Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: april 2010

raincloud

Publisert: 28.04.2010 @ 15:03 Kategori: diverse Kommentarer: 0

kanskje ikke det smarteste?

Publisert: 28.04.2010 @ 12:15 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

ble hjemme fra skolen i dag jeg.. våknet i dag tidlig med feber og hodepine, bare jeg satte meg opp i sengen ble jeg svimmel. så var lite vitsi å prøve å g på skolen engang.. og jeg som hadde fremføring i dag også, typisk det. er det noe jeg hater å utsette så er det fremføringer ogsånt, vil helst bare bli ferdig med dem så fort som mulig. men sånn ble det da, ikke mye å gjøre med. kanskje likegreit at det ble sånn da jeg ikke fik øvd noe særlig i går, følte meg ikke akkurat bra da heller.. men heldigvis for meg ble hodepinen mye bedre og feberen sank etterhvert som jeg fikk sove litt. våknet  for en liten stund siden og nå er jeg bare veldig tedd i nesa ;-)

resten av dagen skal jeg bruke på å bli frisk og rask, og øve til rle fremføringen som jeg har i morgen. da skal jeg på skolen, orker ikke utsette enda en. har jo tross alt 4-5 fremføringer foran meg så.

legger skylden på hardhausen jeg. var kanskje ikke en smart ting å isbade når jeg var forkjølet fra før av, men angrer gjør jeg ikke! her er noen flere bilder fra hardhausen, tatt fra face.

før - løper ut - bader - løper inn igjen.


også badet vi i bassenget etterpå, morsom opplevelse var det da ihvertfall!

nå skal jeg ta meg en dusj før jeg øver, redd for at jeg må ta begge fremføringene i morgen.
catharina adele

super start, dårligere slutt

Publisert: 27.04.2010 @ 19:13 Kategori: hverdags Kommentarer: 1
hey.
tirsdagen er snart over. er i et litt merkelig humør. er på en måte helt utslitt i hodet, føles ut som om det skal sprenges samtidig som om jeg har lyst til å trene eller bare finne på noe. leve livet, og ikke sitte her. må egentlig lese til fremføringen jeg har i morgen også. hater sånne 'må egentlig' greier, fæl følelse men likevel utsetter jeg det til siste stund. vil jo mye heller sitte her og slaske meg vettu.. neida, men har bare ikke ork til noe annet. men dagen startet veldig fint med sol og deilig vær, hardhausen(badet i glomma, som faktisk var veldig oppkvikkende og deilig) også ble jeg bare mer og mer slapp etterhvert som arb økta gikk og når vi så på film den siste delen av dagen.

etter skolen har jeg bare gått rundt med mat i munnen konstant. veldig fint at jeg skal ha så stor appetitt når jeg har slaskedager igrunn. enda godt jeg trente i går, og skal gjøre det i morgen igjen.

noen bilder fra dagen, takk til marthe som var fotograf.


lasse og mille var en av mange som ikke badet. pyser !! særlig skuffet over lasse, han og jeg er ikke særlig like med tanke på at vi er kusine og fetter. han er lat og feig, jeg er.. mindre lat og ikke feig vel :-) hehee.

nå skal jeg lage meg wok, også burde jeg kanskje begynne å tenke på fremføringen. trur den avgjør standpunkkarakteren i samf, så burde vel bruke litt tid på den ja. ha en fin tirsdag, som alle andre dager.
foresten, skriver man fremføringen eller framføringen?
catharina adele

en helt vanlig mandag?

Publisert: 26.04.2010 @ 16:51 Kategori: hverdags Kommentarer: 3
da sitter jeg her og spiser sjokolade etter en helt vanlig skoledag(?).. vel, kan bare si at jeg er veldig lei mange av folka på ungdomskolen og alt dramaet som skal være hele tiden. i løpet av helgen har det utviklet seg enda mer, og jeg som trudde folk ville roe seg ned litt nå. er jo tross at bare, ja er det ikke 7 uker igjen med vanlig skole? noe sånt ihvertfall, og det må da kunne gå ann å bare være venner den siste tiden sammen og bare ja. men jeg gidder ikke la sånt drama ødelegge noe for meg selv da jeg ikke har noe med det å gjøre på en måte. men synes det er synd at det skal gå utover noen av mine nærmeste venner og at det skal bli sånne 'gjenger' fordi en ikke vil være med noen pga en person. selvom jeg på en måte skjønner folk, det noen gjør er absolutt ikke greit. heller veldig unødvendig.

ja, så sånn er det. som sagt så sitter jeg her med sjokoladen min, og trøster meg selv fordi jeg har et utrolig vondt bein som jeg har problemer med å gå vanlig på. er nok en benhinnebetennelse. noe jeg selvfølgelig misliker fordi det kanskje vil gå utover treningen min som jeg elsker. trening får meg til å føle at jeg kan greie alt og orke alt, den hjelper meg til å tenke positivt og jeg føler meg rett og slett utrolig mye bedre når jeg trener regelmessig. skal selvfølgelig prøve å ta meg en tur på trento i kveld selvom, får vel bare ta det litt mer med ro ;-)


hei bleik. ikke spør meg hvordan bildet ble sånn i bakgrunnen, har ikke peiling selv. veldig gammelt bilde, foresten.

men nå skal jeg jobbe med framføringene jeg har onsdag og torsdag. bah, frister lite. men det må gjøres. så lenge jeg har sjokolade skal jeg ikke klage på noenting, heh.

og jeg er helt sikker på at dere som har hatt ork til å lese dette bryr dere veldig masse(eller ikke). men er deilig å få det ut ved å skrive og kanskje klage litt. er jo nesten ingen her inne selvom, så hva gjør vel det :-)

ha en fin mandag da dere, det skal ihvertfall jeg prøve så godt jeg kan uansett hva som skjer.

catharina adele

opp og ned dag

Publisert: 22.04.2010 @ 21:21 Kategori: hverdags Kommentarer: 0
på en måte. men heldigvis har det ikke gått utover noen andre at jeg har hatt en berg og dalbane dag, og jeg har greid å holde meg positiv og glad gjennom hele dagen. yey for meg!

i natt sov jeg hos alex, det var veldig koselig og litt nytt fordi vi ikke har overnattet i uken før. forandring fryder, og det var en veldig god start på dagen. fant ut at jeg faktisk liker å kjøre buss, ihvertfall på morningen.. kanskje fordi jeg gjør det så sjeldent, men uansett. hehe.. resten av dagen har jeg bare vært en tur på trento og danset bittelitt også var jeg på pilates. ikke akkurat hardkjør trening i dag nei, men det passet meg veldig bra i dag.

på skolen jobber vi med masse fremføringer og prosjekter, mye å gjøre hele tiden så begynner å bli ganske lei. ser frem til en deilig og avslappende helg, føler jeg har behov for en sånn en ja.

nå skal jeg tilbringe resten av kvelden foran tv'en. har kjempekjempe vondt i magen akkurat nå, men satser på at det går over hvert øyeblikk. random innlegg, men det får bare gå. 


gammelt bilde, for å fylle inn. liker ikke innlegg uten bilde.

akkurat nå hører jeg på denne.

litt spesiel, bare falt over den på spotify

catharina adele

metro station - kelsey

Publisert: 20.04.2010 @ 19:41 Kategori: diverse Kommentarer: 0


so take one word you said, you put it in your bed, you rest your tiny head on your pillow, you wonder where you're going next, you got your head pushed to my chest, and now you're hoping that someone lets you in. well I sure'll let you in, you know I'll let you in. oh kelsey, you. so don't let anyone scare you, you know that I'll protect you. always now, through the thick and thin, until the end. you better watch it, you know you don't cross it because i'm always here for you, and I'll be here for you, I know how it feels, believe me, I've been there, and I know what it feels like, tell me, kelsey. and I'd swim the ocean for you, the ocean for you, whoa oh, kelsey. and I'd swim the ocean for you, the ocean for you, whoa oh, kelsey. oh you, darling. now it's gonna get harder, and it's gonna burn brighter. and it's gonna feel tougher, each and every day, so let me say that I love you, you're all I've ever wanted, all I've ever dreamed of to come, and yes you did come. i want you so bad, can you feel it too? you know I'm so, I'm so in love you, i want you so much, i need you so much. i need your, I need your, your touch. and I'd swim the ocean for you, the ocean for you, whoa oh, kelsey. and you never, ever let me in.catharina adele

tidsfordriv

Publisert: 19.04.2010 @ 21:23 Kategori: diverse Kommentarer: 2


gikk meg en liten tur istad. elsker å gå turer når min gode venn solen viser seg, herlig både alene med musikk og med andre. var sykt kaldt i lufta i dag, så hadde på to gensere, ullsokker, tjukk joggebukse og vinterjakken min. så der gikk jeg rundt uten sminke, helt i mine egne tanker. ingenting er bedre enn å gå turer og høre på musikk. og i dag tok jeg som dere så et par raske bilder også. pleier du å ta deg en gåtur, eller bare gå en tur for å ta bilder eller lignende?

nå skal jeg lage meg smoothie og se på tv før jeg tar kvelden, kos.
catharina adele

smile

Publisert: 19.04.2010 @ 19:02 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

bilde fra forrige uke. roterommet brukes kun til oppbevaring og til å sove i.. derfor roterom, hehe

hey you. da var mandagen her igjen, og i dag hadde vi mattetentamen. håper på at det gikk greit, må nesten få bedre enn 3 om jeg skal få noenlunde på kortet. forhåpentligvis var dette det siste av matte jeg skal ha i år. men med min flaks kommer jeg nok opp i det på eksamen enten skriftlig, muntlig eller begge deler. har ikke gjort annet enn å slappe av og trene etter jeg kom hjem, så nå skal jeg gå meg en tur i det merkelige været. har det foresten fortsatt veldig bra, har også blitt veldig flink til å se positivt på ting og smile selvom noe går meg imot. yay for meg !! livet er jo egentlig veldig bra. alltid noe å smile for. hvordan har din mandag vært?


catharina adele

how to be happy

Publisert: 19.04.2010 @ 17:48 Kategori: diverse Kommentarer: 0


weheartit
catharina adele

nynorsk tentamen og regn

Publisert: 15.04.2010 @ 13:11 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

negativ tittel, derfor et litt sommerlig lyst bilde fra tirsdagen og en fin sang til dere
apropo tittel, så glemte jeg det på nynorsk tentamnen. hehehe, veldig bra gjort. ellers er jeg faktisk fornøyd med resultatet. dagen i dag skal jeg bare slappe av og gjøre jobben min, som jeg aldri rakk å gjøre forrige helg. også skal jeg på dansetrening kl 4 da. det gleder jeg meg til, selvom jeg har blitt ganske forkjølet og slapp ;-)
hva er dine planer for dagen?

catharina adele

herlig onsdag

Publisert: 14.04.2010 @ 20:38 Kategori: diverse Kommentarer: 1
hey. da er det bare onsdagens tv titting del som er igjen. i dag har jeg bare sittet i solen i bh og shorts og spist is, vært på afro moves og handlet med pappaen min. herlig dag, solen gjør alt dobbelt så bra den!
i morgen han jeg nynorsk tentamen.. yess.

sånn så jeg ut i dag. hadde veldig dårlig tid, så måtte bare hive på meg noe og løpe. eneste jeg visste helt klar, var at jeg ville ha på shorts ;-)

hvordan har din dag vært?
catharina adele

1 år og 5 mnd

Publisert: 13.04.2010 @ 13:31 Kategori: diverse Kommentarer: 0

har alex og jeg vært sammen i dag. vi velger å ikke ta med den lille 'breaken' vår.. hehe, den var jo tross alt i under to uker, og selvom vi ikke var sammen sendte vi meld og møttes flere ganger. jeg er som sagt utrolig takknemmelig for at vi er sammen igjen! jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre.. og det er en herlig dag å ha måneds dag på, fortsatt sol og deilig vær. + at jeg kom tidlig hjem fra norsk hovedmål tentamen. alex kommer uheldigvis ikke hit før senere i kveld etter han har vært å trent, men da skal vi kose oss og lage wok til middag, nam.

jeg elsker deg kjæresten min.


sangen vår ~ chester see - god damn you're beatiful.
gode minne jeg aldri vil glemme. elsker følelsene denne sangen gir meg.

catharina adele

sunny friday

Publisert: 09.04.2010 @ 12:58 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


hey. akkurat nå sitter jeg på skolen, har forberedelsesdag til norsk tentamnene og jeg er ferdig med 'notatene' mine for lenge siden. så sitter her og koser meg med hanne & jørgen, og resten av 10f på tiendeklasse datarommet. vi gleder oss masse til i kveld, da skal vi til laura og kose oss masse. lenge siden, så det gleder vi oss til jaa.
har du planer i kveld, hva skal du isåfall?utrolig herlig dag, er helt blå himmel og steikende sol. får ikke blitt bedre, eller hva?
catharina adele

klar for helg ja

Publisert: 08.04.2010 @ 19:56 Kategori: diverse Kommentarer: 2


weheartit

hey. er nesten flau over dagens heldags. satt og lo av meg selv men jeg skrev den siste historien, men jeg greide virkelig ikke å komme på noe bedre, så da bare ble det sånn. litt småflaut og leverden den egentlig, men får håpe han ser posetivt på det, og synes det passer til oppgaven jeg valgte.. hehe.

nå er snart torsdagen over også, og det gjør meg virkelig ingen ting. blir deilig med helg, er skole sliten allerede jeg, og trur jeg har en herlig helg i vente. heldigvis har vi bare forberedelses dag til norsk tentamnene i morgen, så blir en ganske avslappende dag før helgen er her, heldigvis.

fant foresten igjen disse her om dagen, ganske gamle men jeg liker dem!
nå skal jeg bare ordne noen småting også er det tv'en som står for tur i kveld. yay!!  har dere planer for helgen da, hva skal dere gjøre? 


catharina adele

kanskje min beste påske noensinne?

Publisert: 06.04.2010 @ 17:38 Kategori: diverse Kommentarer: 0
da er skolen startet igjen, og jeg følte meg faktisk ganske klar for skolen igjen etter verdens beste påske i london, med venner, kjæreste og sykt mye digg & godis.
startet på skoln igjen med forberedelsesdag i engelsk. har nemlig prøve eksamen allerede på torsdag. også forberedelsesdag i norsk på fredag. egentlig gjør ikke dette meg noe, dagene går så fort når vi har forb. att det skulle nesten ikke vært lov. og tentamen er jo litt deilig det å, selvom det ligger et ganske stort press nå. må ha minst 4 eller bedre på engelsken, og jeg er veldig dårlig i engelsk skriftlig. men får prøve mitt beste, og sitte så lenge som mulig å konse! jepp, for nå er det bare snaue 3 mnd igjen av skolen, så må bare stå på for mitt beste karakterkort noensinne.

men nok om det.

jeg har det ihverfall veldig bra fortiden, mye å se frem til og være glad for.
nå har kroppen min akkurat fått jogget seg en mil i kjelleren etterfulgt av litt styrketrening. var virkelig utrolig deilig å trene nå, har tross alt bare sittet på rompa og stappet i meg alt som er spisendes hele ferien. så nå skal jeg prioritere trening et par dager fremover :-)

jeg gleder meg foresten masse til helgen. hvorfor kommer jeg tilbake til, meste er litt usikkert enda. er ihvertfall èn fest, kjæresten blir 18 og det er i det hele tatt helg.jeg er.. hoppende glad/lykkelig.


ble kanskje et litt rotete innlegg, men det får gå :-) nå skal jeg lage laksemiddag, også skal jeg faktisk gå og ta sol(!!) før frustrerte fruer i kveld. deilig. er faktisk ikke så missunnelig på de som hadde fri dag, som jeg trodde jeg ville bli, yey for meg.
catharina adele

london 2010

Publisert: 04.04.2010 @ 22:55 Kategori: diverse Kommentarer: 3
hadde en herlig londontur med familien. shoppet masse, spise god mat til alle måltider, tok london eye, var på queen musikal - we will rock you, i hyde park, så tower of london og masse annet. koste meg veldig, jeg elsker london!foto~michelle nordli/litt pappa

catharina adele

kveld med madeleine bestis

Publisert: 04.04.2010 @ 22:01 Kategori: diverse Kommentarer: 0
en helt vanlig kveld med madeleine:
masse god mat, stampen flere ganger, skogtur, geni-spill(jeg vant), pause fra påskegodt(grønnsaker/dipp), latter og kos beskriver tiden med madeleine ganske godt. denne ferien har vært veldig fin hittil altså :-) synd det bare er èn dag igjen. hatt du også hatt en koselig helg/ferie?

catharina adele

o happy days

Publisert: 03.04.2010 @ 20:09 Kategori: diverse Kommentarer: 2


jeg er sammen med alex igjen, og det er jeg utrolig glad for. har hatt ca to herlige dager med han nå, og vi fant ut at vi skal prøve på nytt.  rett og slett fordi vi elsker hverandre, og vi har savnet hverandre den tiden etter bruddet om jeg kan kalle det det. vi har kanskje travle tider fremfor oss, men det skal vi da greie. så, kan i grunn kalle meg ganske lykkelig nå. føler meg som verdens heldigste jente.

nå drar jeg til madeleine bestis. hehe, gleder meg. hva skal du i kveld?
catharina adele
hits