Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: februar 2011

Resten av vinterferien

Publisert: 22.feb.2011 @ 14:03 Kategori: ferie Kommentarer: 4


Hei og hadet alle sammen. Nå drar jeg snart opp til kjæresten min, som er på hytta si i Sjusjøen. Skal faktisk sitte på med besteforeldrene hans.. Skummelt, men jeg overlever vel. Gleder meg masse til å tilbringe resten av ferien på fjellet med Jonas og familien hans, hyttekos og slalom! Ha det fint her hjemme, så blogges vi til helgen engang. Macen blir ikke med, er uansett ikke internettt der. Men kamera er selvfølgelig med.

Ha en fortsatt herlig ferie, til dere som har det. Nyt, den er over så altfor fort!
Catharina Adele

Good night

Publisert: 22.feb.2011 @ 00:19 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


foto/Catharina AdeleDa er det snart natta for min del. Jeg har vært på både zumba og svart spinningtime i dag, men ellers bare ligget og dratt meg hele dagen med junk. Ferie er sinnsykt deilig, skulle vært oftere. I morgen skal jeg opp og UT, før jeg pakker ferdig og drar til fjellet for resten av ferien. Skal nok få blogget et siste innlegg før jeg drar, skal dere se! Sangen over er foresten fra helios - halving the compass. Sykt slappeav/tenke/sove sang.. Typisk Jonas sang også, fått den av han!

Natta kjære lesere, vi blogges.
Catharina Adele

Mother for second time

Publisert: 20.feb.2011 @ 21:21 Kategori: helg Kommentarer: 2

Det er søndag kveld, og jeg har endelig satt meg ned i sofaen. Vet ikke helt hva jeg har drevet med i dag, for at den skal ha blitt borte så fort. Dagen har ihvertfall vært kjempefin med nydelig vær på en daff søndag.

Min nye baby ankom til meg i går! Canon EOS 550D er nå mitt, og jeg er kjempefornøyd med det hittil. Tok det med på en luftetur tidligere i dag, og tok noen bilder nede ved glomma. Deilig å være ute, selv om det var veldig kaldt ute i dag.

noen få av bildene jeg tok ute i dag..

Eller har jeg i dag bakt litt sunnere eplemuffins og kjempegode mandelkjeks. Mmmm, yum! I går lagde jeg rullekake, så nå har jeg masse nam å kose meg med resten av ferien! Baker når jeg kjeder meg jeg.. Noen må jo være sånn også!

Nå er det film og kos med familien resten av kvelden. I går kveld var Mille hos meg, ble kos med masse godis, is og taco. Vi så også på 'Den blå lagunen' og 'Se opp'. Den første var skikkelig søt, anbefales! Og Se opp er alltid en slager, går aldri lei. 'Hei, jeg heter Hund'. Digger Hund, haha.

Hva har dere gjort denne helgen?
Catharina Adele

Fredag, snart ferie

Publisert: 18.feb.2011 @ 11:18 Kategori: diverse Kommentarer: 2

Da er det norsk, siste vanlige time før vinterferie. (!!) Skal virkelig bli godt med ferie nå, føler jeg både trenger og fortjener det.

Etter lunsj er det show and tell, så blir ikke vanlig skoledag på meg. Noe som passer meg fint, matte og web er ikke akkurat noe jeg har lyst til å ha nå. Håper dagen går fort!

Min fredagskveld skal i dag gå til kos med familie, godis og film. Ah, gleder meg.. Når man er slapp og sliten i kroppen finnes det ikke bedre fredagskveld.
Har også fått solgt speilreflekset mitt til kusinen min, så hun kommer i kveld og henter det. I tillegg har jeg bestilt nytt, Canon EOS 550D. Så nå venter jeg i spenning til det kommer hjem til meg!

Håper dere har det like fint som meg, og at dere har en kjempefin helg og en herlig ferie!


Catharina Adele

Live & Learn

Publisert: 17.feb.2011 @ 14:39 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 1


weheartit

Nothing else matters

Publisert: 16.feb.2011 @ 20:34 Kategori: musikk Kommentarer: 4


gammelt bilde, fra da jeg var i mye bedre form!

Sangen har jeg fra utøyningen etter zumbatimen.. Synes selv sangen er utrolig fin, og veldig avslappende! 
Nå sitter jeg her nydusjet og sulten etter å ha jogget 1,5 mil og lagd kyllingsalat til min mor og meg selv, som jeg snart skal spise. Resten av kvelden går til avslapping, og kos. Halvveis til helg, det må jo feires.. Hehe. Ha en strålende fin kveld videre alle sammen!
Catharina Adele

Gifts

Publisert: 16.feb.2011 @ 17:23 Kategori: diverse Kommentarer: 5

Hva er dette for noe, et objektiv?
Nei, det er en kopp!

Kul ikke sant? Det synes jeg. Drakk te i den på skolen i dag, og fikk en god del rare blikk og spørsmål. Hehe, me like! Jonas kjøpte en til seg selv også, som er litt annerledes. Kul gave jeg absolutt ikke forventet å få! Denne skal bli godt brukt fremover.Mmm, en sjokoladebok. Perfekt gave til en som meg, sjokoladeelsker! Dette er den første sjokoladeboken jeg har, og jeg lover deg at den ikke blir den siste. Tusen takk til kjæresten min for begge gavene, og litt til Jonasmor for sjokoladebok.

Catharina Adele

Dagene nå for tiden

Publisert: 16.feb.2011 @ 12:06 Kategori: hverdags Kommentarer: 1
Tittei. Nå er det onsdag, vi har ingenting å gjøre på skolen i ptf i dag. Fotolæreren er borte, og vi skal egentlig bare finne et par bilder vi kan stille ut på skow and tell på fredagen. Jeg er fremdeles syk, og veldig lei akkurat det. Hvor lenge skal det vare, jeg vil ha energien min tilbake! Hatt nok snufsing og hosting ved siden av den trøtte kroppen min og hodevondt. Men klager ikke, for jeg har det veldig bra for tiden. Verdens beste venner og kjæreste, og ikke minst familie. Også er det jo vinterferie om noen få dager.. Da håper jeg å kunne få tilbake all energi og litt til.

I går fikk jeg to kule ting av Jonas, viser dere senere i kveld. Jeg er heldig som har en kjæreste som han altså! Ellers driver jeg og selger babyen min.. Nemlig speilrefleksen. Skal til innkjøp av Canon EOS 550D istedenfor. Hatt mye glede av kameraet mitt på fritiden, men det begynner å bli litt tungvint og krunglete å bruke til oppgaver på skolen. Også har de kun Canon objektiver og slikt på skolen til utlån, så det er jo et stort pluss om jeg da kan låne dem. Det forrige er foresten et Nikon kamera.

Håper dere har noen fine dager, med ikke altfor mye å gjøre på skolen.


weheartit

Catharina Adele

Helgens

Publisert: 14.feb.2011 @ 14:53 Kategori: helg Kommentarer: 3

Fredag, bursdag hos Jennifer:Innflytningsfest/jentekveld hos Marie:

To utrolig herlige kvelder, med fine fine jenter. Synd det er slike kvelder så sjeldent, for utrolig koselig er det virkelig. Flere av jentene jeg ser kun på fester og jentekvelder, enda en grunn til at det skulle vært oftere. Ikke så lett når man har så mye å gjøre, går på hver sin skole og bor på forskjellige steder. Huff, skal ikke være enkelt.

Hva har dere gjort denne helgen, hva synes dere om bildene?
Catharina Adele

En god start på kjærlighetsdagen

Publisert: 14.feb.2011 @ 13:28 Kategori: hverdags Kommentarer: 1Hey, da er det mandag og valentines day! Jonas og jeg feiret denne dagen med kino i går, vi så på 'jeg reiser alene'. Filmen var bra, men med en ganske brå slutt så det kommer mest sannsynlig en treer også. Han sov også hos meg til i dag, og vi fikk morningen sammen også. En god start på kjærlighetsdagen, altså! Det var også morsdag i går, og det gikk i ett hele dagen. Koste oss med god mat, boller og jordbær dyppet i sjokolade... mmm, beste jeg vet om!

Innlegg om helgens morsomheter kommer senere, har bilder både fra fredagen og lørdagen. Hatt det superkoselig begge kveldene. Lørdagen på dagen prøvde jeg å lade opp til kvelden. Levd på paracet og nesespray, nn redning denne helgen.

Nå har jeg mediegreier resten av dagen, skal prøve å få gjort ferdig alle oppgaver.. Håper virkelig denne uken flyr avsted! Ha en fortsatt nydelig Valentinesdag, kos dere med kjæreste eller venner.


verdens beste gutt

Catharina Adele

Snart helg!

Publisert: 11.feb.2011 @ 14:27 Kategori: hverdags Kommentarer: 2


Haha, nydelig bilde..

Oi, heisann dere der ute. Jeg trodde jeg postet et innlegg i dag tidlig, men det var visst blitt borte. Nå er det snart helg, en helg med masse planer. Liker det veldig godt, det eneste som er negativt med det er at jeg er helt papp i hodet. Snufser og hoster i ett, og har et døvt øre. Forkjølelse er ikke noe morro altså, men humøret er på topp i dag og det holder meg oppe en god del.

I kveld skal jeg til Jennifer for å feire bursdagen hennes med herlige jenter. Blir nok kjempekos, med god mat og en god del godis. Lover noen bilder, om ikke jeg tar med kamera så er det nok noen andre som har det. Vi er tross alt flere fotoelever der, så det skal nok bli noen bilder ja. I morgen turer det til Marie for innflytningsfest sammen med andre herlige jenter, noen jeg ikke har sett på lenge. Så mye å glede seg til denne helgen, ellers skal jeg slappe av og prøve å bli frisk, og gjøre noe for mamma på søndagen. Det er morsdag, vet dere vel.


Denne te-koppen har vært min redning i dag, for å overleve skoledagen.

Mange som er syke fortiden, 3 stk har nå dratt hjem i løpet av dagen i klassen. Vi er 6 stk igjen, og jeg har feber. Yes! Men det stopper ikke meg, litt feber er da ingenting. Så ønsker alle dere der ute som også er syke, god bedring. Og alle der ute, en superfin helg. Etter denne helgen er det bare en uke igjen før ferie, tenk på det a dere!

Ha en fortsatt nydelig fredag. Nå skal jeg konsentrere meg om å overleve resten av webtimen..
Catharina Adele

Sykesen

Publisert: 10.feb.2011 @ 13:37 Kategori: hverdags Kommentarer: 4

Hey, da er jeg hjemme jeg gitt.. Kom på skolen og så en film jeg ikke lærte noe av, fordi jeg visste hva det var snakk om fra før av, også ruslet jeg hjem pga et forskjølet og vondt hode og en skjelven og sliten kropp. Må innrømme det at det er mye deiligere å ligge rett ut i sofaen med kakao, varme boller og et par eplekakemufins enn å sitte på skolen å slite for å få med seg det som skjer.

Skulle egentlig prøve å holde meg unna søtsaker frem til i morgen kveld, men er man syk så er man syk! Kos dere videre i dag, nå skal jeg slappe av frem til jeg skal til Jonas og på mørkekjøring i kveld. Snart helg nå, det blir bra med både bursdagsfeiring for Jennifer og innflytningsfest/jentekveld hos Marie. Noe å se frem til det, ja.


Bilde fra i går, i studio. Husker ikke hvem som tok det..

Jeg vil ha energien og gnisten i meg tilbake.. Nå vil jeg egentlig bare ligge å sløve, spise junk og godis mens en film trasker avgårde på tv'en hele dagen lang, og det ligner ikke meg. Synes selvfølgelig det er super digg en gang i blant, men heletiden? neh. 
Catharina Adele

Sjusjøen

Publisert: 08.feb.2011 @ 13:36 Kategori: diverse Kommentarer: 3noen av bildene jeg tok i helgen, raskt redigert..

Hey, ja jeg lever fremdeles. I går var det såvidt, hadde en ikke altfor god dag. Men det har vel vi alle sammen iblant, jeg i går av flere grunner jeg ikke vil dele. Og rett og slett fordi jeg er skolelei, sliten og forkjølet. Vil ha ferie, og det . Men hey, jeg har allverdens grunner til å være kjempeglad, så å være trist og lei gidder jeg ikke bruke tiden min på.

Helgen tilbringte jeg i Sjusjøen sammen med Jonas og foreldrene. Var kjempekoselig, var veldig heldige med herlig vær og to fine dager i bakken. Håper alle dere andre har hatt en like koselig helg som det jeg har!


Vi blogges senere. I dag er en helt vanlig tirsdag med trening og skolearbeid. 
Catharina Adele

Keep calm and..

Publisert: 04.feb.2011 @ 11:54 Kategori: hverdags Kommentarer: 1Denne liker jeg, for den er igrunn ganske meg.
Dagen i dag startet veldig dårlig, forsov meg og hadde helt utrolig lite lyst til å stå opp for å komme på ukens kjedeligste skoledag. Men likevel så kom jeg meg til skolen, skrudde på macen, og hva skjer? Internettet er helt forsvunnet, og macen dør helt etterhvert. 
Heldigvis er den i orden igjen nå, tok den bare nesten tre timer hos datamannen.. Om jeg hadde mistet alt vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort, for ikke har jeg tatt backup av noe enda, uff skjerpings der altså.

Men det er jo fredag, og til tross for kjedelige timer så er det faktisk snart helg. Kjenner jeg er veldig skolelei, så helgene er det som holder meg gående hele uken. Denne helgen skal jeg være med Jonas på hytta hans i Sjusjøen sammen med foreldrene hans. Det skal nok bli koselig, og ikke minst deilig å stå litt i bakken igjen.

Nå har jeg norsk, sitter og spiser en sjokolade. Takk og lov for sjokolade, svaret på alle problemer. Nesten ihvertfall. Håper virkelig på at denne dagen skal gå fort, for jeg vil egentlig være alle andre steder enn akkurat på skolen nå.

Ha en kjempefin helg, kos dere masse!Catharina Adele

Ikke helt på topp

Publisert: 02.feb.2011 @ 17:35 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Hei. Blogger veldig lite fortiden jeg, det er jeg fult klar over. Tenker hele tiden at nå skal jeg blogge om ditt og datt, men så skjer det liksom aldri. Motivasjonen og tiden er litt borte blitt den. Har vært ganske slapp i det siste, formen er ikke helt på topp. Men jeg overlever, selvom det kan bli litt mye med så mye skolegreier og slikt vedsiden av alt det andre jeg har lyst til. Tid og energi strekker kanskje ikke helt til, men jeg prøver så godt jeg kan!

I dag har jeg hatt foto på skolen, ikke gjort stort men levert et bilde og lært litt om studiolys. Likevel er jeg sliten.. Rart det der, at man ofte blir mere sliten av å bare sitte å se i skjermen hele dagen enn når man har noe å gjøre.

Nå er Jonas her, vi har akkurat spist nammenam wok. Kvelden går nok til litt skole, fordi jeg har prøve i morgen. Kjedelig, men det må desverre til. Kos dere masse i kveld, nå er vi halvveis til helg! 


Mmmh, brownisen jeg lagde til bursdagen min. Var en god del igjen etter selskapet, men nå er det snart tomt.. Ehe, kakemonster jeg? Neeh ikke i det hele tatt.

Catharina Adele

hits