært hos Jonas fra fredagen av, og hatt det kjempebra! Fredaskvelden gikk til kake og kos med venner av Jonas, noe som var kjempekos! Lødagen var det herlig vær, så da gikk vi en lang tur før vi tura en tur til Lillestrøm for å titte litt og spise kebab. Etter det ble jeg med Jonas på KRIK, og nattcafe hvor vi fikk taco og spise! Nam. Så det var en veldig fin lødagskveld også, selv om oppmøtet på KRIK var ganske dårlig denne lørdagen.

I dag sov vi lenge, også har vi egentlig bare sløvet resten av dagen med godis, druer og film. Ble hentet midt på dagen da Jonas skulle filme og være lydmann på en konsert i kirka, tror jeg. Så nå sitter jeg her, og koser meg med musikk etter en god joggetur på mølla! Snart blir det laksesuppe, og søndagsmys med familien resten av kvelden. Har dere hatt en fin helg? Det har i hvertfall jeg hatt.

Catharina Adele

Lazy sunday

Publisert: 07.03.2011 @ 22:08 Kategori: helg Kommentarer: 1fastelavensbollene fra i går

Hey. Litt sen med bloggingen igjen jeg gitt. Skulle egentlig blogge på skolen i dag, men viste seg at jeg ikke hadde noen timer med mulighet for det så sånn ble ikke det. Det blir ofte ikke helt som jeg vil, men det begynner jeg å bli vant til.

Jeg har hatt en veldig rask og fin helg. Skjønte nesten ikke at jeg hadde hatt helg når jeg våknet opp halv sju hos Jonas i dag tidlig. Det går fort når man har det fint, er det ikke slik? Føles i hvertfall sånn! Men det tyder vel bare på at jeg hatt det fint. Har dere hatt en fin helg?


jeg elsker deg, gutten min (ikke drep meg nå, du er søt)

Kvelden har gått til zumba og spinningtime, det var godt. Ellers har jeg kost meg med freia påskeegg og te.. Nom! 
Legger foresten ut bilder av innkjøpet mitt så fort jeg får tatt og lagt dem inn på macen. Ha en fortsatt strålende kveld, nå er det snart nattan for meg. 
Catharina Adele

Ikke helt som planlagt

Publisert: 05.03.2011 @ 18:19 Kategori: helg Kommentarer: 2

For en utrolig fin Lørdag! Har dere sett været ute i dag? Ah herlig. Blir gjennom hele kroppen lykkelig av solen, den deilige temperaturen og dryppene som kommer fra snøen. Gleder meg som en liten unge til snøen smelter.. 'Feiret' det fine været med å bruke mine nye ankelstøvletter for første gang, noe som jeg har lengtet veldig etter. Får nemlig ikke plass til tjukke sokker i dem, så må nesten være noen pluss for at mine kaldeføtter ikke skal bli til is. 

Og vet dere hva? I dag hadde jeg 'store' planer for bloggen. Skulle ta outfitbilder ute i finværet til dere, pluss andre bilder ute. Også skulle jeg ta bildet av innkjøpet mitt, for jeg har nemlig vært på storsenteret med min kjære mor og brukt litt bursdagspenger. Så flere innlegg skulle det bli til dere i dag! Men den gang ei, det ville ikke kameraet mitt være med på..

Skulle egentlig ta bilder i går på bursdagsfesten, men den gang ei den heller(om det er det man sier?). Uansett hadde jeg det veldig koselig. Fine folk jeg ser sjeldent, musikk, godis og litt dans. Kos!

Babyen min tar nemlig bare svarte bilder, og jeg aner ikke hvorfor. Litt dumt i og med at det kun er noen uker gammelt.. Så jeg håper Jonas fikser der når han kommer nå etter på. Jeg har ihvertfall hittil hatt en strålende helg, og synes det er veldig dumt at jeg ikke kunne gjøre øyeblikkene evigvarende ved å ta bilder. Men sånn ble nå det..

Nå skal jeg kose meg resten av helgen sammen med kjæresten min. Kanskje blir det noen bilder fra det til dere senere.. Jonas og jeg har foresten 3 mnd i dag, tiden har flydd avgårde! Hurra for oss, jeg elsker deg Jonas!


Bilde fra en fin dag tidligere i vinter

Catharina Adele

Life is good

Publisert: 04.03.2011 @ 16:43 Kategori: helg Kommentarer: 1


Foto - Jennifer Maria Powell.

Nå er det endelig helg med masse morsomheter i vente, solen skinner og jeg har verdens beste kjæreste som jeg elsker! Livet er bra det. 
Kos dere i dag, så blogges vi senere. Fra nå av skal jeg bli flink til å bruke det nye kameraet mitt, og ta bilder så det blir noen flere og bedre innlegg. Min kveld skal jeg tilbringe på fest, gleder meg! Hva skal dere i kveld?

Catharina Adele

Mother for second time

Publisert: 20.02.2011 @ 21:21 Kategori: helg Kommentarer: 2

Det er søndag kveld, og jeg har endelig satt meg ned i sofaen. Vet ikke helt hva jeg har drevet med i dag, for at den skal ha blitt borte så fort. Dagen har ihvertfall vært kjempefin med nydelig vær på en daff søndag.

Min nye baby ankom til meg i går! Canon EOS 550D er nå mitt, og jeg er kjempefornøyd med det hittil. Tok det med på en luftetur tidligere i dag, og tok noen bilder nede ved glomma. Deilig å være ute, selv om det var veldig kaldt ute i dag.

noen få av bildene jeg tok ute i dag..

Eller har jeg i dag bakt litt sunnere eplemuffins og kjempegode mandelkjeks. Mmmm, yum! I går lagde jeg rullekake, så nå har jeg masse nam å kose meg med resten av ferien! Baker når jeg kjeder meg jeg.. Noen må jo være sånn også!

Nå er det film og kos med familien resten av kvelden. I går kveld var Mille hos meg, ble kos med masse godis, is og taco. Vi så også på 'Den blå lagunen' og 'Se opp'. Den første var skikkelig søt, anbefales! Og Se opp er alltid en slager, går aldri lei. 'Hei, jeg heter Hund'. Digger Hund, haha.

Hva har dere gjort denne helgen?
Catharina Adele

Helgens

Publisert: 14.02.2011 @ 14:53 Kategori: helg Kommentarer: 3

Fredag, bursdag hos Jennifer:Innflytningsfest/jentekveld hos Marie:

To utrolig herlige kvelder, med fine fine jenter. Synd det er slike kvelder så sjeldent, for utrolig koselig er det virkelig. Flere av jentene jeg ser kun på fester og jentekvelder, enda en grunn til at det skulle vært oftere. Ikke så lett når man har så mye å gjøre, går på hver sin skole og bor på forskjellige steder. Huff, skal ikke være enkelt.

Hva har dere gjort denne helgen, hva synes dere om bildene?
Catharina Adele

Hafjell

Publisert: 24.01.2011 @ 13:33 Kategori: helg Kommentarer: 2
Noen bilder fra en utrolig herlig helg sammen med verdens beste. Ingen andre en Jonas. Må si dette var en av de beste gavene jeg har fått noengang.. Tusen takk her også, for en herlig helg! Noen flere bilder kommer i andre innlegg.

Turen opp gikk veldig greit, litt kø men ellers var vi framme i god tid. Boller, kjeks og annet digg var selvfølgelig med hele veien. Spiste og koste oss på Peppes like ved hytta den kvelden, og den var nok den fineste peppes restauranten jeg har vært på noen gang! Resten av kvelden ble kos og avslapping foran tv'en før vi gikk i badestuen.
Vi startet dagene med egg og bacon på nystekt brød(NAM), hadde noen fine dager i bakken til sol og akkurat passe temperatur, traff masse folk Jonas kjente og koste oss i bakken. Hadde med kamera i bakken en stund etter lunsj på lørdag, kommer et eget innlegg med noen bilder fra det. Taco, badestue, godis, peis, marsmallows(grillet i peisen) og kos er veldig gode stikkord for kvelden! Søndagen gikk til det samme som start, litt rydding for så å levere nøkkelen og dra rett i bakken. Herlig, herlig. Bildene viser vel endel.. En sykt deilig helg som gikk altfor fort!

Det var kort fortalt, min helg. Hva gjorde dere denne helgen?
Catharina Adele

Dagen i dag, lørdag

Publisert: 15.01.2011 @ 22:27 Kategori: helg Kommentarer: 3

(skulle egentlig vært postet for flere timer siden)

Startet dagen med en god frokost i dag etter å ha sovet til jeg våknet av meg selv. Fikk veldig lyst til å løpe, så da gjorde jeg det. Etter det var jeg flink, og ryddet/vasket hele kjelleren. 
Var også på Jessheim senteret med foreldrene mine og brukte en julegave, et gavekort på platekompaniet. Kjøpte dvd'ene Remember Me, Se opp, Hot tub time machine også kjøpe pappa Tomme tønner.

Kvelden blir mest sannsynlig fylt opp med film, godis, musikk og avslapning. Deilig lørdag, med andre ord. Akkurat fått i meg en herlig og veldig typisk lørdagsmiddag her hos oss. Biff og flørtegratinerte poteter, med brokkoli til. NAM. Snart blir det Dream is.. NAM, igjen.
Madeleine og meg før festen. Jenta mi det.

I går hadde jeg en veldig bra kveld hos Signe. Møtte masse mennesker, både kjente og nye. Musikk, dans, godis(!), latter og morro. Var på tide med en fest igjen, kjente jeg virkelig hadde savnet det. Bare det at det er så mange hyggelige mennesker på et sted med så god stemning kan jo ikke slå feil. Ah, lenge leve det sosiale liv. Hehe. Desverre ble det litt drama da, noe som gikk utover hovedpersonen.. Det var veldig synd, og veldig urettferdig, men det ordnet seg heldigvis til slutt og stemningen kom tilbake. Det er vel det viktigste.


Kjole fra Rare Fashion, Nelly. Kom faktisk i går, så det passet jo bra. Kanskje litt sommerlig, marine aktig. Men ville jo bruke den, alltid gøy å bruke nytt! 69 kr for en kjole er heller ikke dumt altså.. Salg er fint.

Ha en nydelig lørdagskveld videre. Nyt helgens mens den er, den går så alt for fort over. 
Catharina Adele

Fredags kveld

Publisert: 07.01.2011 @ 21:23 Kategori: helg Kommentarer: 3

HELG!! 
Rart å være så glad over helg etter så kort tid på skolen.  Men godt med helg er det da alltid! 
Nå sitter Jonas og jeg her etter å ha spist selvlagd taco til middag, som vi lagde til familien min(guacamole til og med). Så er egentlig bare en rask tur innom før vi skal se film og kose oss med godis og slikt. I morgen skal vi til han, det blir nok kos. Kos dere masse i helgen, nyt!


Catharina Adele19 år!

Publisert: 02.01.2011 @ 11:47 Kategori: helg Kommentarer: 2


I dag er denne gutten 19 år, ikke hver dag det! Jeg drar nå til Bjørkelangen for å tilbringe dagen sammen med han og familien, og for å feire bursdagen hans. Gleder meg, har ikke sett han på en uke. Og bursdag er alltid kos! Gratulerer med dagen Jonas, jeg er veldig glad i deg! 

Dere må kose dere masse i dag, den andre dagen av det nye året. Dette skal bli bra, skal det ikke? Hadde en veldig blandet start i går, men det kommer seg nok etterhvert.

Ei annen søt jente har også bursdag i dag. Nemlig Jennifer, som blir 16 år(hun er 95 men går sammen med 94). Gratulerer masse med dagen til deg også vennen!
Catharina Adele

Siste dagen i 2010

Publisert: 31.12.2010 @ 14:41 Kategori: helg Kommentarer: 2

Hey! Da er den aller siste dagen i 2010 her, og jeg har startet den med å spise en god frokost og løpe 10 km. Nå sitter jeg her nydusjet og spiser sjokolade, og lader opp til i kveld. Det blir en litt annerledes nyttårsaften i år. Egentlig så var planen å feste det nye året inn, men så ble det så stress med reisevei og slikt at jeg bestemte meg for å droppe det i år. Istedenfor skal jeg til min kjære Madeleine og feire det nye året som kommer. Taco, cupcakes, godis, musikk, film, stampen og ikke minst min alle beste venninne blir nok en herlig avslutning på 2010, og en herlig start på 2011. Kan ikke tenke meg så mange andre bedre starter på et år enn å sitte i stampen med verdens beste, og se på fyrverkeriene med stjerneskudd i hånden.

Noen tenker kanskje at dette blir litt viggo, i forhold til mange andre fester med masse masse folk. Men det holder for meg i år. Jeg vet uansett at Madeleine og jeg kan ha det helt utrolig når vi er sammen, så at det skal bli kjedelig bekymrer jeg meg ikke for!

Gleder meg til å pynte meg, og tilbringe kvelden med verdens beste. Kameraet er fulladet, så jeg lover noen bilder fra kvelden senere. Hva er deres planer for kvelden?


Bilde av oss fra en fest i tidlig høst.

Catharina Adele

Den siste helgen før jul

Publisert: 20.12.2010 @ 14:30 Kategori: helg Kommentarer: 6

Nå kommer et innlegg fra helgen min med bilder fra noe av det jeg har drevet med. Som sagt så var jeg hos Madeleine på fredag, superkoselig! Men tok ingen bilder.. Tenkte jeg ikke over engang. Ikke fikk vi vært i stampen heller, pga bildet under!
Jeg har tatt piercing i magen! Marie, Line og jeg dro inn på Odins merke i Lillestrøm og tok piercing på fredag. De to stang i øret, og jeg som dere ser i navlen. Det kjentes for å si det sånn.. Ble ganske uvel en stund etterpå, men nå går det mye bedre. Vondt å bøye magen veldig, og hoppe sånn tungt. Så trening blir nok litt smertefullt fremover, så får ta det litt rolig. Noe som egentlig passer veldig fint da det nå er jul og kos som er hovedfokus! Likevel skal jeg på julemaraton på Trento i kveld, får bare gjøre mitt beste!Vært med Jonas fra lørdag til søndag, bakte kokosmakroner, pepperkaker som vi pyntet så fint og knekkebrød. Vi bakte også knekkebrød og Muslibarer hos Jonas på søndag. Kjempe koselig, ja det var det virkelig!


(Mobilbilder) Jonas og jeg var på bowling mens vi ventet på at strømmen skulle åpne i går. Flaut, tror aldri at jeg har gjort det så dårlig på en bowlingrunde før... Men neste gang, da blir det andre boller!


Handlet de siste julegavene på Strømmen storsenter, og fikk kjøpt denne jakken på 50% avslag! Fikk jeg endelig en jakke jeg kan bruke om det er skikkelig vind/regnvær, i bakken med klær under osv. Likte den veldig godt, fra merket Johnny Leave Home som jeg er veldig glad i! Og til halv pris da, det liker vi.

Dette var noe av det jeg gjorde denne helgen. Har alt i alt hatt en veldig koselig og produktiv helg som så klart har gått kjempefort. Nå er jeg klar for juleferie! Har dere hatt en kos helg, er alle ferdige med julegavene enda?

Christmas shopping

Publisert: 19.12.2010 @ 22:25 Kategori: helg Kommentarer: 2


Deler av min fjerde søndag i advent har gått til å handle de siste julegavene, så dette bildet passet fint.. Stappa med folk på strømmen i dag!

Hey, da er denne helgen snart over også! Er bare en liten tur innom før jeg må gjøre mine aller siste ting før det er ny uke. Må blant annet øve mer på matteprøven jeg har i morgen..... Morsomt. Matteprøve aller siste ordentlige skoledag før jul er flott, jah det er helt supert det! Ellers er det vel ikke så ille, to og en halv dag på skolen igjen, og bare morgendagen er vanlige skoledager. Men jupp, kommer et innlegg om mer som har skjedd denne helgen senere, eller i morgen. Har ihvertfall hatt en bra helg. Har dere hatt en bra helg?

Nå er det under en uke til jul, og de neste dagene kommer mest sannsynlig til å gå kjempefort så nå burde det ikke være så mye å klage over! 
Catharina Adele

Maren, 16 år

Publisert: 12.12.2010 @ 18:02 Kategori: helg Kommentarer: 0Koselig kveld hos Maren! Feiret at hun blir seksten år førstkommende torsdag. Fin kveld med venner og nye folk, drikkeleker, potetgull, dans og musikk. Vi var ikke store gjengen, men kos var det uansett. Må også legge til at jeg var superheldig med bildene altså, skikkelig fine.. Hehe, men sånn ble det. Hva gjorde dere i går kveld?
Catharina Adele

Julekakebaking, 3. advent

Publisert: 12.12.2010 @ 16:30 Kategori: helg Kommentarer: 4

Phu, skikkelig julesøndag den tredje advent i dag ja. Kom akkurat hjem fra baking hos min kjære farmor. Bakt fyrstekaker i muffinsformer, sandkaker og søte mandelkjeks med sjokolade på. Det var det vi rakk, men nok spising ble det ihvertfall! Magen er proppfull av kaker, deig og ikke minst sjokolade som jeg småspiste på hele tiden. Namnam er det, men magen min er kanskje ikke like fornøyd.

Og ikke nok med det, så kom jeg hjem til en kinder kalender som lå på trappa. Med en lapp som det stod "Til Catharina, jeg lovte deg jo en kalender :)". Uten hvem det var fra, men jeg har nok litt peiling på hvem det kan være ja. Utrolig søtt var det jo da, ble litt paff når jeg så det. Så nå har ihvertfall jeg nok sjokolade for resten av året, gash kommer til å trille når denne mnd er over. Men jaja, desember er bare en gang i året! Jul(hjerte).Så jupp, som dere ser har jeg nok å kose meg med fremover ihvertfall, og jeg er allerede godt igang! De to beste sjokoladekalenderne har jeg nå, føler meg utrolig bortskjemt egentlig.. Startet uten noen i det hele tatt frem til torsdag, også sitter jeg her nå som sagt med de to beste av de som finnes i mine øyne.

Nå skal jeg prøve å gjøre ferdig et portrettintervju som jeg har til tirsdag, så blogges vi nok senere.

bilde fra i går.. åh, så sur da!
Catharina Adele


Black & white

Publisert: 12.12.2010 @ 02:38 Kategori: helg Kommentarer: 2

Hey, da er lørdagen over også! Den beste dagen i uka går alltid litt for fort, dessverre. Jeg har hittil hatt en veldig bra helg. Var med Jonas i går, handlet litt julegaver også dro vi på julekonsert med Norwegian Gospel Voices. De var utrolig flinke, kjempe fint å høre på! Var hos Jonas til dagen i dag, og lørdagskvelden har gått til bursdagsfest for Maren i klassen min. Veldig koselig! Min helg hittil, kort fortalt. Koselig altså, helg er fint. Nå er jeg egentlig bare veldig sliten, og ikke minst sulten. Så skal nok natte nå hvert øyeblikk, for jeg orker ikke gå en hel etasje opp for litt mat nå.. Hehe. I morgen skal jeg bake julekaker med farmoren min, så det blir nok kos. Koselig avslutning på en koselig helg. Håper dere har hatt en fin helg hittil, og at morgendagen deres blir fin før det er siste hele uke med skole. Tenk, nå er det ikke lenge igjen til jul!


Catharina AdeleHerlig jentekveld

Publisert: 27.11.2010 @ 11:07 Kategori: helg Kommentarer: 0


Hadde en herlig kveld med jentene! Snakket om absolutt alt og ingenting, koste oss med ost & kjeks og spiste masse digg. Er så glad jeg har noen som dem, en sånn kveld er jo medisin for alt det. Som Marie skrev på sin blogg, hva skal man med psykolog når man har jenter som disse? Koste meg ihvertfall veldig, det skal vær sikkert. Det er også helt sykt mye godis, cupcakes, kjeks, potetgull osv igjen. Helt sykt mye egentlig.. flere sjokolader og potetgullposer som ikke ble åpnet engang! Jaja, da har jeg nok for en stund ihvertfall.

Jeg vet ikke helt hva resten av denne lørdagen bringer. Tar det litt som det kommer.. Så skal ihvertfall starte med en god frokost nå først så får vi se! Hva skal dere i dag?
Catharina Adele

Langhelg

Publisert: 26.11.2010 @ 10:28 Kategori: helg Kommentarer: 0

Da er det fredag, og jeg sitter for en gangs skyld ikke på skolen. Fredager er en av de verste dagene sånn i timenes del, så for min del gjør det ikke noe at vi har fri.

Har likevel veldig mye jeg vil få gjort i dag. Knekkebrødene er snart ferdig stekt i ovnen, jeg skal bake til jentekvelden i kveld, på butikken, jeg må ordne meg og ordne istand til i kveld osv. Mye å gjøre altså, men jeg liker det! Også må jeg selvfølgelig levere refleksjonsnotatet vi har i lekse til kl 16.00 i dag.

Driver å laster opp musikkvideoen fra tidligere denne uken her på bloggen nå, men det ser ut som om det kan ta laang tid. Så vet dere det!
Håper dere har en strålende fredag, nå er det endelig helg! Jeg gleder meg til en kveld med herlige jenter, ost & kjeks, kake og digg. Hva skal dere i kveld?


Bilder fra den forrige jentekvelden jeg hadde 
Catharina Adele

En typisk søndag?

Publisert: 21.11.2010 @ 15:18 Kategori: helg Kommentarer: 5

Hey dere, og god morgen!

Har en veldig typisk søndag i dag. Startet med god frokost også løp 1,2 mil. Utrolig hva trening gjør med energien, og humøret. Jeg skulle ha trent for lenge siden denne helgen, da hadde nok alt blitt mye enklere.
Nå sitter jeg nydusjet, med eple og kanel te, et eple og to klementiner og koser meg. Knekkebrødene er akkurat tatt ut av ovnen. Skikkelig søndag ja!

Og nå er klokka bare.. Oi, den er faktisk over 3. Men likevel så er mye av dagen igjen, min helt uten planer. Tar det som det kommer, mest sannsynlig kommer jeg til å slappe av med film og familie, og kanskje lage en god middag eller noe i kveld. Prøver å holde tanker og følelser litt ute, tenker på andre ting osv. Men likevel har jeg i hele dag hatt en ganske fæl følelse i meg. Føler magen knyter seg når jeg prøver å finne ut hva det er.. Noe er galt føler jeg, men vet ikke hva. Jeg har også en følelse av at det er mange valg som må tas fremover, noen kanskje veldig vonde og tunge. Men vil ikke tenke på det nå, for jeg aner faktisk ikke hva jeg føler eller vil.

De fleste av dere aner vel ikke hva jeg skriver om nå, men jeg skriver vel mest til meg selv. Det hjelper å få føleser ut, skrevet ned osv. Føler jeg ihvertfall. Og jeg velger å gjøre det her, for jeg vil vel egentlig kalle dette en dagbok.

Hva har dere gjort/skal gjøre i dag?


weheartit
Catharina Adele

Lørdag

Publisert: 20.11.2010 @ 13:26 Kategori: helg Kommentarer: 0

Hey u. Er enda ganske nedfor i dag. Matlysten er stor og jeg spiser hele tiden. Sjokolade er godt å ha altså, nam er det også. Bildene er fra torsdag, da var ting i hvertfall litt annerledes. Men prøver å tenke positivt, det ordner seg vel til slutt. Forhåpentligvis alt sammen! Dagen i dag blir vel noe lignende dette: sove - spise - musikk - sove - spise - musikk osv. Får håpe jeg føler meg bedre senere i dag! Dere får ha en strålende lørdag, litt for meg også om jeg failer?t-skjorte - berskha, cardigan - zara, lue - hjemmestrikket av en jeg kjenner, armbånd - gina.

Catharina Adele

Farsdagen

Publisert: 14.11.2010 @ 19:35 Kategori: helg Kommentarer: 0

Hei på dere. Da var det søndag allerede! Helgen har gått kjempefort, men det forteller jo bare at jeg har hatt en veldig koselig helg. For det har jeg virkelig hatt! Nå avslutter jeg helgen med farsdag feiring, leksegjøring, yoghurtnøtter, sjokolade, klementiner og film. Spiste supergod middag med daimkake til dessert istad, etter pappa sine ønsker såklart.

Nå skal jeg kose meg videre med skolearbeidet(kremt), mens jeg ser på Jennifers body. Er den skummel egentlig? Den så ikke skummel ut på coveret, men glemte å se på sjangeren. Ikke gidder jeg å hente coveret for å finne det ut heller.Hehe. Men det finner jeg vel snart ut..Håper alle har hatt en kjempefin helg, og er klare for en ny og spennede uke! 
Catharina Adele

Fredags snakk

Publisert: 05.11.2010 @ 16:29 Kategori: helg Kommentarer: 0


Nå er det HELG dere.

Jeg for min del koser meg med litt kjeks, og skal snart starte helgen med en joggetur! Resten av kvelden går til nedflytting og fredagskos tenker jeg. I dag SKAL jeg flytte ned, uansett om jeg må sove på sofaen eller ikke.. ehe. Men nei, vi skal sette opp sengen aller først av alt i kveld, så det skjer nok ikke!

Har egentlig ikke stort mye mer å si her og nå enn: Ha en utrolig fin helg! Så blogges vi senere.
Catharina Adele

Årets Halloween helg

Publisert: 31.10.2010 @ 23:47 Kategori: helg Kommentarer: 0


Startet en kjempefin helg med en liten fest hos Maren i klassen, det var veldig koselig og absolutt en veldig fin start! Ble mest kosekveld dette her, men det var liksågreit da alle var veldig slitne etter uka. Bildet over er av noen av folka, fin gjeng! Eneste bildet av oss som er ute enda, og som dere forhåpentligvis ser prøvde jeg sånn halvveis å være litt hippie.. Hehe, fail.

Før festen..

Etter festen.. Jeg ser ikke ut på det siste bildet, men sjekk øynene til Tonje da!

På lørdag dro jeg til Signe med Madeleine og Line før festen til Vivian som var i Aurskog. Kjempe koselig, høy musikk og kos mens vi ordnet oss for kvelden. Hadde en kjempebra kveld hos Vivian, så igjen masse folk jeg ser altfor sjeldent, danset og koste meg. Traff også en hel del nye, og det liker man jo! Vellykket kveld, for å si det sånn.

I dag på selve halloween har jeg ikke gjort stort. Jobbet med brusetiketten dere ser i det forrige innlegget, sovet, spist godis som ble kjøpt inn til barnetiggerne (som det kom en liten haug med tidligere på kvelden), vært en liten tur hos Alex for å få litt hjelp med det jeg absolutt ikke fikk til med brusetiketten og ellers bare slappet av. En skikkelig søndag altså. I morgen er det klassebilde fotografering på skolen, og mest sannsynlig bip test i gymmen. Pga det siste der har jeg droppet joggingen i dag, med håp om at jeg har masse masse energi til overs i morgen! Mest sannsynlig kommer det til å være omvendt, da jeg får energi av å jogge.. Men håper på det beste, og får rett og slett bare gjøre mitt beste uansett!

Men nå natter jeg snart, håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt! Har dere vært på fest for å 'feire', eller var det bare en helt vanlig helg? Isåfall, hva var dere kledd ut som?
Catharina Adele
 

hits