Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: januar 2011

17 år, og en dag

Publisert: 31.jan.2011 @ 14:41 Kategori: hverdags Kommentarer: 1random, gammelt bilde

Hey, da er snart skolemandagen over allerede!
Helgen gikk fort, jeg følte egentlig aldri at jeg hadde helg. Følelsen kom aldri, så nå føles det ut som en evig lang uke, dobbel uke. Men humøret er på topp, og jeg hadde en veldig fin bursdag i går sammen med familien(med hunder), kjæresten og masse(!) kake. Fikk mye fint, ingenting jeg spesielt ønsket meg, men til det så fikk jeg jo penger så det går veldig fint. Tokk noen bilder, men de bildene ligger fremdeles på kameraet som ligger hjemme. Koste meg virkelig til tross for vondt hals, rennende nese og tett hode.

I dag er det Trento, og muligens litt skolearbeid kvelden går til. Skal også mest sannsynlig være med Jonas til strømmen for å hente bursdagsgaven min, som kom i dag.. Nysgjerrig! Været og temp. ute er herlig, og jeg har (nesten) fått litt vårstemning. Smil

Ha en strålende dag, så blogges vi.
Catharina Adele

Hva har skjedd?

Publisert: 28.jan.2011 @ 19:05 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 4

Hvor er den motivasjonsfulle, den skoleflinke og sprudlende jenta blitt av? Jeg sitter nå og leser i arkivet, og får helt vondt i magen av å se bilder og innlegg fra varmere tider. Solfylte dager og outfit bilder tatt ute i sollys. Outfit som jeg savner veldig.. Shorts, strømpebukser, converse, skinnjakker, skjorter osv helt uten tanke på at man fryser ihjel uten noe mer. I disse vintertider har jeg ingen tanker om hva jeg har på meg, for det er så begrenset for hva som går ann uten at man fryser seg helt fordervet. Uansett så synes jo ikke klærne, fordi det er så kaldt på skolen at man har på seg store jakker og skjerf uansett tid.
Solen står opp når vi kommer på skolen og går ned når vi går ut av skyvedørene.. Er det rart jeg har mistet gnisten? Noen ganger lurer jeg på om jeg har en mild form for vinterdepresjon, eller jeg kan vel heller kalle det kulde/mørkedepresjon. Jeg savner solen, jeg savner klærne, jeg savner lange kvelder, jeg savner løpeturer ute, jeg savner solkrem, jeg savner friminutter ute uten å fryse, jeg savner å kunne gjøre lekser mens jeg ligger ute å koser meg. Ah, jeg savner sommeren!

Jeg tror dette også er en stor grunn for dårlig blogging. Jeg tar sjeldent bilder av verken meg selv eller hva jeg driver med til hverdags om vinteren. Ute er det jo bare mørkt, og antrekkene er ikke noe å se på. Det bleke vinterfjeset mitt er heller ikke noe som frister å ta bilde av. Og bilder utgjør mye av et innlegg, det mener ihvertfall jeg.

Jeg sier ikke at jeg ikke liker vinteren, for det gjør jeg virkelig. Hva er ve vakrere enn vinteren når det er på sitt kaldeste, eller når det er sol og helt hvitt ute? Det er lite det. Og slalom og aking er noe jeg virkelig er glad i, men hvor mye får jeg gjort det? Not much. Vinteren er også så lang, lang, i forhold til det sommeren virker som. Om det bare hadde vært lyst litt lengre, og kanskje litt mildere hadde jeg ikke hatt noe imot vinteren. Isen på bakken kunne jeg godt klart meg uten også, hadde vært deilig å kunne jogge ute uten å skli for hvert steg.. Men jogging ute streiker jeg hele vinterhalvåret. Takk og lov for løpemaskin..


miss it!

Med sommeren føler jeg også hatt treningsgleden har visnet litt, og det liker jeg definitivt ikke. Er slappere enn noengang.

Rett og slett, jeg savner den gamle meg. Håper virkelig jeg våkner opp fra vinterdvale snart!

Nå har jeg masse lekser som jeg skal få gjort, trening i dag blir nok dessverre zero. Takk og lov for sjokolade, sier jeg bare. Uten det hadde ikke fredagskvelden vært noe kos i dag.
Catharina Adele

Nyttårsball 2011

Publisert: 28.jan.2011 @ 11:32 Kategori: diverse Kommentarer: 1

I går var jeg på nyttårsball, og jeg hadde det over alle forventninger! Hadde egentlig forventet et døvt ball uten noe dans eller lignende, pga så få billetter solgt. Men det ble ingen demper på noe i det hele tatt, vi som var der danset og hadde det kjempegøy. Og tre-rettersmiddagen var suksess, spiste meg mer enn overmett for å si det sånn. Nam!

Lånte noen bilder av Jennifer sin blogg, da jeg glemte kamera.. Typisk meg det!


<3 Jonas

Jennifer og meg

Jentene sine det

Litt elevråd

Marie og Niklas ble kåret til årets søteste par, veldig fortjent!

Nå er jeg sliten, sovnet ikke før over halv to i går. Og kjenner dansegulvet fremdeles i bena.. Blir sliten av å danse så lenge med 12cm på bena altså.. Glemte litt at jeg hadde de på. Men virkelig verdt det, lenge siden jeg har hatt det så gøy!


Slik så da Jonas og jeg ut! Takk for fine bilder, Jennifer.

Har dere hatt nyttårsball?
Catharina Adele

Onsdag/FOTO

Publisert: 26.jan.2011 @ 13:53 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 0


Oppgave: "Ta et kult bilde av noe du ser rundt deg" Foto/Catharina Adele

Egentlig skulle vi ut og ta bilder i dag. Gå ned til BB-hallen for å ta bilder av den stygge hallen. Altså, vi skulle få hallen til å bli fin på bildene, ta noen fine bilder med den som motiv. Men pga den veldig veldig kalde dagen som er i dag, så fikk vi en inne oppgave læreren lagde på sparket. Bildene over er de jeg er mest fornøyd med hittil.. De to jeg når jeg var en rask tur på torget istad! Hva synes dere?

Ellers skal jeg i dag ikke gjøre stort. Slappe av, for jeg er så sliten fortiden. Også skal jeg på spinning på trento i kveld. Passet fint sammen de to da.. Hehe. Får vel gjøre noe lekser også.. er på nyttårsball i morgen og ikke vil få tid til noe lekser da ihvertfall! Planer for dagen?

Catharina Adele

Skoletirsdag

Publisert: 25.jan.2011 @ 11:54 Kategori: hverdags Kommentarer: 0


heeh, kjempefint redigert...

Nå har vi fått tidlig lunsj, fordi lærerne på denne skole ikke vet hvordan man legger inn videofiler fra noen spesielle kameraer, og ingen i klassen får inn filene i redigeringprogrammene. Så det er flott. En halvtime lenger lunsj er jo ikke dumt, men sykt kjedelig å måtte være her og liksom.. Ikke få gjort noe. Det verste er vel at jeg har fått inn filene, men ikke får åpnet selve programmet akkurat nå. Fint. Får bruke tiden på fotooppgaven jeg har til i morgen istedenfor..

En ganske kjedelig tirsdag i dag. Skal prøve å få gjort så mye som mulig av skolearbeid unna i løpet av dagen, og kanskje en tur på mølla i kjelleren. Ha en strålende tirsdag, dere som kan!

Catharina Adele

En dag i bakken

Publisert: 24.jan.2011 @ 14:00 Kategori: diverse Kommentarer: 3


foto/Catharina Adele

Noen av bildene jeg tok.Kommer mest sannsynlig litt flere bilder senere.. Jonas har endel på kameraet han hadde med som jeg ikke har fått enda. 
Catharina Adele

Hafjell

Publisert: 24.jan.2011 @ 13:33 Kategori: helg Kommentarer: 2
Noen bilder fra en utrolig herlig helg sammen med verdens beste. Ingen andre en Jonas. Må si dette var en av de beste gavene jeg har fått noengang.. Tusen takk her også, for en herlig helg! Noen flere bilder kommer i andre innlegg.

Turen opp gikk veldig greit, litt kø men ellers var vi framme i god tid. Boller, kjeks og annet digg var selvfølgelig med hele veien. Spiste og koste oss på Peppes like ved hytta den kvelden, og den var nok den fineste peppes restauranten jeg har vært på noen gang! Resten av kvelden ble kos og avslapping foran tv'en før vi gikk i badestuen.
Vi startet dagene med egg og bacon på nystekt brød(NAM), hadde noen fine dager i bakken til sol og akkurat passe temperatur, traff masse folk Jonas kjente og koste oss i bakken. Hadde med kamera i bakken en stund etter lunsj på lørdag, kommer et eget innlegg med noen bilder fra det. Taco, badestue, godis, peis, marsmallows(grillet i peisen) og kos er veldig gode stikkord for kvelden! Søndagen gikk til det samme som start, litt rydding for så å levere nøkkelen og dra rett i bakken. Herlig, herlig. Bildene viser vel endel.. En sykt deilig helg som gikk altfor fort!

Det var kort fortalt, min helg. Hva gjorde dere denne helgen?
Catharina Adele

Klar for helg

Publisert: 20.jan.2011 @ 23:02 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

Hey! Da er det hvert øyeblikk sengetid for Catharina Adele. I dag har jeg vært slapp, og hatt en helt vanlig torsdag på skolen. I stad var jeg på en spinningtime, som også ble ganske slapp for min del. Ellers fornøyd med ukens trening med zumba og spinning på mandag, 1,5 mil på mølla i går og spinning i dag. Og ikke minst skal jeg jo i bakken både lørdag og søndag til helgen!

I morgen etter skolen drar nemlig Jonas og jeg til en hytte i Hafjell. Dette var hans julegave til meg, og jeg gleder meg kjempemasse! Skal nok bli en veldig koselig helg som kommer til å gå altfor fort.. Alt er nå pakket og klart, og jupp, jeg gleder meg. Har ikke stått på slalom på ca et år, så det kan jo bli spennende. Får håpe jeg kommer meg ganske fort, jeg vil jo klare å henge med litt ihvertfall.. Hehe.

Så håper på at skoledagen i morgen flyr avsted, for jeg er klar for helg. Har dere noen planer for helgen?


foto - Jennifer Maria Powell, tatt i går under fotooppgaven.

Så så sier jeg bare natta jeg, egentlig. Vi blogges om ikke altfor lenge. Macen og kameraet er med i helgen, men det kommer ikke til å bli særlig prioritert å blogge i løpet av helgen. Men, hvem vet!
Catharina Adele

Black & white

Publisert: 19.jan.2011 @ 18:40 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 9

I dag er det onsdag, og hva betyr det? Jo, foto hele skoledagen. Og hva er det? Jo, det er gøy.

Startet med ny oppgave i dag. Heter grimasjeportrett, men bildene måtte ikke være grimasjer, men også uttrykk osv. Viktigste var at bildene skulle fremstille personen vi tok bilde av på best mulig måte, gjerne også en morsom en. Skal også kun bruke naturlig lys, og redigere bildet i sh i photoshop. Legger ut bildene jeg er mest fornøyd med under, raskt redigert.


Dette bilde av Jonas tok jeg bare random i kantina i dag, men ble ganske fornøyd med det selvom. Kunne kanskje vært bedre om jeg hadde fått med hele munnen men.. jaja. Det øverste og siste bildet av Jennifer tok vi inne på et mørkt rom, med lys fra vinduet utenfor døren. Så lyset kom inn bare fra et lite glipp i døren. Ble dessverre litt ISO støy på disse bildene, men det går vel ann å fjerne i ps?
Hva synes du om bildene?

Catharina Adele

Men are the best cooks

Publisert: 19.jan.2011 @ 10:50 Kategori: diverse Kommentarer: 4


weheartit

Filming ftw

Publisert: 18.jan.2011 @ 11:26 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Hey! Resten av dagen i dag har jeg videoproduksjon. Jeg, Christian og Cecilie skal lage en liten film om godteri vs frukt. Hva forskjellen er i hverdagen og litt sånn, med mest sannsynlig litt overdrivelse. Dette kan bli spennende, ihvertfall siden filmmannen Christian ikke er her enda.. Vil egentlig helst bare bli ferdig med dette så fort som mulig jeg!

Blir lite blogging for tiden, som dere kanskje ser. Vet ikke hvorfor, men det bare blir sånn.. Skal prøve å bli litt bedre. Men nå, nå må jeg jobbe, for jeg vil bli ferdig. Ha en flotters tirsdag dere!


Catharina Adele

Hide and seek

Publisert: 15.jan.2011 @ 23:29 Kategori: musikk Kommentarer: 2


Hide and seek - Imogen heap.
Liker denne sangen, gir er så god følelse. Spesiell, men fin å høre på. Hva synes du?


Catharina Adele

Dagen i dag, lørdag

Publisert: 15.jan.2011 @ 22:27 Kategori: helg Kommentarer: 3

(skulle egentlig vært postet for flere timer siden)

Startet dagen med en god frokost i dag etter å ha sovet til jeg våknet av meg selv. Fikk veldig lyst til å løpe, så da gjorde jeg det. Etter det var jeg flink, og ryddet/vasket hele kjelleren. 
Var også på Jessheim senteret med foreldrene mine og brukte en julegave, et gavekort på platekompaniet. Kjøpte dvd'ene Remember Me, Se opp, Hot tub time machine også kjøpe pappa Tomme tønner.

Kvelden blir mest sannsynlig fylt opp med film, godis, musikk og avslapning. Deilig lørdag, med andre ord. Akkurat fått i meg en herlig og veldig typisk lørdagsmiddag her hos oss. Biff og flørtegratinerte poteter, med brokkoli til. NAM. Snart blir det Dream is.. NAM, igjen.
Madeleine og meg før festen. Jenta mi det.

I går hadde jeg en veldig bra kveld hos Signe. Møtte masse mennesker, både kjente og nye. Musikk, dans, godis(!), latter og morro. Var på tide med en fest igjen, kjente jeg virkelig hadde savnet det. Bare det at det er så mange hyggelige mennesker på et sted med så god stemning kan jo ikke slå feil. Ah, lenge leve det sosiale liv. Hehe. Desverre ble det litt drama da, noe som gikk utover hovedpersonen.. Det var veldig synd, og veldig urettferdig, men det ordnet seg heldigvis til slutt og stemningen kom tilbake. Det er vel det viktigste.


Kjole fra Rare Fashion, Nelly. Kom faktisk i går, så det passet jo bra. Kanskje litt sommerlig, marine aktig. Men ville jo bruke den, alltid gøy å bruke nytt! 69 kr for en kjole er heller ikke dumt altså.. Salg er fint.

Ha en nydelig lørdagskveld videre. Nyt helgens mens den er, den går så alt for fort over. 
Catharina Adele

Fredag, allerede?

Publisert: 14.jan.2011 @ 11:10 Kategori: hverdags Kommentarer: 3


Da er det allerede fredag! Uken har gått veldig fort, mest sansynlig fordi jeg har hatt noe å gjøre omtrent hele tiden. Blandet uke, mange gode tider, og noen triste. Fått til to gode treninger i løpet av uka, noe jeg er fornøyd med da jeg ikke har vært helt i form, vært i begravelse som utgjorde mye av tirsdagen pluss familiemiddag på peppes på kvelden. Jeg hadde en fin onsdag med foto heledagen,  med besøk av en flink fotograf vi lærte mye av, jeg har overnattet to netter med Jonas, som helt klart er bra, og ja, hatt noe å gjøre hele tiden. Da går tiden fort!

Nå har vi norsk, ganske morsomt egentlig. Har blitt delt ut roller og skal si opp skuespillgreier og slikt, morro. Nå er det ikke mange timer til helg, og bursdagsfest i kveld. Bestejenta mi kommer til meg før festen, da blir det hjemmelaget pizza og kos som start på en bra kveld med mange mange folk(over 70 stk).

Bare å holde ut matte og webtimen, så er det helg. Resten av helgen blir det nok avslapping, eller noe annet. Tar det som det kommer. Festen jeg egentlig skulle til på Lørdag ble utsatt til neste helg, da jeg er på Hafjell med Jonas!

Ha en strålende fredag, alle dere søte. 
Catharina Adele

smart/stupid

Publisert: 14.jan.2011 @ 09:36 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 2


weheartit

You're awesome

Publisert: 13.jan.2011 @ 14:34 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 0
weheartit

En liten tur innom

Publisert: 13.jan.2011 @ 14:25 Kategori: hverdags Kommentarer: 6

Hey, jeg er en veldig dårlig blogger fortiden. Har veldig lite motivasjon, og er veldig lei bloggen min når det gjelder det meste. Altså både innhold, design osv.

Skal prøve å lage meg en ny blogg på en annet plattform(?), kanskje det gir mer motivasjon. Oppdaterer dere når det isåfall skjer, vil jo veldig gjerne ha med leserne mine videre om det skjer. En annen mulighet er jo selvølgelig også å gjøre noe med designet her også, men blir alltid så utrolig frustrert av designoppsettet her inne..

Ellers går det fint med meg. Har fortiden er helt utrolig sukkersug, eller i det hele tatt en veldig stor matlyst. Vanskelig å holde seg unna søtsaker i hverdagen da altså.. Litt sånn, umulig egentlig. Men jaja, livet går videre!
Takk for at du er her for meg, Jonas

Har vært endel sammen med Jonas i det siste, veldig veldig koselig! Nå gleder jeg meg til helg, to fester og ja i det hele tatt helg. Wee. Og foresten, nå spiste jeg akkurat en pære. Hadde glemt hvor søtt pære smaker, så sukkersuget mitt er nå mye mindre! Random.

Ha en fortsatt fin dag, skal prøve å bli flinkere å oppdatere!
Catharina Adele

Fredags kveld

Publisert: 07.jan.2011 @ 21:23 Kategori: helg Kommentarer: 3

HELG!! 
Rart å være så glad over helg etter så kort tid på skolen.  Men godt med helg er det da alltid! 
Nå sitter Jonas og jeg her etter å ha spist selvlagd taco til middag, som vi lagde til familien min(guacamole til og med). Så er egentlig bare en rask tur innom før vi skal se film og kose oss med godis og slikt. I morgen skal vi til han, det blir nok kos. Kos dere masse i helgen, nyt!


Catharina AdeleAt school

Publisert: 07.jan.2011 @ 12:05 Kategori: hverdags Kommentarer: 2Hey! Da var fredagen her, den vanlige kjedelige skolefredagen. Nå har jeg norsk og skriver om hvordan en presentasjon skal være. Gleder meg til mat som er om en halvtime, for jeg er veldig sulten nå.. Bestemt meg for å være glad å gå igjennom skoledagen med et smil selv om jeg har kjedelige timer fremfor meg. Norsk, matte og web. Men tross alt så er det jo helg etterpå, og jeg har flere grunner til å smile så hvorfor ikke gjøre det?

Gleder meg til helg, etter bare tre dager på skolen. Gruer meg til å starte sånn veldig med all skolearbeidet igjen. Men den tid, den sorg! Har dere en god dag, noen planer for helgen?


Webcam er tingen.. Og så fin kvalitet det blir!

I går våknet jeg opp med skikkelig smerter i hoften. Følte meg som en hundreår gammel dame som haltet rundt hele dagen, og det så ut som om det skulle bli dårlig med trening. Men neida, trening ble det likevel. 55 min spinning, som faktisk ikke gjorde vondt u det hele tatt. Nå tar jeg helg, og slapper av litt. Mest sannsynlig er hoften min bare overbelastet, noe er strekt eller lignende. Prøver å ta det litt med ro noen dager, så ordner deg seg nok. 
Ellers lagde jeg både middag, punsjboller og knekkebrød i går i tilegg til at jeg ryddet litt i klærne mine. Flink jente ja!

Ha en fortsatt nydelig fredag, så blogges vi senere. 
Catharina Adele

Da var Juleferien over også

Publisert: 05.jan.2011 @ 21:50 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Da var ferien over, og skolen tilbake for fult. Kan ikke si starten var så veldig fæl, da vi startet i dag. Hver onsdag har vi jo foto, og dagen gikk til å høre på Kristian Solli om hans fotograf erfaringer og skolen han gikk på(tidligere Sørumsand elev), til å planlegge oppgaver som kommer i det kommende året og til å gjøre ingenting. Men man blir virkelig sliten av å gjøre ingenting også altså, sitte der og glane hele dagen. Ellers i dag har jeg vært flink, løpt 1,5 mil i naborommet og ryddet litt i noen klær som jeg skal fortsette med i morgen.

Jeg har ihvertfall hatt en fin juleferie, men noen unntak. Kost meg sammen med Jonas de siste dagene, bursdag hos han med familie på søndag, aking på mandag og skøyting på Lillestrøm torg i går. Kost meg masse den siste tiden av ferien! 
Morro å stå på skøyter igjen, er flere år siden sist og det skal jeg si deg syntes. Har vel egentlig aldri vært noe flink til å gå på skøyter, men jeg kommer jeg ihvertfall fremover! Jonas derimot, er mye flinkere!

Haha, very nice!
Koselig tur med litt småshopping senere på senteret. Skøytingen endte med et tupp med skøyta i isen, og jeg stupte og slo hodet mitt litt. Som igjen førte til en litt svimmel og fjern Catharina. Men ellers gikk det veldig bra, med et par små skrubbsår på skinn og hake! 
Hadde dere en fin avslutning på juleferien?

Nå sitter jeg her og koser meg med et oppskjært eple med kanel og sukrin på, nam! Håper alle har hatt en fin onsdag, og vil få en fin torsdag. Ikke lenge igjen til helg!
Catharina Adele

19 år!

Publisert: 02.jan.2011 @ 11:47 Kategori: helg Kommentarer: 2


I dag er denne gutten 19 år, ikke hver dag det! Jeg drar nå til Bjørkelangen for å tilbringe dagen sammen med han og familien, og for å feire bursdagen hans. Gleder meg, har ikke sett han på en uke. Og bursdag er alltid kos! Gratulerer med dagen Jonas, jeg er veldig glad i deg! 

Dere må kose dere masse i dag, den andre dagen av det nye året. Dette skal bli bra, skal det ikke? Hadde en veldig blandet start i går, men det kommer seg nok etterhvert.

Ei annen søt jente har også bursdag i dag. Nemlig Jennifer, som blir 16 år(hun er 95 men går sammen med 94). Gratulerer masse med dagen til deg også vennen!
Catharina Adele

hits