Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: april 2011

Last day

Publisert: 26.apr.2011 @ 20:47 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Min siste dag hjemme.. Vært en deilig dag, og jeg nyter følelsen av å ikke ha noe som henger over seg av skolearbeid. Det kommer nok for fult igjen i løpet av uken, dessverre. Heldigvis er det nå bare to mnd igjen før sommerferien. Så siste innspurt nå dere, det klarer vi!  

Dagen i dag har gått til avslapping g tv-titting, en løpetur og kjøretime. Har også lagd middag, og vær på butikken for mamma, så noe vettu har jeg fått gjort i dag. Nå skal jeg steke vafler, og kose meg foran tv'n resten av kvelden sammen med mamma. Startet du på skolen i dag, eller har du også planleggingsdag?Ha en fortsatt herlig kveld!
Catharina Adele 


Dagens

Publisert: 25.apr.2011 @ 23:15 Kategori: ferie Kommentarer: 1Slik så jeg ut i dag. Har vært på kino med min kjære Madeleine, vi så på animasjonen Rio. Skulle egentlig se Vann til Elefantene, men så bytta vi billettene rett før fordi vi følte for å le istedenfor. Men jeg skal nok se den engang, for det ser skikkelig bra ut! Rio var veldig søt, og jeg lo masse! Så det var ikke feil det heller. 

Koselig siste feriedag. Selv om jeg har fri i morgen også, er feriefølelsen over nå. Nå er det back on track igjen, tilbake til hverdagen. Jeg har tross alt kjøretime i morgen også.. Så hold dere unna veien fra halv fire-fem, he he. 

Tok foresten egentlig noen søte bilder av oss i Lillestrøm i dag, med digitalkameraet mitt faktisk. Men flink som jeg er så glemte jeg å sette inn minnekort, så bildene ligger på kameraet.. Og da trenger jeg mikro usb-kabel, og den aner jeg ikke hvor er. Så de bildene kan jeg glemme for i kveld i hvertfall. Tok dette bildet akkurat nå istedenfor, sliten jente.


rart å bruke litt sminke igjen etter sminkefri og late dager siden Scotland turen. 

Bare for å gnu det enda mere inn, så sier jeg det igjen. Jeg savner kjæresten min, veldig mye! Gleder meg masse til å se han på skolen på fredag, før han drar videre på russetreff i helgen. For dere som ikke vet det, så er han i Afrika. 

Lykke til på skolen i morgen for dere som skal det. Jeg skal legge meg etter kveldsmaten er spist opp, og prøve å snu døgnet litt tilbake. Natta!
Catharina Adele


1. Påskedag

Publisert: 25.apr.2011 @ 00:35 Kategori: ferie Kommentarer: 0

Hei, og god natt. Nå tar jeg kvelden etter en dag i sola. Etter en lang frokost for meg selv la jeg meg rett ut i solen, og ble der resten av dagen. Fått skille til og med, ikke dårlig i April det altså! Sovet, drikket milkshake og ja.. Chillet i sola. Hadde en 'pause' fra dovenlivet da jeg bestemte meg for å lage vafler og be farmor på is og vaffel. Det var kos, og veldig godt i solsteiken. Kvelden har jeg brukt til å spise påskens siste godis, sett film med familien og kost meg. Hva har du gjort i dag?


Morgendagen blir for meg min nest siste feriedag, da vi på Sørumsand har planleggingsdag på tirsdag. Skal finne på noe med Madeleine, så det ser jeg frem til! Kos dere de siste dagene/dagen av påskeferien alle sammen! 
Catharina AdelePåskenam

Publisert: 23.apr.2011 @ 20:42 Kategori: ferie Kommentarer: 2
Noe av mitt påskegodis for i år. Ingen påskeegg, men det gjør ingenting. Hadde nok uansett ikke vært plass til alt sammen uansett, He he. En blanding av usunt, og sunt akkurat som jeg liker det! Haugevis av sjokolade i forskjelige smaker og former, smågodt, druer og jordbær, tørket frukt, nøtter og yoghurtgodis. Og tilslutt hjemmelaget godiskuler og sunn marsipan! Namnam. 

Dagen i dag har vært herlig. Startet med å gå meg en god tur i solsteiken, og satt resten av dagen på hverandaen og leste blader. Kos! Jeg savner Jonas nå, og fikk i dag vite at han ikke får noen av meldingene mine.. Det er nedtur. Men under en uke igjen til jeg får se han igjen, så får bare holde ut. Sommerværet er heldigvis en stort hjelp! Nå er det godis og en av yndlingsfilmene: Stolthet og fordom pågang. 

Kos dere resten av påsken, det skal jeg prøve på ihvertfall! Nyt solen mens den er også, siden den er nå blir det helt sikkert en regnfull sommer.. Neida, joda. 

Catharina Adele
Puppylove

Publisert: 22.apr.2011 @ 19:10 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 3Jeg vil ha en liten hund.. 
Catharina AdeleLANGFREDAG

Publisert: 22.apr.2011 @ 17:59 Kategori: ferie Kommentarer: 2

(skulle vært postet sånn.. i ett tiden)

Da er det fredag, herlig vær og ferien er snart over... NYT, de siste dagene kommer til å gå på et blunk. Det eneste positive med å begynne på skolen igjen, er at jeg får se folk igjen og det da betyr at jeg snart får se Jonas igjen. Jeg savner kjæresten min.. Så det skal bli deilig! 

I dag har jeg ingen spesielle planer, skal være med søsteren min og kjæresten hennes i kveld. Startet dagen med å bli vekket kl tolv(!!) av mamma som ringte. Ulikt meg, pleier da aldri å sove lengere enn kl 10.. Resten av dagen skal jeg nok bruke på hverandaen, og kanskje jeg jogger meg en tur i finværet? Elsker at det er sommervær nå, blir så glad av det! 

Har du noen planer for langfredag?


gammelt bilde, kanskje noe rundt et år gammelt.. Bare for å ha noe her!

Catharina Adele
Edinburgh, Scotland

Publisert: 21.apr.2011 @ 23:42 Kategori: ferie Kommentarer: 1

4 dager i Edinburgh, Scotland har jeg nå lagt bak meg. Det ble 4 dager med kos, 5 stjerners hotell med nam frokost, fantastisk hyggelige mennesker(Scottene er kjent for å være hyggelige, og det var dem også) med en herlig dialekt som var veldig påvirkende. Ble shopping, tur på Castle of Edinburgh, Whisky Experience hvor vi lærte om hvordan whiskyen ble laget, også fikk de som var over atten prøvesmake en av 4 forskjellige whisky typer. Vi fikk også se en av verdens største whisky samlinger. Gøy! Restaurant og drikkepauser på barer innimellom butikkene ble det også mye av, hendte jeg følte at jeg ikke gjorde annet enn å spise hele dagen.. He he. Masse mer og fortelle, men det gidder jeg rett og slett ikke nå. Jeg hadde ihvertfall en herlig tur med familien min! Her er noen av bildene, tok masse av den fine, gamle byen som er tatt så godt vare på. Elsker at det er så mye gammelt igjen, steinbygninger osv.. Så flere som gikk rundt med kilt også, det var morro å se! Anbefales å dra dit, vakker by med utrolig hyggelige mennesker. 

Har du reist noe i ferien, eller skal du?
Catharina Adele

Scotland, Innkjøp

Publisert: 21.apr.2011 @ 19:47 Kategori: shopping Kommentarer: 0

Landet i går kveld, så nå er jeg altså i Norge igjen. Hadde en super tur med familien, men mer om det får dere vite senere i kveld.

Postet innkjøpet før selve Scotland innlegget jeg. For jeg fikk jo shoppet litt innimellom, og brukt de oppsparte pengene mine. Fikk også endel av min mor... He he, det liker jeg. 

Urban Outfitters: Kjøpte også et par solbriller herfra. Topshop:
Zara:Miss Selfrige(?)H&M
Converse(heart) røde og blå, Pumps også fikk jeg mørkelilla Hunterstøvler av min kjære mor. Hadde aldri kjøpt dem selv, men når mor spør om jeg vil ha, og de bare koster 750 kr så.. Okay

Pluss undertøy og slikt. Jeg kjøpte også ikke minst, masse sjokolade og godis fra en godisbutikk der nede. Mmm, påskegodt fram til sommeren! Hva synes du om innkjøpet? Beklager dårlige kvalitet på bildene, og redigering som jeg ikke orket å gjøre. 

Innlegget om selve turen kommer senere, med masse bilder!
Catharina Adele

Scotland, here I come

Publisert: 17.apr.2011 @ 01:13 Kategori: diverse Kommentarer: 1


God natt alle sammen. Nå tar jeg snart nattan, for i morgen drar jeg til Scotland, Edinburgh med den fine familien min. Gleder meg masse til tid med familien, til å se byen, shopping, hotellfrokoster, og alt det andre som følger med. Hjemme igjen på onsdag, med forhåpentligvis masse bilder å vise dere. Kvelden i dag har jeg brukt til å kose meg foran tven sammen med familien, massevis av sjokolade ligger nå i min mage og øyene er tunge. En fin dag, med absolutt nydelig vær! 

Bildene er fra påsken i fjor, da vi var i London. Har du noen planer for resten av påsken? Vet jeg har spurt tidligere, men kommerntarer er det uansett ikke mange av her inne. 


Jeg er glad i søsteren min, og gleder meg masse til å endelig få litt tid sammen med henne igjen. Blir så lite nå som hun har flyttet til byen..  

Har du vært i Scotland før, isåfall hvordan var det?
Catharina Adele 

Om ikke lenge

Publisert: 15.apr.2011 @ 15:09 Kategori: ferie Kommentarer: 2

Om 25 minutter er det endelig tid for å dra hjem, for både helg og ferie! Er utrolig skolesliten nå, så det kjenner jeg at jeg trenger. Starter ferien veldig bra, sammen med verden beste jente. Madeleine. Blir nok en finfin kveld med baking av cupcakes, taco, film og masse annen kos. Gleder meg! Ser denne jenta så altfor lite. 

Bloggingen er fremdeles ikke på topp, tenker ofte på aktuelle innlegg jeg kan skrive og ta bilder til, men finner aldri tid eller ork til det. Så får håpe ferien gjør jobben sin og gjør meg uthvilt med ny energi og motivasjon til alt som er i vente før sommerferien. 
weheartit

Har du noen planer for påskeferien?

Ønsker alle dere en fantastisk god påske!
Catharina Adele

Lykkerus

Publisert: 13.apr.2011 @ 17:59 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Solen skinner, vi er halvveis til helg, sommeren kommer nærmere og nærmere, og jeg har akkurat løpt over 1 mil på mølla. Lykkerus! Jeg elsker virkelig å trene, det gir meg så utrolig mye. 

Jeg er også veldig forelsket i verdens beste gutt, som som sagt drar til Afrika i kveld. Så sånn sett er det litt rart at jeg er så glad nå, men jeg antar jeg er litt spent på hans vegne, pluss at han kommer jo hjem igjen! Han blir jo ikke borte for alltid, og den påskekosen vi går glipp av sammen tar vi alltids igjen senere. Jeg som er vant til og se han nesten hver dag og, kan jo tenke seg til hvor godt det blir å se han igjen etter noen uker fra hverandre. 

Også skal jeg jo til Scotland, nærmere sagt Edinburgh med familien min. Det gleder jeg meg masse til! Da blir det shopping, hotellfrokost, familie(hjerte), by, og bare kos hele tiden. Også venter påskeegget på meg når jeg kommer hjem!

Påsken er tiden for å kose seg, så det skal jeg følge opp! 


Jennifer og meg på skolen i dag. Bak er turbinhjulet det er bilde av i forrige innlegg, med beste læreren i bakgrunn. Fotolæreren! 


Jeg har så mye og være glad for, livet er jo så fint. Det var dagens glade tanker her på bloggen, kjenner jeg er i blogghumør i dag så mulig dere hører mere fra meg. Mulig det kommer svar på spm runden?
Catharina Adele 

Foto-onsdag

Publisert: 13.apr.2011 @ 15:03 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 2

Hei, en liten titt innom. Fikk plutselig fryktelig lyst til å blogge. Også fordi jeg har noen bilder å legge ut på bloggen. Har jo hatt foto i hele dag, som vanlig på onsdager. Vi fikk også is av læreren, fordi det er snart påske. Det er lett å like!

Innlevering nr 1. 'Vintage' oppgave. 

Tusen takk til den flotte modellen min, Mille og lån av hennes LP-plater. Digger LP-plater!

 

Innlevering nr 2. Se,se, se oppgave. Skulle ta et fint bilde av det stygge turbinhjulet utenfor skolen. Veldig rask oppgave, så vi skulle ha noe å gjøre etter mat. 


Hva synes du om bildene?


Nå skal jeg hjem, fikk lov til å dra for en halvtime siden, fordi vi har så bra fotolærer. I dag skal jeg slappe av, trene og kose meg. I kveld reiser også kjæresten til Afrika, for å være der i to uker fremover. Så god tur Jonas, jeg kommer til å savne deg masse!

Ha en fortsatt nydelig onsdag. Snart helg, og FERIE. 
Catharina Adele 

A little break

Publisert: 10.apr.2011 @ 18:48 Kategori: diverse Kommentarer: 0

Hei, hvem er du? Ja, du ja. Deg har jeg glemt litt de siste dagene.. Jeg vet jeg er en forferdelig dårlig blogger for tiden. Men jeg har også nå en grunn for det. Ting går ikke helt som jeg vil i noen områder, og jeg har nok med meg selv og all skolearbeidet. Har hatt det så utrolig bra i lang tid, (og har det fremdeles veldig bra) men det er noen ting som ikke går helt som det burde, og som opptar mye av tiden min nå. Vil ikke komme mer inn på hva det er, men nå vet dere ihvertfall at jeg kanskje vil ære litt fraværende fra bloggen fremover. Sier ikke noe sikkert, men mest sannsynlig.


Håper jeg ihvertfall. Bilde fra weheartit.


Ellers er det mye som er akkurat som jeg ønsker. Våren er her, og det er kjempe deilig ute. Kjæresten min er fremdeles verdens beste, og en veldig stor grunn for mine smil. Det litt negative med det er at han nå blir borte i et par uker for han skal til Afrika, heldig som han er! Men det overlever jeg, skal jo tross alt til Scotland om en uke med familien. Og det gleder jeg meg masse til! Alt annet som er negativt vil jeg ikke ta frem, for det er ikke det jeg ønsker å legge vekt på. 

Nå er det ny uke, og den siste før ferie. Håper den flyr avgårde, for jeg er virkelig klar for ferie nå. Resten av søndagskvelden skal jeg bruke på sjokolade, mediaboken og kjæresten min. Hva gjør du i kveld?

Hvem vet når vi blogges? Jeg kommer forhåpentligvis sterkere tilbake om ikke lenge, med bilder og ny energi! 
Catharina Adele 

4 mnd

Publisert: 05.apr.2011 @ 23:02 Kategori: helg Kommentarer: 4

Jeg lever enda! Og jeg har egentlig hatt planer om å blogge helt siden jeg kom hjem søndag kveld, frem til nå. Men har ikke hatt tid til å legge inn og redigere noen bilder, og intet innlegg uten bilder vet dere vel nå. 

Hadde uansett en fantastisk fin helg sammen med kjæresten min. Vi var på hytta hans i Sjusjøen alene hele helgen, og koste oss masse med god mat til alle døgnets tider. Hadde også en liten dag i bakken(med nye ski for min del!), og vi satt ute i sola på søndagen  i nesten bare undertøyet. Jeg hadde også hele helgen fri fra sminke. Herlig! Var kos fra start til slutt. Tok ikke så mange bilder, men noen ble det da. Legger ut noen få under.Nam.. Litt KOStilskudd er alltid viktig, og noe vi er veldig flinke på.


Vi har foresten 4 mnd i dag! Tiden flyr, og jeg liker det. Jeg elsker det faktisk! 

Lunsj i solsteken er ikke feil!


Så jeg har hatt en fin helg. Dagen i dag var lang på skolen, og kvelden har gått til trening og photoshoot hos Mille. Hun og LP platene hennes var modell for meg på fotooppgaven vi har nå. Og siden jeg tok disse bildene i kveld, får jeg fri i morgen! Yay, digg digg. Morgendagen blir en fin onsdag, fri fra skolen, frisøren for å stripe ettervekst, også resten av kvelden sammen med gutten min, og familien hans på festforestilling på kulturhuset i Lillestrøm. 

Skal prøve å få blogget før jeg drar, og i det hele tatt begynne å blogge litt jevnere. Så vi blogges!
Catharina Adelehits