Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: januar 2012

Uke 5

Publisert: 31.jan.2012 @ 21:38 Kategori: Weekplan Kommentarer: 3

Da er uken godt i gang allerede, og jeg har hatt en killer styrkeøkt! Nå er kroppen sliten og god, og en stor porsjon havregrøt ligger nå i min mage. 

Tiden min strekker ikke til og dagene går i ett! Har så mange tanker om innlegg som aldri komme til live, at det nesten er litt trist. Men uansett så må jeg takke dere for å være så gode! Fått veldig mange fine tilbakemeldinger fra flere av dere de siste dagene, og det varmer helt inn i hjerterota. Får utrolig mye blogglyst og inspirasjon av slike fine ord av dere. Loveyouall

Men nå, back on track. 


Slik ser mest sannsynlig min treningsuke ut, med muligens noen forandringer. Dagens trening ble ikke turbo kick box, men som sagt en veldig god styrkeøkt. Fredagsspinningen er mulig blir byttet ut/eller droppet da jeg drar til Nordfjord den dagen. Men det får vi nå se på, mulig det blir en gåtur istedenfor på morgenkvisten. 

Ellers er jeg fremdeles inn i en mildt sagt dritbra treningsperiode. God kontakt og energi. Gleder meg så mye til trening at jeg nesten sprekker av energi.. He he. 

Håper dere har hatt en like bra uke som meg hittil.
Catharina Adele 

Butterfly

Publisert: 30.jan.2012 @ 22:55 Kategori: diverse Kommentarer: 3Noen bilder fra gårsdagens feiring sammen med familien. Lagde denne fine rosa, raw kaken ved siden av min vanlige, grønne raw lime pie. Mmm.. Den du ser over er lagd på slump med inspirasjon fra flere andre kaker jeg har sett på andre blogger, og den falt utrolig godt i smak hos alle. Masse skryt, og kun et lite stykke igjen etter selskapet. Det liker jeg! Om den er interesse for det kan jeg prøve å få lagt ut en oppskrift? Jeg skal ihvertfall helt klart lage denne igjen. 

Ellers har jeg fått mye fint til bursdagen min. Men dessverre så fikk jeg ikke noe av det jeg ønsket meg mest, men det forventet jeg ikke heller så det går så fint så. Nemlig en sånn liten søt en som dere ser over. Kusinen min er den heldige eier av disse to herlighetene, og jeg blir like forelsket hver gang jeg ser dem! (Rita ser jeg forskremt ut på det første bildet..Hehe. Egentlig har de store ører som står rett opp! Derfor navnet papillon som betyr sommerfugl). 

Men jeg har ikke bare spist biff til middag, med lettis som dessert. Jeg har jeg også fått trent i dag! Løp en god mil på mølla, og det føltes veldig godt. Må passe på nå som jeg begynner å dra på åra.. Heh. Så det vil jeg si er en god start på året som attenåring!

Har du hatt en god start på den nye uken? 
Catharina Adele 

18!!

Publisert: 30.jan.2012 @ 09:25 Kategori: diverse Kommentarer: 10

Bursdagsbarn i dag! Hurra! Håper alle får en flott mandag.
I dag skal jeg smile og le, spise biff og kose meg. Gjett hvem som har med kake til klassen, og raw kake til seg selv i dag? Jo, det er meg det.

Foresten, jeg starter 4 mnds godisavtale i dag. Fin start på det "voksne" livet, eller hur? Det vil si, jeg skal ikke spise sukkerholdig godis, og heller ikke noe godislignende i uken selv om det er sukkerfritt. Det samme gjelder potetgull, sukkerholdig brus og vanlige kaker. Dette kan bli en utfordring, men det skal jeg greie. Er jo så masse alternativer til sukker, så. 

Catharina Adele

Matglad lørdag

Publisert: 29.jan.2012 @ 00:44 Kategori: helg Kommentarer: 3

Da er det snart nattaen for meg. Jeg er kvalm etter altfor mye deilig, fylt sjokolade som var litt for god til at jeg greide å stoppe i tide.. Men det gjør ikke noe, for det var jo fryktelig godt. Og det var nok ikke bare denne lille her sin skyld, det var nok ved siden av alt det andre jeg har greid å få i meg i løpet av dagen. Godtestopp neste, kanskje? He he, kjæresten sa lykke til med det når jeg nevnte det, men hadde vært spennende med en slik utfordring. Hadde blitt veldig imponert over meg selv om jeg hadde holdt ut uten min daglige sjokolade.

I dag har jeg bokstavelig talt stått på kjøkkenet hele dagen. Jeg har bakt kake, og stekt massevis av mat til familieselskapet jeg skal holde i morgen. Og ja, det vil også si at jeg har spist i hele dag. Må jo smake på maten, og forsikre seg om at den er god før den serveres ;-) 

Bildet er fra i går. Hadde en utrolig koselig kveld hos Mille! Jentesnakk om alt som falt oss inn, musikk, film og godis var noe av innholdet. Også lagde jeg kyllingwok med masse fullkornsnudler til oss.. Nam!

Håper alle har hatt en flotters lørdag. Morgendagen min kommer til å bestå av kake, masse mat og familie. En veldig fin bursdagssøndag i vente med andre ord. Eneste som mangler er kjæresten, men sånn ble det nå i år. Skal i det minste besøke han neste helg, så det blir stas!

God natt.
Catharina Adele

Torsdag!

Publisert: 26.jan.2012 @ 12:15 Kategori: hverdags Kommentarer: 10Da er torsdagen her, og jeg sitter faktisk på skolen og lager et magasin om rå sjokolade! Morsomt når man kan flette inn interessene sine i skolearbeidet altså, det liker jeg. Men nå er det snart lunsj, og for en gangs skyld er jeg faktisk ikke sulten. Men det skulle bare mangle så mye som jeg spiser til frokost nå. Sikkert doblet porsjonen min med havregrøt på en uke, fordi jeg er så lei av å være sulten på skolen.. He he. 

Ellers er jeg supergira for kveldens styrkeøkt! Deilig å være i en slik en god periode hvor hver trenngsøkt er en fornøyelse. Treningen blir dagens høydepunkt!

Ha en fortsatt flott torsdag, nå er det ikke lenge til helg dere! 
Er du i en god treningsperiode for tiden? 
Catharina Adele 

Forsinket uke 4

Publisert: 25.jan.2012 @ 20:14 Kategori: Weekplan Kommentarer: 1


Hey you!
Dagene går og bloggen blir litt glemt bak alt som skjer.. På mandag var jeg ute med jentene for å feire fine Tine, som fylte atten år. Hurra for henne! Ble deilig kinesisk etterfulgt av cafe.. Nam nam. 

Dagen i dag har vært god. Kommet langt med en skoleoppgave, og fått gjort mye som har blitt utsatt her hjemme. Nå er det baking av brownies som står på planen, og lukten av den gjør meg riv ruskende gal. Går og småspiser, og har snart slukt en hel(middels stor) sjokoladeplate.. Haha, meg og sjokolade altså. Får lage meg en sjokoladete og håpe det slukker "tørsten" litt. 

Håper alle har noen fine dager, nå er vi over halvveis til helg. Jeg for min del får besøk av familien for bursdagsfeiring, så her er det mye kokkelering som venter/pågår! Startet jo allerede i dag med browniesen. Ellers er planene å smile så mye jeg bare kan denne siste uken som mindreårig, sove masse og være effektiv. Gadd ikke lage 'ordentlig' ukesplan denne gangen.

God natt, når den tid kommer.
Catharina Adele 

Kaffegurine

Publisert: 22.jan.2012 @ 20:42 Kategori: diverse Kommentarer: 5

Søndagen er snart over, allerede. Jeg har malt kjøkkenmøbler, og løpt en god mil på mølla. Og det var egentlig det fornuftige jeg har gjort i dag. 

Ellers har jeg vært i Sverige og kjøpt meg fine øredobber på halv pris og verdens beste proteinsjokolader. Altså, det var ikke derfor jeg dro dit. Ble med mams og paps da de skulle hamstre kjøtt.. Så da fikk jeg noen brett Ramløsa også, og sukkerfri sjokolade med på kjøpet. Moha, lønner seg å være med foreldrene iblant altså.

Vi har foresten fått Nespresso maskin her hjemme også, og det har ført til enda en kaffeelsker her i huset. Det var ikke bare en kaffemaskin nemlig, det var også en melkesteamer med på kjøpet! Så nå starter jeg dagen med utrolig god kaffe, som bare blir enda bedre med steamet skummamelk og noen drypp Stevia French Vanilla. Mmm..  


Rart man blir kafejunkie(eller "kaffegurine" som mams så fint kaller meg) når det ser ut/smaker som om den er lagd på cafè? OhYeah! Proteinbare med smak av Almond Fudge Brownie.. Den anbefaler jeg alle dere som bryr dere om sånt og prøve. OhYeah barene er uansett de beste av alle proteinbarer jeg noengang har smakt. Smaker jo som veldig go' sjokolade/brownie, og det liker man. 


En av to par med øredobber.. Fjær på halv pris er også lett å like. Håret er i en topp, med en liten tufs utenfor.. For dere som ikke skjønte at jeg egentlig har tykkere hår enn det der. 

Nå skal jeg bake de fine knekkebrødene mine. Kos dere resten av søndagen! Dagens sitat fra sjokoladeteen: No ego, no problems. Sant.
Catharina Adele

Patient is the key of joy

Publisert: 21.jan.2012 @ 23:39 Kategori: helg Kommentarer: 9Nye fantastiske sko.. Love them! Fra Nelly med navnet, Forget your boyfriend. Jeg har ikke lyst til å glemme kjæresten min altså, bare så det er klart. 


Sjokoladete med fint visdomsord, hjerte. 


Endelig etter så mange år kan jeg faktisk telle sauer til jeg sovner.. Flanellsauer til og med.  

Ellers har jeg lagd hele to raw kaker til 18års familiebursdagen min.. Så tilbragt mye tid der mens jeg har kikket ut på snøstormen utenfor vidnuet i dag. Nå er jeg mett, føler jeg har momset i hele dag på raw kakefyll, yoghurtnøtter, sjokolade og annet godt. Det er nok ikke noe jeg bare føler.

Nå er det snart nattan med sauene som selskap :-) knis. 
Catharina Adele 

Hufsa

Publisert: 20.jan.2012 @ 23:26 Kategori: helg Kommentarer: 5

Opp kl 6, ut døren med en banan i munnen. God morgenspinning, før jeg kommer på at jeg har glemt håndkle og må småløpe hjem etter spinningen, for å ordne meg før skolen. Litt stress, men det gikk overraskende fint og jeg fikk en god start på dagen! Men å gre håret rakk jeg ikke, så ble litt bustetroll i dag. Men hva gjør vel det?

Nå slapper jeg av i sofaen med nøtter, gele og druer..Deilig start på en helg fylt med ting som skal gjøres. Skal både bake og kokkelere til bursdagshelgen min, male kjøkkenmøbler, vaske hus, legge ut klær og sko på finn, sverigetur osv osv. Så er nok ikke lenge før det er nattan for meg. Håper alle får en herlig helg, og har hatt en skikkelig go'fredag. 


Nå har det blitt mye bildet av dette fjeset her på bloggen de siste dagene.. Går i perioder slike ting, tror jeg. 

God natta søte.
Catharina Adele 

Music is Motivation

Publisert: 18.jan.2012 @ 20:54 Kategori: musikk Kommentarer: 6

Fade into darkness - Avicii

Wild Ones - Flo Rida ft Sia

 City Boy - Donkeyboy

Midnight City - M83

 Levels - Avicii

Mr. Brightside - The Killers

Unison - Porter Robinson  Da er endelig magen mett, og skolen over. Deilig! Nå skal jeg lage meg dessert og nyte resten av kvelden, før det blir tidlig natta. 

Får du motivasjon av musikk?
Catharina Adele 

Wednesday

Publisert: 18.jan.2012 @ 16:42 Kategori: hverdags Kommentarer: 2


Bilde fra tidlig høst.. Godfølelse av å kunne gå ute i solskinn, på bar bakke uten jakke uten å fryse. 

Klokken er halv fem, og jeg har enda 3 timer igjen på skolen før jeg kan tusle hjem. Åpen dag på skolen i dag, pluss at jeg var med på selvforsvarskurs for jenter, arrangert av forsvaret fra kl 9. Det var veldig morsomt og lærerikt! Så nå kan guttene bare prøve seg, for nå kan jeg alle knepene for å forsvare meg/skremme dere bort. Hehe.. Men lærte forskjellige slag og spark, teknikker stående, liggende, bakfra osv. Et kurs jeg virkelig anbefaler om dere får muligheten!

Så her sitter jeg i dag, glor i macen og jobber litt med photoshop. Skal prøve å få tid til å legge ut treningsmusikktips til dere innen kvelden er over, en god stund siden sist. Håper dere har en fin og litt mer innholdsrik onsdag enn meg :-)
Catharina Adele 

Uke 3

Publisert: 16.jan.2012 @ 22:33 Kategori: Weekplan Kommentarer: 5


Da er vi i ny uke, allerede! Ukene flyr, og tiden blir egentlig bare borte.. Men det er vel positivt det, betyr at jeg ikke kjeder meg ihvertfall! Men så er det jo denne tiden da, den strekker ikke alltid til. Hadde store planer om å få øvelseskjørt og lest masse bilteori, men den gang ei. Ja, jeg vet det handler om prioritering av tid. Men det er jo så mye som er viktig! Nei, får ta ting litt og litt. Og først og fremst kommer skole og trening nå for å fungere i den travle hverdagen. 

For fremover nå er det skjerpings på skolearbeid. Gått fra 5 i snitt til 4,6 nå til jul, og det skal jeg ikke ha noe av. Kunne nesten ikke forvente noe annet, da motivasjonen har vært noe fraværende de siste mnd før jul. Men nå er jeg back on track igjen! Treningen går strålende, jeg sover endelig godt om nattan igjen og motivasjonen er tilbake. Nå får den holde seg der noen mnd. 

Håper alle har hatt en flott start på en ny, flott uke.
Catharina Adele 

Søndagsformen

Publisert: 15.jan.2012 @ 16:21 Kategori: helg Kommentarer: 11

Daffing, momsing, tv titting, word oppgaveskriving, sjokoladespising, tedrikking, internettsurfing, kokkelering.. En slik søndag er det i dag. Har enda ikke vært utenfor huset. Latskap skaper latskap, noe jeg skal prøve å gjøre noe med etter på. 

Dagens frokost var som vanlig sjokoladegrøt.. Nam nam, går i grunn aldri lei. Sjokoladegrøt, sjokoladete, raw sjokolade, browniekuler, sjokoladefluff.. Alt på en og samme dag. Lagde sjokoladefluff om til sjokolade mousse i stad, så gleder meg til en stor skål med sjokolademousse etter taco i kveld. Moms. 

Sjokoladegrøt med bjørnebær, banan, kanel og cashewnøtter..

Nå skal jeg snart ta jomfrutreningen til mine nye treningssko. Hadde ikke planlagt trening i dag, men nye treningsklær ligger på en måte og skriker etter meg. Så da får jeg dra meg selv ut av huset for litt luft og litt spinnering(?) som en avkobling fra helgens momsing. 

Og for litt oppfølging på treningsfronten, her er gårsdagens dagsform! 


Litt av hvert som kan forbedres innen mars, noe som er bra. Fint å ha noe å strekke seg etter :-) Ellers synes jeg ikke formen er så altfor verst, kondisjonen derimot har stupt de siste mnd. Men jaja, hva skal man vel med kondis? Heh..

Nyt søndagen, i morgen er det på'n igjen med lange dager. 
Catharina Adele

Små gleder, store smil

Publisert: 14.jan.2012 @ 22:46 Kategori: helg Kommentarer: 6


Nye treningssko, nedsatt fra 1400 kr til 579 kr.. Smil.Sprudlevann med jorbærsmak.. Smil.


Te, med sjokoladesmak.. Smil.


Hjemmelagde godiskuler.. Smil.


Hjemmelaget sjokolade, noen med mandelkaramellfyll, andre med bjørnebærfyll.. Smil.

Håper alle har en fantastisk lørdag. Jeg har tilbringt min på kjøkkenet, utenom en tur på XXL. Kvelden har gått til biffmiddag, godisspising og film. 
Catharina Adele 

La helgen komme

Publisert: 13.jan.2012 @ 14:30 Kategori: helg Kommentarer: 5

Med musikk på øret, sløve øyne og et nesten tomt klasserom kommer helgen nærmere og nærmere, minutt for minutt. Jeg teller ned! Skal bli ufattelig deilig. 

Planer er noe endret, og etter en utrolig god styrkeøkt i går tok jeg meg morningen fri for litt ekstra søvn i dag. Nyttårsballet som skulle vært i morgen blir heller ikke noe av. Kjipt etter så mye arbeid, men nå prøver vi å få til en fest på en annen måte istedenfor.
I kveld får jeg besøk av fine jenter, og Twilight-maraton, pizza, snakk og godis står på planen. Blir godt å lade opp etter en god, men slitsom uke. 

Litt over en time igjen, også er årets andre helg her. Ha en fantastisk helg, nyt den og kos dere. 

Litt motivasjonsbilder før helgen..Mmm..

Nå gleder jeg meg til å komme i gang med egne bilder snart, vent å se! :-)
Catharina Adele

Liten tid

Publisert: 12.jan.2012 @ 13:39 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Oi, har jeg blogg?

Må si jeg er litt ute av blogg rutine, og har massevis av planer som opptar dagene. Treningen går veldig bra om dagen, og jeg har hatt gode økter hver dag hittil denne uken! Har veldig lyst til å komme igang med mat, trening og annet snakk her på bloggen igjen, og ikke minst en liten formupdate. Så er nok back on track igjen om ikke lenge. Først må skole og andre saker ordnes, har nemlig en hel del lekser og annet arbeid som må gjøres.. 

Tren bra, spis nok og nyt livet. Ha en super torsdag videre :)
Catharina Adele 


UKE 2

Publisert: 09.jan.2012 @ 09:02 Kategori: Weekplan Kommentarer: 2


Da er uke to i gang, jeg starter med god musikk til frokosten før jeg turer videre om en liten time til Max og Freialand med klassen. 

Januar - Februar
Jeg er full av energi og motivasjon, og greier nesten ikke å vente med å starte treningen. Jeg har satt meg mine første delmål for å år, som går ut på å komme i best mulig form innen mars. Jeg resier nemlig til Gran Canaria den første uken i mars, så da er det jo perfekt å ta en velfortjent ferie! Og ikke minst vil jeg jo føle meg bra på stranda! Jeg tror at veien for å lykkes med trening/kosthold er god planlegging og delmål så du alltid har noe å strekke deg etter. Om jeg hadde trent for noe som er om sirka et år vet jeg med meg selv at motivasjonen ville ha sviktet når de tunge dagene kom. For de dagene - de vil komme, uansett. Og nei, om du ikke rekker å trene en dag, skeier ut eller ikke orker å gjøre det du burde/skulle ha gjort går ikke livet under. Det er helheten som teller! Kom deg opp på hesten igjen og lev videre. 

Ha en nydelig mandag. 
Pleier du å sette deg delmål eller planlegge ting du vil ha gjort? 
Catharina Adele

Ukens første uke

Publisert: 08.jan.2012 @ 21:42 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 2

Da er uke en av 2012 veldig snart over, og jeg har kommet meg igjennom til tross for mange tunge dager, som har ført til dårlig mat og treningsrutiner. Treningen denne uken ble tirsdag og onsdag med helt greie økter, men med noe manglende motivasjon. En halvtime morgenspinning fredagen, og ellers et par rusleturer ute for å klarne tankene. Kostholdet har vært en prøvelse, da jeg må holde meg unna veldig mye et par uker nå for å se om jeg reagerer negativt på noen av matvarene. Dette gjelder alt av melkeprodukter, epler, avokado, mango, sukkereter, hvete og rug, søtningsstoffer osv osv. noe som er veldig vanskelig. Kostholdet mitt er jo nesten basert på mye av dette, så denne uken har vært litt deprimerende sånn sett. Blitt mye havregrøt, sjokolade, nøtter og restejulekakespising. Men nå i helgen har jeg "skeiet" ut litt med disse ulovlige matvarene, og det var da virkelig godt! 

Tror det blir vanskelig å holde seg helt etter planen, men jeg skal gjøre mitt beste den kommende uken! Nå har jeg nemlig funnet tilbake energi, motivasjon og smil for det nye året. I dag dro kjæresten tilbake til Vestlandet igjen også, men jeg er mer en motivert for å komme meg igjennom det neste halvåret selv om han er lagt unna meg igjen. 

Jeg gleder meg til uke 2, det er nå jeg vil starte mitt nye år med god livslyst og smil om munnen. Enda bedre starter jeg uken med klassetur til Oslo, der vi skal spise burgere på MAX før vi skal til Freialand. Lykke! 

Har din første uke vært god?


tumblr

Catharina Adele

Det tar sin tid

Publisert: 05.jan.2012 @ 16:46 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Da er jeg endelig hjemme fra en stressende dag på skolen. Sier ikke noe mer enn at det er sinnsykt mye som skjer, og veldig mye å tenke på. En utslitt jente ligger nå og spiser sjokolade for å komme litt til live igjen.

Så det tar nok en stund før vanlige rutiner, energi og slikt er på plass igjen. Og ikke minst bloggen.. Jeg vet ikke helt hva jeg vil med bloggen akkurat nå i disse tider, men etter hvert vil jeg nok blogge mest om trening og mat her. Er jo det livet mitt handler om! Neida, er ikke det. Men en stor del av livet vil jeg si det er. Til helgen skal jeg ta opp bakingen min igjen etter en god pause, da blir det sjokoladelaging og annet digg. 

Nå skal jeg fortsette å slappe av, før det er middagslaging på gang her. 


Kjæresten og jeg har 13 mnd i dag. Jeg er veldig glad i kjæresten min!

Håper alle har en super torsdag. Snakkes om litt!
Catharina Adele

Nyttårsforsetter?

Publisert: 03.jan.2012 @ 22:40 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 0

Da er hverdagen i gang, sammen med et helt nytt år med 365 blanke dager. Eller 362 dager, om du vil. For mange er et nytt år en helt ny start, med et sunnere liv, trening, osv osv. Og dette er bra, absolutt. Problemet ligger vel kun at om man setter seg for store mål, eller plutselig gjør store endringer i livsstilen kan man fort bli lei/sliten etter noen uker/mnd. Er det ikke bedre å starte smått og jobbe seg oppover? Bare et tips. Og om du vil bli sunnere, er det ikke nødvendig og trene HVER dag, eller å ikke spise godis NOEN gang. Det er lov å kose seg, og restutisjon og hvile er minst like viktig som treningen for resultat. Ikke minst, nok mat. 

Jeg synes realistiske nyttårsforsetter er en veldig bra ting, så lenge det er gjennomførbart og passende for hver enkelt. Jeg for min del vil bruke starten av året og siste ukene som mindreårig på å bli enda bedre kjent med meg selv, hva kroppen liker/ikke liker. Hva jeg trives best med med tanke på kosthold/energinivå/trening/skole osv. Ellers vil jeg leve etter kroppens ønsker, og nyte hver enkel dag mer. Det siste halvåret har jeg vært ekstremt dårlig på dette. Gått og ventet på helg/ferie eller morsomme hendelser hele tiden, og på en måte bare ha lyst til å komme meg igjennom hverdagene så fort som mulig. Greit å glede seg, men livet er da ikke bare i ferier/helger osv? Det er jo så mye mer. Jeg vil finne min egen vei, så jeg kan være så glad som overhodet mulig. Føler jeg har kommet langt, men enda noen puslebiter som skal på plass. 

Ellers vil jeg gjerne skaffe meg fast deltidsjobb, og ta lappen i løpet av dette året her.. Hadde vært greit!

Har du noen nyttårsforsetter? 


Muligens en liten slik en vil få plass på kroppen min i løpet av året? Hvem vet.. Evighetstegn med kjærlighet er ikke feil. Kjærlighet betyr så mye! 

Nå sovner jeg snart over tastaturet. God natt, snakkes senere. Mer om trening og slikt kommer om ikke lenge, der fokuset skal være nå fremover her inne. Mindre snikksnakk, tulleinnlegg som dette. 
Catharina Adele 

hits