Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: mars 2012

Sol i sinnet

Publisert: 29.03.2012 @ 11:16 Kategori: hverdags Kommentarer: 11

Sol ute, sol inne. Været er så fint om dagen, selv om det er noe kaldere i luften er det helt fantastisk. I dag går møter og avtaler i ett, og jeg skal være hos frisøren når skolen slutter. Heh, spennende. Har vel ikke klippet meg siden oktober eller lignende, så det er vel på tide nå. Random mellommåltidsbilde fra noen uker tilbake, typisk "jeg sulter ihjel, MÅ ha mat" før middag. 

Er dere like klare for ferie som det jeg er, hva er planene?

Jeg for min del får over en uke sammen med min kjære. Blir muligens(forhåpentligvis) hyttekos og.. mye annet kos! Tar det som det kommer, fint skal vi ha de uansett!

Ønsker dere en fortsatt super torsdag. Heng i, bare to dager før ferie nå!
Catharina Adele 

Dagene går..

Publisert: 28.03.2012 @ 11:00 Kategori: diverse Kommentarer: 3


tumblr

Dagdrømmer til sommer, sol og ferie. Men først er det påskeferien som står for tur, og jeg gleder meg som en liten unge til bare det. Nå er vi halvveis til helg også, så krysser fingrene for at dagene flyr. 

Både mandagen og gårsdagen ble plutselig borte. Mandag fløy jeg bokstavelig talt en tur på mølla, og i går gikk jeg min 15 km tur i kveldssolen.. Deilig! I Dag er jeg klar for en killer styrkeøkt på overkropp :-)

Nå er dett skole og kaffenipping som holder øynene åpne. Håper alle har hatt en strålende uke hittil. Resten er full av planer, så blogg og matlaging vil det sannsynligvis bli lite tid til før helgen. Men plutselig er jeg tilbake!

Catharina Adele 

Sunday

Publisert: 25.03.2012 @ 23:28 Kategori: helg Kommentarer: 4

Først og fremst til jeg dele denne kule sangen med dere.. Alle spiller på èn gitar. Awesome!

Nå er uke 12 over, og om ikke lenge starter en ny uke. Den siste, før det er over en uke ferie! Det skal bli deilig det.

Trening og motivasjon denne uken har vært god, ble 4 gode kardioøkter og to styrkeøkter. Maten derimot har gått over stokk og stein, da jeg har hatt et sinnsykt sug etter søtt. Muligens den uken i måneden?
Men nå er jeg klar for en ny uke som skal bli enda bedre! Bare å stå på med skole, trening og kost siste uken før man tar litt fri fra alt. Har mye som skal gjøres denne uken, så bare å stå på. 

Hvordan har din uke vært?

Dagen i dag har flydd avgårde. Sov lenge(som ble enda lengre), og ble så liggende på terassen i flere timer med noe godt å tygge/drikke på. Solen stekte, og det ble nesten for varm i bikini! Det kan man ikke klage på i mars altså. Fikk til og med litt farge. Herlig. 


Catharina Adele

 

a wonderful Saturday

Publisert: 25.03.2012 @ 01:32 Kategori: helg Kommentarer: 8For en dag! 

Været i dag har vært helt fantastisk. Ikke en sky på himmelen, t-skjortevarmt og deilig.. Kan ikke bli bedre i slutten av mars altså! Så i dag har jeg gått runden min på ca 15 km, og bare nytet det flotte været.  

Både i dag og i går har vært to festglade dager. I går noe roligere enn i dag, og nå er jeg egentlig bare helt utslitt. Ikke spør meg hvorfor jeg går på macen istedenfor å legge meg, blir vanligvis mye mer produktiv på nattan dessverre. Under ser dere hvordan jeg så ut under feiringen av min venninnes 18års dag..Med et stort glis, min nye ynglingskjole og litt hvitvin ble kvelden super. Noe redusert og sliten i kroppen, men likevel veldig fin. 

Ellers har jeg prøvd å lage en av mine yndlingsgodiser i dag, på en måte med hell.. Men på en måte ikke, så skal prøve en gang til før dere får oppskrift:)

Håper dere har hatt en like bra helg som det jeg har hatt. I morgen føler jeg for en skikkelig slapp søndag, det trenger jeg nå.
Husk foresten å stille klokken en time frem i natt, det fikk jeg nemlig akkurat vite selv.. 
Catharina Adele 

Sjokoladefudge/trøffel

Publisert: 22.03.2012 @ 16:30 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 4

jeg har av en eller annen grunn hatt/har litt skrivesperre de siste dagene. Startet et innlegg flee ganger, men så har jeg lagt det bort igjen. Wierd.

Ellers er jeg er så støl i rumpe og lår at jeg har problemer med å både sitte og gå, så jeg har vel ikke bare skrivesperre, men gangsperre også! Tirsdagens styrkeøkt kjennes godt ved siden av 11 km ute i det fri i går, og 15 på søndag. I dag venter det styrke igjen, og jeg kjenner jeg blir gira bare med tanken. Lets build some as!

Nå er det ikke lenge igjen til helg, og det i seg selv er lykke. Har i hele dag hatt noe innmari cravings etter noe å spise på, så når jeg kom meg inn døren her hjemme heiv jeg meg over godiskulene mine.. Trøffel, brownie, energiball, fudge, kjært barn har mange navn.

Bland sammen i foodprossesor, smak til underveis ang. kakao/søtning. Rull til kuler, og gjerne i kokos, kakao eller lignende. Jeg rullet mine energikuler i Walden Farms sjokoladesirup, for så å rulle de i "Oboyen" etterpå. Nam! 

Melkesjokoladekulene er så gode at jeg står og 'mmmm'er hver gang jeg tar en bit. Seige og trøffelaktige etter nedkjøling, noe fudelignende faktisk! Passer perfekt om du har en kjæreste som er litt kresen på rare smaker, som jeg har :-) Han var selvfølgelig prøvekanin på disse. Energitrøflene smaker også veldig godt, og passer perfekt om du trenger det lille ekstra! hadde også litt mesquite i disse, men det kan lett sløyfes. 

Sunt og godt, nyt med god samvittighet. 

Ha en fortsatt strålende torsdag! Nyt dagen.
Catharina Adele 

Wednesday, CAOPOW

Publisert: 21.03.2012 @ 14:16 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 5

(Skulle egentlig vært postet i 10-tiden, men bloggen kranglet og var ikke enig i det)

En fantastisk og fargerik start på dagen, som jeg fremdeles er mett av!
Skyr og cottage cheese ble toppet med et kvart granateple, en haug skogsærblanding, valnøtter og gojibær. Muligens ikke en "vanlig" frokost, men en helt fantastisk en, det er den. 

CAO-POW Smoothie(opprinnelig oppskrift)

1 frossen banan
2 dl frosne blåbær
ca 2 dl mandelmelk
3 isbiter
1 ss kakao
1 ss kakaonibs
1 ts valgfri nøttesmør

Jeg manglet kakaonibs, så dette byttet jeg ut med en ss mesquite istedenfor. Mandelmelken ble erstattet med soyamelk, og nøttesmøret ble kokosolje i min smoothie. Men nam, veldig veldig god!

Har en litt dårlig dag i dag, men jeg har likevel bestemt meg for at dagen skal bli flott likevel. Kroppen henger ikke helt med, så da må jeg egentlig bare legge om planene etter dagsformen. På den måten skal denne dagen bli like super som en annen god dag!

Senere i dag kommer det oppskrift på trøflene i innlegget under. Imens kan dere jo lage smoothier og trøfler fra eget hode med ingredienser dere har i hus. Bare hodet som stopper dere!Også noen fjær jeg lagde på skolen her om dagen, pluss noen ord for dagen. Ha en fortsatt flott onsdag, nå skal jeg pleie kropp og sinn litt med noe godt. 
 

Monday

Publisert: 19.03.2012 @ 17:43 Kategori: hverdags Kommentarer: 11

God mandag, og ny uke! Fikk noe sjokk når jeg så at jeg ikke hadde bloggen siden onsdag.. Føler jeg blogget senest i går, men det var vel bare med tankene. Siden siste har jeg fått gjort en hel del. Gjort ferdig prosjekter, lest til prøve, hatt prøve, hatt en god styrkeøkt, og en 15km løpetur ute, øvelseskjørt, hatt besøk av kjæresten, spilt bowling, spist sjokolade fondue med masse frukt, vært helt kake pga sykdom, også har jeg bakt godiskuler og sjokokubber. Kubbene spiser jeg på i skrivendes stund. Yum!


Proteinrike trøfler, en energirik og en melkesjokoladeish. Oppskrift?

Tiden flyr, og dagene går i ett. Ukene før påske er alltid fulle av innleveringer og prøver, så tiden strekker ikke helt til. Vil jo så mye, vil jo gjøre det bra på skolen, trene, bake, være med venner og kjæreste, slappe av, reise.. Alt på en gang! Men, det går dessverre ikke. 

Håper alle er klare for siste innspurt før påskeferie. Bare to uker igjen nå! Fortsatt, man er litt rar en mandags morgen. 

Ønsker alle en fortsatt fantastisk kveld. Ut av sofaen, på med treningsklærne og kom deg i bevegelse. Sofaen er der i kveld også, bare med en godsliten kropp. 
Catharina Adele 

Granatpancake

Publisert: 14.03.2012 @ 13:52 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 6

Dagens lunsj,


Panneker alà søte Kristine! Den ene fylt med sjokoladepålegg(kesam, sjokoladeprotein, kakao og agavesirup) og den andre med smoothierester og sukkerfritt jordbærsyltetøy. YUM!

Oppskrift
1 egg
2 eggehvitter
2 ss kokosmel
1 dl bokhvete pannekakemiks
1 ts fiberhusk
2-3 dl valgfri melk/vann
Søtning etter ønske (jeg brukte en god dæsj sukrin, og stevia english toffee dråper)
Kanel og kardemomme 

Bland sammen, og stek på middel varme. Gjerne i kokosolje! Jeg fikk tre store pannekaker, som smakte som deilige tradisjonelle pannekaker. Bare mye mer mettende. Moms!


Synes det var litt for lite farge med i lunsjen, så da tok jeg litt av en av mine favorittfrukter. Nemlig granateplet! 

"Granateplet er en leskende antioksidantbombe. Det har 10 ganger mer antioksidanter enn appelsiner, og mer enn 40 ganger mer enn et eple. 

I Norge er det fargerike granateplet ukjent for mange, men i middelhavsområdet har det blitt spist i uminnelige tider. Granateplet har et meget høyt innhold av antioksidanter, og inneholder mye mer antioksidanter enn for eksempel blåbær, rødvin og grønn te. Studier har vist at granateple styrker immunforsvaret og kan beskytte mot blant annet prostatakreft.  "

Hentet fra Bama.no

Nå må jeg fokusere på skole igjen, håper dere nyter været i dag. Helt fantastisk er det! Jeg for min del er blitt et eneste stort snufsehode med vond hals, så nå propper jeg i meg vitaminer til den store gullmedalje. 
Catharina Adele 

Smoothie lykke

Publisert: 14.03.2012 @ 09:46 Kategori: hverdags Kommentarer: 4

gif maker
Slikt driver jeg med om morningene. Litt rar må man være! 

God morgen alle sammen!
Ønsker dere alle en super onsdag. Jeg for min del skal jobbe med fotooppgave, og ha kjøretime. To uker siden sist, så bare å krysse fingrene for at jeg ikke har havnet på et dårligere nivå igjen. 

Frokosten i dag ble denne superdigge smoothien!Split smoothie inspirert av den flotte Silje. 

Grønn smoothie 
1/4 ananas
en stor neve spinat
ca 10 cm agurk
1/2 banan
1 ss linfrøolje/kokosolje
1 ts mesquite(kan sløyfes)
1 ts pysillum/fiberhusk eller lignene(gjør smoothien tykkere, men ikke nødvendig)

Ta alt i en blender, og kjør til jevn blanding. Så heller du over halvparten i et stort glass, og tilsetter et par never valgfrie bær og litt kanel, før du blender videre. Voila! Et søtt, syrlig og frisk lite mellommåltid. 
 
Så denne er nå inntatt med skje, akkurat sånn jeg liker det. Jeg liker best å spise måltidene mine, så tykke smoothier kan jeg ikke få nok av! 

Deilig å spise grønnsaker og frukt slik på morningen, har for tiden veldig liten matlyst tidlig på dagen så slike ting som dette passer meg utmerket! 
Tidligere var jeg verdens største frokostmenneske, og kunne aldri i livet finne på å gå utenfor døren uten frokost først. Kanskje det kommer tilbake til meg senere :-)

Men nå må jeg få rompa i gir, bokstavelig talt. 
Catharina Adele

Mars, første vårmnd

Publisert: 13.03.2012 @ 19:38 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 5Dagsformen.. Med en eneste stor floke til hestehale. 

Her har dere min mars form. Ikke best, men heller ikke verst etter lang tid med mindre bra kost og trening. 

Første vårmåned, måneden som flest kanskje begynner å tenke på sommerkroppen. Jeg for min del veier mer enn jeg har gjort på år og dag, men er mer avslappet og fornøyd med egen kropp en jeg noengang har vært. For meg er det ikke noe hardkjør mot sommeren. For meg er det heller fokus på å holde formen noenlunde året rundt. Jeg vil da føle meg vel med meg selv hele året rundt, og ikke bare i sommermånedene? Dessuten må det være utrolig hardt å starte på skratch igjen hver vår for å oppnå den såkalte "drømmekroppen". Noe jeg heller merker, er at jeg kjører mer kardio utover våren enn jeg gjør på høsten. Når sommerværet kommer frister det så mye mer å komme seg ut og gå, enn å dra seg inn i et treningsstudio. Så sånn sett jobber jeg mer med fettprosenten mot sommeren enn jeg gjør med musklene. Og om høsten/vinteren trener jeg ofte veldig lite kardio, da jeg helst vil være inne i varmen når det er kaldt ute. Da får jeg jo også bedre "polstring" mot kulda;-). Dette av helt naturlige årsaker, som egentlig passer meg ganske fint. Men samtidig er jeg ikke ute etter en for lav fettprosent, da dette ofte gir negative tanker.
Jeg er lykkeligere enn noengang nå som jeg har det så avslappet. 

Tren og spis sunt året rundt, gjør din kropp vel og du føler deg likedan. Du er hva du spiser, og det er faktisk noe jeg virkelig tror på. 

Men jeg sier ikke at det ikke er lov å kose seg. Tvert imot. Men med moderasjon. Jeg for min del spiser en remse sukkerfri sjokolade hver eneste dag, gjerne ved siden av en sjokosoyalatte(heh). Dette er en del av et sunt og godt kosthold for min del, da slike ting som det er med på å gjøre meg lykkelig. Det samme med alle disse "rare" ingrediensene som kan gjøre usunn bakst og godis til velsmakende, sunne godsaker som kan nytes til enhver tid. For slike søtmonstere som meg er dette himmel på jord. Takk og lov for sukrin, stevia, kalorifri sjokoladesaus, mandelmel, proteinpulver, frukt, cola zero og alt det andre. Dere gjør mine måltider og desserter til en drøm. 

Og det var dagens lille tankesnakk. Nå må jeg gjøre skolearbeid som jeg har utsatt helt siden kl to..... Åh, dumme meg. Hvorfor skal oppskrifter, blogglesing og pinterest være så mye mer spennende?? Jo, fordi det faktisk er mye mer spennende. Gleder meg til den dag jeg får litt mer tid. Har så utrolig mange oppsrkifter jeg vil prøve ut! 

Hmm, et noe rotete innlegg. Muligens fordi mine tanker er ganske rotete for tiden. Har så altfor mye oppi der at jeg starter på alt samtidig. Skole, blogg, trening, oppskrifter, drømmer osv.. Nå må lille jenta fokusere på en ting om gangen! Kjennepreken til meg selv.
Catharina Adele

Nå spør jeg deg!

Publisert: 12.03.2012 @ 21:43 Kategori: diverse Kommentarer: 9

Travle travle jenta som ikke er effektiv nok til å gjøre noe hun savner. Å blogge har blitt nedprioritert i det siste, og jeg liker ikke at det blir sånn. Jeg har også fått øynene opp for pinterest, og elsker det. Trykk her for å komme til min side. 

Ellers så sprudler jeg, og kan ikke gjøre annet enn å smile om dagen. Hvor fantastisk er ikke livet? Vårfølelsen kiler i kroppen, og jeg kan ta meg selv i å sitte og smile for meg selv flere ganger om dagen. Energien er på topp, og jeg har bare lyst til å danse rundt i høye sko og sommerkjole dag etter dag. Det hadde vært noe det.. 

Men etter en uke fri er det endel oppgaver jeg må ta igjen, så det er det jeg driver med nå. 

Inntil videre kribler det i fingrene etter å blogge ordentlig igjen. Men, ja det er et men her.

Jeg lurer på noe! For dere fine leserne mine som fortsatt kommer innom bloggen, hva liker dere egentlig best å se/lese om? Jeg har så altfor mange interesser, og så mye jeg vil publisere. Trening, mat, sunn godis, mote, fotografi, inspirasjon og annet snikksnakk.. Hva liker dere best, og har dere noen ønsker om noe jeg skal skrive om?


Bilde fra et supert shoppingsenter i Las Palmas.. Storkoser meg her ja!

Også må jeg bare spørre meg selv igjen. Hva skjer med Paradise Hotell?! Kan med stolthet si at jeg aldri har fulgt med på det, for verre søppeltv skal du se lenge etter. Facebook er ihvertfall superduperglade over at det starter igjen i kveld.. Sier bare en ting jeg, huff. 
Catharina Adele

Back on track

Publisert: 11.03.2012 @ 01:14 Kategori: ferie Kommentarer: 3

Nå er jeg tilbake til kaldere strøk! Uken har flydd, og jeg har kost meg i haugevis. Kort oppsummert har jeg mildt sagt fått mye for de lenge oppsparte lommepengene mine, og en litt for tung koffert ble med meg hjem. Stortfornøyd med handlingen da jeg lenge har siklet på en hel masse saker som jeg nå fikk tak i til en billig penge. 

Treningen denne uken har vært gåing i by, shopping og gåturer på stranden/strandpromenaden ved siden av noen løpeturer opp og ned trappene på hotellet daglig. Vi bodde i øverste etasje, riktignok bare seks etasjer men hjertet hoppet likevel nesten ut av brystet etter et par turer der.. Deilig med litt daglig bevegelse ved siden av masse god restaurantmat til alle måltider, hotellfrokost, sjokolade osv. 

Jeg ble også helt i ekstase når jeg fant ut at de hadde godisbutikker der nede som solgte alt av tørkede frukter, sukkerfri sjokolade og nøttegodt i løsvekt der nede til en billig penge. Ble selvfølgelig noen poser med meg hjem, pluss knasking i løpet av uken. Nå skal det bli godt å komme tilbake til gamle vaner, med sunn mat og treningsrutiner igjen. 

Snakkes senere,

Catharina Adele

Gran Canaria

Publisert: 04.03.2012 @ 19:49 Kategori: ferie Kommentarer: 3

Tar en uke ferie i varmere strøk jeg. Snakkes i slutten av uka eller neste! I dag har vi ruslet rundt, solet oss litt og spist god mat. Nå slapper vi av før vi skal ut igjen. Er nå i Las Palmas, nordsiden av øya hvor det ikke er altfor varmt. Her skal vi bruke noen dager på shopping før vi drar ned til sørsiden for sol og tanning på stranda. Blir nok en BRA. Kos dere hjemme i Norge, heldigvis så er vel våren litt på vei der også nå :-)

Bildet går ikke ann å laste opp her, så dere får greie dere med litt skrift inntil videre. 

Catharina Adele

 

hits