Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: mai 2011

Rainy day

Publisert: 31.mai.2011 @ 14:10 Kategori: hverdags Kommentarer: 5

Da er tirsdagen her, og det regner. Ble derfor Hunter støvler og paraply som dagens antrekk i dag.
Jeg teller fortsatt ned til helger og ikke minst ferie, men ellers har jeg det veldig fint. Humøret er bra, men hodet er ikke alltid like mye på plass. Drømmende kan man kanskje kalle meg? Puh, burde kanskje prøve å være litt tilstede og få mer ut av tiden istedenfor å bare gå å vente på ferie..

Fikk dra hjem tidlig i dag, og gjøre oppgaven for dagen hjemme. Det er positivt! Men det gjør denne tomme dagen enda lengre.. Haha, uhell i hell kan man kanskje kalle det? Men jeg klager ikke, er jo 'fri' jeg har lyst på hele tiden så. Så resten av dagen aner jeg ikke hva går til, muligens kokkelering, eller øvekjøring? Uansett, her har dere noen bilder fra paintballen jeg var på, på lørdag. Det var GØY, og ikke så vondt som jeg trodde. Følte faktisk ikke treffene den første runden, men den andre og siste fikk jeg derimot blåmerker etter. Den ene rumpen ble også veldig øm da kulen som traff ikke sprakk. Ble også veldig sliten, da det var STOR bane i skogen. Men gøy var det, og absolutt noe jeg vil prøve igjen! 


Haha, jeg så ut som en gutt! Men det gjorde ikke noe, for det var utrolig morro. Masken var i seg selv slitsom å ha på, ble andpusten av å puste i den. Føltes ut som om jeg hadde kols bare jeg gikk. Muligens det bare var min kondis? Kan godt være. 

Men nå må jeg gjøre oppgaven for dagen, fotooppgave!
Catharina Adele 

Klar for ferie

Publisert: 30.mai.2011 @ 15:27 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Da satt jeg på skolen igjen. Nå er jeg rimelig klar for ferie! Men er uheldigvis noen uker igjen på skolen.. Så er nok bare å holde ut. 

Jeg har hatt en kjempebra helg sammen med kjæresten, var blant annet for første gang på paintball som var kjempegøy! Har noen bilder fra det hjemme som jeg muligens legger ut senere. Er litt daff på bloggfronten for tiden, og det liker jeg ikke. Har lyst i massevis til å blogge, men tiden strekker ikke til og jeg glemmer å ta bilder av det forskjellige. 

Prøver å ta dag for dag, og komme meg igjennom med et smil selv om jeg er sliten, skolelei og lengtende etter fri. Heldigvis er det en god del å glede seg til, så disse ukene vil forhåpentligvis gå fort! Denne uken er allerede blitt bedre da det er fri på torsdag! Og om to uker er det jo fri på mandag. En dag i uken med fri gjør underverker.. Skulle hatt 4 dagers skoleuke, hver uke. 


bilder fra weheartit

Jeg gleder meg til sommer, og har planer om å ha minst dobbelt så bra sommer i år som jeg hadde i fjor. Den i fjor var i blant noe redusert, og trist. Men i år skal det bli andre boller! Har dere noen planer for sommeren?

Catharina Adele

Produktiv dag

Publisert: 24.mai.2011 @ 18:18 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Hey bloggen. Ja jeg lever fremdeles, og jeg vet jeg ikke blogger stort for tiden. Helgen var veldig bra, med Oslotur med Madeleine og resten sammen med kjæresten. Kos!

I dag har jeg hatt mattetentamen, og har egentlig ingen følelse om hvordan det gikk.. Ihvertfall vil det si at jeg egentlig ikke skal ha noe matte på over et år! Da vi ikke har matte andre året.. Mulig jeg gjør noen endringer på det, men det får vi se på. Uansett så løp jeg en mil for så og dra på kjøretime etterpå. Og nå sitter jeg her, og skal snart ta fatt i vasking og rydding av min lille 'kjellerleilighet'! 

Hva har du gjort i dag?

Også får dere ikke noe bilde av meg i dag, men av kjæresten min

fordi han er så fin, og fordi jeg elsker han!

Føler for å si en siste ting før jeg setter musikken på full guffe, og tar frem kluten. Det er at jeg gleder meg til helg, og ikke minst til sommerferie. Det skal bli godt. Veldig godt også.
Catharina Adele


Sliten, men fornøyd jente

Publisert: 19.mai.2011 @ 22:11 Kategori: diverse Kommentarer: 4

Da er torsdagen snart over, og jeg har hatt en så og si produktiv dag! Skolen gikk litt tregt, med en litt lei oppgave som vi har for tiden. Men på slutten av dagen fikk jeg en positiv overraskelse, nemlig den under her.. Naturfagprøven om fordøyelsen og helse. Resten av dagen har gått til trening, baking av knekkebrød og hjemmelaget gele, middags laging og handling av mat. Jeg hadde foresten en veldig fin 17. mai sammen med kjæresten, familien hans og russen. Jeg så på russetoget, før jeg ble med dem til 'grilling' og avslapning. Ble dessverre lyn og torden på kvelden, så grillingen ble til stekepanne. Men like godt, og ikke minst veldig koselig selv om. Utrolig gode kaker følgte også med.. Nam! 


I går var jeg hos Jonas hele dagen, for Sørumsand vgs hadde nemlig fri i går! Regnfull dag, som ble brukt til kos, og mere kos. God frokost, besøk hos besteforeldrene, Premiere på Pirates of Caribbean 4 på kvelden også sov vi her til i dag. Jeg synes filmen var kjempe bra!

Så denne uken er fin, og i morgen toger jeg til Oslo etter skolen for å tilbringe kvelden med min kjære Madeleine i byen. Det blir nok kos! 

Håper alle har hatt en fin dag, nå er det snart helg. Kort uke på meg altså, og det er deilig.
Catharina Adele 

17. mai, i dag?

Publisert: 17.mai.2011 @ 11:51 Kategori: diverse Kommentarer: 0

God morgen Norge, og gratulerer med dagen! Kanskje litt sent å si nå, tror de fleste stod opp ganske mye tidligere i dag. Skulle ønske jeg gjorde det selv, for i år blir det verken bunad eller tog på meg. Veldig forskjellig fra i fjor, da det ble begge deler, og skansen med fine folk, OG grilling på kvelden. 

Vet ikke helt hvordan min 17. mai blir i år, så her får jeg ikke sagt så mye. Eneste jeg vet er at jeg skal se på russetoget til kjæresten kl 5. Ikke vet jeg hva jeg skal ha på meg enda eller noe.. Heh, dette blir en ulik 17.mai feiring. Pleier alltid å ha alt klart på dagen, og nå vet jeg ingenting. Jaja.. 

Håper alle har en nydelig dag, og er heldig med været! Selv har jeg lyst til å ha kjole.. Men, vet ikke om været holder til det her? Det får vi nok se på. Uansett, kos dere i dag!
Catharina Adele


Den 16. mai

Publisert: 16.mai.2011 @ 13:28 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Tittei! God mandag alle sammen. Jeg for min del hadde på vekkeklokka selv om det var fri. Og jeg har fått spist god frokost og jogget en mil før klokken var tolv. Nå er jeg ordnet meg, og er snart klar for lunsj. Jonas kommer snart og henter meg med russebilen, for han har nemlig lovet meg en tur i den før russetiden er over. Så nå er jo det på tide, nest siste dagen! 

Senere i dag får jeg besøk av noen fine jenter, før vi turer til Lillestrøm for fest. Gleder meg! Har startet allerede med musikk på full guffe i stuen. Elsker å være alene hjemme som jeg har vært noen dager nå, (u)heldigvis så kommer mams og paps hjem i dag. Har dere noen planer for kvelden, eller kanskje for morgendagen?

Ha en strålende fin mandag.
Catharina Adele 

Helgens

Publisert: 15.mai.2011 @ 22:50 Kategori: helg Kommentarer: 1

Helgen er snart over, jeg sitter nå alene og koser meg med digg og film. '!0 ting jeg hater ved deg' er nå på tven, og senere skla jeg se 'Mens du sov'. Utrolig deilig å tenke på at jeg har fri frem til og med onsdag. Onsdag er det hjemmeoppgave i ptf, men det har jeg gjort så det blir null stress. 

Helgen har vært ganske bra, koste meg masse i går sammen med kjæresten. Jeg lagde amerikanske pannekaker til frokost, og vi koste oss igjennom hele dagen med masse digg, taco og film til kvelds osv. Herlig dag!
Dagen i dag har vært fin den og. Startet med typisk søndagsfrokost sammen med Jonas, og noen episoder med ut i vår hage 2 før han måtte på jobb. Resten av dagen har gått til full avslapping foran tv og mac, godismomsing, en rusletur når det ble sol og vasking av kjeller. Nå er det som sagt film og digg som er planen for resten. 


gammelt bilde, har ikke følt så mye for å ta nye bilder av meg i det siste.

God natt!
Catharina Adele


Tanker..

Publisert: 15.mai.2011 @ 17:40 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 6

skulle vært postet for noen timer siden..verdens beste, jeg elsker deg(hjertet er av tørket jordbær)Det er søndag, klokka er 4. Jeg nyter mitt eget selskap og lar tankene vandre mens jeg hører på drømmende og rolig musikk. Jeg ser lyst på livet, smiler til regnet utenfor vinduet og nyter smaken av melkesjokoladen som smelter inne i munnen min. Jeg har det virkelig bra. Musikken kan gjøre det utrolige med humøret, og følelsene. 

Når jeg er alene, sånn som nå, er det lett for tankene og vandre. Det kan komme gode og dårlige tanker, ofte også samtidig. Men jeg blir bedre og bedre til å se det positive framfor det dårlige nå. Jeg lever, jeg er frisk og jeg bor i Norge. Jeg har best venner og kjæreste, det er bare noen uker igjen før sommerferie, det er masse bra å se frem til, og jeg har ikke minst familien min, som betyr så utrolig mye. 

'Problemene' mine er jo ubetydelige i forhold til så mye annet. Noen ganger føles det ut som om verden skal gå under, og jeg har da lett for å synes synd på meg selv. Senere føler jeg meg bare dum, fordi jeg faktisk innser at det finnes verre ting her i verden. 

Hver dag er annerledes enn andre dager. Den ene dagen liker jeg hva jeg ser i speilet, og den neste kan jeg fort hate det. Noen dager står jeg opp med et smil om munnen, mens jeg andre dager starter dagen med et stønn til vekkerklokkas irriterende lyd. Den ene dagen kan solen være redningen, mens andre dager kan regnet være fint å ha, f.eks som en unnskyldning for inne sitting med junk hele dagen lang(veldig godt en gang i blant). Noen dager er humøret på topp uansett hva, og noen dager kunne jeg like godt holdt sengen. Noen dager kan være en blanding av alt, med et humør som aldri står stille. Noen dager oser jeg av energi og livslyst, mens andre dager kan musklene skjelve av den minste belastning. 

En ting man aldri må glemme er at dagene aldri er like, og at man må ta hensyn til det. Gjør det beste ut av dagen i dag, og gjør det som føler er riktig for deg i dag. Husk også at om en dag starter dårlig, betyr det absolutt ikke at det vil bli en dårlig dag. Jeg tror at man egentlig velger litt selv, om hvordan man vil tolke og ta ting som skjer. Viktig er det ihvertfall, at en aldri glemmer det gode i livet. For vi lever faktisk i et av verdens beste land, og de fleste av oss er godt fungerende og friske. 

Ok. ferdig med tankevandring nå. Deilig å skrible ned tankene i blant, selv om dere der ute kanskje ikke skjønner noe om hva det handler om. Det jeg til slutt vil ha fram er ihvertfall: Vær takknemlig for det du har, og lev livet hver dag. Smil, le og nyt. Du er aldri så ung som du er akkurat nå, i dag. Den setningen er også, veldig mye til meg selv.

Catharina Adele


Gla' Fredag den 13.

Publisert: 13.mai.2011 @ 22:19 Kategori: helg Kommentarer: 1


Tok noen bilder tidligere i kveld. Blomster er jo så fint! Litt i samhold(?) med oppgaven jeg har nå også.. 'Fang lyset'. Hva synes du om bildene, hvem liker du best?

 

Da er fredagskvelden her, og jeg sitter og koser meg med pirates og the caribian og godis sammen med mams og paps. Vært en fin kveld, med god mat og en god løpetur på litt over mila. Som vil si at jeg har hatt noe form for trening hver dag denne uken, noen dager bedre enn andre så klart. Nå er jeg klar for langhelg, her skal det koses! 

Jeg kom foresten ikke opp i matte i dag! Noe som selvfølgelig også var med på å gjøre denne dagen ti ganger bedre. Hatt masse energi og godt humør, unntatt når selve urneseremonien var, og urnen ble satt ned. Det var trist, men det var veldig fint å se familien igjen under lunsj etter på. Så alt i alt har vel denne dagen vært ganske bra. Så fredag den 13. er ikke lenger en ulykkesdag for meg, selv om det faktisk har vært det nå i mange år. 

Ha en strålende fredagskveld videre, og en god lørdag i morgen! Jeg gleder meg til å våkne opp i morgen, for da ligger nemlig verdens beste ved siden av meg. Han komme 'hjem' i natt, etter tryvann treff. Så lørdagen blir for meg sammen med kjæresten. Hvordan blir din? 

Catharina Adele

Klar for langhelg

Publisert: 12.mai.2011 @ 22:57 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Hey. De siste dagene har vært ganske opptatte for min del. Nå er jeg bare en liten tur innom før det er natte for meg. Er på en måte helg for meg nå, men unntak av at jeg skal på skolen for å få vite om jeg kommer opp i matte eller ikke. Etter det går turen til Hønefoss for urnenedsetting, og sen lunsj/middag med familien. Uff, også er det fredag den trettende a gitt.. Lover ikke bra. Håper virkelig ikke at jeg kommer opp.. Uff, nei. Kryss fingrene sammen med meg, vær så snill. 

Ellers har jeg fri frem til torsdag, så det er fint, det liker jeg veldig godt. Blir nok litt mere blogging i helgen, håper jeg. God natt, alle fine. Unnskyld for mye fravær for tiden!


Random bilde jeg tok på onsdag.

Catharina Adele


Go' hælja

Publisert: 09.mai.2011 @ 14:57 Kategori: helg Kommentarer: 0

Håper alle har en like bra start på uken som det jeg har! Solen skinner, og det er utrolig deilig ute. Startet dagen sammen med Jonas, som i seg selv er en utrolig fin start. Også fikk jeg 5 på biip-testen i gymmen. Det er flott! Nå er jeg motivert og utrolig glad for tiden fremover. Gleder meg til en ny uke med masse god trening, finvær og kos. Neste helg er langhelg, med fri fra og med fredag til og med onsdag. Ah deilig. Fredagen blir nok ikke akkurat 'glad' fridag, men det kommer jeg sikkert tilbake til senere. 

Helgen har gått til verdens beste kjæreste, Jonas. En sånn helg er veldig lenge siden, og vi har kost oss masse! Startet helgen med Vann til Elefantene og middag på Egon i Lillestrøm. For så loppemarked, grilling, Krik-nattkafe og kos på lørdag. Søndagen gikk til full avslapping, kos i solen, tur i skogen osv. Bra helg, med andre ord! Jeg er heldig jeg. Har du hatt en fin helg? 


gammelt bilde

Tok noen bilder av Jonas, men denne helgen ble det kun kos og fri fra alt, derfor lite bilder.
Catharina Adele

The lazy song

Publisert: 06.mai.2011 @ 15:02 Kategori: musikk Kommentarer: 1

Liker denne sangen. Gjør du?
Catharina Adele 

5 mnd

Publisert: 05.mai.2011 @ 13:08 Kategori: diverse Kommentarer: 2Det er torsdag, og endelig snart helg! I dag er ikke en helt vanlig torsdag heller, for i dag har jeg vært sammen med Jonas i 5 mnd. Tiden har virkelig fått fort, og jeg er like forelsket nå som da, om ikke mer! Du er verdens beste gutt Jonas, vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Jeg elsker deg!

Vi skal feire med å se filmen jeg har så lyst til å se, i morgen. Vann til Elefantene heter den, og den ser veldig søt ut. Gleder meg til en helg med Jonas, som er en god stund siden sist. Så det skal bli deilig! I dag blir det kun 'feiring' sammen på skolen, da han har prøve i morgen og jeg skal hjelpe til hjemme og trene i kveld. 

En ellers helt vanlig torsdag, men unntak av 5 mnd dagen. Fikk foresten kjempefine gaver av Jonas i dag tidlig, da han kom til meg før skolen. Fikk skjell og noen koraller fra Afrika, og salatbestikk i tre. Da ble jeg glad! 

Ha en fin dag alle sammen, nå er det snart naturfagprøve for min del! 
Catharina Adele 

Natt til første mai - helgen

Publisert: 03.mai.2011 @ 15:17 Kategori: helg Kommentarer: 1Startet helgen med jentekveld hos meg fredag. Veldig koselig. En god dose jenteprat ble det altså.. Kos med nachos, is og godis som mat. Eneste negative med slike kvelder er at de som holder det får en god ryddejobb etter på.. Men, det er verdt det! 


Tok ikke mange bildene selve natt til første mai, men her ser dere noen fra tidlig kvelden da vi var på stranda. Satt på pledd og koste oss, skulle egentlig grille men engangsgrillen døde før vi fikk snudd oss, så det kunne vi bare glemme. Kald grillmat, namnam. Dro til ei venninne senere på kvelden med masse andre folk, kos. 

Søndagen ble brukt til avslapping, vasking og et overraskende besøk av kjæresten på kvelden. Så en veldig fin helg ble det virkelig. Hvordan var din helg?


Nå gleder jeg meg til helg igjen, skal bli deilig.. 
Catharina Adele

Fraværende

Publisert: 03.mai.2011 @ 14:30 Kategori: hverdags Kommentarer: 5

Hey. Da sitter jeg på skolen, med en ganske stor oppgave som skal være ferdig innen neste tirsdag. Den er vanskelig.. Og jeg har veldig lite motivasjon. Særlig siden det er mye skole nå, og fordi jeg må bruke mye tid på den hjemme. Men dessverre ingenting å gjøre noe med!

Jeg har lite motivasjon til å blogge fortiden. Aner ikke hvorfor, fordi jeg har faktisk en hel del bilder og vise dere fra den siste tiden. Men det at jeg er skolelei gjør mye med meg, og når det er fint vær har jeg lite lyst til å sitte på macen. Men i dag er det regn, og dårligere vær enn det har vært på uker. Så i dag kan det hende det blir noen innlegg!

Føler ikke at jeg har så mye å blogge om. Jeg har det bra, og gleder meg masse til sommer og ferie. Må bare holde ut, som alle andre. Er jo snaue to mnd igjen, bare! Foresten så tror og håper jeg at det er mye å se frem til nå. Så tiden vil forhåpentligvis gå fort. Men nå gir jeg meg, nå snakker jeg egentlig bare til meg selv. Prøver å se det positive i ting, det er vel.. positivt det da. He he. Vi blogges nok, snart engang. Poster noen bilder fra helgen litt senere, så følg med.

Ha en nydelig dag videre, til tross for kald vind, snø/regn eller hva det nå er hos deg. For min del, er det snart tid for kjøretime!
Catharina Adele 

 

hits