Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: mars 2010

i morgen på denne tiden

Publisert: 27.03.2010 @ 16:41 Kategori: diverse Kommentarer: 4
er jeg i london. fantastisk følelse, har hørt så utrolig mye fint om byen. drar med mor, far og søster, noe som sikkert blir utrolig koselig. shopping og masse andre opplevelser venter forhåpentligvis på meg der. vi skal ihvertfall på det voksmuseet, også har søster og jeg bestemt oss for å ta london eye, høydeskrekk eller ikke ;-) skal også på konsert/theater med queens eller noe.. ikke helt sikker på hva det er for noe. kameraet er selvfølgelig med. både mitt lille digital og søsters speilrefleks. så gled dere til masse bilder fra turen,weheartit
noen som har vært i london før, noen tips til hva som bør oppleves iløpet av en 4 dagers tur?
catharina adele

endelig, endelig ferie

Publisert: 27.03.2010 @ 01:25 Kategori: diverse Kommentarer: 1
herlig følelse. skal virkelig slappe av og hvile denne ferien. blir hard kjør etter ferien og frem til sommeren med prøve eksamener, eksamener og fremføringer osv. men det skal gå så bra så. skal på en måte nyte den siste tiden som tidene klassing, er jo tross alt siste tiden med mange. trist, men gleder meg likevel til å komme meg videre, og begynne på videregående.  nye folk, nye hendelser. på en måte, et nytt kapitel av livet.
sliten? ja.

gleder meg til å legge meg, sove lengelenge i morgen! har du planer for morgendagen?
catharina adele

aksjon vennskap og ferieklar

Publisert: 23.03.2010 @ 20:15 Kategori: diverse Kommentarer: 3
hey.
jeg er så ferieklar som jeg bare kan få blitt nå, prøvelesing er bare TABU. i dag har jeg bare trent, surret, rydde/vaska også surret litt til før jeg lagde middag. har vært aksjon vennskap i dag, jobbet inn 200 kr til barnehjem i ukraina. nå burde jeg egentlig øve til teoretisk kroppsøvingsprøve som jeg har i morgen. men hva gjør jeg? ikke det ihvertfall. går mere i face og musikk. nei, ikke smart av meg. men er så sykt lei alt som har med skole å gjøre at jeg snart spyr.
hei sminkeløs, derfor solbriller. våknet som verdens største bustehode i dag tidlig, og sånn har jeg sett ut siden :-) har ikke vært utenfor døra i dag, blir bare sur pga enda mere snø. værgudene roter, eller har misforstått noe. nå er det jo faktisk siste uke av første vårmnd!! håper virkelig at den er borte etter påsken, ellers går jeg i hi og blir der frem til.. midten av mai?

random. siste klageinnlegget mitt på en god stund, jeg lover.
catharina adele

manamana, dutududu

Publisert: 22.03.2010 @ 20:00 Kategori: diverse Kommentarer: 5


herlig herlig. blir så glad av den samtidig som den vekker søte minner fra gamledager!
har du en film som får deg i godt humør, hvilke i såfall?

catharina adele

gaver fra scotland

Publisert: 21.03.2010 @ 19:57 Kategori: diverse Kommentarer: 1

mine nye stjerner

mamma kom nå hjem fra glasgow(?) i scotland. og hun hadde med en hel del fine ting til meg. heldig som har henne, hun er så snill hun. utrolig glad i deg mamma.
aller mest likte jeg mine nye converse. mamma hadde med to par; disse og et par helt vanlige hvite. søster og jeg skal dele på de, men jeg har hovedrett på disse akkurat som hun har på de andre. liker sko/klær som ikke alle har, og disse har jeg faktisk ikke sett i norge enda! noen som har sett disse skoene på noen? enten er de helt nye, eller veldig gamle, eller kanskje er det at jeg ikke har sett etter de? hehe.

catharina adele

some pictures

Publisert: 20.03.2010 @ 00:43 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 1
i likeherlighet så søt

hatt en fin fredagskveld?
catharina adele

smil og vær glad

Publisert: 17.03.2010 @ 20:42 Kategori: diverse Kommentarer: 1


livet er herlig det. synes iblant fryktelig synd på meg selv bare pga en prøve eller en lekse som må gjøres. eller fordi jeg føler alt går imot meg, kanskje jeg har veldig dårlig selvtillit en dag, eller kanskje bare fordi jeg ikke har sett kjæresten på over en uke. men hei, jeg er egentlig sykt heldig. jeg er først og fremst frisk og bor i et av verdens beste land, noe jeg er sykt takknemlig for. jeg har en herlig familie, venner som alltid er der, en kjæreste jeg elsker, jeg trives på skolen og har den beste klassen jeg nyter siste tid sammen med. jeg kan gjøre stort sett hva jeg vil og si det jeg mener, ha på meg hva jeg vil(eneste som stopper meg er været) og sikkert sykt masse annet også som jeg ikke kommer på i farta.

livet er nå, og jeg vil ikke gå glipp av det for alt i verden. for alt jeg vet kan det hende jeg dør i morgen.. kan jo aldri vite. så prøver å nyte hvert eneste minutt av livet, være så positiv som mulig og smile så mye som mulig. for jeg har egentlig ingen grunn til noe annet, jeg har det jo bare helt utrolig bra. sånne småting som prøver, lengsel, forkjølelse, mens, lette smerter osv. kan gjøre dagen min til en dårlig dag. men tenk på de som såvidt har mat eller tak over hodet, ingen skolegang, såvidt klær eller mat. eller bare de som føler seg helt alene i verden, som føler de ikke har noen å snakke med om alt de lurer på osv. når jeg tenker på dette, blir mine problemer bare småtteri i forhold. er glad jeg er klar over hvor heldig jeg er, og at jeg har blitt flinkere til å sette pris på ting :-) er du flink til å sette pris på forskjellige ting som gjør deg glad, eller tar du altfor mye for gitt?


catharina adele


jeg ligger veldig godt ann

Publisert: 16.03.2010 @ 18:58 Kategori: hverdags Kommentarer: 8
det mente jeg ikke, vet såvidt hva vi har om på prøven i morgen.
nå har jeg pause fra rle øving. lest to-tre sider, så var jammen på tide.. hehe. i dag har det ikke skjedd stort, vært en helt vanlig tirsdag. jogget en mil når jeg kom hjem fra skolen, spist meg litt for mett på utrolig god laksemiddag og ikke stort annet. nå skal jeg flytte inn i nyreligiøsiteten eller noe sånt, og bo der til prøven i morgen. med en liten tv'titt innimellom, kanskje?

føler ikke for å legge ut bilde av fjeset i dag, så derfor blir det bare av antrekket. eller om dere vil, dagens outfit.what do you think?

tilbake til rle, ha en fin kveld.
catharina adele

trafikalt grunnkurs

Publisert: 09.03.2010 @ 21:42 Kategori: diverse Kommentarer: 0
var jeg på i dag, for første gang. må si det faktisk ikke var så ille, pga veldig morsom lærer som lagde billyder for det meste han gjorde, og som hadde noen hysterisk morsomme kommentarer innimellom. eller, det kan hende mille, madeleine og jeg bare var veldig trøtte. men morsom var han uansett da. skal dit torsdag, neste mandag og torsdag også er grunnkurset ferdig ;-) og nå er det straks frustrerte fruer. har vært en ganske deilig tirsdag, skulle ønske den varte litt lenger, så jeg rakk å lese litt i naturfag heftet.. men det er den altså ikke, så får bo i heftet i morgen og håpe på det beste. hvordan har din dag vært?jeg liker denne sangen. kan hende dette er dårlig versjon. rakk ikke høre igjennom.
natta, catharina adele

lookbook.nu

Publisert: 08.03.2010 @ 18:23 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 5
inspo
disse bildene gir meg virkelig inspirasjon og lyst. lyst til å shoppe, trene og bare leve livet. og aller mest, får disse bildene meg til å lenge etter sommer !!skulle virkelig ønske jeg var like flink til å kle meg, og hadde kropp til det.
hva synes du om bildene?

catharina adele

knekkebrød oppskrift

Publisert: 07.03.2010 @ 12:24 Kategori: diverse Kommentarer: 2

flere har vennene mine har mast en stund på meg om å legge ut denne oppskrften på bloggen. så ja, hvorfor ikke lage et innlegg om det? ;-)

du trenger
4 dl (store) havregryn
4 dl sammalt hvete grov
2 dl solsikkefrø
1-2 dl linfrø
1-2 dl sesamfrø
6-7 dl vann


det går helt fint å bytte ut eller tilsette noe annet i oppskriften. jeg har blant annet prøvd speltmel en gang, musli med tørket frukt og en annen gang rosiner. alt ble vellykket!

fremgangsmåte
sett stekeovnen på varmluft 160 grader.

bland alt det tørre sammen i en bolle.


tilsett vann og rør så alt blir blandet, det skal ikke være noe tørre områder!


fordel blandingen utover to stekeplater med bakepapir på, ta begge platene med engang. hvis du venter til den ene er ferdig stekt, kan det bli vanskelig å fordele det utover.


del opp i biter etter hvor store man vil ha de.


stek i ovn til de er sprøe, ca 75 min. spørs på hver enkelt ovn. sjekk de jevnlig den siste tiden, ihvertfall første gang så vet du kanskje eksakt hvor lenge de trenger å stå i din ovn. stek en plate om gangen, og gjør den andre plata klar med en gang så den er klar til å settes inn når den andre kommer ut.


avkjøl de før du brekker de opp i biter, legges i en boks eller lignende. trenger egentlig ikke lokk, det bruker ihvertfall ikke vi.

ferdig! spis som vanlig knekkebrød med pålegg på, til middagen eller bare som knask. alt er like godt, passer til absolutt alt ;-) og mye bedre enn vanlig knekkebrød, helt klart!


jade jeg vet bildene ble.. ja som dere ser. jeg er ingen kameraekspert. hehe.
hva synes du om innlegget, skal du prøve disse?

catharina adele

hits