Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: mars 2011

Produktiv Torsdag

Publisert: 31.mar.2011 @ 22:18 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

Torsdagen er hvert øyeblikk over, og jeg har hatt en litt produktiv dag. Kom meg igjennom skolen, fikk tilbake naturfagprøven med en femmer, dro hjem og bakte eplekakemuffins(namnam). Dro så på trento for min vanlige spinningøkt, dro på butikken også hjem igjen for å prøve å bakekanelsnurrer.. Ehe, det gikk sin gang. Endte med at jeg måtte kaste hele deigen, pga at visse personer absolutt skal blande seg i det jeg gjør. Så bedre lykke neste gang med det! 

Har også pakket til helgen, for denne helgen drar jeg nemlig Jonas og jeg til Sjusjøen. Da blir det prøving av mine nye lange ski, hyttekos og muligens noe baking da mitt forsøk i dag ble spolert. Hehe, får håpe det går bedre da. Jeg skal ihvertfall kose meg, og gleder meg masse til en helg med gutten min. Hva skal du denne helgen?

Nå må jeg se igjennom noe skolearbeid før jeg natter for kvelden. Ha en fin natt, og sov godt!
Catharina Adele 

Foto: 'Gammel kjærlighet ruster ikke'

Publisert: 30.mar.2011 @ 21:09 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 4To av bildene jeg tok av et vennepar av farmor i dag, til fotooppgaven som egentlig skulle vært levert 11 tidligere i dag. Hehe.. Hva synes dere om bildene, hvem av dem likte du best? Tusen takk til Karin og Ole Martin for å stille opp som modeller for meg! Etter dette ble det enda mer kake og te hos farmor, fordi hun har bursdag i dag. Hurra for farmor!

Catharina Adele 

Sykedag

Publisert: 30.mar.2011 @ 16:05 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

I dag ble jeg visst sengeliggende til langt på dag. Våknet i dag tidlig med feber, deilig kaldsvette, og med et hode som kjentes ut som det ble slått konstant i en murvegg. Jeg holdt da sengen, og prøvde å sove videre. Ikke lett med et hode som det der, så kan trygt si at jeg har våknet NOEN ganger i løpet av natten. 

Men etter noen paracet, hvile og masse sjokolade er jeg nå i bedre form igjen. Sitter nå i massasjesetet mitt med et stykke sjokoladekake og te, så nå koser jeg meg. Det er jo det man gjør når man er syk, for å bli frisk!

Burde få gjort noen lekser i dag, og få levert fotooppgaven min som skulle vært levert kl 11. Men det får jeg ta som det kommer, først skal jeg snart en tur bort til farmor og bli skjemt bort litt der. Været er fint, og det er ellers en nydelig onsdag! Halveis til helg, som betyr at det snart er to uker igjen til ferie. Det er lett å like.


weheartit


Hvordan er din onsdag?
Catharina Adele 

Verdens beste

Publisert: 29.mar.2011 @ 13:20 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 3Verdens beste kjæreste som kommer hjem til meg med utrolig vakre roser..

Jeg er heldig jeg, som har en så god Kjæreste. Rosene var helt nydelige, kan trygt si at Jonas vet hva jeg liker! Han kom til meg i går kveld, etter han hadde vært i Oslo og filmet og etter at jeg hadde trent. Ble en god økt med både zumba og svart spinningtime, en flott start på uken! Avslutett kvelden med Jonas, som gjorde dagen bare enda bedre. 


Verdens beste gutt, som alltid får meg så glad!


Har du noe spesielt som gjør deg glad?
Catharina Adele

Søndag, sånn den skal være

Publisert: 27.mar.2011 @ 16:12 Kategori: helg Kommentarer: 1


min kjære søte Madeleine

Fra fredagen, før bursdagsfesten

Jonas og jeg startet dagen med en skikkelig god og stor søndagsfrokost i dag, så det var en god start. Skikkelig slappe av søndag i dag, og snart skal jeg til Jonas som dro i stad fordi han skulle på Afrikamøte. Bare en liten tur innom bloggen før jeg hopper i dusjen og spiser lunsj, før jeg skal kose meg sammen med kjæresten resten av den fine helgen. Snart ny uke med nye muligheter, og kun tre uker til påskeferie og Scotland tur for min del. Gleder meg! Kos dere resten av søndagen/helgen, plutselig er den over!

Foresten, har alle husket å stile klokken en time frem?
Catharina Adele

Livet er så BRA

Publisert: 26.mar.2011 @ 18:43 Kategori: helg Kommentarer: 1

Ja, det er ukas beste dag og dagen har vært SÅ bra hittil. Altså veldig bra, hehe. Startet dagen med omelett til frokost, også fant jeg ut at gåturen min ute i det fine været skulle bli til en joggetur. Så koste meg masse med sol og musikk på full guffe på min vanlige joggetur på rundt 12 km. Den går fra meg og over bruene, bingenrunden også tilbake for dere som vet hvor jeg bor.. Ellers har jeg akkurat ruslet på butikken for å kjøpe masse digg for kvelden, blant annet smågodt, ananas og jordbær, påskeegg, yoghurtnøtter osv. Hehehe, nam. 
Smil

Fikk også en veldig hyggelig telefon i stad, som fortalte meg at jeg ikke skulle tilbringe kvelden alene likevel. Jonas var nemlig på vei til meg, og NÅ er han faktisk her!

Enda mere Smil

haha, fine bilder..

Så nå skal jeg kose meg masse resten av lørdagskvelden, og det håper jeg dere skal også! Hva er dine planer for dagen/hva har du gjort i dag?
Catharina Adele

... Helg, nå?

Publisert: 25.mar.2011 @ 14:48 Kategori: hverdags Kommentarer: 0Minuttene snelger seg bortover.. Jeg vil ha helg, og det nå! Er helt suppe i kroppen og hodet verker. Ikke greier jeg å jobbe med websiden min heller, fordi jeg er så sliten. Så egentlig sitter jeg bare her og surrer. Yes! Men nå skal jeg bare snegle meg igjennom 45 minutter til, også er det hjem. Da skal jeg lage kyllingtaco til pappa og meg, for mamma er og koser seg på kiel båt. Da må jo vi kose oss litt også.. Også er det bursdagsfest, før jeg skal gjøre ingenting resten av helgen som jeg vet om. Muligens jeg finner på noe, tar det som det kommer.

Ha en kjempefin fredag, tror ikke jeg får noe mere tid til å blogge før i morgen eller i natt. 
Catharina Adele

 

Torsdagsmys

Publisert: 24.mar.2011 @ 21:48 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 1

Da er snart torsdagen over, jeg har vært på spinning, og nå står det faktisk pikekyss i ovnen. Har aldri lagd det før, så det kan bli veldig spennende hvordan resultatet blir.. Snart er det dusjen, og litt kveldskos med yndlings-hverdagskosen: et pink lady eple med kanel, cottage cheese og syltetøy over. Mmm, det er nam det.Pikekyssene..

De øverste med sjokoladesmak har blitt helt flate.. Hm, får håpe de smaker godt selvom! De under ser heldigvis litt mer vellykkede ut. Ingen ble sånn jeg vile ha dem da, i sånne morsomme former eller seendes ut som kremtopper. Men jeg har jo ikke utstyr til å lage sånt, og så var dette tross alt første gang jeg lager slikt så.

 

Nå er denne kroppen klar for helg! Ser frem til bursdagsfest i morgen kveld, og en uviten lørdag/søndag. Skal prøve å få hvilt ut i løpet av helgen, og bare kose med med film og godis en kveld. Gleder meg! Noen planer for helgen, dere da? Nå må jeg bare igjennom enda en slitsom fredag med masse å gjøre på skolen, liker ikke at torsdager og fredager er de mest slitsomme. For da er jeg så sliten og klar for helg.. Ha en fortsatt fin kveld, og god natt!
Catharina Adele

 

Thursday

Publisert: 24.mar.2011 @ 10:06 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Vil være alle andre steder enn her akkurat nå. Har vikarer i hele dag, fordi lærerne er på kurs. Men været er fortsatt fint, og humøret er på topp selv om jeg har en sliten kropp som lengter etter helg. Men er jo bare to dager til helg, så er bare å holde ut!

Foresten, dere må huske at jeg har spørsmålsrunde i et tidligere innlegg nå da, jeg vet dere er her og dere er ikke noe flinke til å kommentere. Er det ingenting dere lurer på? Isåfall må jeg jo være en så flink blogger at dere får vite alt igjennom bloggen, og det er jeg vel ikke? Tror nok jeg kommer til å svare i løpet av helgen, om jeg føler det er nok. Har spm runden kun for deres skyld, og for a jeg skal ha noe mer å blogge om.

Flere som gleder seg til helg?
Catharina Adele


Fine onsdagen

Publisert: 23.mar.2011 @ 22:33 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


Foto/ Marie Holter

For en herlig onsdag! Været har vært nydelig, humøret har vært på topp som vanlig i disse dager og livet er fint. Hadde som vanlig foto i dag, og fikk lov til å dra hjem for å gjøre oppgaven hjemme. Jeg ble likevel på skolen frem til lunsj, og brukte da tiden på å ta bilder av Marie, og bli tatt bilder av selv. Til lunsjen var Jonas ferdig, og vi dro hjem til meg og spiste en bedre lunsj. Sånn skulle lunsjen vært hver dag. Stekte eggerøre og satte frem nam pålegg og koste oss lenge! Herlig.

Ellers har jeg også tatt noen bilder av Jonas, og tatt kontakt med sykehjemmet. For jeg vil nemlig ta bilder av noen søte skrukkete mennesker, og kjærlighet mellom dem til ordtaket 'Gammel kjærlighet ruster ikke'. Det ble ikke noe av i dag, men håper jeg får det til senere. Synd jeg ikke har noen oldeforeldre igjen, eller noe slikt!

Fin onsdag, og nå er vi halvveis til helg!
Catharina Adele

Jesus loves Electro "Winter Wake Up"

Publisert: 22.mar.2011 @ 21:55 Kategori: diverse Kommentarer: 4

Som dere kanskje husker, så var jeg på Jesus loves Electro Winter wake up i Oslo på fredagen. Må igjen si at det var utrolig morsomt, og virkelig noe jeg gjerne skulle vært med på igjen! Dro sammen med Madeleine, vi var med Jonas som skulle filme og intervjue DJ'ene. Og vi fikk komme backstage og hilse på noen av dem, yay! En utrolig morsom kveld med bra musikk, god stemning og masse dansing! Lagt ut film fra det under, og som dere kanskje ser er den filmet og redigert av kjæresten min. Jeg har en flink kjæreste!


Har du noen gang vært på Jesus loves Electro party? Hva synes dere om filmen?

Catharina Adele

Årets første joggetur

Publisert: 22.mar.2011 @ 20:27 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 2


mm, jordbær

Hei du, for en flott tirsdagskveld det er! Nå sitter jeg i massasjesetet mitt, med te og sjokoladekake ved siden av meg. En annen fin ting er at jeg faktisk har fullført årets første joggetur ute i dag! Hvor deilig er ikke det? Det er virkelig et vårtegn for min del. Om vinteren kunne det faktisk ikke falt meg inn å jogge ute.. Men i dag hadde jeg nesten for mye klær på meg, og det er et godt tegn. Etter den fine turen på rundt 12 km, spiste jeg en bedre middag som bestod av laks, grønnsaker og pestopasta. Nam nam.

Høres ut som jeg lever et ganske fint liv, om jeg leser det jeg har skrevet over. Men, jeg gjør jo det! Hatt en fin dag med humør på topp, i hvertfall i forhold til i går som var mye dårligere. Ble litt sur på læreren i dag, da jeg fikk annmerkning for å komme et minutt forsent.. Men sånn kan det gå, og sånn gikk det på Sørumsand vgs. Må jo også tilføye at jeg har engelsk og masse medialekser som jeg helst skal gjøre da.. Så er ikke bare kos her altså. Har også hatt hodevondt i hele dag, men det vil jeg ikke tenke på.

Hva har du gjort i dag, pleier du å jogge ute?
Catharina Adele

Tip #

Publisert: 21.mar.2011 @ 21:55 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 3
weheartit

Catharina Adele

Lysere tider i vente

Publisert: 21.mar.2011 @ 13:34 Kategori: hverdags Kommentarer: 2


småsliten etter 50års-slag, lørdag natt

Hey. Jeg er trøtt. Kjempetrøtt faktisk. Ble kun 4 timer søvn natt til søndag, og det kjente jeg når jeg våknet opp i dag. Ikke akkurat motivert til skolen, sier utrolig mye om hvor viktig søvn er for prestasjonsevnen og konsentrasjonen. Men jeg får bare holde øynene åpne og komme meg igjennom skoledagen med humøret oppe. Det er mandag og ny uke, en ny uke som åpenbart blir mye dårligere enn den forrige som var veldig bra. Da skjedde det gode ting gjennom hele uken som gjorde så den var over på et blunk. Men nå har jeg absolutt ingenting som er annerledes i skoledagene, eller noe som skjer utenom i det hele tatt. Enda, er jo enda en stund til helg. Uansett så hadde jeg nok trengt en helg hjemme hvor jeg kun slappet av og gjorde akkurat det som passer meg. Men, så er jo jeg en sånn en som elsker at noe skjer, eller det å være sosial da.. Men hey, den tid den sorg, nå bare skribler jeg bare i vei her.. Det er jo absolutt hva jeg gjør det til selv, og som sagt så er det jo muligens bra med litt alene tid for å hente seg helt inn igjen.

Humøret er uansett på topp. For, har dere sett ut eller? Været og temperaturen ute er nesten over alle forventninger, og det gjør som som en helt annen person. Eller, det gjør meg til meg selv igjen. Masse mer energi, humøret på topp, ser lysere på livet og ser det positive i det meste, mer motivasjon og positiv innstilling til tiden fremover. Jeg gleder meg som en liten unge til det blir bart på bakken.. Spudler inne i meg av tanken! Og så er jo livet uansett veldig bra, for jeg har faktisk verdens beste kjæreste, familie og venner. Og ikke minst en kropp som fungerer sånn den skal. Det holder lenge for meg!

Flere som har litt, hva skal man si, våryr i kroppen?

Ha en superfin mandag videre. Min kveld blir som vanlig på trento med ihvertfall zumba! 
Catharina Adele

 

Helgen sin det

Publisert: 20.mar.2011 @ 13:29 Kategori: helg Kommentarer: 1
Søndag formiddag, solen skinner og det har vært en herlig helg. Nå leker jeg vaskedame, er flink og rydder/vasker kjelleren min. Med noen pauser, som nå. I går var jeg i 50års slag, noe som var veldig koselig. Kjempe morsom toastmaster ihvertfall, hehe! Tok ikke noen bilder der selv om jeg hadde med kamera, følte det ikke var så interesant for dere å se bilder av familien min med venner uansett. Men Jonas og jeg tok noen bilder etter festen da, følte meg ikke akkurat på mitt fresheste da men. Koselig kveld, som ble avsluttet med film og godis.

Fredagen var det Jesus <3 Electro Winter Wake Up, og det var kjempegøy! Bra musikk og veldig god stemning hele kvelden, og den var over på et blunk. Danset og koste meg med Madeleine, mens Jonas filmet. Vi fikk til og med være backstage, og hilse på noen av DJ'ene. Morro!
Håper dette gjentas, for det var en fin kveld. Gjennomsvett og mør i bena var kostnadene for det, men absolutt vært det. Spesielt da vi avsluttet med kebab på bislett. Koselig og spennende kveld! Tok ingen bilder, men vet jo at Jonas filmet. Muligens jeg får tak i noe av det?

Nå skal jeg støvsuge, og hente Jonas fra russemøte. I dag er det UT og gå i finværet, for så å dra i enda en bursdag. Min kusines feiring av 19 år. Gleder meg til enda mer familie, og ikke minst god mat og kake. Fint å få møtt både mor og farsiden av familien på en helg, det liker jeg. Familiekjær er jeg, veldig faktisk. Familien er utrolig viktig for meg!

Nå gir jeg meg for nå, vi blogges senere! Ha en strålende søndag videre, nyt. I morgen er det skole igjen.. 5 dager igjen til helg!


Catharina Adele

Noen timer igjen

Publisert: 18.mar.2011 @ 10:02 Kategori: hverdags Kommentarer: 4Nå er det fredag! Som dere alle sikkert er veldig klar over. Har mange kjedelige skoletimer igjen av dagen, før det endelig er helg. Jeg skal tilbringe kvelden med to herlige mennesker, Madeleine og Jonas. Så kvelden må jo bare bli bra! Madeleine har jeg ikke sett på evigheter, så det gleder jeg meg masse masse til. Vi skal på Jesus <3 Electro Winter Wake Up i Oslo, blir spennede å dra på noe jeg aldri har vært på før. Morsomt å oppleve nye ting! Satser på at det blir en fin start på en fin helg. Har du noen planer for kvelden?

Nå er det 35 min igjen av timen, jeg skjønner ikke oppgaven så jeg blir vel bare sittende her og glo frem til norsktimen. Er jo enda to uker igjen til den skal leveres, så det går vel fint.. Heh. Norsk, matte og web skal jeg igjennom nå, kjenner jeg hopper av glede ved tanken. Hvorfor kan ikke fredager være de beste dagene? Mennå skal jeg gi meg, nå bare skriver jeg for å skrive. 


verdens beste jente, som jeg ser altfor lite..

Ha en kjempefin fredag, og helg om jeg ikke får tid til å blogge. Husk spm runden på bloggen noen innlegg lengere ned!
Catharina Adele

Gla' jente

Publisert: 17.mar.2011 @ 16:51 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


halla bolla!

Naturfagprøve overstått, jeg har handlet inn litt mat og nå sitter jeg og koser meg med jordbær. Om dere ikke vet det, så mildt sagt elsker jeg jordbær. Og når jeg så at det var en kurv for 20 kr på rema1000, måtte jeg nesten kjøpe to. Nam! Selvfølgelig er de norske jordbærene som vi har her om sommeren best, men disse her var faktisk ikke å ille altså.. Så lenge det er jordbær, så går det nesten bra for meg uansett. Gleder meg som et lite barn til sommeren, da kjøper jeg nesten en kurv jordbær daglig.. Hehe. Ah, sommeren har så mye bra.. Synd vinteren er halve året her i landet. Ikke rart mange ikke liker den, når den er kald og mørk, og i tillegg lang. Skulle vært omvendt, da hadde jeg nytt månedene men vinter fult ut.

Nå burde jeg egentlig jobbe litt med websiden min, og refleksjonsnotatet til den som skal leveres i morgen. Skal snart lage meg litt middag, før jeg rusler en tur på trento.
Gleder meg til skoledagen i morgen er over. For da, da dere, da er det helg!

Ha en fortsatt strålende torsdag!
Catharina Adele

Torsdag, snart helg!

Publisert: 17.mar.2011 @ 11:56 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Torsdagen er her , og det er under to dager igjen til helg. Solen kommer snart fram og jeg har bestemt meg for at dagen skal bli fin. Kjedelig torsdags med naturfagprøve eller ikke. Det er hva du selv gjør det til!

 

I går var jeg med Oslo med fotoklassen, og vi sluttet rundt halv tolv etter to fotogallerier. Været var herlig, og Marie, Martine og jeg ruslet litt rundt før vi satte oss på Fridays på Aker brygge. Herlig! Tok ett toget hjem, og møtte Jonas. Ble en fin og koselig kveld, på tross av litt naturfagøving. Lagde både smoothie og oreo milkshake, ved siden av hjemmelagd pizza. Mmm!

I dag skal jeg muligens på spinning, før jeg skal gjøre litt lekser og kanskje, bake? Holder mulighetene åpne, i dag er en fin dag, som resten av den også skal bli. Uken har vært fin hittil, så jeg har planer om å gjøre de neste dagene minst like fine. Om ikke finere.. Ihvertfall fredag, og helgen!


Martine og Marie på Aker brygge, kos!

Ikke glem spørsmålsrunden da dere, og ha en herlig torsdag. Hvem vet når vi blogges igjen?
Catharina Adele

No arms, no legs, no worries!

Publisert: 16.mar.2011 @ 21:13 Kategori: diverse Kommentarer: 1

Se denne filmen!

En virkelig tankevekker. Vi som har alt og har det så bra som vi har, burde virkelig lære og sette mere pris på livet. Denne filmen fikk tårene til å presse på i mine øyne, og den fikk meg til å tenke enda mer på hvor heldig jeg egentlig er. Hva synes du om denne filmen?

Catharina Adele

New dress, Nelly

Publisert: 15.mar.2011 @ 21:41 Kategori: shopping Kommentarer: 11

Ny kjole, med flere bruksmuligheter! Denne fikk jeg av mamma, fordi vi skal på 50 årsslag til tvillingbroren hennes på lørdag, altså onkel. Det blir nok gøy, med masse folk og hele familien på mamma sin side. Denne kjolen skal nok bli brukt ved flere anledninger også.. Elsker å ha den på, deilig og lett stoff, gir sommerfølelse. Det hjelper på en litt vinterlei sjel som meg nå, hehe.

Hva synes du om kjolen?

Ikke glem spørsmålrunde i det forrige innlegget, da dere. Jeg vet dere er her, så savner noen kommentarer.
Catharina Adele

SPØRSMÅLSRUNDE

Publisert: 14.mar.2011 @ 15:10 Kategori: hverdags Kommentarer: 7Kjører spm runde nå, fordi det er lenge siden sist og jeg vet jeg har fått endel nye lesere. Spør om alt mellom himmel og jord, ingenting er uvlovlig å spørre om. Om det er alt for drøyt, skjer det kun en ting, at jeg ikke svarer på det.

Så spør i vei så mange spm dere vil hver, så avslutter jeg når jeg synes det er nok.

Nå er skoledagen snart over, og jeg skal ned på helsestasjonen for å hente ny resept på mini-piller. I kveld blir det en liten tur på Trento, men blir nok ikke store treningen da jeg har fått benhinnebetennelse i leggen, og har en slapp dag i dag. Dere får ha en nydelig mandag, snart bare 4 dager igjen til helg! Foresten, gratulerer til verdens beste jente, Madeleine som blir 17 år i dag! Og alle dere andre.. Var en god del som hadde bursdag i dag i følge face.

Catharina Adele

Monday is almost here..

Publisert: 13.mar.2011 @ 21:17 Kategori: helg Kommentarer: 0


weheartit

Snart ny uke, med nye muligheter. Jeg tror den kommende uken blir bra, jeg har ihvertfall planer om å gjøre den til det. Det er hva du gjør det til selv, vet dere. Noe av innholdet den kommende uken blir kino med skolen på tirsdag, utstilling i oslo på onsdag, 50 årsslag til helgen, bursdag for kusinen min og mest sannsynlig Jesus <3 Electro winter wake up på fredagen sammen med Madeleine og Jonas. Så jeg har mye å glede meg til, de negative tingene vil jeg ikke nevne. Som prøver, innleveringer osv.. Det må gjøres, så ikke noe vits i å klage! Ellers håper jeg det blir noen gode treningsdager, også. Har du noen planer for den kommende uken?

Catharina Adele

Helgens hendelser

Publisert: 13.mar.2011 @ 19:52 Kategori: helg Kommentarer: 2


i heart you

Hey hey, alle dere der ute! Nå er søndagskvelden her, og helgen er over så altfor fort som vanlig. Jeg har vært hos Jonas fra fredagen av, og hatt det kjempebra! Fredaskvelden gikk til kake og kos med venner av Jonas, noe som var kjempekos! Lødagen var det herlig vær, så da gikk vi en lang tur før vi tura en tur til Lillestrøm for å titte litt og spise kebab. Etter det ble jeg med Jonas på KRIK, og nattcafe hvor vi fikk taco og spise! Nam. Så det var en veldig fin lødagskveld også, selv om oppmøtet på KRIK var ganske dårlig denne lørdagen.

I dag sov vi lenge, også har vi egentlig bare sløvet resten av dagen med godis, druer og film. Ble hentet midt på dagen da Jonas skulle filme og være lydmann på en konsert i kirka, tror jeg. Så nå sitter jeg her, og koser meg med musikk etter en god joggetur på mølla! Snart blir det laksesuppe, og søndagsmys med familien resten av kvelden. Har dere hatt en fin helg? Det har i hvertfall jeg hatt.

Catharina Adele

En mindre god natt

Publisert: 11.mar.2011 @ 10:08 Kategori: hverdags Kommentarer: 5

Da var fredagen her, og jeg er helt død i hode og kropp. Har nemlig hatt en mildt sagt dårlig natt. Tror jeg har satt rekord for meg selv i antall mareritt i løpet av en natt. Husker ikke stort fra dem, bare at jeg våknet x-antall ganger gispendes etter luft etter hverandre. Ikke veldig morsomt å faktisk greie å sove etter å ha hatt et fælt mareritt, og sovne inn i et nytt igjen. Også fortsetter det sånn.
Så i dag er jeg trøtt, og kroppen er tung. Så nå er jeg veldig klar for helg! Heldigvis for meg har vi masse vi skal gjøre på skolen i dag også, det er meg og min flaks det.

Men som jeg sa i forrige innlegg, skal jeg prøve å tenke positivt selv om dagen startet dårlig. Det er jo tross alt snart helg.

Nå skal jeg prøve å kare meg igjennom skoledagen med øynene åpne, vi blogges senere. Ha en super fredag!


weheartit

Catharina Adele

Positiv!

Publisert: 10.mar.2011 @ 15:12 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Torsdagen er snart over. Skolemessig i hvertfall.. Har naturfag, kjempegøy. Klar for helg, og sint på snøen som detter ned. Men ellers er humøret bra, på tross av sliten kropp og stiv nakke. Gjelder så se de positive tingene oppi den negative. Jeg er kanskje ikke den beste personen til å skrive det, for er ikke akkurat flink til å tenkte sånn i perioder. Men nå i disse dager, er jeg faktisk veldig flink! Har selvfølgelig noen 'anfall' med frustrasjon, men det går fort over. Jobber med meg selv, for livet er for kort til å være sur og lei. Ikke har jeg noen grunn til det heller, synes jeg egentlig.

Smil til verden, og alt virker mye bedre.. Det er faktisk mye godt å sette pris på selv om verden virker slem og dum i blant. Noe den gjør ganske ofte i perioder, om man skal være negativ. Spesielt nå på vinteren.


Jonas er en stor smilefaktor for min del, når det gjelder alt som gjør meg glad. I blant venner, familie, trening, mat, foto osv da selvfølgelig.

Hva er det som gjør deg glad? Er du flink til å sette pris på det gode rundt deg?
Catharina Adele

Vil ha helg, nå?

Publisert: 10.mar.2011 @ 11:02 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


Foto - Jonas Eng

Hey. Da er torsdagen her, og det er snart helg! Som vanlig gleder jeg meg masse til helg, hvem gjør vel ikke det.. I går ble jeg ferdig med smoothiekartongen min, nå har jeg bare refleksjonsnotat igjen.

I dag skal jeg trene på trento, og bli ferdig med refleksjonsnotatet mitt pluss noen andre lekser. Kjempegøy med lekser, jeg elsker lekser. Ikke veldig i skrivehumør akkurat nå, føler jeg har lite å fortelle. Kan si jeg koste meg med kjæresten i går, selv om det ble litt frustrasjoner med smoothiekartongen etter hvert som jeg ble sliten.. Hehe. Igjen, jeg gleder meg til helg!!

Ha en fin torsdag, da dere. 
Catharna Adele

Wednesday

Publisert: 09.mar.2011 @ 15:03 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Dagens fotooppgave: Ta bilder til et rushefte som skal gis ut til foreldre til barn og undgom på barne- og ungdomskole.

Noen av bildene jeg tok, muligens noen av de kommer i heftet? foto - Catharina Adele Nordli

Nå er skoledagen snart over, og jeg gleder meg til å komme hjem. I dag skal jeg lage kyllingtaco til middag, og Jonas skal være med meg hjem. Litt skolearbeid må gjøres, men ellers skal vi slappe av og kose oss! Hva skal du i dag?

Catharina AdeleWhat a beautiful day

Publisert: 08.mar.2011 @ 10:49 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


foto - Jonas Eng, fra søndagen.

Gratulerer så mye med dagen, alle jenter/kvinner der ute. I dag, er vår dag! Solen skinner og det er en herlig dag, så kos dere så lenge det varer. 

Nå har jeg foto i tirsdagsprosjekt resten av dagen. Det er herlig! Oppgaven er å ta et marskalenderbilde, noen som har noen forslag til hva jeg kan ta bilde av?
Vet ikke hva resten av dagen bringer, og jeg liker det faktisk. Lurer på om jeg skal ta min første joggetur ute, men som den vinterpysa jeg er vet jeg ikke helt om det kommer til å skje.. Enda. Gleder meg til det blir helt bart og enda varmere i luften! Da blir det saker, da.

Håper alle har en nydelig dag, spesielt jentene der ute! Hehe.
Catharina Adele

Lørdagens innkjøp

Publisert: 08.mar.2011 @ 10:06 Kategori: shopping Kommentarer: 01: Cardigan og haremsjoggebukse to for 200 fra Urban. 2. Lang skjorte og haremsbukse(75kr) fra Vero Moda. 3. Svart strømpebukse fra Bikbok og uglering fra JC. 4. Heklet cardigan og høytlivsbukse fra Vero Moda.

Lite innkjøp av bursdagspengene. Tok bildene superraskt før jeg la meg i går.. Hva synes dere om innkjøpet mitt?
Catharina Adele

Lazy sunday

Publisert: 07.mar.2011 @ 22:08 Kategori: helg Kommentarer: 1fastelavensbollene fra i går

Hey. Litt sen med bloggingen igjen jeg gitt. Skulle egentlig blogge på skolen i dag, men viste seg at jeg ikke hadde noen timer med mulighet for det så sånn ble ikke det. Det blir ofte ikke helt som jeg vil, men det begynner jeg å bli vant til.

Jeg har hatt en veldig rask og fin helg. Skjønte nesten ikke at jeg hadde hatt helg når jeg våknet opp halv sju hos Jonas i dag tidlig. Det går fort når man har det fint, er det ikke slik? Føles i hvertfall sånn! Men det tyder vel bare på at jeg hatt det fint. Har dere hatt en fin helg?


jeg elsker deg, gutten min (ikke drep meg nå, du er søt)

Kvelden har gått til zumba og spinningtime, det var godt. Ellers har jeg kost meg med freia påskeegg og te.. Nom! 
Legger foresten ut bilder av innkjøpet mitt så fort jeg får tatt og lagt dem inn på macen. Ha en fortsatt strålende kveld, nå er det snart nattan for meg. 
Catharina Adele

Ikke helt som planlagt

Publisert: 05.mar.2011 @ 18:19 Kategori: helg Kommentarer: 2

For en utrolig fin Lørdag! Har dere sett været ute i dag? Ah herlig. Blir gjennom hele kroppen lykkelig av solen, den deilige temperaturen og dryppene som kommer fra snøen. Gleder meg som en liten unge til snøen smelter.. 'Feiret' det fine været med å bruke mine nye ankelstøvletter for første gang, noe som jeg har lengtet veldig etter. Får nemlig ikke plass til tjukke sokker i dem, så må nesten være noen pluss for at mine kaldeføtter ikke skal bli til is. 

Og vet dere hva? I dag hadde jeg 'store' planer for bloggen. Skulle ta outfitbilder ute i finværet til dere, pluss andre bilder ute. Også skulle jeg ta bildet av innkjøpet mitt, for jeg har nemlig vært på storsenteret med min kjære mor og brukt litt bursdagspenger. Så flere innlegg skulle det bli til dere i dag! Men den gang ei, det ville ikke kameraet mitt være med på..

Skulle egentlig ta bilder i går på bursdagsfesten, men den gang ei den heller(om det er det man sier?). Uansett hadde jeg det veldig koselig. Fine folk jeg ser sjeldent, musikk, godis og litt dans. Kos!

Babyen min tar nemlig bare svarte bilder, og jeg aner ikke hvorfor. Litt dumt i og med at det kun er noen uker gammelt.. Så jeg håper Jonas fikser der når han kommer nå etter på. Jeg har ihvertfall hittil hatt en strålende helg, og synes det er veldig dumt at jeg ikke kunne gjøre øyeblikkene evigvarende ved å ta bilder. Men sånn ble nå det..

Nå skal jeg kose meg resten av helgen sammen med kjæresten min. Kanskje blir det noen bilder fra det til dere senere.. Jonas og jeg har foresten 3 mnd i dag, tiden har flydd avgårde! Hurra for oss, jeg elsker deg Jonas!


Bilde fra en fin dag tidligere i vinter

Catharina Adele

Life is good

Publisert: 04.mar.2011 @ 16:43 Kategori: helg Kommentarer: 1


Foto - Jennifer Maria Powell.

Nå er det endelig helg med masse morsomheter i vente, solen skinner og jeg har verdens beste kjæreste som jeg elsker! Livet er bra det. 
Kos dere i dag, så blogges vi senere. Fra nå av skal jeg bli flink til å bruke det nye kameraet mitt, og ta bilder så det blir noen flere og bedre innlegg. Min kveld skal jeg tilbringe på fest, gleder meg! Hva skal dere i kveld?

Catharina Adele

I am challenged

Publisert: 02.mar.2011 @ 22:47 Kategori: diverse Kommentarer: 1

 

Nå har det seg sånn at jeg kjeder meg noe veldig, og hadde ingen blogg ideer på lager. Så da fant jeg ut at jeg skulle ta utfordringen jeg fikk av Marie i går!

Hva er du opptatt av for tiden?
Venner og kjæresten, familien og trening. Jeg er opptatt av å nye livet og være positiv og glad for det jeg har, det er noe jeg virkelig prøver å få til. 

Hva har du på deg i dag?
Onepiece? Neida, i dag hadde jeg på meg olabukse, converse, t-skjorte med trykk og yndlings hettegenseren min! Grå, varm og god med litt pusestoff.

Hva spiste du til middag?
Jeg lagde meg wok grønnsaker, tok en laksebit som var rest fra en tidligere middag og et hjemmelagd knekkebrød med cottage cheese på istad. Yum.

Hva vil du gjerne lære deg?
Flere språk, å bli mer frempå, forskjellige dansetyper osv. 

Hva hører du på akkurat nå?
Stromae - House'llelujah.

Hvordan er ditt favorittvær?
Sol, helst uten så mye vind.. Helt klart! Men skikkelig regnvær kan være koselig en innekveld det også.  

Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå?
Å være den beste versjonen av meg selv. Sette mer pris på alt det gode rundt meg. Få tilbake motivasjonen på skolen! 

Hvis du kunne få et hus, ferdig innredet, hvorsomhelst i verden, hvor skulle det vært?
Hmm, den var vanskelig. Australia, Sør-Amerika, Kanskje i England eller i Barcelona.. Eller rett og slett et hus her i gode Norge. Det er kaldt, men likevel er jeg glad for at jeg bor her. Ihvertfall som oftest! Har alltid drømt om USA men etter mange dokumentarer på skolen om USA er jeg ikke så sikkert lenger.

Hva vil du gjerne ha akkurat nå? 
Jeg fikk faktisk veldig lyst på oreo milkshake akkurat nå. Ellers kunne jeg veldig gjerne vært sammen med venner, eller i armene til kjæresten!

Hva vil du gjerne bli kvitt?
Den vonde hoften min.. Føler meg som en gammel kjerring! Og alt negativt rundt meg. Leksene kunne jeg godt ha klart meg uten også.

Hvis du kunne reist hvor du vil i verden den neste timen, hvor ville du dratt?
Australia. 

Hva ser du etter i en venn?
En jeg kan slappe av og le sammen med. Viktig at personen er til å stole på, og at han/hun ikke er falsk. Er der for meg når jeg trenger det!

Hvem vil du gjerne møte?
Jessica Alba! 

Hva slags musikk liker du?
Jeg hører på mye forskjellig. Men hører på mye ehh, fest musikk? Når jeg trener eller bare vil komme i godt humør. Jeg finner meg favoritter og god sanger litt her og der i de forskjellige sjangerne. Men country, heavy metall, det meste av oprah og slikt går det lite i..

Nå har jeg jogget milen min med kakemusklene mine.. Ehe, var deilig å få rørt på meg. Var så støl i dag fra mandagen av at jeg nesten ikke greide å gå. Må ha sett utrolig smart ut. Men nå håper jeg det blir bedre i morgen, etter at jeg fikk varmet musklene opp litt igjen.

Halvveis til helg nå! Det er lett å like. God natt kjære lesere!
Catharina Adele

Første vårdag

Publisert: 01.mar.2011 @ 15:22 Kategori: hverdags Kommentarer: 3


verdens beste og katten hans fra hyttetur i Sjusjøen

Hei, jeg er litt sein med oppdatering jeg. Har hatt lysten til å blogge, bare ork og tid som har kommet i veien. Men nå bloger jeg jo, så det er jo det samme. 
Jeg har hatt en veldig veldig fin vinterferie, og jeg håper det samme gjelder dere. Dagene på Sjusjøen, sammen med Jonas var kjempefine. Koste meg masse, og det hele var over alt for fort akkurat som forventet. Nå er det tilbake på skolen og til den vanlige hverdagen igjen.

Nå er det snart hjem. Jeg er sliten, sulten og ikke minst støl fra i går! Var på zumba som oppvarming og trente en god time med styrke. Og da mener jeg styrke så musklene var kake etter på. Deilig følelse, utrolig lenge siden sist! Men så er jeg jo helt kake i dag også, og det er ikke like gøy.. Hehe.

Lover at jeg skal bli flinkere med bloggingen. Det er tross alt første vårdag i dag, vi går mot lysere og varmere tider(håper jeg). Også kommer motivasjonen forhåpentligvis sammen med det. Jeg skal også bli flinkere til å ha innlegg uten å snakke om hva jeg har gjort eller skal gjøre. Vil ha en blogg med bildeinnlegg osv også, så det er et mål for meg fremover.


Storm, søte pusen. Han ser kjempeglad ut, ikkesant?

Ha en kjempefin tirsdag videre, alle dere søte.
Catharina Adele

 

hits