Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: februar 2010

går mot slutten av ferien

Publisert: 25.02.2010 @ 22:29 Kategori: hverdags Kommentarer: 0
yes, da var torsdagen over den også. har vært på trento med dansegruppa fra to til seks tiden. dro hjem for å spise forså å dra tilbake for å ta ti min med sol. ah, det  var deilig, og veldig lenge siden (!!) hjelper på vinterdepresjoner det altså.

begynner å bli ganskeså klar for geilo tur med gruppa nå. ipod og kamera er fullladet, tær og hender er ordnet, bryn er nappet og kropp & fjes er skrubbet osv. skal jo bare en helg til geilo, så skjønner ikke helt greia med alt dette her. men hei, viktig å føle seg vel.

atm gjør jeg dette heer


koser meg med bendit druer, nam. og er akkurat ferdig med en rask lakkering. hva synes du om den nye neglelakken min? kjente jeg var ganske lei av å bare ha fransk manikyr og svart neglelakk hele tiden. trengte noe som var litt mer naturlig og mykt. har foresten tatt på to lag, og ikke veldig nøyaktig. også falt mamma over ringen på bildet for en stund siden, og tenkte jeg likte den så hun tok den med seg. den var ikke dum, jeg elsker jo store ringer. likte du den nye ringen min?
au. hadde helt glemt brannsåret mitt på lillefingeren, har vært der altfor lenge nå. hah, random.
catharina adele

min treningsmusikk

Publisert: 24.02.2010 @ 20:27 Kategori: diverse Kommentarer: 0
hey. sitter her ganske slapp og giddelaus jeg. i dag har jeg jogget 6,2 km også danset noen timer med noen fra gruppa. også fått klippet håret, men er ikke store forskjellen. bare litt i tuppene og skå pannluggen litt. gleder meg til geilo i helgen, sitter å tenker på hva jeg skal ha med meg, litt vanskelig pga at vi ikke vet show outfit eller noe sånt enda. men hey, har jo morgendagen også. hva har du gjort i dag?

og siden det var ønske om treningssanger i et tidligere innlegg, kommer det nå.

inna - hot

david guetta ft estelle - one love

dj tiësto - escape me

remady p&r - no superstar

michael mind - baker street

pitbull ft akon - shut it down

nkotb ft lady gaga - big girl now

cheryl cole - fight for this love

edward maya ft vika jigulina  - stereo love


det får holde for denne gang. her har dere de sangene jeg hører mest på når jeg trener på mølla, styrke eller bare tar av på rommet. enjoy!

catharina adele

nytt design på bloggen

Publisert: 23.02.2010 @ 01:43 Kategori: diverse Kommentarer: 3

håper dere ser at jeg har jobbet med bloggen i kveld. og vet dere hva, jeg har gjort alt selv. fant koder og hjelp på nettet bare. ble bra til å være meg altså, har virkelig ikke peiling på slikt.. men morro synes jeg virkelig det er! hva synes dere om resultatet? kan hende jeg gjør noen endringer i morgen, akkurat nå er jeg bare trøtt. blir hentet halv ti-ti i morgen, så hopper i seng jeg. god natt :-)

slenger med et bilde fra fredagen, vet ikke helt hva jeg synes om det.

catharina adele

MONKI

Publisert: 22.02.2010 @ 20:14 Kategori: diverse Kommentarer: 0
skal til oslo med hanne i morgen. gleder meg masse, shoppinghumøret er helt på topp fortiden. kan sitte å sikle etter klær på nettet i flere timer.. skal få tatt turen til monki i morgen, er vel tog til nationaltheateret også trikk videre? noen som vet enkleste vei fra nationaltheateret? skal uansett få oss dit på et vis, har hatt lyst så lenge.

mine favoritter fra hjemmesiden deres, hater at de ikke har nettbutikk:
var endel det, hehehe. elsker monki! hva synes du om kolleksjonen deres?
catharina adele

herlig med ferie

Publisert: 22.02.2010 @ 17:59 Kategori: diverse Kommentarer: 2
hei bloggen, lenge siden sist.
gikk opp for meg at det er ferie i dag, når jeg våknet vedsiden av verdens beste gutt. deilig å bare kunne ligge der å sløve så lenge man bare vil - på en mandag!


oppdatering av helgen:
de siste dagene har jeg spist utrolig mye digg, appetitten min har vært STOR. fredagen var hanne og marlene her, vi så på the ugly truth og koste oss med popcorn, sjokolade og nakne seigdamer. lørdagen var jeg på kino og så the road med hanne & mari helene. den var veldig bra, til at jeg ikke skjønte så mye av den. også var vi på peppes. i går var jeg i bursdag til kusina mi, som blir 18 år! kos, god mat og masse kaker. kjæresten kom på kvelden og dro istad videre på jobb. han jobber mye fortiden, så får sett han lite. altfor lite for min del, men jeg må bare holde ut frem til april eller noe.

spiste meg kvalm på sjokolade og is istad. er lov med litt ekstra nå i ferien synes jeg, men finnes grenser. haha! senere skal jeg løpe litt i kjelleren(på mølle), eller bare ta av her på rommet til høy musikk. selvfølgelig styrketrening & utstrekking etterpå. tenkte jeg skulle legge ut de tips til treningsanger her på bloggen en gang, hva synes dere om det?

oppramsende innlegg, i know. lovte meg selv at jeg ikke skulle ha mye av sånne uinteresange innlegg.. men får gå for denne gang. nå venter det fransk fiskegrating på meg, ha en fin dag videre :-)


catharina adele
hits