Link Link Link Link Link Link

Kategori: Jul

God Jul

Publisert: 23.des.2011 @ 23:32 Kategori: Jul Kommentarer: 6

Bare en liten tur innom for å ønske alle god jul! Nå er ferien, og julen virkelig kommet. Treet er inne, ferdigpyntet. Gavene ligger klare under treet, julegrøten med mandel i er spist, huset er pyntet, julemusikken spilles og hovmesteren og grevinna er sett på. Familien er samlet, hjemme alene blir sendt på tv, huset er fylt opp med julegodis og annet godt osv osv. Det er så mye, og nå er julen virkelig her. Mangler litt julestemning, men jobber med saken.. Skulle gjerne hatt en hvit jul, men om det er meningen at vi ikke skal ha det i år så får vi bare gjøre det beste ut av det! 

Nå gleder jeg meg til familiekos, god mat og late dager. Etter nyttår blir det andre buller. Da skal denne bloggen handle mer om trening/mat, og mindre om annet uinteressant. Gleder meg allerede!
Catharina Adele 

Førjulstiden

Publisert: 19.des.2011 @ 09:27 Kategori: Jul Kommentarer: 0

Da er det mandag igjen. Og vi er i uke 51, som vil si det kun er to uker igjen av året. Jeg har hatt en veldig fin helg på jobb og sammen med jentene og kjæreste/familie/venner. 

Nå er det Flash(.......) i to dager før vi skal tulle rundt på skolen onsdag og torsdag. Misunner dere som har ferie, har ikke ord for hvor mye faktisk! Men sånn er det nå, og dagene fremover er skole/jobb før jul. Jobb er heldigvis positivt selvom det også selvfølgelig tar på :-) Derfor vil jeg mest sannsynlig ikke få tid til bloggen. Om jeg får tid innimellom, kanskje det kommer et innlegg eller to. 

Først og fremst vil jeg prioritere familie og kjæreste når jeg først har fritid. Dagene mine vil vare fra ni til ni, pluss pluss om jeg skal trene før eller etter. Så da er det lettest å ha litt fri fra dette internettet! 

Ha en fantastisk førjulstid. Kos dere med ferie, jobb eller skole. Gjør det beste ut av det, plutselig er julen her!Tren litt for meg også, da dere. Blir nok lite eller ingenting på meg denne uken!
Catharina Adele 

'Hjemmelaget' sjokoladekalender

Publisert: 02.des.2011 @ 23:43 Kategori: Jul Kommentarer: 4

Litt sent å komme med dette tipset, men det er vel uansett bedre sent enn aldri. Noen synes vel dette er tull, men for meg, er dette gull! Sjokoladen som opprinnelig er i disse kalenderne er for meg egentlig bare søppel, sukkerholdig og ødeøagt sjokolade som ikke smaker ordentlig sjokolade engang. Derfor fant jeg ut at jeg kunne åpne kalenderen under eller over, ta ut platen med sjokoladen og tømme den før jeg fylte den med deilig hjemmelaget sjokolade. Denne gangen lagde jeg en ganske mørk sjokolade med kanel i, så en liten smak av jul hver dag frem til jul blir ikke feil!Fylte de opp med et gojibær i hver rute. Mmm.. 


Avkjølte brettet i kjølerommet før jeg la det inn i kalenderen og teipet igjen åpningen. Nå var det bare å åpne de to første kalenderlukene!


To dager nærmere jul! Jippey. 

Nå går jeg egentlig å bare håper på snø. Har hørt noen rykter om at snøen kommer etter jul, hørt noe så fælt eller? Huff.. 
Catharina Adele 

hits